کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-26 ساعت 12:43)jazirehh نوشته:  دوستان من چند وقتی هست که یه شکی بد جور به دلم افتاده !
درفت فرمهام رو هم که دیدم ، تاریخ تولدم رو به جای 1983 زده بودم 0983 ... ! اما مطمئن نیستم که توی فرم نهائی همچین اشتباهی کرده باشم !
فکر می کنین به KCC خبر بدم ؟ یا روز مصاحبه اصلاحش کنم ؟ Smile
خودم فکر کردم که اگه زنگ بزنم تلفنی صحبت کنم خیلی بهتر از ارسال ایمیل ...
نظرتون چیه ؟

موضوع رو از طریق ایمیل باهاشون درمیون بذاز.ببین چی میگن.ولی امکان داره دیر جوابتو بدن.(2هفته)
اگه کارنت نشده باشی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.یادم رفت بگم اگه تلفنی این کار رو کردی حتما ایمیل هم بده بهشون که روز مصاحبه پیرینت ایمیل دستت باشه از بابه محکم کاری.من خودم دقیقا همین کار رو کردم چند روز پیش
تشکر کنندگان: jazirehh
(2013-01-26 ساعت 13:15)ani_sheiton نوشته:  حالا من جوابی که دادم اینه که به عکس شاید کار ندارن به هر حال این چیزا رو در نظر گرفتن دیگه نه؟شاید اطلاعات یکسان رو باطل کنن

من عرض کردم اگه بفهمن. من و شما نمیدونیم که نرم افزار اونها چقدر پیشرفته هستش و چه چیزهایی رو تطبیق میده. به هر حال طبق قوانین ثبت نام با عکس شخص دیگه باعث رد شدن کیس میشه. اگه هم نفهمن که نفهمیدن و باطل نمیشه. به هر حال کاری از دستشون بر نمیاد و باید منتظر باشن تا اول می 2014 تا نتایج بیاد.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، ani_sheiton ، el333 ، rezagh ، kami k
(2013-01-26 ساعت 13:28)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-26 ساعت 13:15)ani_sheiton نوشته:  حالا من جوابی که دادم اینه که به عکس شاید کار ندارن به هر حال این چیزا رو در نظر گرفتن دیگه نه؟شاید اطلاعات یکسان رو باطل کنن

من عرض کردم اگه بفهمن. من و شما نمیدونیم که نرم افزار اونها چقدر پیشرفته هستش و چه چیزهایی رو تطبیق میده. به هر حال طبق قوانین ثبت نام با عکس شخص دیگه باعث رد شدن کیس میشه. اگه هم نفهمن که نفهمیدن و باطل نمیشه. به هر حال کاری از دستشون بر نمیاد و باید منتظر باشن تا اول می 2014 تا نتایج بیاد.

ولی من فکر میکنم اونا توی این مرحله کاری به شما ندارن خوب اگه پیشرفته هستن که فکر اینجاشم کردن دیگه. شاید این مشکل واسه خیلی های دیگه اتفاق افتاده باشه.(البته این نظر شخصیه منه و نظره مدیران ارجع تره)
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، kami k
سلام دوستان

نمی دونم سوالی که دارم مطرح میکنم جاش اینجاست یا جای دیگه ... اما مطرح می کنم.
من یواش یواش دارم آماده رفتن به مصاحبه میشم . در مورد نحوه دریافت ارز مسافرتی ( که گرفتن و نگرفتن اون هیچ توفیری نداره ) می خواستم بدونم که داستان چه شکلیه ؟ به بچه های 2 تا 12 سال به چه میزان تعلق میگیره ؟ هنوز همون 300 دلاره ؟ مدارک مورد نیاز چیه ؟ حواله یا بلیط رو باید برد بانک توی فرودگاه یا بیرون هم میشه تهیه کرد ؟

شاد باشیئ و سربلند
تشکر کنندگان:
(2013-01-26 ساعت 14:58)30NAP30 نوشته:  سلام دوستان

من یواش یواش دارم آماده رفتن به مصاحبه میشم . در مورد نحوه دریافت ارز مسافرتی ( که گرفتن و نگرفتن اون هیچ توفیری نداره ) می خواستم بدونم که داستان چه شکلیه ؟ به بچه های 2 تا 12 سال به چه میزان تعلق میگیره ؟ هنوز همون 300 دلاره ؟ مدارک مورد نیاز چیه ؟ حواله یا بلیط رو باید برد بانک توی فرودگاه یا بیرون هم میشه تهیه کرد ؟

شاد باشیئ و سربلند
با سلام دوست گرامی
ما هفته پیش گرفتیم . ابتدا که بلیط رو گرفتین تشریف میبرین بانک ملی عوارض خروج از کشور بابت هر کدوم از اعضاء خانواده ( پدر ، مادر ، و به تعداد فرزندان هر کدام جدا گانه ) مبلغ 55000 تومان ناقابل میریزین به حساب ( هر نفر یک فیش ، کد ملی فراموش نشه حتما لازم دارین ) . بعد با فیش واریزی بانک ملی و پاسپورت و بلیط و مبلغ هر نفر 750000 تومان ( برای زن و شوهر 1500000 هزار تومان پول نقد )تشریف میبرین بانک ملت باجه ارز . اونجا هم فقط به خودتون و خانمتون ارز میدن به بچه زیر 12 سال تعلق نمیگیره . آخه ما هم بچمون 4 سالشه و گفت جدیدا برای بچه ها رو قطع کردن و دیگه به بچه های زیر 12 سال ارز نمی دن . اون 2 تا حواله خودتون و خانمتون که حتما باید هرکس جداگانه براش صادر بشه و حضور هم داشته باشه وقتی از گیت فرودگاه رد شدین تشریف میبرین بانک ملت و ارزتون رو میگرین . به همین سادگی .
تشکر کنندگان: payampars ، 30NAP30 ، amir82 ، bayat_r ، گل نهال ، enchantress_boy
(2013-01-24 ساعت 14:54)mlo نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 20:49)sepid_a نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 17:11)mlo نوشته:  دوستان سلام. بنده یه سوال داشتم. ببخشید اگر تکراریه! همسر بنده که برنده اصلیه دیپلم کاردانش داشته و با این مدرک هم پذیرفته شدیم و فرمها هم بر همین اساس فرستادیم . اخیرا ایشون موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی شد. سوال بنده : آیا این تغییر مدرک رو به KCC اطلاع بدیم یا صبر کنیم که زمان مصاحبه مشخص بشه و بعد فرمهای آپدیت شده رو بفرستیم سفارت. بازم عذرخواهی می کنم اگر سوالم تکراریه. منتظر جواب دوستان با تجربه هستم...
دوست عزیز با توجه به نوشته هاتون من این شکلی فهمیدم که همسرتون بعد از فرستادن فرمهای سری اول مدرک پیش دانشگاهی گرفتن نظر من اینه که شما فرمهای آپدیت شده رو 15 روز قبل بفرستین آنکارا (اگر آنکارا باشین چون هنوز مثل اینکه کارنت نشدید )تو مدارک جدید که می فرستین تاریخ اخذ پیش دانشگاهی رو میبینن دیگه و می بینن که دروغی در کار نیست و همسرتون در چه تاریخی مدرک گرفتن , بنابراین جای نگرانی نیست ,مدرک رو هم ترجمه کنید و با خودتون ببرید
این نظر منه و دوستان هم اگه نظر بدن بد نیست البته داخل پرانتز بگم که ملاک اونا گویا 12 سال تحصیل یا سابقه کار هست اگه همسرتون شاغل باشن که دیگه فکر نکنم مشکلی باشه ولی دوست عزیز بهتره از طریق ایمیل به KCC بگین که ضمیمه ی پروندتون بکنن (فرم آپدیت شده رو هم بفرستین )اینجوری خیالتون راحتره
(دیدم هیشکی جواب نده من نظر خودم ررو گفتم )
کسی دیگه نظری نداره؟ ممنون میشم وقت بزارید...
افراد با تجریه و مديران برای من پاسخی ندارند؟ لطفا جواب بدید... ممنون
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان:

شاد باشیئ و سربلند
300 دلاره و باید از فرودگاه بگیرید. به بانک مورد نظر مراجعه و پس از واریز مبلغ ریالی حواله را به بانک مستقر در فرودگاه ارائه میدهید.
تشکر کنندگان:
(2013-01-26 ساعت 17:59)HAMID1371 نوشته:  

شاد باشیئ و سربلند
300 دلاره و باید از فرودگاه بگیرید. به بانک مورد نظر مراجعه و پس از واریز مبلغ ریالی حواله را به بانک مستقر در فرودگاه ارائه میدهید.

اگر كسى زمينى بخواد بره ارز تعلق ميگيره؟
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: alirezass
بچه ها يكي ميشه لطفا آدرس ايميل سفارت رو برام بزاره من ايميل بزنم ببينم مداركم رسيده يا نوچ
تشکر کنندگان:
(2013-01-26 ساعت 18:11)javid737 نوشته:  
(2013-01-26 ساعت 17:59)HAMID1371 نوشته:  

شاد باشیئ و سربلند

اگر كسى زمينى بخواد بره ارز تعلق ميگيره؟

بچه ها ارز مسافرتی سالی یه بار به هر مسافری تعلق می گیره؟؟
من الان ایرانم.و اواخر بهمن میرم ترکیه و بر می گردم باز ایران.میخوام ارز مسافرتی بگیرم مثلا!
اگه بعد عید بخوام برگردم اون ور دنیا و بخوام ارز مسافرتی بگیرم بهم گیر نمی دن که تو یه بار گرفتی؟
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان:
(1970-01-01 ساعت 08:16)my2220
10986' نوشته:  
بچه ها يكي ميشه لطفا آدرس ايميل سفارت رو برام بزاره من ايميل بزنم ببينم مداركم رسيده يا نوچ

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺍﮔﻪ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﺮﺳﻪ ﻣﻌﻤﻮﻻ ۱-۲ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪﺵ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﻭ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺍﻋﻼ ﻡ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﻣﯽ‌ﮔﻪ ﭼﯽ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﺒﺮﯾﻦ .... ﺷﻤﺎ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺳﺎﯾﺖ ﺷﺮﮐﺖ ﭘﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ . ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: alirezass ، rezagh
(2013-01-26 ساعت 20:28)AsemanAbee نوشته:  
(1970-01-01 ساعت 08:16)my2220
10986' نوشته:  

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺍﮔﻪ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﺮﺳﻪ ﻣﻌﻤﻮﻻ ۱-۲ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪﺵ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﻭ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺍﻋﻼ ﻡ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﻣﯽ‌ﮔﻪ ﭼﯽ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﺒﺮﯾﻦ .... ﺷﻤﺎ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺳﺎﯾﺖ ﺷﺮﮐﺖ ﭘﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ . ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ .
ممنون از پاسخ سريعتون. من از طريق سايت پيگيري كردم و مداركم دليور شده امروز مي خواستم يكباره ديگه براي مطمئن شدن ايميل بزنم كه حالا شما مي گيد خودشون ايميل مي زنن. مرسي. موفق باشيد
تشکر کنندگان: AsemanAbee
(2013-01-26 ساعت 20:12)آسمان نیلگون نوشته:  بچه ها ارز مسافرتی سالی یه بار به هر مسافری تعلق می گیره؟؟
من الان ایرانم.و اواخر بهمن میرم ترکیه و بر می گردم باز ایران.میخوام ارز مسافرتی بگیرم مثلا!
اگه بعد عید بخوام برگردم اون ور دنیا و بخوام ارز مسافرتی بگیرم بهم گیر نمی دن که تو یه بار گرفتی؟

سالی یکباره یعنی شما میتونید اسفند برید و بگیرید و بعد فروردین دوباره برید و بگیرید..
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: maka2 ، payampars ، گل نهال ، آسمان نیلگون ، mhr.714
(2013-01-26 ساعت 21:44)bayat_r نوشته:  
(2013-01-26 ساعت 20:12)آسمان نیلگون نوشته:  بچه ها ارز مسافرتی سالی یه بار به هر مسافری تعلق می گیره؟؟

سالی یکباره یعنی شما میتونید اسفند برید و بگیرید و بعد فروردین دوباره برید و بگیرید..

برا اونور دنیا اگه منظورتون آم.ری.کا ست نمی تونید بگیرید، ویزاتون immigrant هست !! سالی یکبار هم بهش تعلق نمی گیره . مگر اینکه دوتا بلیط جدا یکی برای ترکیه و یکی هم از اونجا برا آ.مر.ی.کا بگیرید ، نه کانکشن!!
since 2012
تشکر کنندگان: bayat_r ، payampars ، amir82 ، گل نهال ، usa lover ، 3rip ، rezagh ، آسمان نیلگون
(2013-01-26 ساعت 21:50)maka2 نوشته:  
(2013-01-26 ساعت 21:44)bayat_r نوشته:  

برا اونور دنیا اگه منظورتون آم.ری.کا ست نمی تونید بگیرید، ویزاتون immigrant هست !! سالی یکبار هم بهش تعلق نمی گیره . مگر اینکه دوتا بلیط جدا یکی برای ترکیه و یکی هم از اونجا برا آ.مر.ی.کا بگیرید ، نه کانکشن!!

دقیقاً درست می فرمایید.
اما یه سئوال کجا نوع ویزا رو چک میکنن؟ اگر کشوری نیاز به ویزا نداشته باشه چی؟ تو پاس که نمی زنن؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان