کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-22 ساعت 10:55)fahim61 نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 03:12)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 03:01)sayeh_m نوشته:  عمو سعيد

شما درست ميگين . خود ما هم اون فرمها رو با دي اچ ال فرستاديم و همون مسيرها هم بود ولي اين سري براي تركيه دي اچ ال گفته بود كه ما هيچ ضمانتي براي رسيدن بسته نميديم و به همين خاطر هم با ارامكس فرستاديم . دي اچ ال در انتها مينوشت كه رسيده ارلانگر ( مقصد واقعي ) ولي ارامكس مينويسه استانبول . يعني مقصد رو استانبول مينويسه ولي بسته در اصل رفته انكارا . همون موقع هم كه ما فرستاديم خود من نگران شده بودم ولي بعد ديدم كه براي همه بچه ها به همين شكل بوده . البته مديرش براي همسرم توضيح داده بود دليلشو ولي من الان يادم نيست Cool
جدی؟! جالب شد ها. من دو روز پیش به شعبه DHL تو مشهد زنگ زدم. با چنان اعتماد به نفسی با من حرف می زد که من یک درصد هم به حرفاش شک نکردم. یعنی چی که تضمین نمیده؟ از عمد پرسیدم که گویا شما برای ارسال بسته به سفارت آمریکا مشکل دارین؟ نزدیک بود منو از پشت تلفن بزنه. میگه این حرفها شایعات شرکت های رقیبه!!!Cool

ببخشید دیدم بحث پست هست منم مشکوک شدم. من با DHL فرستادم دیروز رسیده ولی به این شکل:
Delivered - Signed for by : Company stamp ANKARA
این company یعنی سفارت آمریکا
دوستان می شه اگه درسته تایید کنید!!!!!!!
ممنون می شم

سلام دوست من،

منم همین مشکلو داشتم که الان DHLگفت وقتی به سازمان یا نهادی بسته تحویل داده میشه تو سیستم میزنه stamp by company و هیچ مشکلی نیست و خیالتون راحت باشه!Big Grin
منم الان دیگه خیالم آسودست برای محکم کاری می تونید یک ایمیل به سفارت بزنید و تاییدیه دریافت مدارک رو از همونا بگیرین Smile البته اگه می خواین.

موفق باشین
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، fahim61 ، Judy Abbott 13 ، alirezass ، rezagh
salam be hahegi.man dirooz fahmidam ke pazirofte shodam.form ha ro bardashtam.mikham bedounam dir shode ya na?
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
[quote='babak_1363' pid='266659' dateline='1358841116'

سلام دوست من،

منم همین مشکلو داشتم که الان DHLگفت وقتی به سازمان یا نهادی بسته تحویل داده میشه تو سیستم میزنه stamp by company و هیچ مشکلی نیست و خیالتون راحت باشه!:D
منم الان دیگه خیالم آسودست برای محکم کاری می تونید یک ایمیل به سفارت بزنید و تاییدیه دریافت مدارک رو از همونا بگیرین :) البته اگه می خواین.

موفق باشین
[/quote]

ممنونم دوست عزیز خیالم راحت شد. خیلی لطف کردی.
موفق باشی
تشکر کنندگان: babak_1363
(2013-01-22 ساعت 12:37)shaso نوشته:  salam be hahegi.man dirooz fahmidam ke pazirofte shodam.form ha ro bardashtam.mikham bedounam dir shode ya na?

دوست گرامی اولا تبریک بابت قبولی تون. دوما فارسی بنویسید. سوما دو رقم اول شماره کیستون رو بگید بهتر میشه راهنمایی تون کرد.

دیر که اصلا نشده و همین الان فرم هاتون رو پر کنید و ترجیحاً با ایمیل بفرستید.اگر شماره کیستون زیر 5200 هست شمارهتون کارنت شده که به محض رسیدن مدارکتون به kcc تحت بررسی قرار میگیره و براتون وقت سفارت معیین می کنن. اگر هم بالاتر باشه باید منتظر باشین تا کارنتی تون رو اعلام کنن...
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، bardia9 ، amairmonre ، Judy Abbott 13 ، iman63ir ، Saeedv13 ، rezagh ، ALI_AGHA ، roeentan
سلام مدارک من امروز رسیده باید منتظر ایمیل باشم یا خودم باید ایمیل بدم ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-01-22 ساعت 03:01)sayeh_m نوشته:  عمو سعيد

شما درست ميگين . خود ما هم اون فرمها رو با دي اچ ال فرستاديم و همون مسيرها هم بود ولي اين سري براي تركيه دي اچ ال گفته بود كه ما هيچ ضمانتي براي رسيدن بسته نميديم و به همين خاطر هم با ارامكس فرستاديم . دي اچ ال در انتها مينوشت كه رسيده ارلانگر ( مقصد واقعي ) ولي ارامكس مينويسه استانبول . يعني مقصد رو استانبول مينويسه ولي بسته در اصل رفته انكارا . همون موقع هم كه ما فرستاديم خود من نگران شده بودم ولي بعد ديدم كه براي همه بچه ها به همين شكل بوده . البته مديرش براي همسرم توضيح داده بود دليلشو ولي من الان يادم نيست Cool

ما مردادماه سال 1390 كه مي خواستم مدارك رو براي kcc ارسال كنم دفتر dhl تو شريعتي به من گفت ما تضمين نمي كنيم كه مدارك به دستشون برسه' ممكنه به خاطر تحريم ها كه تازه در شروعش بود آمريكا روي بسته هايي كه از ايران مياد كنترل بيشتر داشته باشه، همش الكي بود! مدارك ما رو 5 روزه تحويل kcc دادن، براي ارسال مدارك به سفارت در آنكارا هم خيلي سريع (فكر كنم 3 روزه) به دستشون رسيد. اتفاقا" در ارسال مدارك به تركيه احتمال خطر نرسيدن مدارك به دست سفارت تقريبا" صفر هست. نگران نباشين.
تشکر کنندگان: گل نهال ، usa lover ، ALI_AGHA ، amir82
دوستان سلام. بنده یه سوال داشتم. ببخشید اگر تکراریه! همسر بنده که برنده اصلیه دیپلم کاردانش داشته و با این مدرک هم پذیرفته شدیم و فرمها هم بر همین اساس فرستادیم . اخیرا ایشون موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی شد. سوال بنده : آیا این تغییر مدرک رو به KCC اطلاع بدیم یا صبر کنیم که زمان مصاحبه مشخص بشه و بعد فرمهای آپدیت شده رو بفرستیم سفارت. بازم عذرخواهی می کنم اگر سوالم تکراریه. منتظر جواب دوستان با تجربه هستم...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: ramin_red ، roeentan
با سلام
از دوستان تقاضای کمک دارم
قبل از مصاحبه آنکارا ، مدارکی رو که باید ترجمه کنم و برای سفارت ارسال کنم رو میخواستم بدونم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
با سپاس فراوان
تشکر کنندگان:
(2013-01-22 ساعت 12:13)shimoda نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 11:36)bardia9 نوشته:  سلام به همه دوستان
الان با دفاتر پستي تماس گرفتم
DHL
140 هزار تومان براي تحويل تا قبل 12 سه روزه كاري
114 هزار تومان براي تحويل در روز كاري 3 روزه كاري
99 هزار تومان مثله بالاي كه نميدونم چه فرقي داشت
ARAMAX
86 هزار تومان 3 تا 5 روزه كاري وزن زيره نيم كيلو
TPG
74 هزار تومان 4 تا 5 روزه كار وزن زيره نيم كيلو

حالا دوستان نظر بدن با كدوم بفرستيم بهتره هيچ كدوم نه بيمه ميكنن نه تضميني فقط ميگن خوب ما اداره پست هستيم ميفرستيم ديگه...

من چند بار با آرامکس به جاهای مختلف پست کردم به نظرم عالی بود
هر چند تا قبل از اینکه آرامکس رو پیدا کنم همیشه با DHL می فرستادم

من با آرامكس فرستادم نيم كيلو 62 هزار تومان
تشکر کنندگان: amir82
(2013-01-22 ساعت 18:05)explod53 نوشته:  با سلام
از دوستان تقاضای کمک دارم
قبل از مصاحبه آنکارا ، مدارکی رو که باید ترجمه کنم و برای سفارت ارسال کنم رو میخواستم بدونم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
با سپاس فراوان

امضای من PDF آنکارا رو بخون
تشکر کنندگان: maka2 ، Saeedv13
(2013-01-22 ساعت 17:11)mlo نوشته:  دوستان سلام. بنده یه سوال داشتم. ببخشید اگر تکراریه! همسر بنده که برنده اصلیه دیپلم کاردانش داشته و با این مدرک هم پذیرفته شدیم و فرمها هم بر همین اساس فرستادیم . اخیرا ایشون موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی شد. سوال بنده : آیا این تغییر مدرک رو به KCC اطلاع بدیم یا صبر کنیم که زمان مصاحبه مشخص بشه و بعد فرمهای آپدیت شده رو بفرستیم سفارت. بازم عذرخواهی می کنم اگر سوالم تکراریه. منتظر جواب دوستان با تجربه هستم...
دوست عزیز با توجه به نوشته هاتون من این شکلی فهمیدم که همسرتون بعد از فرستادن فرمهای سری اول مدرک پیش دانشگاهی گرفتن نظر من اینه که شما فرمهای آپدیت شده رو 15 روز قبل بفرستین آنکارا (اگر آنکارا باشین چون هنوز مثل اینکه کارنت نشدید )تو مدارک جدید که می فرستین تاریخ اخذ پیش دانشگاهی رو میبینن دیگه و می بینن که دروغی در کار نیست و همسرتون در چه تاریخی مدرک گرفتن , بنابراین جای نگرانی نیست ,مدرک رو هم ترجمه کنید و با خودتون ببرید
این نظر منه و دوستان هم اگه نظر بدن بد نیست البته داخل پرانتز بگم که ملاک اونا گویا 12 سال تحصیل یا سابقه کار هست اگه همسرتون شاغل باشن که دیگه فکر نکنم مشکلی باشه ولی دوست عزیز بهتره از طریق ایمیل به KCC بگین که ضمیمه ی پروندتون بکنن (فرم آپدیت شده رو هم بفرستین )اینجوری خیالتون راحتره
(دیدم هیشکی جواب نده من نظر خودم ررو گفتم )
تشکر کنندگان: storagemeter ، ALI_AGHA ، roeentan ، mlo ، farshadsh
سلام خدمت دوستان
من یه سوالی دارم ، آیا کسی هست که با همون کارت پایان خدمت قدیمیش رفته باشه و قبول کرده باشن ؟ چون من ایران نیستم نمی تونم از اینجا عوض کنم ، اگه بخوام عوض کنم باید وکالت بدم به یکی تو ایران ، البته یه مقدار هم نگرانم چون شنیدم این پروسه تعویض کارت برا بعضیها بیشتر از 3 ماه طول کشیده و میترسم زمان مصاحبه اصل کارت دستم نرسه .
با تشکر
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-22 ساعت 23:04)ordibehesht600 نوشته:  من یه سوالی دارم ، آیا کسی هست که با همون کارت پایان خدمت قدیمیش رفته باشه و قبول کرده باشن ؟

بعید می دونم تا الان کسی با کارت پایان خدمت تعویض شده رفته باشه مصاحبه! الان اون هایی که همون ابتدای کار برای تعویض کارت اقدام کردند بعد از چند ماه هنوز کارت به دستشون نرسیده. سفارت هم روی این موضوع حساس نیست. شما نگرانش نباشید و با همون کارتی که دارید به مصاحبه برید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، roeentan ، el333 ، mehdiii ، گل نهال ، ramin_red ، farshadsh ، rezagh
(2013-01-22 ساعت 23:06)afs نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 23:04)ordibehesht600 نوشته:  من یه سوالی دارم ، آیا کسی هست که با همون کارت پایان خدمت قدیمیش رفته باشه و قبول کرده باشن ؟

بعید می دونم تا الان کسی با کارت پایان خدمت تعویض شده رفته باشه مصاحبه! الان اون هایی که همون ابتدای کار برای تعویض کارت اقدام کردند بعد از چند ماه هنوز کارت به دستشون نرسیده. سفارت هم روی این موضوع حساس نیست. شما نگرانش نباشید و با همون کارتی که دارید به مصاحبه برید.

خیلی ممنون از پاسخ شما، من ترجمه کارت پایان خدمتم رو دارم اگه کارتو بفرستم برا تعویض و روز مصاحبه با ترجمه برم و اگر کارت جدید هنوز نرسیده باشه با رسیدی که احتمالا نیرو انتظامی برا تعویض کارت میده برم مشکلی پیش میاد؟ یعنی حتما اصلشم میخوان ؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-22 ساعت 23:25)ordibehesht600 نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 23:06)afs نوشته:  

خیلی ممنون از پاسخ شما، من ترجمه کارت پایان خدمتم رو دارم اگه کارتو بفرستم برا تعویض و روز مصاحبه با ترجمه برم و اگر کارت جدید هنوز نرسیده باشه با رسیدی که احتمالا نیرو انتظامی برا تعویض کارت میده برم مشکلی پیش میاد؟ یعنی حتما اصلشم میخوان ؟
شما باید اصل کارت پایان خدمت رو ببری و همانطور که افشین جان گفت بیشتر دوستان با همان کارت قبلی رفتن و مشکلی هم نداشته.پس به نظر من همان کات قدیمی رو ببری بهتر از اینه که بری و کارت رو بدی تعویض و در زمان مصاحبه یک وقت به دستتون نرسه
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: afs ، Judy Abbott 13 ، ramin_red ، farshadsh ، rezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان