موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درور بر همگی دوستان
1-من کارت پایان خدمتمو دادم برای تعویض دیروز بعد از 2ماه مراجعه کردم می گن هنوز برا پایان خدمت اقدامی نکردن و معلوم نیست کی بیاد. به نظرم بهتره کسی مثل من کارت پایان خدمتشو تعویض نکنه.
2-وارد سایت که می شم وارد صفحه قبولی نمی شه ولی با فیلتر شکن که می رم صفحه باز می شه.اگه دوستان به مشکل خوردن با فیلتر شکن امتحان کنن.
شادو خوش باشید
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
برای تعویض کارت پایان خدمت و کارت ملی به زمانهای سفرتون و مصاحبه تون توجه کنید، البته اگر نوبت هر کسی بشه یک ماه میاد کارت پایان خدمتش(تجربه شخصی) اما ریسک نکنید. من قبل از اینکه کارنت بشم گفتن بیا کارت عوض کن منم یک ترجمه ازش گرفتم بعد رفتم کارت تحویل دادم.ولی کارت اصلی جدید اومد دیگه ترجمش کردم خلاصه محکم کاری بکنید.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-21 ساعت 11:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-21 ساعت 11:38 توسط soroushmm.)
البته من کارت پایان خدمتمو ترجمه کردم بعد بردم برای تعویض. ولی به قول شما ریسکش بالاست .
دوست عزیز کارت شما پایان خدمت بود یا معافیت؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-21 ساعت 12:26)babak_1363 نوشته: (2013-01-12 ساعت 15:17)babak_1363 نوشته: سلام به همه ی دوستان ،
من دو تا سوال داشتم :
1- برای ارسال مدارک به سفارت آمریکا در آنکارا ، گفته که باید عکس هم ارسال بشه. از دوستان کسی می دونه که چند عدد عکس باید ارسال کنیم، چون تو چک لیست سفارت فقط نوشته PHOTOS و دیگر هیچ؟!!
2- من سرباز هستم و پاسپورتم دارم برای خروج از کشورم مشکلی ندارم و همزمان دانشجو هم هستم (داستان کمی پیچیده است!) من به kcc شرایطمو گفتم و اونا هم گفتن که فایلمو به روز کردن، از طرف دیگه من هنوز کارتم رو دریافت نکردم 6 ماه دیگه می آد و خدمتم تمام میشه. حالا با توجه به اینکه روز مصاحبه احتمالاً از سربازی می پرسن با شرایط من چه باید کرد؟
لطفاً در خصوص سوال دومم راهنمایی دقیق بفرمایین
با سپاس از همگی
سلام به همه ی دوستان،
لطفاً منو در خصوص سوال دوم راهنمایی کنید....
منتظر نظراتتون هستم
ممنون
دوست من من در مورد سربازی شما نمیتونم کمک کنم ولی میدونم که 2 قطعه عکس میخواد شما اون متن رو با دقت خونده باشی نوشته مگر یه متن دیگه باشه
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-21 ساعت 15:14)mehdiii نوشته: (2013-01-21 ساعت 11:29)sadeghi897 نوشته: برای تعویض کارت پایان خدمت و کارت ملی به زمانهای سفرتون و مصاحبه تون توجه کنید، البته اگر نوبت هر کسی بشه یک ماه میاد کارت پایان خدمتش(تجربه شخصی) اما ریسک نکنید. من قبل از اینکه کارنت بشم گفتن بیا کارت عوض کن منم یک ترجمه ازش گرفتم بعد رفتم کارت تحویل دادم.ولی کارت اصلی جدید اومد دیگه ترجمش کردم خلاصه محکم کاری بکنید.
صادقی جان من کارت رو 26/07/91 تحویل دادم تا حالا که خبری نشده. تو سایت خودشون چک میکنم میگه درخواست شما در درست بررسی است نمیدونم من که چنین درخواستی نداده بودم.
اگر خبری شد سلام من رو هم برسونید .
سلام. دقیقا من هم همین وضعیت رو دارم. 1391/7/29 تحویل دادم تا به امروز هیچ خبری نشده... کم کم دارم نگران میشم...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من در لاتاری 2013 برنده شدم
میخواهم بدونم مدارک کاملی که باید برای مصاحبه همراهم داشته باشم چیه؟؟؟ مدارکی که باید ترجمه بشه چیه؟؟؟؟
ممنون میشم اگه ریز مدارک رو بصورت کامل در اختیارم بزارید .
با سپاس فراوان [/size][/font]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید من چند روز پیش مدارک رو با آرامکس فرستادم ولی در کمال تعجب بعد از 5 روز روی سایت آرامکس دیدم که مدارک به سفارت آمریکا در استانبول دلیور شده. یعنی چی ؟ من که آدرس آنکارا رو نوشته بودم !!!
مرسی