کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-04 ساعت 14:50)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 14:42)jazirehh نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 14:50)jazirehh نوشته:  دوستان کسی هست اینجا که معافیت پزشکی به خاطر ضعف بینائی گرفته باشه و بعدش عمل لیزیک کرده باشه ؟
فکر می کنین پرونده عمل لیزیک چشم نیاز باشه ؟ با توجه به اینکه معافیت پزشکی من به خاطر ضعف بینائی بوده Smile
حتما ترجمه هم باید بکنم دیگه ؟ Sad

خوش به حالتون ... یعنی هیچکس چشم هاشو عمل نکرده !!!
Sad

من PRK کردم. اما خدمت هم رفتم.
فکر نمیکنم پرونده پزشکی بخواد. احتمالا شفاهی به دکتر بگید کفایت میکنه.
برای سفارت هم اگر پرسیدند توضیح بدید.
سلام دوست عزیز
منم لیزیک کردم هنوز مصاحبه نرفتم اما اول برونده رو از بیمارستان گرفتم بعد بردم دکتر واسم گواهی عمل از دکتر گرفتم بعد هم میدم ترجمه
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، bardia9 ، rezagh
دوستان اگه هنگام مصاحبه در مورد شغل و كارمون بپرسن و مدرك بخوان،چه مدركي بايد بهشون بديم؟ حكم كارگزيني يا قرارداد يا گواهي اشتغال به كار؟!
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-02-05 ساعت 10:35)nina22 نوشته:  دوستان اگه هنگام مصاحبه در مورد شغل و كارمون بپرسن و مدرك بخوان،چه مدركي بايد بهشون بديم؟ حكم كارگزيني يا قرارداد يا گواهي اشتغال به كار؟!
تا حالا نشنیدم از کسی در مورد شغلش مدرک بخوان ولی من برای احتیاط حکم کارگزینیمو ترجمه کردم و با اصلش همراه خودم می برم. اگر شغل آزاد دارین به نظرم جواز کسبتون مناسب باشه.
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، nina22 ، nooshshahnar ، payampars ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-05 ساعت 10:35)nina22 نوشته:  دوستان اگه هنگام مصاحبه در مورد شغل و كارمون بپرسن و مدرك بخوان،چه مدركي بايد بهشون بديم؟ حكم كارگزيني يا قرارداد يا گواهي اشتغال به كار؟!

من تاجایی که اطلاع دارم از کسی گواهی کار نگرفتن مگه اینکه دیپلم 12 ساله که برابر با پیش دانشگاهی ما میشه نداشته باشه ,اگر تحصیلات پیش دانشگاهی و بالاتر دارین نیازی به گواهی اشتغال به کار نیست همون مدرک تحصیلی کافیه , در مورد شغل هم میپرسن ولی مدرک نمیخوان, ولی اگه تحصیلات 12 ساله ندارین گواهی اشتغال به کار کافیه
این خبر صحت داره که به همه مسافرین از جمله هوایی ، زمینی، ریلی و دریایی یک بار در سال 300 چوق ارز مسافرتی تعلق میگیره؟ کسی تا بحال زمینی ارز گرفته؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mohammadrezah
(2013-02-05 ساعت 12:31)victorygo نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 11:36)parsush نوشته:  این خبر صحت داره که به همه مسافرین از جمله هوایی ، زمینی، ریلی و دریایی یک بار در سال 300 چوق ارز مسافرتی تعلق میگیره؟ کسی تا بحال زمینی ارز گرفته؟
دوست عزیز هفته پیش ارز مسافرتی نیز حذف شد!
اگرچه 300$ عددي نيست. ولي شايعه درست نكنيد! هنوز ارز مسافري پرداخت مي شود. خبر امروز را دارم. فردا خدا عالمه!!Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، saeid-ss ، امیر مهاجر ، parsush ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-05 ساعت 11:36)parsush نوشته:  این خبر صحت داره که به همه مسافرین از جمله هوایی ، زمینی، ریلی و دریایی یک بار در سال 300 چوق ارز مسافرتی تعلق میگیره؟ کسی تا بحال زمینی ارز گرفته؟

ولي من الان با يكي از شعب شهر اصفهان تماس گرفتم و گفتن ارز تعلق ميگيره!!!شما مطمئني؟؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-02-05 ساعت 13:15)nina22 نوشته:  

ولي من الان با يكي از شعب شهر اصفهان تماس گرفتم و گفتن ارز تعلق ميگيره!!!شما مطمئني؟؟

من 5شنبه از آقای صادقی که رفته بود بانک شنیدم که حذف شده، ولی بر اساس گفته دوستان مثل اینکه واقعیت نداره، خلاصه من شرمنده
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
(2013-02-05 ساعت 13:12)hoseyn نوشته:  
اگرچه 300$ عددي نيست. ولي شايعه درست نكنيد! هنوز ارز مسافري پرداخت مي شود. خبر امروز را دارم. فردا خدا عالمه!!Big Grin
بله ارز مسافرتی رو از بانک ملت میتونید بگیرید همون 300$Big Grin
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-02-05 ساعت 13:28)bardia mousapour نوشته:  بعضیها فقط خبر کذب به مردم میدن نمیدون چرا؟ عزیزان که ارز مسافرتی نگرفتین.ارز مسافرتی هنوز پا بر جاست.با مراجعه به شعب ارزی مراکز استانها وداشتن اصل پاسپورت واصل بلیط و رسید عوارض خروج که خوده بانک شماره حسابشو میده ومیگه کجا پرداختش کنین به شما 300 دلار حواله عرضی داده میشه که در فرودگاه وصولش میکنین.نمیدونمچرا بعضیه مردم رو گمراه میکنن.

یه بنده خدایی یه خبر اشتباهی رو شنیده بود. نقل قول کرد.
بعد هم متوجه اشتباهش شد و پستشو پاک کرد.
فقط هم تو کار اطلاعات کذب نبوده. اطلاعات مفید و درست هم زیاد داده.
(2013-02-05 ساعت 13:13)bardia mousapour نوشته:  آخه شما اطلاع ندارین چرا به مردم اطلاعت غلط میدین من همین دیروز حواله ارز مسافرتی گرفتم.مدارک لازم هم برا گرفتن ارز مسافرتی اصل پاسپورت اصل بلیط و50000هزار تومن هم هزینه عوارض خروجه کهخوده بانک شماره حسابش رو میده.که باید با در دست داشتن این مدارک به شعب ارزی بانک ملت معمولا در مراکز استانها برین و با پرداخت مبلغ مورد نظر به شما 300 دلار حواله ارزی میدن که تو همون فرودگاه موردنظرتون 300تا رو میگیرین
دوست عزیز عصابانیت نداره که, دوستمون احتمالا از جایی شنیده بودن که گفتن و الا نمیخواستن اطلاعات غلط بدن که , اتفاقا خواستن کمک کنن
به هر حال ممنون از اطلاع رسانیتون
تشکر کنندگان: گل نهال ، victorygo ، Saeedv13 ، nina22 ، roeentan ، rezagh ، mohammadrezah
دوستان دعوا نکنین ( یعنی بزارین دوباره بپرسم بعد دعوا کنین Big Grin ) من منظورم اینه که زمینی از ایران خارج بشیم هم ارز تعلق میگیره؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: گل نهال
دوستان چند روز طول میکشه تا جواب دکتر سفارت بیاد؟من یه روز قبل مصاححبم وقت بگیرم خوبه؟
کیس : **44
تشکر کنندگان: parsush
(2013-02-05 ساعت 14:29)parsush نوشته:  دوستان دعوا نکنین ( یعنی بزارین دوباره بپرسم بعد دعوا کنین Big Grin ) من منظورم اینه که زمینی از ایران خارج بشیم هم ارز تعلق میگیره؟

1- ارز مسافرت ي
1-1 ميزان ارز:
1-1-1: فروش ارز مسافرتي مجموعًا يکبار در سال براي کليه مقاصد به مسافرين هوايي، زميني، ريلي و دريايي بميزان ٣٠٠ دلار يا معادل آن به ساير ارزها به نرخ مبادله اي مي باشد.
تبصره ١- فروش ارز مسافرتي به مسافرين با سن قانوني کمتر از ١٢ سال امکانپذير نمي باشد.

اینم لینک بخشنامه بانک مرکزی ج.ا.ا Big Grin

http://www.cbi.ir/showitem/9646.aspx
تشکر کنندگان: parsush ، Judy Abbott 13 ، KOUROSHAVIN ، roeentan ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-05 ساعت 14:38)marj88 نوشته:  دوستان چند روز طول میکشه تا جواب دکتر سفارت بیاد؟من یه روز قبل مصاححبم وقت بگیرم خوبه؟

دوست عزیز تو سایت دکتر اونگان نوشته ۲روز کاری لازمه واسه جواب یعنی مثلا امروز که صبح میرین آزمایش فردا بعد از ظهر جواب میدن بهتره ۲ روز قبل مصاحبه یا واسه راحتی خیال ۳ روز قبل مصاحبه تو کشور مورد نظر باشید
تشکر کنندگان: marj88 ، asal1907 ، parsush ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان