کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
ببخشید من پول پیشمون ۸۰ میلیون هستش لذ به نظرتون می‌خواد اینم ترجمه کنم برای تمکن مالی

منظورم پول پیش خونمون
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز منم کارتم رو عوض کردم ولی هنوز کارنت نشدم تعویض کارت بیشتر از 45 روز هم طول نمیکشه نگران نباش اگه کیس نامبرت بالای 5000 هست اقدام کن قبل از مصاحبه میرسه دستت.موفق باشی
شماره کیس:**2013AS000059
تعداد افراد:2نفر
تاریخ مصاحبه:هفته چهارم April
سفارت:ابوظبی
مقصد:وگاسCool
ویزا:یک ضرب
تاریخ پرواز:4sep 2013

تشکر کنندگان: bayat_r ، rouzbehdarvishi ، Judy Abbott 13 ، farshadsh
(2013-01-23 ساعت 00:08)s.pm نوشته:  سلام دوست عزیز منم کارتم رو عوض کردم ولی هنوز کارنت نشدم تعویض کارت بیشتر از 45 روز هم طول نمیکشه نگران نباش اگه کیس نامبرت بالای 5000 هست اقدام کن قبل از مصاحبه میرسه دستت.موفق باشی

خیلی تشکر میکنم از پاسختون ، برا شما چند روزه اومد ؟
تشکر کنندگان:
بچه ها کدوم شرکت پستی از همه ارزون تره واسه ارسال مدارک به آنکارا؟ تی ان تی، آرامکس یا اون یکی که اسمشم یادم نیست؟!!!
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 01:32)victorygo نوشته:  بچه ها کدوم شرکت پستی از همه ارزون تره واسه ارسال مدارک به آنکارا؟ تی ان تی، آرامکس یا اون یکی که اسمشم یادم نیست؟!!!

TNT کارشون هم تر تمیزه
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: afs ، Judy Abbott 13 ، victorygo ، farshadsh ، rezagh
(2013-01-23 ساعت 01:36)آسمان نیلگون نوشته:  
(2013-01-23 ساعت 01:32)victorygo نوشته:  بچه ها کدوم شرکت پستی از همه ارزون تره واسه ارسال مدارک به آنکارا؟ تی ان تی، آرامکس یا اون یکی که اسمشم یادم نیست؟!!!

TNT کارشون هم تر تمیزه

من تو یک پست خوندم که tnt با سفارت آ م ر ی ک ا کار نمی کنه.اگه اشتباه دوستان اصلاح کنن.
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: victorygo ، farshadsh
بچه ها این کارت پایان خدمت رو واسه چی عوض میکنین ؟ من یادم نمیاد واسه خروج از کشور کارت پایان خدمت بخوان ، شاید اشتباه میکنما ولی خوب کسی که پاسپورت داره یعنی کارت پایان خدمت داره دیگه ، حالا جدید و قدیم به هرحال اون امر مقدس :d رو انجام داده دیگه
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، kiasina ، roeentan ، rezagh
سلام.من در اصفهان به هر سه زنگ زدم قيمتشون يكي بود.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: victorygo ، farshadsh ، rezagh
دوستان راهنمائي ومشورت
بنده اوايل مارچ درابوظبي مصاحبه دارم مي خواستم بدونم بادوتابچه 8و10سالهوخودم وهمسرم چندروزقبل ازمصاحبه دوبي باشم ضمناچون درتعطيلات نوروزهستيم ازالان بليط بگيرم ودرنهايت كلابليط چندروزه بگيرم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 03:16)yasaman1111 نوشته:  
(2013-01-23 ساعت 01:36)آسمان نیلگون نوشته:  

TNT کارشون هم تر تمیزه

من تو یک پست خوندم که tnt با سفارت آ م ر ی ک ا کار نمی کنه.اگه اشتباه دوستان اصلاح کنن.

من چند روز پیش رفتم تی ان تی، گفت قبلا نمی فرستادن به اونجا ولی جدیدا مشکلی نداره می فرستن
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
تشکر کنندگان: kiasina
دوستان عزیز من در مورد کارت پایان خدمت و یا کارت های جدید معافیت یک نکته ای بگم :
اصلاً نگران این نباشین که اگر کارتتون رو از طریق پلیس +10 دادین برای تعویض شاید به دستتون نرسه ! چون من خودم که کارتم رو دادم برای تعویض خیلی توجه کردم که پروسه چه طوریه که یه وقت کارتم گم نشه ! پلیس +10 و کاربری که اونجا پای سیستم نشسته تمام اطلاعات شما رو از طریق کامپیوتر برای اداره مرکزی نظام وظیفه می فرسته. یعنی از عکس گرفته تا باقی مدارک، تنها چیزی که در حقیقت شما توی پروندتون می ذارین اصل کارت قبلیتون هست که این رو به همراه باقی مدارک به صورت روزانه ( اگر خیلی پرونده داشته باشن ) می فرستن برای اداره مرکزی نظام وظیفه ...
پس تا اینجا همه اطلاعات شما ، کارتتون و حتی عکستون از طریق سیستمشون ثبت شده و اونها یه رسیدی به شما می دن که توش نوشته اصل کارت رو تحویل گرفتن ...
کل پروسه صدور کارت جدید ، با توجه به اینکه اینها مراحل استعلام و تائید دارن حدود 30 تا 45 روز طول می کشه ، شاید هم اگر تائیداتشون طول بکشه کارت رو دیرتر بدن ... من خودم که 2 ماه پیش رفتم، خیلی سریع کارت من رو برام فرستادن، البته من معافیت بودم.
گاهی اوقات اداره پست ، کارت شما را به هر دلیلی دیر میاره ، یا شاید هم آورده و شما نبودین ، پس پیشنهاد می کنم دوستانی که کارتشون بیشتر از 45 روز هست که نیومده ، با برگه ای که پلیس +10 بهشون داده ، به همون دفتر مراجعه کنن و بپرسن ، اونها هم به سرعت از سیستم پیگیری می کنن و جواب می دن، البته خودتون هم می تونین از طریق اینترنت پیگیری کنین ...

در نهایت اینکه ، کارت جدیدی که برای من فرستادن یه کارت هوشمند با چیپست هست که ظاهرا برای جلوگیری از تقلب هائی که شده ، کارت ها رو هوشمند کردن ...

من پیشنهاد می کنم که بدون نگرانی و تنها با در نظر گرفتن زمان 45 روزه ، اقدام به تعویض کنین و خیالتون راحت باشه ... به خصوص اینکه الانم سرشون خلوت هست، سریع براتون صادر می کنن ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-01-22 ساعت 23:04)ordibehesht600 نوشته:  سلام خدمت دوستان
من یه سوالی دارم ، آیا کسی هست که با همون کارت پایان خدمت قدیمیش رفته باشه و قبول کرده باشن ؟ چون من ایران نیستم نمی تونم از اینجا عوض کنم ، اگه بخوام عوض کنم باید وکالت بدم به یکی تو ایران ، البته یه مقدار هم نگرانم چون شنیدم این پروسه تعویض کارت برا بعضیها بیشتر از 3 ماه طول کشیده و میترسم زمان مصاحبه اصل کارت دستم نرسه .
با تشکر
دوست عزیز با درود
هنوز تمام کارتهای پایان خدمت را جهت تعویض اعلام نکردند. من هم که 4 ماه پیش برای مصاحبه رفتم با همان کارت قدیمی رفتم و مشکلی هم نبود
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، ramin_red ، afs ، farshadsh ، sadeghi897
دوستان تهرانی به نظرتون برای رفتن از راه آهن به فرودگاه امن ترین و با هزینه کمتر نسبت به گرفتن آزانس دربست چیه؟
سوال دیگه اینکه برای گرفتن ارز مسافرتی تو فرودگاه حواله میدن؟از کجا باید بگیریم؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
قبلا معذرت میخوام از اینکه این سوال رو اینجا می پرسم . یکی از دوستانم پسرش مبتلا به دوشن دیستروفی شده 4 سالشه ، و همونجور که میدونید درمانی نداره و فقط از طریق دارو می شه روندش و کند کرد . در آمریکا تحقیقاتی شده و داروهای جدیدی هم به بازار اومده . خلاصه کلام اینکه اگر این دوسته من بخواد بره آمریکا برای درمان پسرش چه روشی رو پیشنهاد می کنید . مستقیم به سفارت بره و درخواست ویزا بده ؟ میتونه بصورت توریستی بره آیا ویزای توریستی بهش میدن که بعدا بره و واسه درمان پسرش اقدام کنه ؟ یا از پزشکی از آمریکا باید دعوتنامه یا نمی دونم یه همچین چیزی داشته باشه ؟ خلاصه اگر راه حلی میدونید که بشه به این دوستمون کمک کنید و بتونه هرجوری شده برسه اونجا که این روند بیماری را کند کنند . بی نهایت سپاسگزارم . سلامت و شاداب باشید
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا :Big Grin مقصد: نیوهمپشایر
تشکر کنندگان: farshadsh ، mrr777 ، amir82
(2013-01-23 ساعت 14:29)honestly2002 نوشته:  سلام دوستان
قبلا معذرت میخوام از اینکه این سوال رو اینجا می پرسم . یکی از دوستانم پسرش مبتلا به دوشن دیستروفی شده 4 سالشه ، و همونجور که میدونید درمانی نداره و فقط از طریق دارو می شه روندش و کند کرد . در آمریکا تحقیقاتی شده و داروهای جدیدی هم به بازار اومده . خلاصه کلام اینکه اگر این دوسته من بخواد بره آمریکا برای درمان پسرش چه روشی رو پیشنهاد می کنید . مستقیم به سفارت بره و درخواست ویزا بده ؟ میتونه بصورت توریستی بره آیا ویزای توریستی بهش میدن که بعدا بره و واسه درمان پسرش اقدام کنه ؟ یا از پزشکی از آمریکا باید دعوتنامه یا نمی دونم یه همچین چیزی داشته باشه ؟ خلاصه اگر راه حلی میدونید که بشه به این دوستمون کمک کنید و بتونه هرجوری شده برسه اونجا که این روند بیماری را کند کنند . بی نهایت سپاسگزارم . سلامت و شاداب باشید
دوست عزیز من تاجایی که میدونم ویزای B1/B2 برای اینکار هست ,که هم توریستی و تجارتی محسوب میشه هم واسه معالجه و درمان , ولی واسه درمان, مدارک پزشکی میخوان و دلیلی بر اینکه چرا آمریکا رو برا اینکار انتخاب کردند , و به نظر من با بیمارستانی در آمریکا مکاتبه داشته باشن بهتره
پزشکی آلمان پیشرفته تره شاید سوال کنن چرا آلمان نه و اینجا باید به هر حال قانع بشن مثلا همونطور که گفتین بگن دارو و درمانش در این کشوره
مراحل هم پر کردن فرم ds-160 وگرفتن وقت از سفارت بعدشم تا زمان مصاحبه مدارک لازم رو باید جمع آوری کنن
البته این رو هم بگم من یه بار همچین موردی دیدم تو سفارت خیلی سریع کارشو را انداختن مصاحبه شون 5 دقیقه هم نشد ,فقط مادرا همچین حسی ندارن اونا هم آدمم دیگه احساس دارن ,این مورد که من دیدم بچه حالش خیلی بد بود حتی تو سفارت هم تشنج کرد
ایشالله که اینا هم ویزا بگیرن و حال بچه شون خوب شه ,

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان