کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-10 ساعت 23:21)milad_aae نوشته:  سلام دوستان
آیا ضروری و واجب هست فرمهای 230 و122 رو مجددا" همراه با مدارک به آنکارا پست کنیم؟(همه اطلاعات درست بودن موقع ارسال به kcc )
ممنون از راهنماییتون.

اگه در اون تغییراتی ایجاد کردید، باز بفرستین ولی اگه هیچ تغییری در اون انجام نشده نباید بفرستید
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: shimoda ، nina22 ، milad_aae ، lilac ، amir82 ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، kavirr ، mohammadrezah
(2013-02-10 ساعت 23:21)milad_aae نوشته:  سلام دوستان
آیا ضروری و واجب هست فرمهای 230 و122 رو مجددا" همراه با مدارک به آنکارا پست کنیم؟(همه اطلاعات درست بودن موقع ارسال به kcc )
ممنون از راهنماییتون.

فقط در صورتی که اصلاحی لازم داره دوباره بفرستید
و اگه همه چیز درسته, لازم نیست دوباره بفرستید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، milad_aae ، lilac ، amir82 ، refiusa ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، nooshshahnar ، kavirr ، mohammadrezah
سلام دوستان
من چندين بار در مورد مدارك همسرم با كي سي سي و سفارت مكاتبه داشتم و زنگ زدم آخرش هم سفارت ايميل داد كه مدارك همسرتون تو پروندتون نيست و مداركشونو با مدارك خودتون دو هفته قبل از مصاحبه پست كنيد.از طرف ديگه كي سي سي اسم همسرمو تو نامه دوم(اعلام تاريخ مصاحبه) نياورده.به نظر شما پرينت ايميلي كه سفارت داده رو هم با مدارك پست كنم بهتر نيست؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac
من در هفته گذشته مصاحبه داشتم که برگه ابی گرفتم .باجه اول دریافت مدارک از من در مورد تعداد سفرهای خارجیم سوال کرد که منم بهش گفتم قبلا دبی و ارمنستان رفتم بعد گفت چه تاریخی رفته ای گفتم تاریخشون توی این در حالی که پاسپورت قدیمی ام دستم بود هست که اون گفت نمی خواد شاید فکر کرده بود من یه بار دبی رفتم و گفت سال 2011 رفته ای که البته اخرین سفری بود که تاریخش توی پاسپورت جدیدم درج شده بود و من هم فراموش کردم که بگم دو بار دبی رفتم که یکی دیگه اون سال 2004 بوده و 2006 هم ارمنستان رفتم الان نکته ای که فکرم را مشغول کرده اینه که بعد از برسی احیانا فکر کنن که من عمدا حقیقت کتمان کردم و برام دردسر بشه . ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید. با تشکر
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: lilistar
(2013-02-11 ساعت 10:09)s.s.h نوشته:  من در هفته گذشته مصاحبه داشتم که برگه ابی گرفتم .باجه اول دریافت مدارک از من در مورد تعداد سفرهای خارجیم سوال کرد که منم بهش گفتم قبلا دبی و ارمنستان رفتم بعد گفت چه تاریخی رفته ای گفتم تاریخشون توی این در حالی که پاسپورت قدیمی ام دستم بود هست که اون گفت نمی خواد شاید فکر کرده بود من یه بار دبی رفتم و گفت سال 2011 رفته ای که البته اخرین سفری بود که تاریخش توی پاسپورت جدیدم درج شده بود و من هم فراموش کردم که بگم دو بار دبی رفتم که یکی دیگه اون سال 2004 بوده و 2006 هم ارمنستان رفتم الان نکته ای که فکرم را مشغول کرده اینه که بعد از برسی احیانا فکر کنن که من عمدا حقیقت کتمان کردم و برام دردسر بشه . ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید. با تشکر
دوست عزيز
شما بنا رو بر اين بذار كه همه چي خوب پيش ميره . در حقيقت كاري به جز اين نميتونين انجام بدين . اگر هم ابهامي براي اونها وجود داشته باشه با ايميل ازتون سوال ميكنن . نگران نباشيد Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: lilac ، nina22 ، s.s.h ، Hedieh20 ، گل نهال ، payampars ، ensan ، kavirr ، rezagh ، Saeedv13 ، mohammadrezah
میخوام گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم از دانشگاه. باید خطاب به کجا باشه؟ یعنی برای ارایه به کجا باشه؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:
(2013-02-11 ساعت 11:59)circle نوشته:  میخوام گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم از دانشگاه. باید خطاب به کجا باشه؟ یعنی برای ارایه به کجا باشه؟

دوست عزیز دانشگاه خطاب به سفارت آمریکا نمی ده، شما برای یه سفارت دیگه بگیرین مثلا سویس یا کانادا، بعدش که می دین ترجمه اونها اون قسمتش رو حذف می کنن و به جاش می زنن To whom it may concern. من که این کار رو کردم
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، asal1907 ، گل نهال ، nooshshahnar ، payampars ، kavirr ، rezagh ، circle ، mohammadrezah
(2013-02-11 ساعت 11:59)circle نوشته:  میخوام گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم از دانشگاه. باید خطاب به کجا باشه؟ یعنی برای ارایه به کجا باشه؟

اگه پایان خدمت ندارین خطاب به نظام وظیفه بگیرین.اگه وثیقه میذارین برا خروج ترجمه ضمانت نامه بانکی رو ببرین.افسر اونم ازتون میخواد.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، farshadsh ، mohammadrezah
(2013-02-11 ساعت 11:18)yas21 نوشته:  من مدارکم رو برای سفارت انکارا پست کردم ولی تاییدیش برام نیومده و مصاحبم نزدیکه چه کار کنم؟
یاس عزیز کاری نمیخواد انجام بدین اگه سایت پستی رو چک کردید و نوشته که مدارک به دستشون رسیده نگران نباشین ,
تقریبا یه هفته مونده به زمان مصاحبه ایمیل میزنن
تشکر کنندگان: گل نهال ، shimoda ، ensan ، kavirr ، rezagh ، farshadsh ، lilac ، nimo80 ، mohammadrezah
سلام من فرم 9 سوالی گرفتم خیلی استرس دارم ممکنه بهم ندن اگر جواب بدین یه خانواده رو شاد کردین؟؟؟؟
من ارشد خوندم کارم نکردم
به من گفت با cv بیا این cv چی؟؟؟؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-02-11 ساعت 14:45)alirezass نوشته:  سلام من فرم 9 سوالی گرفتم خیلی استرس دارم ممکنه بهم ندن اگر جواب بدین یه خانواده رو شاد کردین؟؟؟؟
من ارشد خوندم کارم نکردم

سوالتون رو اینجا جواب دادم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، farshadsh ، lilac ، Hedieh20 ، mohammadrezah ، sayeh_m
(2013-02-11 ساعت 14:45)alirezass نوشته:  سلام من فرم 9 سوالی گرفتم خیلی استرس دارم ممکنه بهم ندن اگر جواب بدین یه خانواده رو شاد کردین؟؟؟؟
من ارشد خوندم کارم نکردم
تقريبا ميشه گفت اونهايي كه فرم را مي گيرند، به نوعي بهتره! تا اونها كه نمي گيرند ولي در مجموع اصلن نگران نباشيد. حتمن ويزا بهتون مي دهند. الان برو به فكر رفتن باش.
سوال آخري حتمن شوخي بود ديگه؟Wink
منظور رزومه است.
اختمالا فرم 9 سوالي و رزومه را بايد ايميل كني.
موفق باشيد.
2012, Bay Area, CA
من ارشد خوندم کارم نکردم

علیرضای عزیز به هیچ وجه نگران نباش فرم 9 سئوالی ممکنه شمارو زودترهم کلیر کنه.نمونه cv من دارم مال خودمو اگه خواستین آدرس ایمیل بدین براتون بفرستم.cv رو ایمیل کنین برای سفارت با خودتون نمیبرین.
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
من ارشد خوندم کارم نکردم

نگرانی نداره یه رزومه خوب از خودت و تخصص هات بنویسی
و با فرم براشون بفرستید.اگه نحوه ی رزومه نوشتن رو خواستی من می تونم یه کوچولو بهت کمک کنم .
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، nina22 ، alirezass ، mohammadrezah ، m@ry@m75
دوستان عزیزم
اگر زمان ارسال مدارک سری اول، محل اقامت مان ایران بوده و به همین خاطر در پر کردن فرم های سری اول همین لحاظ شده، اما در فاصله فرستادن فرم های سری اول و زمان مصاحبه ، محل اقامت به کشور دیگر تغییر کرده( چون زمان پر کردن فرم های سری اول، این مسئله اصلا مشخص نبوده)
به نظر شما آیا تغییر خاصی لازم است پیش از مصاحبه در فرم ها( نظیر اشتباهات شناسنامه ای و ازدواج بعد از قبولی) داده شود؟ یا در زمان مصاحبه کافی است که با توجه به تاریخ ویزای کشور مربوطه موضوع توضیح داده شود ؟

ممنون از توجه و پاسختون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان