2013-01-22 ساعت 12:21
(2013-01-22 ساعت 10:55)fahim61 نوشته:(2013-01-22 ساعت 03:12)Saeedv13 نوشته:(2013-01-22 ساعت 03:01)sayeh_m نوشته: عمو سعيدجدی؟! جالب شد ها. من دو روز پیش به شعبه DHL تو مشهد زنگ زدم. با چنان اعتماد به نفسی با من حرف می زد که من یک درصد هم به حرفاش شک نکردم. یعنی چی که تضمین نمیده؟ از عمد پرسیدم که گویا شما برای ارسال بسته به سفارت آمریکا مشکل دارین؟ نزدیک بود منو از پشت تلفن بزنه. میگه این حرفها شایعات شرکت های رقیبه!!!
شما درست ميگين . خود ما هم اون فرمها رو با دي اچ ال فرستاديم و همون مسيرها هم بود ولي اين سري براي تركيه دي اچ ال گفته بود كه ما هيچ ضمانتي براي رسيدن بسته نميديم و به همين خاطر هم با ارامكس فرستاديم . دي اچ ال در انتها مينوشت كه رسيده ارلانگر ( مقصد واقعي ) ولي ارامكس مينويسه استانبول . يعني مقصد رو استانبول مينويسه ولي بسته در اصل رفته انكارا . همون موقع هم كه ما فرستاديم خود من نگران شده بودم ولي بعد ديدم كه براي همه بچه ها به همين شكل بوده . البته مديرش براي همسرم توضيح داده بود دليلشو ولي من الان يادم نيست
ببخشید دیدم بحث پست هست منم مشکوک شدم. من با DHL فرستادم دیروز رسیده ولی به این شکل:
Delivered - Signed for by : Company stamp ANKARA
این company یعنی سفارت آمریکا
دوستان می شه اگه درسته تایید کنید!!!!!!!
ممنون می شم
سلام دوست من،
منم همین مشکلو داشتم که الان DHLگفت وقتی به سازمان یا نهادی بسته تحویل داده میشه تو سیستم میزنه stamp by company و هیچ مشکلی نیست و خیالتون راحت باشه!
منم الان دیگه خیالم آسودست برای محکم کاری می تونید یک ایمیل به سفارت بزنید و تاییدیه دریافت مدارک رو از همونا بگیرین البته اگه می خواین.
موفق باشین