کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-04 ساعت 13:59)miladswat نوشته:  سلام این سفارت انکارا از امروز کارشو کرده ؟ یا خبر ندارین ؟
بله شروع کرده .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-04 ساعت 13:59)miladswat نوشته:  سلام این سفارت انکارا از امروز کارشو کرده ؟ یا خبر ندارین ؟

بله دوست عزیز
The U.S. Embassy will be open for normal services on Monday.

خیلی مهم خیلی مهم
بچه ها کسی هست که امروز ,فردا یا حتی پس فردا بره آنکارا؟
دوستان ضروری هست یکی از دوستامون کارت پایان خدمتش رو نبرده لطفا اگه کسی میره بگه تا بدیم با خودتون ببرین
تشکر کنندگان: گل نهال ، mohammadrezah ، babak_1363 ، nina22 ، امیر مهاجر ، lover usa ، mz821 ، lilac ، bardia9
(2013-02-02 ساعت 14:50)jazirehh نوشته:  دوستان کسی هست اینجا که معافیت پزشکی به خاطر ضعف بینائی گرفته باشه و بعدش عمل لیزیک کرده باشه ؟
فکر می کنین پرونده عمل لیزیک چشم نیاز باشه ؟ با توجه به اینکه معافیت پزشکی من به خاطر ضعف بینائی بوده Smile
حتما ترجمه هم باید بکنم دیگه ؟ Sad

خوش به حالتون ... یعنی هیچکس چشم هاشو عمل نکرده !!!
Sad
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: bayat_r ، rezagh
(2013-02-04 ساعت 14:42)jazirehh نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 14:50)jazirehh نوشته:  دوستان کسی هست اینجا که معافیت پزشکی به خاطر ضعف بینائی گرفته باشه و بعدش عمل لیزیک کرده باشه ؟
فکر می کنین پرونده عمل لیزیک چشم نیاز باشه ؟ با توجه به اینکه معافیت پزشکی من به خاطر ضعف بینائی بوده Smile

Sad

من PRK کردم. اما خدمت هم رفتم.
فکر نمیکنم پرونده پزشکی بخواد. احتمالا شفاهی به دکتر بگید کفایت میکنه.
برای سفارت هم اگر پرسیدند توضیح بدید.
تشکر کنندگان: bayat_r ، amir82 ، Saeedv13 ، usa lover ، lilac ، pr.kia ، jazirehh ، rezagh ، mohammadrezah
دوست گرامی چرا داری دنبال کسی میگردی که واست کارت رو ببره ترکیه . یه زحمت بکش برو فرودگاه ببین کدوم مسافر داره میره ازش خواهش کن با خودش ببره و به کسی هم که کارتش رو جا گذاشته اسم و مشخصات طرف رو بگو که بره ازز فرودگاه ازش بگیره . این که دیگه سخت نیست . هی منتظر نشین شاید امروز و فردا کسی نرفت پس وقتت رو تلف نکن
تشکر کنندگان: bayat_r ، امیر مهاجر ، babak_1363 ، Saeedv13 ، گل نهال ، nina22 ، amir82 ، lilac ، mohammadrezah
(2013-02-04 ساعت 13:59)miladswat نوشته:  سلام سفارت آمریکا در انکارا از امروز کارشو شروع کرده ؟ یا خبر ندارین ؟

bale ma alan ankara hastım va tebghe barname mosahebehaa anjam mıshe,negaran nabashıd
بله ما الان آنکارا هستیم و طبقه برنامه مصاحبه ها انجام میشه. نگران نباشید.
فارسی شده با بهنویس.سعید
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: bayat_r ، nina22 ، ramin_red ، amir82 ، mz821 ، ensan ، گل نهال ، babak_1363 ، lilac ، homayoon13 ، AsemanAbee ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-04 ساعت 16:24)bardia mousapour نوشته:  تو فرم اینسترکشن ذکر شده که مدارک باید 15 روز قبله مصاحبه باید به سفارت ارسال شود چرا بعضیها تو بعضی تاپیکها میگن باید حتما 15 روز یا 20 روز قبل تو سفارت باشه.من خودم مدارکم 11 روز قبله مصاحبه به خوده سفارت رسیده یعنی برام مشکل سازه.آخه تو فرم اینسترکشن دقیقا به کلمهsubmit اشاره کرده که معنی ارسال کردنو میده.
بردیا
پست های مختلف ممکنه سرعت های متفاوتی در رسوندن مرسوله داشته باشن. مخصوصاً که وسطش یه تعطیلی یکشنبه هم بخوره که پست اصلاً کار نمی کنه. برداشت من از اون جمله اینه که 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت رسیده باشه. حالا یکی ممکنه از یک پست عادی با سرعت لاک پشتی استفاده کنه ولی زودتر بفرسته که در زمان مقرر به دستشون برسه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، bayat_r ، bardia9 ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-04 ساعت 14:42)jazirehh نوشته:  

Sad

من ليزيك انجام دادم و به دكتر هم گفتم و هيچ پرونده اي نخواست ولي قضيه سفارت و معافي فرق ميكنه . شايد لازم باشه يه چيزي كه اين مسئله رو اثبات كنه با خودت ببري ، چون اصلاً بعيد نيست كه يهو به اين گير بده مخصوصاً اگر افيسر ريش قرمز باشه Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، usa lover ، lilac ، pr.kia ، jazirehh ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-04 ساعت 16:48)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 16:24)bardia mousapour نوشته:  تو فرم اینسترکشن ذکر شده که مدارک باید 15 روز قبله مصاحبه باید به سفارت ارسال شود چرا بعضیها تو بعضی تاپیکها میگن باید حتما 15 روز یا 20 روز قبل تو سفارت باشه.من خودم مدارکم 11 روز قبله مصاحبه به خوده سفارت رسیده یعنی برام مشکل سازه.آخه تو فرم اینسترکشن دقیقا به کلمهsubmit اشاره کرده که معنی ارسال کردنو میده.
بردیا
پست های مختلف ممکنه سرعت های متفاوتی در رسوندن مرسوله داشته باشن. مخصوصاً که وسطش یه تعطیلی یکشنبه هم بخوره که پست اصلاً کار نمی کنه. برداشت من از اون جمله اینه که 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت رسیده باشه. حالا یکی ممکنه از یک پست عادی با سرعت لاک پشتی استفاده کنه ولی زودتر بفرسته که در زمان مقرر به دستشون رسیده باشه.

سلام ،

راجع به ارسال مدارک به سفارت ،زودتر فرستادنش مشکل ساز نیست. من از هولم مدارکم رو یک ماه زودتر فرستادم!! و بعدش هم ایمیل زدم که زود، تند و سریع بگین که مدارکمو گرفتین و اونها هم گفتن که بابا گرفتیم، کشتی مارو!!Big Grin اما اینکه شما کمی دیرتر فرستادین و این موضوع نگرانتون کرده به نظرم یک ایمیل به سفارت بزنین و اونها هم تا 5 روز کاری جوابتون رو میدن و این صرفاً جهت راحت شدن خیالتونه Smile به نظر شخص من نگران نباش دوست من..

موفق باشید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lilac ، bayat_r ، گل نهال ، rezagh ، mohammadrezah
سلام به دوستان عزیز
ما اگر بعد از اولین ورود به امریکا و قبل از اینکه گرین کارت به دستمون برسه برگردیم ایران(اسپانسر می تونه به جای ما تحویل بگیره) میتونیم از طریق سفارت سوییس برای پاسپورت سفید اقدام کنیم؟
راستش اینو یک بنده خدایی که گرین کارت داشت بهم گفت، چون منبه خاطر مسایل کاریم و روبراه کردن کارم زود باید برگردم ایران، می خواستم بدونم از ایران برای این که پاسپورت سفید بگیریم میشه اقدام کرد؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان:
[quote='bardia mousapour' pid='271983' dateline='1359978877']
تو فرم اینسترکشن ذکر شده که مدارک باید 15 روز قبله مصاحبه باید به سفارت ارسال شود چرا بعضیها تو بعضی تاپیکها میگن باید حتما 15 روز یا 20 روز قبل تو سفارت باشه.من خودم مدارکم 11 روز قبله مصاحبه به خوده سفارت رسیده یعنی برام مشکل سازه.آخه تو فرم اینسترکشن دقیقا به کلمهsubmit اشاره کرده که معنی ارسال کردنو میده.
نه مشکل ساز نمیشه نگران نباشید
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: mohammadrezah
سلانم دوستان
نظرتون چیه از اینجا پول نقد ببریم ( ریال ) اونجا لیر بخریم کسی از نرخ تبدیل تو ترکیه خبر داره یکم اطلاعات بده ممنون میشم...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان:
(2013-02-04 ساعت 18:32)bardia9 نوشته:  سلانم دوستان
نظرتون چیه از اینجا پول نقد ببریم ( ریال ) اونجا لیر بخریم کسی از نرخ تبدیل تو ترکیه خبر داره یکم اطلاعات بده ممنون میشم...
سلام
اصلاً این کارو نکن خیلی ضرر میکنی
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: bardia9 ، lilac ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah
(2013-02-04 ساعت 18:41)seperelia نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 18:32)bardia9 نوشته:  سلانم دوستان
سلام

حدوده قیمتارو میشه بگید.دوستان گفتن اونجا د.ل.ا.ر به لیر تبدیل کنیم بهتره تا اینجا لیر بخریم نظره شما چیه
گفتم شاید مثله بعضی کشورا به صرفه تر باشه این کار...Big Grin
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: الا
(2013-02-04 ساعت 18:46)bardia9 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 18:41)seperelia نوشته:  [quote='bardia9' pid='272040' dateline='1359986570']
سلانم دوستان
سلام

حدوده قیمتارو میشه بگید.چطور پس دوستان گفتن اونجا د.ل.ا.ر به لیر تبدیل کنیم بهتره تا اینجا لیر بخریم
گفتم شاید مثله بعضی کشورا به صرفه تر باشه این کار...Big Grin
[/quot
اصلا به صرفتون نیست این کارو نکنید
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: bardia9 ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان