کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-05 ساعت 19:33)shiraz mamali نوشته:  سلام عزیزان.من یه سالی‌ پرسیدم کسی‌ جواب نداد.می‌خوام بدونم این آقایان آمریکای از کجا میخوان بفهمن که مثلا ما از ۱۶ سالگی تا الان کجاها زندگی‌ میکردیم؟

از اطلاعاتی که خود شما در جاهای دیگه در اختیارشون گذاشتی.
مثلا برای ویزای توریستی، تحصیلی، ...
شاید منابع دیگری هم داشته باشند که ما ازشون بی اطلاعیم.
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، roeentan ، farshadsh ، nina22 ، rezagh ، mohammadrezah
مرسی امیر جان ولی فکر کنم روی این قسمت زیاد زوم نمیکنن اگه جاهای دیگه تابلو نکرده باشیم(همین جا ها که شما اشاره کردی)درسته؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mohammadrezah
[quote='adidas_' pid='272634' dateline='1360079228']
کمککککککککک...من شهریور فارغ التحصیل شدم هنوز مدرکم آماده نیست 22
........................
میگن ارزش ترجمه نداره ولی شما میتونی ترجمش کنی.ولی تشریف میبری تهران اموره فارغ التحصیلان بهت نامه میدن.یا اینکه میتونی بری دانشگاه خودتون درخواست ریز نمرات بدی.فردا فورا این کارو بکن .1کی 2هفته طول میکشه ها.
نگران هم نباش

ولی اگه بری تهران اونجا حتمنی یه گواهی یا یه چیزی دال بر اینکه شما مدرک گرفتی رو میدن
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، mohammadrezah
سلام
برای من هنوز ایمیل از سفارت بابت سری دوم مدارک نیومده چکه کنم(ترجمه شناسنامه و ...)؟من خیلی استرس دارم زمان ارسال مدارک با دی اچ ال:19/JAN/2013
کمکمکمکمکمکمکمک دوشنبه وقت مصاحبه دارم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز که وجودتون دلگرمیه
شما مدارک مالی رو با توجه به pdf آنکارا 15 روز قبل میفرستین یا همون روز مصاحبه میبرین (FINANCIAL DOCUMENTSSmile
ارادتمند همگی
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان:
(2013-02-05 ساعت 22:33)alirezass نوشته:  سلام
برای من هنوز ایمیل از سفارت بابت سری دوم مدارک نیومده چکه کنم(ترجمه شناسنامه و ...)؟من خیلی استرس دارم زمان ارسال مدارک با دی اچ ال:19/JAN/2013
کمکمکمکمکمکمکمک دوشنبه وقت مصاحبه دارم
از ظهر دو تا پدیده ی جدید مد شده:
یکی این کمکمکمکمکممکمکمککم.... که آدم هول می کنه اونور خط یه اتفاقی برای کاربر مربوطه افتاده. بعد هم همزمان فرستادن همون متن در پیام خصوصی!!!
علیرضا مگه با DHL مدارکت رو نفرستادی؟ مگه نگفته که رسیده؟ فکر کردی DHL که اصلیت آلمانی داره و آلمانی ها هم به نظم و ترتیبشون معروفن با کسی شوخی داره یا دروغ میگن که رسیده؟ به فرض محال که نرسیده و تو سفارت گم شده. مگر روز مصاحبه مدارک رو با خودت نمی بری؟ خونه ی پرش در بدترین حالت روز بعدش مصاحبه میشی آقاجان. پس اینقدر بیخودی به خودت و ملت استرس وارد نکن پدرجان. من قلبم ضعیفه و پیزوریم. اگر اتفاقی برام بیفته خونم میوفته گردنتون ها....Big Grin

(2013-02-05 ساعت 22:59)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز که وجودتون دلگرمیه
شما مدارک مالی رو با توجه به pdf آنکارا 15 روز قبل میفرستین یا همون روز مصاحبه میبرین (FINANCIAL DOCUMENTSSmile
ارادتمند همگی
آقای حیدری
اگر آماده بود خوب می فرستیم. اگرم تا زمان ارسال مدارک حاضر نبود خوب می بریم...
سلام به همگی. من موقع ثبت نام اولیه درجریان جداشدن ازهمسرسابقم بودم و وضعیت تأهل را زدم legally separated. برنده که شدم دیگه جداشده بودم و داخل فرمهای کی سی سی زدم divorced! حالا شناسنامم را عوض کردم وچون دوران عقد بودیم بهم شناسنامه جدید دادن بدون ثبت ازدواج و طلاق. واسه آنکارا ترجمه سند ازدواج و طلاق را فرستادم ولی مترسم چون با شناسنامم تضاد داره دردسر بشه! نطرتون چی؟ ممنون!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من دانشنامه اصلی لیسانسم رو ( نه مدرک موقت ) از دانشگاه آزاد گرفتم که دارای شماره تایید از سازمان مرکزی هست آیا باید باز این مدرکم رو جهت تایید به ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد در تهران ببرم؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان:
(2013-02-06 ساعت 02:53)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان
من دانشنامه اصلی لیسانسم رو ( نه مدرک موقت ) از دانشگاه آزاد گرفتم که دارای شماره تایید از سازمان مرکزی هست آیا باید باز این مدرکم رو جهت تایید به ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد در تهران ببرم؟
نه دیگه اگر مدرک اصلیتون هست نیاز به تایید نداره مدرک موقت رو تایید می کنن

(2013-02-06 ساعت 01:48)علی مب نوشته:  سلام به همگی. من موقع ثبت نام اولیه درجریان جداشدن ازهمسرسابقم بودم و وضعیت تأهل را زدم legally separated. برنده که شدم دیگه جداشده بودم و داخل فرمهای کی سی سی زدم divorced! حالا شناسنامم را عوض کردم وچون دوران عقد بودیم بهم شناسنامه جدید دادن بدون ثبت ازدواج و طلاق. واسه آنکارا ترجمه سند ازدواج و طلاق را فرستادم ولی مترسم چون با شناسنامم تضاد داره دردسر بشه! نطرتون چی؟ ممنون!
نه مشکلی نیست اونا زمانی که یک نفر بخواد به کیس اضافه بشه مشکل دارن زمانی که 1 نفر باشین مشکلی ندارن
یکی از دوستان هم اشتباها تو ثبت نام زده بود سینگل تو فرم ها زده بود divorceوقتی اونجا توضیح داده بود افیسر گفته بود خوب موضوع اینکه شما 1 نفر بودی الان هم 1 نفری
فقط قبل از قسم براشون توضیح بدین
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: saeid-ss ، علی مب ، ensan ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah ، mgolchin13
(2013-02-02 ساعت 18:11)shaso نوشته:  بچه ها تا گرفتن پاسپورت اونجا ٥ سال لازمه؟ و چه شرايطي لازمه؟

دوست عزیز شما 913 روز را باید در آمریکا باشید تا درخواست سیتیزنشیپ کنید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: saeid-ss ، tajhizgaran ، گل نهال ، mohammadrezah ، mgolchin13
(2013-02-06 ساعت 03:30)kiasina نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 18:11)shaso نوشته:  بچه ها تا گرفتن پاسپورت اونجا ٥ سال لازمه؟ و چه شرايطي لازمه؟

دوستان این 913 روز به صورت پیوسته حساب میشه که باید usa باشی؟
2013AS77## YERAVAN
F2A : تاییدیه  دریافت فرم  I-130 درDEC 2013 , تاریخ اپروو FEB 2014, دریافت کیس نامبر may2014 , پرداخت 120$ در march2015پرداخت 325$ در Apr , ارسال فرم I-864 در 2015 July, ایمیل نقص در 9sep , ایمیل کامپلت 22 oct, ایمیل وقت مصاحبه درNov 13, مصاحبه هفته دوم dec , برگه آبی ،
کلییر july2016 ,
تشکر کنندگان: گل نهال
سلام دوستان کسی که اکسپایر ویزاش 1 may 2013است دقیقا چه تاریخی باید در خاک امریکا باشد؟ (اگر روز اخر انجا برسد مشکلی دارد؟) سپاسگزارم
تشکر کنندگان:

دانشنامه اصلي شما نياز به تاييد شدن داره.
براي ترجمه تاييد سازمان مركزي دانشگاه ازاد كه در پشت مدركتون درج ميشه نياز هست.
ادرس سازمان مركزي هم كه پاسداران هست.
موفق باشين
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، saeid-ss ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah ، rezagh
(2013-02-06 ساعت 08:55)jazirehh نوشته:  

دانشنامه اصلي شما نياز به تاييد شدن داره.
براي ترجمه تاييد سازمان مركزي دانشگاه ازاد كه در پشت مدركتون درج ميشه نياز هست.
ادرس سازمان مركزي هم كه پاسداران هست.
موفق باشين

دوست عزیز من مدتی پیش دانشنامه ام رو بردم پاسداران برای تایید ولی بهم گفتن که جدیدا دیگه نیازی به این کار نیست ( لیسانس من برای 2 سال پیش بود) و من همونطوری بردم دارالترجمه و مشکلی هم پیش نیومد.
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
تشکر کنندگان: usa lover ، saeid-ss ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah ، jazirehh ، rezagh
(2013-02-06 ساعت 07:50)abtin2015 نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 03:30)kiasina نوشته:  

دوستان این 913 روز به صورت پیوسته حساب میشه که باید usa باشی؟

دوست عزیز قبل 5 سال نمیش اپلای کرد واسه سیتیزنی. هرخروج نباید بیشتر از 6 ماه باش. و تعداد روزهای خارج از US منهای تعداد روزهای حضورتون داخل US عزیز میشه. اینا من از pdf سایت سفارت خوندم.
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah ، mhr.714

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان