کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-22 ساعت 00:06)mreza_ce نوشته:  سلام

ببخشید من چند روز پیش مدارک رو با آرامکس فرستادم ولی در کمال تعجب بعد از 5 روز روی سایت آرامکس دیدم که مدارک به سفارت آمریکا در استانبول دلیور شده. یعنی چی ؟ من که آدرس آنکارا رو نوشته بودم !!!

مرسی
منم که فرستادم الان رسیده استانبول .شاید بعدش میره آنکارا.
تو رسیور نوشته آنکارا؟
[/quote]
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: lilac ، mreza_ce ، amir82 ، Tomas
(2013-01-22 ساعت 00:12)rouzbehdarvishi نوشته:  

ببخشید من چند روز پیش مدارک رو با آرامکس فرستادم ولی در کمال تعجب بعد از 5 روز روی سایت آرامکس دیدم که مدارک به سفارت آمریکا در استانبول دلیور شده. یعنی چی ؟ من که آدرس آنکارا رو نوشته بودم !!!

مرسی
منم که فرستادم الان رسیده استانبول .شاید بعدش میره آنکارا.
تو رسیور نوشته آنکارا؟
[/quote]

بله توی رسیور نوشته آنکارا

Istanbul,Turkey Delivered - American Embassy

برای شما هم نوشته سفارت آمریکا در استانبول دلیور شده یا هنوز دلیور نشده به جایی؟
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Tomas

مرسی

براي منم همينو نوشته بود
ما هفته پيش فرستاديم
من زنگ زدم آرامكس گفتن رسيده آنكارا
گفتن چون دفتر مركزي آرامكس در تركيه توي استانبول هست اينطوري ميزنه
و مدارك به سفارت آمريكا در آنكارا رسيده.
بازم ميتونين تماس بگيرين و از آرامكس سئوال كنين.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: amir82 ، lilac ، mreza_ce ، rouzbehdarvishi ، گل نهال ، afs ، rezagh ، Tomas ، Judy Abbott 13 ، amairmonre
كساني كه بسته رو با ارامكس فرستادين : مشكلي نيست . براي همه اين رو ميزنه . وقتي مينويسه استانبول يعني رفته انكارا . نميدونم چرا ولي مثل اينكه مجبورن به اين شكل بنويسن . نگران نباشيد Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-01-22 ساعت 01:11)sayeh_m نوشته:  كساني كه بسته رو با ارامكس فرستادين : مشكلي نيست . براي همه اين رو ميزنه . وقتي مينويسه استانبول يعني رفته انكارا . نميدونم چرا ولي مثل اينكه مجبورن به اين شكل بنويسن . نگران نباشيد Smile
مامان سایه
شرکت های پستی در هر منطقه ای یک مرکز فعالیت یا قطب دارن که اصطلاحاً بهش میگن "hub". تمام بسته های پستی اون منطقه در این قطب جمع و از اونجا توزیع میشن. حالا من نمی دونم آرامکس چه جوریه ولی احتمال میدم استانبول هاب آرامکس در ترکیه است. یعنی حتی بسته های پستی آنکارا که پایتخت و مرکز اداری ترکیه است اول میره استانبول. من فرم های 230 و 122 رو با DHL فرستادم کنتاکی و با کد رهگیری مسیرش رو مرتب چک می کردم. مسیر بسته اینجوری بود: تهران- امارات-لایپزیک (آلمان)-سینسیناتی (اوهایو)- اِرلانگر (کنتاکی). که از این چهار تا امارات و سینسیناتی هاب DHL بودن:
(AE - HUB & GATEWAYS – UNITED ARAB EMIRATES یا CINCINNATI HUB, OH USA). خیلی وقت ها بچه ها که رد مرسوله شون رو می گیرن شاکی میشن که چرا DHL به عوض این که بسته رو مستقیم بفرسته آنکارا می بره یه دور تو اروپا و مثلاً آلمان میده و بعد دوباره بر می گردونه به ترکیه. دلیلش اینه که هاب این شرکت در اروپا یکی از شهرهای آلمانه مثلاً. حالا این دفعه من مدارک رو با DHL می فرستم مسیرشو میام اینجا براتون می نویسم.
عمو سعيد

شما درست ميگين . خود ما هم اون فرمها رو با دي اچ ال فرستاديم و همون مسيرها هم بود ولي اين سري براي تركيه دي اچ ال گفته بود كه ما هيچ ضمانتي براي رسيدن بسته نميديم و به همين خاطر هم با ارامكس فرستاديم . دي اچ ال در انتها مينوشت كه رسيده ارلانگر ( مقصد واقعي ) ولي ارامكس مينويسه استانبول . يعني مقصد رو استانبول مينويسه ولي بسته در اصل رفته انكارا . همون موقع هم كه ما فرستاديم خود من نگران شده بودم ولي بعد ديدم كه براي همه بچه ها به همين شكل بوده . البته مديرش براي همسرم توضيح داده بود دليلشو ولي من الان يادم نيست Cool
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rezagh ، گل نهال ، bayat_r ، bardia9 ، mrr777 ، Tomas ، amir82 ، afs ، Judy Abbott 13 ، amairmonre ، roeentan
(2013-01-22 ساعت 03:12)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 03:01)sayeh_m نوشته:  عمو سعيد

شما درست ميگين . خود ما هم اون فرمها رو با دي اچ ال فرستاديم و همون مسيرها هم بود ولي اين سري براي تركيه دي اچ ال گفته بود كه ما هيچ ضمانتي براي رسيدن بسته نميديم و به همين خاطر هم با ارامكس فرستاديم . دي اچ ال در انتها مينوشت كه رسيده ارلانگر ( مقصد واقعي ) ولي ارامكس مينويسه استانبول . يعني مقصد رو استانبول مينويسه ولي بسته در اصل رفته انكارا . همون موقع هم كه ما فرستاديم خود من نگران شده بودم ولي بعد ديدم كه براي همه بچه ها به همين شكل بوده . البته مديرش براي همسرم توضيح داده بود دليلشو ولي من الان يادم نيست Cool
جدی؟! جالب شد ها. من دو روز پیش به شعبه DHL تو مشهد زنگ زدم. با چنان اعتماد به نفسی با من حرف می زد که من یک درصد هم به حرفاش شک نکردم. یعنی چی که تضمین نمیده؟ از عمد پرسیدم که گویا شما برای ارسال بسته به سفارت آمریکا مشکل دارین؟ نزدیک بود منو از پشت تلفن بزنه. میگه این حرفها شایعات شرکت های رقیبه!!!Cool

آقا من همین حالا یعنی ساعت 9 صبح به DHL زنگ زدم گفتن خوب کی چی میرسه به آنکارا نگران نباشید اون کد استانبوله ولی میرسه به آنکارا Big Grin فقط خواستین زنگ بزنید بذارید ساعتهای 11 12 فکر کنم من زنگ زدم در حال صبحانه خوردن بودنBig Grin یه خورده اعصاب نداشتنWink
تلفن دی اچ ال: 84089
84088888
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: bardia9 ، amir82 ، گل نهال ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، roeentan
(2013-01-22 ساعت 10:10)alirezass نوشته:  

جدی؟! جالب شد ها. من دو روز پیش به شعبه DHL تو مشهد زنگ زدم. با چنان اعتماد به نفسی با من حرف می زد که من یک درصد هم به حرفاش شک نکردم. یعنی چی که تضمین نمیده؟ از عمد پرسیدم که گویا شما برای ارسال بسته به سفارت آمریکا مشکل دارین؟ نزدیک بود منو از پشت تلفن بزنه. میگه این حرفها شایعات شرکت های رقیبه!!!Cool

آقا من همین حالا یعنی ساعت 9 صبح به DHL زنگ زدم گفتن خوب کی چی میرسه به آنکارا نگران نباشید اون کد استانبوله ولی میرسه به آنکارا Big Grin فقط خواستین زنگ بزنید بذارید ساعتهای 11 12 فکر کنم من زنگ زدم در حال صبحانه خوردن بودنBig Grin یه خورده اعصاب نداشتنWink
تلفن دی اچ ال: 84089
84088888

سلام به همگی

من بستمو با DHL فرستادم و الانم رسیده Big Grin مسیر اینه:

Iran-UAE-Germany (Leipzig)-Turkey(Ankara) stamp by company!!

این تیکه ی آخرشو نفهمیدم چرا نوشته stamp by company!! کسی می دونه چرا؟
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: bardia9 ، amir82 ، گل نهال ، amairmonre

ببخشید دیدم بحث پست هست منم مشکوک شدم. من با DHL فرستادم دیروز رسیده ولی به این شکل:
Delivered - Signed for by : Company stamp ANKARA
این company یعنی سفارت آمریکا
دوستان می شه اگه درسته تایید کنید!!!!!!!
ممنون می شم
تشکر کنندگان: Tomas ، bardia9 ، amir82 ، گل نهال
دوستان نگران نباشيد.
1- همه بسته ها با عنوان تحويل در استانبول در تراكينگ اعلام مي شوند.
2- چون مكان شخصي نيست، مهر مامور تحويل گيرنده، پاي برگه مي خوره. يعني همون استامپ كه فرموديد.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Tomas ، bardia9 ، amir82 ، afs ، Judy Abbott 13 ، alirezass ، Alirezaa2013
برای تعویض کارت پایان خدمت و کارت ملی به زمانهای سفرتون و مصاحبه تون توجه کنید، البته اگر نوبت هر کسی بشه یک ماه میاد کارت پایان خدمتش(تجربه شخصی) ا
[/quote]

صادقی جان من کارت رو 26/07/91 تحویل دادم تا حالا که خبری نشده. تو
[/quote]

سلام. دقیقا من هم همین وضعیت رو دارم. 1391/7/29 تحویل دادم تا به امروز هیچ خبری نشده... کم کم دارم نگران میشم...
[/quote]
-----------
کارت معافی بعد از حدود 2 ماه میاد . کارت من پایان خدمنت هست. کارتای پایان خدمتو از پلیس +10 پرسیدم گفتن هنوز در جریان نیفتاده.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-01-21 ساعت 18:26)ordibehesht600 نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 17:18)الا نوشته:  سلام دوستان من 17 ژانویه مصاحبم بود و ویزام یه ضرب شد اما چون هتلم وایرلسش رایگان نبود نتونستم اطلاع بدم هتلم هیلتون بود اما امروز عوضش کردم اومدم آنکارا پلازا و بلیط برگشتم رو تا پنجشنبه تمدید کردم مصاحبه خیلی راحت بود دوستان فقط حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنیدددددددددددددددد خیلی مهمه

سلام
مسئله این سایتptt چیه ؟ میشه لطفا توضیح بدید. با تشکر

سلام
قبل از هر چیزی تبریک بابت ویزا. این یک انرژی خیلی مثبت بود.
اما این که میگی برای هر نفر جدا یعنی چی؟ نفر اصلی ثبت نام میکنه و خانواده به عنوان همراه زیر همون اضافه میکند. لطفا اگر غیر از این است راهنمایی.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: shishipapa ، Judy Abbott 13
(2013-01-22 ساعت 11:18)soroushmm نوشته:  برای تعویض کارت پایان خدمت و کارت ملی به زمانهای سفرتون و مصاحبه تون توجه کنید، البته اگر نوبت هر کسی بشه یک ماه میاد کارت پایان خدمتش(تجربه شخصی) ا

صادقی جان من کارت رو 26/07/91 تحویل دادم تا حالا که خبری نشده. تو
[/quote]

سلام. دقیقا من هم همین وضعیت رو دارم. 1391/7/29 تحویل دادم تا به امروز هیچ خبری نشده... کم کم دارم نگران میشم...
[/quote]
-----------
کارت معافی بعد از حدود 2 ماه میاد . کارت من پایان خدمنت هست. کارتای پایان خدمتو از پلیس +10 پرسیدم گفتن هنوز در جریان نیفتاده.
[/quote]

کارت های پایان خدمت هم دوست عزیز به جریان افتاده.. کارتهای پایان خدمتی که صدورش بعد از سال 85 تاکنون بوده الان میتونید برای تعویض اقدام کنید...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: kiasina
سلام به همه دوستان
الان با دفاتر پستي تماس گرفتم
DHL
140 هزار تومان براي تحويل تا قبل 12 سه روزه كاري
114 هزار تومان براي تحويل در روز كاري 3 روزه كاري
99 هزار تومان مثله بالاي كه نميدونم چه فرقي داشت
ARAMAX
86 هزار تومان 3 تا 5 روزه كاري وزن زيره نيم كيلو
TPG
74 هزار تومان 4 تا 5 روزه كار وزن زيره نيم كيلو

حالا دوستان نظر بدن با كدوم بفرستيم بهتره هيچ كدوم نه بيمه ميكنن نه تضميني فقط ميگن خوب ما اداره پست هستيم ميفرستيم ديگه...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، amairmonre ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، rezagh ، kiasina
(2013-01-22 ساعت 11:36)bardia9 نوشته:  سلام به همه دوستان
الان با دفاتر پستي تماس گرفتم
DHL
140 هزار تومان براي تحويل تا قبل 12 سه روزه كاري
114 هزار تومان براي تحويل در روز كاري 3 روزه كاري
99 هزار تومان مثله بالاي كه نميدونم چه فرقي داشت
ARAMAX
86 هزار تومان 3 تا 5 روزه كاري وزن زيره نيم كيلو
TPG
74 هزار تومان 4 تا 5 روزه كار وزن زيره نيم كيلو

حالا دوستان نظر بدن با كدوم بفرستيم بهتره هيچ كدوم نه بيمه ميكنن نه تضميني فقط ميگن خوب ما اداره پست هستيم ميفرستيم ديگه...

من چند بار با آرامکس به جاهای مختلف پست کردم به نظرم عالی بود
هر چند تا قبل از اینکه آرامکس رو پیدا کنم همیشه با DHL می فرستادم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، sayeh_m ، bardia9 ، IN.USA@2013 ، iman63ir ، bayat_r ، Saeedv13 ، usa lover ، rezagh ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان