کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
چند روز قبل از سفر میشه بری بانک و حواله رو بگیری؟ من یکماه دیگه میرم سفر الان میتونم برم حواله بگیرم؟آخه یکی گفت 48 ساعت قبل سفر میخوام ببینم درسته یا نه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi
سلام دوستان ، من لیزیک کردم 9 سال پیش و 2 هفته پیش رفتم مصاحبه و هیچ مدرکی هم ارائه نکردم ولی وقتی ازم پرسید جراحی داشتی یا نه؟ بهش گفتم که لیزیک کردم و اون هم یادداشت کرد در تاریخچه جراحی هام ولی مدرک ازم نخواست ، تا یادم نرفته بگم که مصاحبه ایروان بود.

دوستان کسی هست اینجا که معافیت پزشکی به خاطر ضعف بینائی گرفته باشه و بعدش عمل لیزیک کرده باشه ؟
فکر می کنین پرونده عمل لیزیک چشم نیاز باشه ؟ با توجه به اینکه معافیت پزشکی من به خاطر ضعف بینائی بوده Smile
حتما ترجمه هم باید بکنم دیگه ؟ Sad
[/quote]

خوش به حالتون ... یعنی هیچکس چشم هاشو عمل نکرده !!!
Sad
[/quote]

من PRK کردم. اما خدمت هم رفتم.
فکر نمیکنم پرونده پزشکی بخواد. احتمالا شفاهی به دکتر بگید کفایت میکنه.
برای سفارت هم اگر پرسیدند توضیح بدید.
[/quote]
سلام دوست عزیز
منم لیزیک کردم هنوز مصاحبه نرفتم اما اول برونده رو از بیمارستان گرفتم بعد بردم دکتر واسم گواهی عمل از دکتر گرفتم بعد هم میدم ترجمه
[/quote]
تشکر کنندگان: sayeh_m ، rouzbehdarvishi ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah
(2013-02-05 ساعت 15:47)bayat_r نوشته:  چند روز قبل از سفر میشه بری بانک و حواله رو بگیری؟ من یکماه دیگه میرم سفر الان میتونم برم حواله بگیرم؟آخه یکی گفت 48 ساعت قبل سفر میخوام ببینم درسته یا نه؟
بیات جان
باید بلیط داشته باشی و خروجی . فکر نمیکنم تاریخ مشخصی برای گرفتنش باشه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-05 ساعت 16:14)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 15:47)bayat_r نوشته:  چند روز قبل از سفر میشه بری بانک و حواله رو بگیری؟ من یکماه دیگه میرم سفر الان میتونم برم حواله بگیرم؟آخه یکی گفت 48 ساعت قبل سفر میخوام ببینم درسته یا نه؟
بیات جان
مامان سایه عزیز
هم بلیط دارم ، هم خروجی اما بانک ملت نزدیک محل کارمون میگه 48 ساعت قبل باید بیای.... همه جا همینطوریه؟...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
من روز قبل سفرم وقت کردم بگیرم ولی تماس گرفتم قبلش با بانک گفت حداکثر باید 3 الی 4 روز قبل سفرت باشه.حتماً پیگیری کنید.من با ملت شعبه ونک-شیراز بشماره 88047784 تماس گرفتم.موفق باشید.

چند روز قبل از سفر میشه بری بانک و حواله رو بگیری؟ من یکماه دیگه میرم سفر الان میتونم برم حواله بگیرم؟آخه یکی گفت 48 ساعت قبل سفر میخوام ببینم درسته یا نه؟
[/quote]
بیات جان
[/quote]

من روز قبل سفرم وقت کردم بگیرم ولی تماس گرفتم قبلش با بانک گفت حداکثر باید 3 الی 4 روز قبل سفرت باشه.حتماً پیگیری کنید.من با ملت شعبه ونک-شیراز بشماره 88047784 تماس گرفتم.موفق باشید.

(2013-02-05 ساعت 16:17)bayat_r نوشته:  
بیات جان
مامان سایه عزیز
هم بلیط دارم ، هم خروجی اما بانک ملت نزدیک محل کارمون میگه 48 ساعت قبل باید بیای.... همه جا همینطوریه؟...
تشکر کنندگان: nina22 ، bayat_r ، ramin_red ، rouzbehdarvishi ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah
بیات جان
مامان سایه عزیز
بانک ملت در اصفهان هم به کسایی که پروازشون نزدیک بود حواله میداد
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، rezagh
به مسافرهای زمینی هم ارز میدن؟
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان:
دوستان منظور از اصل بليط چيه؟
من شهرستان هستم و بليطم رو از تهران گرفتم و اونا واسم فكس كردند يعني قبول نيست؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-05 ساعت 17:24)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 14:56)sepid_a نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 14:38)marj88 نوشته:  دوستان چند روز طول میکشه تا جواب دکتر سفارت بیاد؟من یه روز قبل مصاححبم وقت بگیرم خوبه؟

دوست عزیز تو سایت دکتر اونگان نوشته ۲روز کاری لازمه واسه جواب یعنی مثلا امروز که صبح میرین آزمایش فردا بعد از ظهر جواب میدن بهتره ۲ روز قبل مصاحبه یا واسه راحتی خیال ۳ روز قبل مصاحبه تو کشور مورد نظر باشید

جسارتا اضافه كنم اگه بچه كوچيك دارين يك يا دو روز به اين مدت اضافه كنيد

(2013-02-05 ساعت 14:46)babak_1363 نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 14:29)parsush نوشته:  دوستان دعوا نکنین ( یعنی بزارین دوباره بپرسم بعد دعوا کنین Big Grin ) من منظورم اینه که زمینی از ایران خارج بشیم هم ارز تعلق میگیره؟

1- ارز مسافرت ي
1-1 ميزان ارز:
1-1-1: فروش ارز مسافرتي مجموعًا يکبار در سال براي کليه مقاصد به مسافرين هوايي، زميني، ريلي و دريايي بميزان ٣٠٠ دلار يا معادل آن به ساير ارزها به نرخ مبادله اي مي باشد.
تبصره ١- فروش ارز مسافرتي به مسافرين با سن قانوني کمتر از ١٢ سال امکانپذير نمي باشد.

اینم لینک بخشنامه بانک مرکزی ج.ا.ا Big Grin

http://www.cbi.ir/showitem/9646.aspx

بابك جان..توي اين لينك نوشته دلار فقط به مسافران زيارتي تعلق ميگيره كه!من اشتباه ميكنم؟

والله چيزي كه من توي سايت بانك مركزي خوندم ميگه ارز فقط به مسافران زيارتي و بيماران و دانشج.يان تعلق ميگيره ولاغير...ما كه زيارت نميريم؟ميريم؟Big Grin

سلام دوستان ،

مطالب زیر جهت تنویر افکار عمومی بوده و به درخواست متقاضی بیان می شوند و فاقد هرگونه ارزش قانونی می باشدBig Grin
1- راجع به لینکی که گذاشتم ، اگه روی لینک کلیک کنید و متن رو بخونید یک جاش نوشته "بخشنامه" و اگر رو بخشنامه کلیک کنید مطلبی رو که گذاشتم راجع به ارز مسافرتی می تونید مطالعه کنیدSmile
2- اما داستان ارز مسافرتی ، عموماً 5 روز قبل از سفرتون می تونید به شعب ارزی بانک ملت مراجعه کنید و اسمتون رو بنویسید و یا همان روز و یا روز بعد حواله رو دریافت می کنید.
3- یک ماه قبل از سفر نمی تونید مراجعه کنید! ...
4- مدارک لازم برای گرفتن ارز مسافرتی :
-کپی و اصل بلیط(بلیط حتماً باید مهمور به مهر آژانس هواپیمایی باشه!)
-کپی و اصل فیش واریزی عوارض خروج از کشور
-کپی صفحه اول پاسپورت+ اصل پاسپورت
-اصل کارت ملی هم همراهتون باشه

موفق باشید
تشکر کنندگان: my2220 ، amir82 ، Saeedv13 ، ensan ، lilac ، KOUROSHAVIN ، rezagh ، mohammadrezah ، parsush
(2013-02-05 ساعت 17:36)rouzbehdarvishi نوشته:  
بیات جان
مامان سایه عزیز
بانک ملت در اصفهان هم به کسایی که پروازشون نزدیک بود حواله میداد

فكر مي كنم درست باشه چون به من هم گفتند دو روز قبل از پرواز ارز مي ديم
تشکر کنندگان: nina22 ، lilac ، bayat_r
(2013-02-05 ساعت 19:17)bardia mousapour نوشته:  آقا امیر و سپیده خانوم اگه فکر میکنین من عصبانی شدم از شما وهمه بچه های مهاجرسرا رسما عذر خواهی میکنم

عصبانی نشدی دوست عزیز.
فقط شاید شناخت کافی رو بچه‌های اینجا نداری.
یه مدت اینجا فعال باشی بچه‌های فعال همون دوره رو خوب میشناسی.
کلا من با جنرالایز کردن مخالفم و هر وقت موردی ببینم اعتراض میکنم.
ولی به شما اطمینان میدم کسانی که به عمد دروغ و اکاذیب پخش میکنند و قصد دارند دیگران رو گمراه کنند چنان برق آسا مدیرها و بقیه کاربرها باهاشون برخودرد میکنند که عمر مهاجرسراییشون در طفولیت دود میشه میره هوا.
سلام عزیزان.من یه سالی‌ پرسیدم کسی‌ جواب نداد.می‌خوام بدونم این آقایان آمریکای از کجا میخوان بفهمن که مثلا ما از ۱۶ سالگی تا الان کجاها زندگی‌ میکردیم؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان:
(2013-02-05 ساعت 19:33)shiraz mamali نوشته:  سلام عزیزان.من یه سالی‌ پرسیدم کسی‌ جواب نداد.می‌خوام بدونم این آقایان آمریکای از کجا میخوان بفهمن که مثلا ما از ۱۶ سالگی تا الان کجاها زندگی‌ میکردیم؟

سلام دوست من،

اینکه از کجا می خوان بفهمن کاره سختی نیست! از دیتا بیس پروازهای خارجی می تونن تمام پروازهای خارج از کشور یک فرد رو استخراج کنن! بنابراین این یک بخش که کاری نداره... دیگه اینکه ما هیچکدوم نمی دونیم اونها به چه اطلاعات و دیتا بیس های دیگه ایی دسترسی دارن ،حتی راجع به محل های اقامت ما در داخل ایران!!
در آخر اگه ما می دونستیم اونا چه جوری بقیه رو چک می کنن ما جای اونها می نشستیمBig Grin

موفق باشید
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، refiusa ، farshadsh ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-05 ساعت 19:40)babak_1363 نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 19:33)shiraz mamali نوشته:  سلام عزیزان.من یه سالی‌ پرسیدم کسی‌ جواب نداد.می‌خوام بدونم این آقایان آمریکای از کجا میخوان بفهمن که مثلا ما از ۱۶ سالگی تا الان کجاها زندگی‌ میکردیم؟

سلام دوست من،

اینکه از کجا می خوان بفهمن کاره سختی نیست! از دیتا بیس پروازهای خارجی می تونن تمام پروازهای خارج از کشور یک فرد رو استخراج کنن! بنابراین این یک بخش که کاری نداره... دیگه اینکه ما هیچکدوم نمی دونیم اونها به چه اطلاعات و دیتا بیس های دیگه ایی دسترسی دارن ،حتی راجع به محل های اقامت ما در داخل ایران!!
در آخر اگه ما می دونستیم اونا چه جوری بقیه رو چک می کنن ما جای اونها می نشستیمBig Grin

موفق باشید
آقا شما حرفت سند.قبول دارم،ولی‌ هرچی‌ فکر می‌کنم هیچ طریقی نمی‌تونن این کارو بکنن.آخه اینا که توی ایران دستی‌ ندران.نمیگم نمی‌شه می‌شه ولی‌ تنها راهش اینه که بلند شن بیان توی محل و تحقیق کنن.WinkBig Grin

من خودم کسی‌ رو میشناسم که الان ویزا داره و فقط آدرس آخرین جای زندگیشو داده بود و آدرس‌های دیگر رو توی فرم‌ها نزده بود

از مدیران عزیز هم میخوام نظرشون رو بگن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، farshadsh ، mohammadrezah
امیر مهاجر عزیز منتظره راهنماییتونیم داداش
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان