کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-18 ساعت 17:56)shans نوشته:  با سلام و احترام
ضمن عرض تشكر بابت كليه راهنمايي هاي شما دوستان در اين سايت مفيد
بنده از برندگان لاتاري 2013 هستم. يك سوالي راجع به مدارك همسرم داشتم.
ايشان چند سال پيش بصورت رسمي طبق توضيحات آخر شناسنامه ، تاريخ تولد خود را تغيير داده و 5 سال سن خود را كوچك نموده است. لازم به ذكر است كه مدرك ديپلم و فوق ديپلم وي با تاريخ تولد قبلي بوده و مدرك ليسانس او با تاريخ تولد تغيير يافته است.
البته برنده اصلي بنده هستم. ولي در فرمهاي 230 ارسالي تاريخ ها را طبق مدارك پر نموده ام.
حال با اين توضيحات سوالم اين است كه آيا كسي شرايطي شبيه به اين را داشته و اگر آفيسر پرسيد چرا تاريخ تولد را تغيير داديم در پاسخ چه بايد بگوييم؟
و اينكه آيا مشكل خاصي بوجود مي آيد ؟ ( البته ايشان برنده اصلي نيست)
شايان ذكر است كليه مدارك ترجمه شده و ارسالي بر مبناي اصل مدارك بوده است.
لطفا اگر اطلاعات، پيشنهاد و راهنمايي به نظرتان مي رسد دريغ نفرماييد.
بنده هفته بعد وقت مصاحبه دارم.
پيشاپيش از حسن همكاري شما، كمال تشكر را دارم.
با سپاس
دوست عزیز شما کاملا کار درستی کردید توضیحات داخل شناسنامه ترجمه شده و اگر در مورد تاریخ مدارک پرسیدند نشون میدید و مشکلی پیش نمیاد هر چند برنده اصلی نیستند و نگران نباشید
تشکر کنندگان: ALI_AGHA ، roeentan
ايشان چند سال پيش بصورت رسمي طبق توضيحات آخر شناسنامه ، تاريخ تولد خود را تغيير داده و 5 سال سن خود را كوچك نموده است. لازم به ذكر است كه مدرك ديپلم و فوق ديپلم وي با تاريخ تولد قبلي بوده و مدرك ليسانس او با تاريخ تولد تغيير يافته است.
البته برنده اصلي بنده هستم. ولي در فرمهاي 230 ارسالي تاريخ ها را طبق مدارك پر نموده ام.
حال با اين توضيحات سوالم اين است كه آيا كسي شرايطي شبيه به اين را داشته و اگر آفيسر پرسيد چرا تاريخ تولد را تغيير داديم در پاسخ چه بايد بگوييم؟
با سپاس
سلام
اگر برنده اصلی شما باشید اصلاً مدارک تحصیلی همسرتون رو نمیخوان. البته از روی ترجمه شناسنامه همسرتون میفهمن که ایشون سنشو کم کرده. 
من ندیدم کسی شرایط مشابه شما رو داشته باشه.
پیشنهاد میکنم شما خودتون این مسئله رو در مصاحبه عنوان نکنید ولی اگه ازتون سوال شد در بارش صداقت کامل داشته باشید و همه چیز رو براشون توضیح بدید. در کل به نظر من این مسئله مشکلی در پروندتون ایجاد نمیکنه.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
باسلام
من میخواستم مدارکم رو فردا یا پس فردا پست کنم
فقط یه سوال :
من از بعضی از مدارک مثل شناسنامه-کارت ملی و معافیت-مدارک تحصیلی و تمکن دو نسخه ترجمه کردم حالا من باید چه کنم اصل نسخه دوم ترجمه ها رو بفرستم یا کپی بگیرم از ترجمه ها و اونا رو بفرستم؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان:
(2013-01-18 ساعت 20:49)alirezass نوشته:  باسلام
فقط یه سوال :
من از بعضی از مدارک مثل شناسنامه-کارت ملی و معافیت-مدارک تحصیلی و تمکن دو نسخه ترجمه کردم حالا من باید چه کنم اصل نسخه دوم ترجمه ها رو بفرستم یا کپی بگیرم از ترجمه ها و اونا رو بفرستم؟

نسخه اول و دوم ترجمه شما مگه با هم فرق داره ؟؟؟
اصل ترجمه رو باید بفرستید نه فتوکپی اونو.
سفرنامه
سلام به همه دوستان
میدونم اینجا جای پرسیدن این سوال نیست ولی تاپیک مورد نظرو پیدا نکردم.من دارم با یکی از دوستانم خودمونو برای سفر به ا.م.ر.ی.ک.ا ایالت کالیفرنیا اماده میکنیم و میخواستیم ببینیم اگر کسی دوست داره با ما هم سفر بشه و اونجا هم خونه بشیم بهم پیغام خصوصی بده و اگر تاپیک مورد نظرو بهم بگید اونجا کامل مطرح میکنم
بازم شرمنده اینجا مطرح میکنم...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: roeentan ، mgolchin13 ، rezagh
(2013-01-18 ساعت 22:19)bardia9 نوشته:  سلام به همه دوستان
میدونم اینجا جای پرسیدن این سوال نیست ولی تاپیک مورد نظرو پیدا نکردم.من دارم با یکی از دوستانم خودمونو برای سفر به ا.م.ر.ی.ک.ا ایالت کالیفرنیا اماده میکنیم و میخواستیم ببینیم اگر کسی دوست داره با ما هم سفر بشه و اونجا هم خونه بشیم بهم پیغام خصوصی بده و اگر تاپیک مورد نظرو بهم بگید اونجا کامل مطرح میکنم
بازم شرمنده اینجا مطرح میکنم...

تو تاپیک هم خانه می تونید سوالتون رو مطرح کنید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bardia9 ، mgolchin13 ، rezagh ، victorygo
(2013-01-18 ساعت 22:03)enchantress_boy نوشته:  
فقط یه سوال :

ممنون از جواب شما Big Grin
یه سوال دیگه در سفارت از ما چی میگیرن اصل مدارک یا اصل مدارک ترجمه شده بخصوص در مورد مدارک تحصیلی
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: payampars
(2013-01-18 ساعت 19:35)enchantress_boy نوشته:  
با سپاس
سلام
اگر برنده اصلی شما باشید اصلاً مدارک تحصیلی همسرتون رو نمیخوان. البته از روی ترجمه شناسنامه همسرتون میفهمن که ایشون سنشو کم کرده. 
من ندیدم کسی شرایط مشابه شما رو داشته باشه.
پیشنهاد میکنم شما خودتون این مسئله رو در مصاحبه عنوان نکنید ولی اگه ازتون سوال شد در بارش صداقت کامل داشته باشید و همه چیز رو براشون توضیح بدید. در کل به نظر من این مسئله مشکلی در پروندتون ایجاد نمیکنه.
اونا اصلا به مدارك خانم تون كاري نداره و بجز قباله و شناسنامه ازشون چيزي نميخوان ، منم ميگم خودتون چيزي ننگين اگه متوجه بشن و ازتون پرسيدن صادقانه جواب بدين
تشکر کنندگان: payampars ، enchantress_boy ، گل نهال ، roeentan ، Saeedv13 ، rezagh
(2013-01-18 ساعت 22:30)alirezass نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 22:03)enchantress_boy نوشته:  
فقط یه سوال :

ممنون از جواب شما Big Grin
یه سوال دیگه در سفارت از ما چی میگیرن اصل مدارک یا اصل مدارک ترجمه شده بخصوص در مورد مدارک تحصیلی

اصل ترجمه رو که 15 روز جلوتر فرستادید. اصل مدارک فارسی تون رو ازتون میگیرن.
سفرنامه
دوستان مدارکی که ۲۰ روی قبل از مصاحبه باید واسه سفارت آنکارا پست کرد می‌شه بگید چیه؟متاسفانه هنوز جواب سوالمو نگرفتمSad
ویزا یه ضرب.روز مصاحبه...Smile
Wink
تشکر کنندگان:
(2013-01-19 ساعت 00:23)tooska68 نوشته:  دوستان مدارکی که ۲۰ روی قبل از مصاحبه باید واسه سفارت آنکارا پست کرد می‌شه بگید چیه؟متاسفانه هنوز جواب سوالمو نگرفتمSad

دوست عزیز به اینجا مراجعه کنید جواب سوالتون کامل هست
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، tooska68 ، Judy Abbott 13 ، bardia9 ، rouzbehdarvishi
(2013-01-19 ساعت 00:23)tooska68 نوشته:  دوستان مدارکی که ۲۰ روی قبل از مصاحبه باید واسه سفارت آنکارا پست کرد می‌شه بگید چیه؟متاسفانه هنوز جواب سوالمو نگرفتمSad

شما متاسفانه سوالتو در چندین تاپیک میپرسی و نمیرسی یا یادت میره که تو کدوم تاپیکا جواب سوالت رو گرفتی.
جواب سوال شما رو یکی از مدیران سایت اینجا داده.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، امیر مهاجر ، bardia9 ، amir82 ، alirezass ، rouzbehdarvishi ، ALI_AGHA ، farshadsh ، lilac
سلام دوستان
يه سوالي داشتم تو صفحه آخر pdf سفارت آنكارا براي ارسال مدارك يه فرم هست كه بايد پر كنيم 1-بايد با مدارك برا سفارت بفرستيم؟2-تو قسمت c/o name چي بايد بنويسم؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-19 ساعت 11:28)ali usa نوشته:  سلام دوستان
يه سوالي داشتم تو صفحه آخر pdf سفارت آنكارا براي ارسال مدارك يه فرم هست كه بايد پر كنيم 1-بايد با مدارك برا سفارت بفرستيم؟2-تو قسمت c/o name چي بايد بنويسم؟

سلام,
1- بله
2- c/o را باید نام شخصی که آدرس آمریکا را دادید بزنید, واضح تر بگم, شما یک آدرس در امریکا اعلام میکنید که مثلا" دوست یا اقوامتون هست. اسم آنها را بزنید.
تشکر کنندگان: ali usa ، bardia9 ، Judy Abbott 13 ، farshadsh
(2013-01-18 ساعت 18:21)shimoda نوشته:  
با سپاس
شما درست عمل کرده اید باید طبق مدارک فرمتون رو پر می کردید
الطفا بگید توضیحات آخر شناسنامه به چه صورتی هست؟
من تا الان نشنیدم کسی همچین مشکلی داشته

با سلام و عرض تشكر از حسن توجه شما
شرح توضيحات آخر شناسنامه به شكل زير است :

صاحب سند قبلا از سند سجلي و شناسنامه به شماره .... حوزه ... با تاريخ تولد .... ( تاريخ تولد قبلي ) استفاده مي نموده كه برابر ترازنامه .... شعبه ... تجديد نظر ..... ابطال شده است.

با سپاس فراوان
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، rezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان