کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
درور بر همگی دوستان
1-من کارت پایان خدمتمو دادم برای تعویض دیروز بعد از 2ماه مراجعه کردم می گن هنوز برا پایان خدمت اقدامی نکردن و معلوم نیست کی بیاد. به نظرم بهتره کسی مثل من کارت پایان خدمتشو تعویض نکنه.
2-وارد سایت که می شم وارد صفحه قبولی نمی شه ولی با فیلتر شکن که می رم صفحه باز می شه.اگه دوستان به مشکل خوردن با فیلتر شکن امتحان کنن.
شادو خوش باشید
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، گل نهال ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، alirezass
برای تعویض کارت پایان خدمت و کارت ملی به زمانهای سفرتون و مصاحبه تون توجه کنید، البته اگر نوبت هر کسی بشه یک ماه میاد کارت پایان خدمتش(تجربه شخصی) اما ریسک نکنید. من قبل از اینکه کارنت بشم گفتن بیا کارت عوض کن منم یک ترجمه ازش گرفتم بعد رفتم کارت تحویل دادم.ولی کارت اصلی جدید اومد دیگه ترجمش کردم خلاصه محکم کاری بکنید.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، soroushmm ، Judy Abbott 13 ، fire dragon
البته من کارت پایان خدمتمو ترجمه کردم بعد بردم برای تعویض. ولی به قول شما ریسکش بالاست .

دوست عزیز کارت شما پایان خدمت بود یا معافیت؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-01-12 ساعت 15:17)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان ،

من دو تا سوال داشتم :

1- برای ارسال مدارک به سفارت آمریکا در آنکارا ، گفته که باید عکس هم ارسال بشه. از دوستان کسی می دونه که چند عدد عکس باید ارسال کنیم، چون تو چک لیست سفارت فقط نوشته PHOTOS و دیگر هیچ؟!!

2- من سرباز هستم و پاسپورتم دارم برای خروج از کشورم مشکلی ندارم و همزمان دانشجو هم هستم (داستان کمی پیچیده است!) من به kcc شرایطمو گفتم و اونا هم گفتن که فایلمو به روز کردن، از طرف دیگه من هنوز کارتم رو دریافت نکردم 6 ماه دیگه می آد و خدمتم تمام میشه. حالا با توجه به اینکه روز مصاحبه احتمالاً از سربازی می پرسن با شرایط من چه باید کرد؟

لطفاً در خصوص سوال دومم راهنمایی دقیق بفرمایین

با سپاس از همگی

سلام به همه ی دوستان،

لطفاً منو در خصوص سوال دوم راهنمایی کنید....

منتظر نظراتتون هستم

ممنون
تشکر کنندگان: alirezass
(2013-01-21 ساعت 12:26)babak_1363 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 15:17)babak_1363 نوشته:  2- من سرباز هستم و پاسپورتم دارم برای خروج از کشورم مشکلی ندارم و همزمان دانشجو هم هستم (داستان کمی پیچیده است!) من به kcc شرایطمو گفتم و اونا هم گفتن که فایلمو به روز کردن، از طرف دیگه من هنوز کارتم رو دریافت نکردم 6 ماه دیگه می آد و خدمتم تمام میشه. حالا با توجه به اینکه روز مصاحبه احتمالاً از سربازی می پرسن با شرایط من چه باید کرد؟
نمیدونم منظورتون از شرایطتون چیه ولی همینهایی که اینجا توضیح دادین رو اونجا هم توضیح بدین . به هر حال با توجه به اینکه الان سرباز هستین 90 درصد کلیرنس میخورین .و حواستون به این مسئله باشه که چند بار میتونین از کشور خارج بشین ... چون اگر کلیرنس بخورین دوباره باید برای گرفتن ویزا برین . به هر حال شرایط شما خیلی هم خاص نیست Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، bardia9 ، Judy Abbott 13 ، ابی هانی ، rouzbehdarvishi
(2013-01-21 ساعت 12:37)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 15:17)babak_1363 نوشته:  2- من سرباز هستم و پاسپورتم دارم برای خروج از کشورم مشکلی ندارم و همزمان دانشجو هم هستم (داستان کمی پیچیده است!) من به kcc شرایطمو گفتم و اونا هم گفتن که فایلمو به روز کردن، از طرف دیگه من هنوز کارتم رو دریافت نکردم 6 ماه دیگه می آد و خدمتم تمام میشه. حالا با توجه به اینکه روز مصاحبه احتمالاً از سربازی می پرسن با شرایط من چه باید کرد؟
نمیدونم منظورتون از شرایطتون چیه ولی همینهایی که اینجا توضیح دادین رو اونجا هم توضیح بدین . به هر حال با توجه به اینکه الان سرباز هستین 90 درصد کلیرنس میخورین .و حواستون به این مسئله باشه که چند بار میتونین از کشور خارج بشین ... چون اگر کلیرنس بخورین دوباره باید برای گرفتن ویزا برین . به هر حال شرایط شما خیلی هم خاص نیست Wink
سلام ممنونم از شما

90 درصد یعنی هموم 100 درصد دیگه! Wink منظوره من این هست که در سفارت نیاز به ارائه مدرکی از این بابت و شرایطم که هم دانشجو هم و هم سرباز که ندارم، چون تا اونجایی که می دونم سفارت می دونه وقتی یک فرد دانشجو هست نمی تونه همزمان سرباز هم باشه، مگر اینکه مثل افرادی از قبیل من! بیشتر گیرم اینجاست که مدارک ازم نخوان و بپرسن که اگه سربازی و دانشجویی چجوری میشه؟ من توضیحات کامل دادم اما مدرک ترجمه شده ای چیزی ازم نخوان چراکه واقعاً چیزی نمیشه ارائه کرد! منظورم من بیشتر این بخش هست، لطفاً اگه نظری دارین راهنمایی بفرمایین.

بازم ممنون Smile
تشکر کنندگان:
(2013-01-21 ساعت 12:44)babak_1363 نوشته:  
سلام ممنونم از شما

90 درصد یعنی هموم 100 درصد دیگه! Wink منظوره من این هست که در سفارت نیاز به ارائه مدرکی از این بابت و شرایطم که هم دانشجو هم و هم سرباز که ندارم، چون تا اونجایی که می دونم سفارت می دونه وقتی یک فرد دانشجو هست نمی تونه همزمان سرباز هم باشه، مگر اینکه مثل افرادی از قبیل من! بیشتر گیرم اینجاست که مدارک ازم نخوان و بپرسن که اگه سربازی و دانشجویی چجوری میشه؟ من توضیحات کامل دادم اما مدرک ترجمه شده ای چیزی ازم نخوان چراکه واقعاً چیزی نمیشه ارائه کرد! منظورم من بیشتر این بخش هست، لطفاً اگه نظری دارین راهنمایی بفرمایین.

بازم ممنون Smile
به هر حال یه سرباز که مشخصه داره دوران سربازی رو میگذرونه و کارت هم نداره . ببینید آیا فکر میکنید که فقط شما یک نفر این شرایط رو دارید ؟؟؟ و یا افراد دیگه ای هم مثل شما هستن ؟؟؟؟ اگر فقط شما یک نفر این طوری هستین چطور چنین چیزی پیش اومده ؟ همین رو اونجا توضیح بدین .
در هر حال چون مشغول تحصیل هستین از شما دیپلم + پیش دانشگاهی میخوان . من فکر نمیکنم که مسئله مهمی پیش بیاد چون اونها از شما آخرین مدرک تحصیلی رو میخوان .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، bardia9 ، گل نهال ، Judy Abbott 13 ، rouzbehdarvishi
(2013-01-21 ساعت 12:53)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 12:44)babak_1363 نوشته:  
سلام ممنونم از شما

بازم ممنون Smile
به هر حال یه سرباز که مشخصه داره دوران سربازی رو میگذرونه و کارت هم نداره . ببینید آیا فکر میکنید که فقط شما یک نفر این شرایط رو دارید ؟؟؟ و یا افراد دیگه ای هم مثل شما هستن ؟؟؟؟ اگر فقط شما یک نفر این طوری هستین چطور چنین چیزی پیش اومده ؟ همین رو اونجا توضیح بدین .
در هر حال چون مشغول تحصیل هستین از شما دیپلم + پیش دانشگاهی میخوان . من فکر نمیکنم که مسئله مهمی پیش بیاد چون اونها از شما آخرین مدرک تحصیلی رو میخوان .

ممنونم، نمی دونم چند نفر مثل من هستن ولی مطمئنم که بین اعضای پذیرفته شده امسال مثل شرایط من شاید هیچکس نباشه!! تنها امیدم اینه که تو سال های گذشته و یا حتی امسال یک نفر مثل من بوده باشه Rolleyes به هر حال امیدوارم همونطور که شما گفتین توضیحاتم متقاعدشون کنه Smile

بازم ممنون
تشکر کنندگان: sayeh_m
(2013-01-12 ساعت 15:17)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان ،

من دو تا سوال داشتم :

1- برای ارسال مدارک به سفارت آمریکا در آنکارا ، گفته که باید عکس هم ارسال بشه. از دوستان کسی می دونه که چند عدد عکس باید ارسال کنیم، چون تو چک لیست سفارت فقط نوشته PHOTOS و دیگر هیچ؟!!

2- من سرباز هستم و پاسپورتم دارم برای خروج از کشورم مشکلی ندارم و همزمان دانشجو هم هستم (داستان کمی پیچیده است!) من به kcc شرایطمو گفتم و اونا هم گفتن که فایلمو به روز کردن، از طرف دیگه من هنوز کارتم رو دریافت نکردم 6 ماه دیگه می آد و خدمتم تمام میشه. حالا با توجه به اینکه روز مصاحبه احتمالاً از سربازی می پرسن با شرایط من چه باید کرد؟

لطفاً در خصوص سوال دومم راهنمایی دقیق بفرمایین

با سپاس از همگی

سلام به همه ی دوستان،

لطفاً منو در خصوص سوال دوم راهنمایی کنید....

منتظر نظراتتون هستم

ممنون

دوست من من در مورد سربازی شما نمیتونم کمک کنم ولی میدونم که 2 قطعه عکس میخواد شما اون متن رو با دقت خونده باشی نوشته مگر یه متن دیگه باشهBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-01-21 ساعت 11:29)sadeghi897 نوشته:  برای تعویض کارت پایان خدمت و کارت ملی به زمانهای سفرتون و مصاحبه تون توجه کنید، البته اگر نوبت هر کسی بشه یک ماه میاد کارت پایان خدمتش(تجربه شخصی) اما ریسک نکنید. من قبل از اینکه کارنت بشم گفتن بیا کارت عوض کن منم یک ترجمه ازش گرفتم بعد رفتم کارت تحویل دادم.ولی کارت اصلی جدید اومد دیگه ترجمش کردم خلاصه محکم کاری بکنید.

صادقی جان من کارت رو 26/07/91 تحویل دادم تا حالا که خبری نشده. تو سایت خودشون چک میکنم میگه درخواست شما در درست بررسی است Cool نمیدونم من که چنین درخواستی نداده بودم.
اگر خبری شد سلام من رو هم برسونید Wink.
تشکر کنندگان: ابی هانی ، rouzbehdarvishi ، ASALI ، Judy Abbott 13 ، bayat_r ، Saeedv13 ، bardia9 ، rezagh
(2013-01-21 ساعت 15:14)mehdiii نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 11:29)sadeghi897 نوشته:  برای تعویض کارت پایان خدمت و کارت ملی به زمانهای سفرتون و مصاحبه تون توجه کنید، البته اگر نوبت هر کسی بشه یک ماه میاد کارت پایان خدمتش(تجربه شخصی) اما ریسک نکنید. من قبل از اینکه کارنت بشم گفتن بیا کارت عوض کن منم یک ترجمه ازش گرفتم بعد رفتم کارت تحویل دادم.ولی کارت اصلی جدید اومد دیگه ترجمش کردم خلاصه محکم کاری بکنید.

صادقی جان من کارت رو 26/07/91 تحویل دادم تا حالا که خبری نشده. تو سایت خودشون چک میکنم میگه درخواست شما در درست بررسی است Cool نمیدونم من که چنین درخواستی نداده بودم.
اگر خبری شد سلام من رو هم برسونید Wink.

سلام. دقیقا من هم همین وضعیت رو دارم. 1391/7/29 تحویل دادم تا به امروز هیچ خبری نشده... کم کم دارم نگران میشم...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: bayat_r ، mehdiii ، ramin_red
با سلام
من در لاتاری 2013 برنده شدم
میخواهم بدونم مدارک کاملی که باید برای مصاحبه همراهم داشته باشم چیه؟؟؟ مدارکی که باید ترجمه بشه چیه؟؟؟؟
ممنون میشم اگه ریز مدارک رو بصورت کامل در اختیارم بزارید .
با سپاس فراوان [/size][/font]
تشکر کنندگان:
(2013-01-19 ساعت 17:18)الا نوشته:  سلام دوستان من 17 ژانویه مصاحبم بود و ویزام یه ضرب شد اما چون هتلم وایرلسش رایگان نبود نتونستم اطلاع بدم هتلم هیلتون بود اما امروز عوضش کردم اومدم آنکارا پلازا و بلیط برگشتم رو تا پنجشنبه تمدید کردم مصاحبه خیلی راحت بود دوستان فقط حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنیدددددددددددددددد خیلی مهمه

سلام
مسئله این سایتptt چیه ؟ میشه لطفا توضیح بدید. با تشکر
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Tomas
(2013-01-21 ساعت 17:25)explod53 نوشته:  با سلام
من در لاتاری 2013 برنده شدم
میخواهم بدونم مدارک کاملی که باید برای مصاحبه همراهم داشته باشم چیه؟؟؟ مدارکی که باید ترجمه بشه چیه؟؟؟؟
ممنون میشم اگه ریز مدارک رو بصورت کامل در اختیارم بزارید .
با سپاس فراوان [/size][/font]

سلام دوست عزیز اگه آنکارا هستی امضای من PDF آنکارا رو بخون
اگه هم ایروان http://photos.state.gov/libraries/armeni.../dv_en.pdf
روبخون

(2013-01-21 ساعت 18:26)ordibehesht600 نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 17:18)الا نوشته:  سلام دوستان من 17 ژانویه مصاحبم بود و ویزام یه ضرب شد اما چون هتلم وایرلسش رایگان نبود نتونستم اطلاع بدم هتلم هیلتون بود اما امروز عوضش کردم اومدم آنکارا پلازا و بلیط برگشتم رو تا پنجشنبه تمدید کردم مصاحبه خیلی راحت بود دوستان فقط حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنیدددددددددددددددد خیلی مهمه

سلام
مسئله این سایتptt چیه ؟ میشه لطفا توضیح بدید. با تشکر
PTT محل دریافت ویزا و پاسپورت تو آنکارا و ابوظبی هست ایروان نمیخواد گویا
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا مراجعه کنید
تشکر کنندگان: asal1907 ، Tomas
سلام

ببخشید من چند روز پیش مدارک رو با آرامکس فرستادم ولی در کمال تعجب بعد از 5 روز روی سایت آرامکس دیدم که مدارک به سفارت آمریکا در استانبول دلیور شده. یعنی چی ؟ من که آدرس آنکارا رو نوشته بودم !!!

مرسی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان