موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
من میخواستم مدارکم رو فردا یا پس فردا پست کنم
فقط یه سوال :
من از بعضی از مدارک مثل شناسنامه-کارت ملی و معافیت-مدارک تحصیلی و تمکن دو نسخه ترجمه کردم حالا من باید چه کنم اصل نسخه دوم ترجمه ها رو بفرستم یا کپی بگیرم از ترجمه ها و اونا رو بفرستم؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
میدونم اینجا جای پرسیدن این سوال نیست ولی تاپیک مورد نظرو پیدا نکردم.من دارم با یکی از دوستانم خودمونو برای سفر به ا.م.ر.ی.ک.ا ایالت کالیفرنیا اماده میکنیم و میخواستیم ببینیم اگر کسی دوست داره با ما هم سفر بشه و اونجا هم خونه بشیم بهم پیغام خصوصی بده و اگر تاپیک مورد نظرو بهم بگید اونجا کامل مطرح میکنم
بازم شرمنده اینجا مطرح میکنم...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-18 ساعت 22:19)bardia9 نوشته: سلام به همه دوستان
میدونم اینجا جای پرسیدن این سوال نیست ولی تاپیک مورد نظرو پیدا نکردم.من دارم با یکی از دوستانم خودمونو برای سفر به ا.م.ر.ی.ک.ا ایالت کالیفرنیا اماده میکنیم و میخواستیم ببینیم اگر کسی دوست داره با ما هم سفر بشه و اونجا هم خونه بشیم بهم پیغام خصوصی بده و اگر تاپیک مورد نظرو بهم بگید اونجا کامل مطرح میکنم
بازم شرمنده اینجا مطرح میکنم...
تو تاپیک هم خانه می تونید سوالتون رو مطرح کنید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-18 ساعت 22:03)enchantress_boy نوشته: (2013-01-18 ساعت 20:49)alirezass نوشته: باسلام
من میخواستم مدارکم رو فردا یا پس فردا پست کنم
فقط یه سوال :
من از بعضی از مدارک مثل شناسنامه-کارت ملی و معافیت-مدارک تحصیلی و تمکن دو نسخه ترجمه کردم حالا من باید چه کنم اصل نسخه دوم ترجمه ها رو بفرستم یا کپی بگیرم از ترجمه ها و اونا رو بفرستم؟
نسخه اول و دوم ترجمه شما مگه با هم فرق داره ؟؟؟
اصل ترجمه رو باید بفرستید نه فتوکپی اونو.
ممنون از جواب شما
یه سوال دیگه در سفارت از ما چی میگیرن اصل مدارک یا اصل مدارک ترجمه شده بخصوص در مورد مدارک تحصیلی
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
يه سوالي داشتم تو صفحه آخر pdf سفارت آنكارا براي ارسال مدارك يه فرم هست كه بايد پر كنيم 1-بايد با مدارك برا سفارت بفرستيم؟2-تو قسمت c/o name چي بايد بنويسم؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز