موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-26 ساعت 14:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-26 ساعت 15:00 توسط 30NAP30.)
سلام دوستان
نمی دونم سوالی که دارم مطرح میکنم جاش اینجاست یا جای دیگه ... اما مطرح می کنم.
من یواش یواش دارم آماده رفتن به مصاحبه میشم . در مورد نحوه دریافت ارز مسافرتی ( که گرفتن و نگرفتن اون هیچ توفیری نداره ) می خواستم بدونم که داستان چه شکلیه ؟ به بچه های 2 تا 12 سال به چه میزان تعلق میگیره ؟ هنوز همون 300 دلاره ؟ مدارک مورد نیاز چیه ؟ حواله یا بلیط رو باید برد بانک توی فرودگاه یا بیرون هم میشه تهیه کرد ؟
شاد باشیئ و سربلند
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-24 ساعت 14:54)mlo نوشته: (2013-01-22 ساعت 20:49)sepid_a نوشته: (2013-01-22 ساعت 17:11)mlo نوشته: دوستان سلام. بنده یه سوال داشتم. ببخشید اگر تکراریه! همسر بنده که برنده اصلیه دیپلم کاردانش داشته و با این مدرک هم پذیرفته شدیم و فرمها هم بر همین اساس فرستادیم . اخیرا ایشون موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی شد. سوال بنده : آیا این تغییر مدرک رو به KCC اطلاع بدیم یا صبر کنیم که زمان مصاحبه مشخص بشه و بعد فرمهای آپدیت شده رو بفرستیم سفارت. بازم عذرخواهی می کنم اگر سوالم تکراریه. منتظر جواب دوستان با تجربه هستم...
دوست عزیز با توجه به نوشته هاتون من این شکلی فهمیدم که همسرتون بعد از فرستادن فرمهای سری اول مدرک پیش دانشگاهی گرفتن نظر من اینه که شما فرمهای آپدیت شده رو 15 روز قبل بفرستین آنکارا (اگر آنکارا باشین چون هنوز مثل اینکه کارنت نشدید )تو مدارک جدید که می فرستین تاریخ اخذ پیش دانشگاهی رو میبینن دیگه و می بینن که دروغی در کار نیست و همسرتون در چه تاریخی مدرک گرفتن , بنابراین جای نگرانی نیست ,مدرک رو هم ترجمه کنید و با خودتون ببرید
این نظر منه و دوستان هم اگه نظر بدن بد نیست البته داخل پرانتز بگم که ملاک اونا گویا 12 سال تحصیل یا سابقه کار هست اگه همسرتون شاغل باشن که دیگه فکر نکنم مشکلی باشه ولی دوست عزیز بهتره از طریق ایمیل به KCC بگین که ضمیمه ی پروندتون بکنن (فرم آپدیت شده رو هم بفرستین )اینجوری خیالتون راحتره
(دیدم هیشکی جواب نده من نظر خودم ررو گفتم )
کسی دیگه نظری نداره؟ ممنون میشم وقت بزارید...
افراد با تجریه و مديران برای من پاسخی ندارند؟ لطفا جواب بدید... ممنون
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-26 ساعت 17:59)HAMID1371 نوشته: (2013-01-26 ساعت 14:58)30NAP30 نوشته: سلام دوستان
نمی دونم سوالی که دارم مطرح میکنم جاش اینجاست یا جای دیگه ... اما مطرح می کنم.
من یواش یواش دارم آماده رفتن به مصاحبه میشم . در مورد نحوه دریافت ارز مسافرتی ( که گرفتن و نگرفتن اون هیچ توفیری نداره ) می خواستم بدونم که داستان چه شکلیه ؟ به بچه های 2 تا 12 سال به چه میزان تعلق میگیره ؟ هنوز همون 300 دلاره ؟ مدارک مورد نیاز چیه ؟ حواله یا بلیط رو باید برد بانک توی فرودگاه یا بیرون هم میشه تهیه کرد ؟
شاد باشیئ و سربلند
300 دلاره و باید از فرودگاه بگیرید. به بانک مورد نظر مراجعه و پس از واریز مبلغ ریالی حواله را به بانک مستقر در فرودگاه ارائه میدهید.
اگر كسى زمينى بخواد بره ارز تعلق ميگيره؟
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها يكي ميشه لطفا آدرس ايميل سفارت رو برام بزاره من ايميل بزنم ببينم مداركم رسيده يا نوچ