کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام به همه. سوألم اینکه من غیر از ترجمه ها که فرستادم انکارا، روز مصاحبه باید بازم ترجمه ببرم؟ فکرکنم فقط اصل مدارک لازم! البته کپی ترجمه ها را دارم. ممنون از کمکتون!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: nina22
(2013-02-09 ساعت 17:15)علی مب نوشته:  سلام به همه. سوألم اینکه من غیر از ترجمه ها که فرستادم انکارا، روز مصاحبه باید بازم ترجمه ببرم؟ فکرکنم فقط اصل مدارک لازم! البته کپی ترجمه ها را دارم. ممنون از کمکتون!
شما 1 درصد احتمال بدین که پست سهل انگاری بکنه و مدارکتون پست نشه یا مدارکتون ناقص باشه.پس بهتره یک سری ترجمه هم با خودتون ببرین که مشکلی پیش نیاد.بعضی از دارالترجمه ها هزینه کمتری برای ترجمه مدارک میگیرن اگه کپی ترجمه رو بهشون بدین.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
دوستان عزیز، فرقی بین فرستادن مدارک به آنکارا با TNT یا DHL است و معمولا از کدوم استفاده میکنند؟
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان:
(2013-02-09 ساعت 17:38)kavirr نوشته:  دوستان عزیز، فرقی بین فرستادن مدارک به آنکارا با TNT یا DHL است و معمولا از کدوم استفاده میکنند؟

سلام دوست من،

من با DHL فرستادم و راضی بودم. فرقی نداره. البته خوندم اینجا که بعضی از بچه ها با آرامکس فرستادن و راضی بودن.

من خودم به شخصه ارادت خاصی نسبت به DHL دارم، البته این نظر شخصیه منه، هستند دوستانی که آرامکس یا TNT رو پیشنهاد می کنند. تصمیم با شماست.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، kavirr ، nina22 ، payampars ، rezagh
[عکس: 77yziorlq9s2uvdq8b1.jpg]

لینکش هم تو امضام گذاشتم Big Grin
با تشکر از همکاری افشین عزیز
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-09 ساعت 01:14)bayat_r نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 01:06)circle نوشته:  دوستای عزیز! نیازمند یاری شما هستیم مثل همیشه!
من برنده اصلی هستم و خانم بنده دانشجوی کارشناسی ارشده. ما در فرم DS230 خانمم؛ چون نوشته بود "attended" فکر کردیم باید آخرین مدرک تحصیلی دریافت شده رو بنویسیم برای همین اشاره ای به دانشجو بودنش نکردیم و فقط مدرک کارشناسیش رو اعلام کردیم. آیا اشتباه کردیم؟؟؟

نه اصلاً مهم نیست .مهم اینه که حداقل سواد مورد نیاز یعنی دیپلم رو داشته باشید.... اونجا موقع قسم خوردن بگید.... :be cool

نه مهم نیست نگران نباشید ما هم همین مورد داشتیم همونجا اصلاح کردیم
تشکر کنندگان: nina22 ، circle ، ramin_red ، mohammadrezah ، babak_1363 ، گل نهال ، saeid-ss ، refiusa ، payampars
دوستان واسه مکاتبه با سفارت آنکارا به این آدرس ایمیل بزنم؟ webmasterankara@state.gov
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
تشکر کنندگان: payampars
(2013-02-10 ساعت 11:12)علی مب نوشته:  دوستان واسه مکاتبه با سفارت آنکارا به این آدرس ایمیل بزنم؟ webmasterankara@state.gov
از این فرم استفاده کنین:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
سلام دوستان
من هفته سوم feb مصاحبه مدارکم 14 روز قبلش رسید دستشون بابت اون 1 روز مدارکمو بررسی میکنن ؟
اگه بررسی نکردن روز مصاحبه مدارکو قبول میکنن ؟
با تشکر
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز
تشکر کنندگان:
(2013-02-10 ساعت 15:08)majorsoly نوشته:  سلام دوستان
من هفته سوم feb مصاحبه مدارکم 14 روز قبلش رسید دستشون بابت اون 1 روز مدارکمو بررسی میکنن ؟
اگه بررسی نکردن روز مصاحبه مدارکو قبول میکنن ؟
با تشکر

بررسی می کنند
حتی پیش اومده که کسی همون روز مصاحبه مدارک رو برده و ازش قبول کردند
واسه یه روز که اصلا مشکلی نیست
نگران نباشید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
سلام دوستان
من برنده اصلی هستم .نام خانوادگی همسرم از دو جزء تشکیل شده است.دوجزء اصلی که با یک بلانک در مدارک ارسال شده به KCC و ثبت نام اولیه ثبت شده است.در گذرنامه ایشان این دوجزء بصورت پیوسته و بدون بلانک آورده شده است.آیا می توان زمانی که برای مصاحبه رفتیم این موضوع را در آن جا مطرح کرده و نام خانوادگی ایشان را به صورت گذرنامه که پیوسته است اصلاح کنیم و دیگر گذرنامه ایشان را اصلاح نکنیم.لطفا افراد با تجربه که این موضوع را که با یک کیس عملی مشاهده کرده اند پاسخ دهند.لطفا نظرات احتمالی ندهید.ضمنا ما کار واکسنهایمان را نیز انجام دادیم و نام خانوادگی پیوسته همسرم که در گذرنامه اش ثبت شده است روی کارت واکسن ایشان ثبت شده است. با سپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: payampars
(2013-02-10 ساعت 20:49)sadfar نوشته:  سلام دوستان
من برنده اصلی هستم .نام خانوادگی همسرم از دو جزء تشکیل شده است.دوجزء اصلی که با یک بلانک در مدارک ارسال شده به KCC و ثبت نام اولیه ثبت شده است.در گذرنامه ایشان این دوجزء بصورت پیوسته و بدون بلانک آورده شده است.آیا می توان زمانی که برای مصاحبه رفتیم این موضوع را در آن جا مطرح کرده و نام خانوادگی ایشان را به صورت گذرنامه که پیوسته است اصلاح کنیم و دیگر گذرنامه ایشان را اصلاح نکنیم.لطفا افراد با تجربه که این موضوع را که با یک کیس عملی مشاهده کرده اند پاسخ دهند.لطفا نظرات احتمالی ندهید.ضمنا ما کار واکسنهایمان را نیز انجام دادیم و نام خانوادگی پیوسته همسرم که در گذرنامه اش ثبت شده است روی کارت واکسن ایشان ثبت شده است. با سپاس
اصلا مهم نیست و هیچ مشکلی پیش نمیاد قبل از قسم خوردن هم میتونید این موضوع رو محض احتیاط اعلام کنید .
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: shimoda ، sadfar ، گل نهال ، Judy Abbott 13 ، bayat_r ، payampars ، mohammadrezah ، nooshshahnar
(2013-02-06 ساعت 11:35)dolood نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 01:48)علی مب نوشته:  سلام به همگی. من موقع ثبت نام اولیه درجریان جداشدن ازهمسرسابقم بودم و وضعیت تأهل را زدم legally separated. برنده که شدم دیگه جداشده بودم و داخل فرمهای کی سی سی زدم divorced! حالا شناسنامم را عوض کردم وچون دوران عقد بودیم بهم شناسنامه جدید دادن بدون ثبت ازدواج و طلاق. واسه آنکارا ترجمه سند ازدواج و طلاق را فرستادم ولی مترسم چون با شناسنامم تضاد داره دردسر بشه! نطرتون چی؟ ممنون!

ذوست عزیز حتماً یک کپی از صفحه ی دوم شناسنامتون دردوران تعهل رو ببرید و برابر با اصل کنید دردادگستری و ترجمه کنید و یا یک نامه از ثبت احوال مبنی براینکه به چه دلیل شناسنامه تان را عوض کرده اید بگیریدو ترجمه کنید و همراتان ببرید تا اگر گیر دادن توضیح بدید که در ایران جریان اینطوریه.حتی می تونید از دفترخانه همون نامه ای رو که به شما می دن برای تعویض شناسنامه رو هم ترجمه کنید احتمالا توی اون نامه دلیل تعویض رو نوشته

ممنوننننن! میشه باتجربه ها هم نظر بدن؟ کیسم را رد نکنن!Sad نگرانم!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-02-10 ساعت 21:50)علی مب نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 11:35)dolood نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 01:48)علی مب نوشته:  سلام به همگی. من موقع ثبت نام اولیه درجریان جداشدن ازهمسرسابقم بودم و وضعیت تأهل را زدم legally separated. برنده که شدم دیگه جداشده بودم و داخل فرمهای کی سی سی زدم divorced! حالا شناسنامم را عوض کردم وچون دوران عقد بودیم بهم شناسنامه جدید دادن بدون ثبت ازدواج و طلاق. واسه آنکارا ترجمه سند ازدواج و طلاق را فرستادم ولی مترسم چون با شناسنامم تضاد داره دردسر بشه! نطرتون چی؟ ممنون!

ذوست عزیز حتماً یک کپی از صفحه ی دوم شناسنامتون دردوران تعهل رو ببرید و برابر با اصل کنید دردادگستری و ترجمه کنید و یا یک نامه از ثبت احوال مبنی براینکه به چه دلیل شناسنامه تان را عوض کرده اید بگیریدو ترجمه کنید و همراتان ببرید تا اگر گیر دادن توضیح بدید که در ایران جریان اینطوریه.حتی می تونید از دفترخانه همون نامه ای رو که به شما می دن برای تعویض شناسنامه رو هم ترجمه کنید احتمالا توی اون نامه دلیل تعویض رو نوشته

ممنوننننن! میشه باتجربه ها هم نظر بدن؟ کیسم را رد نکنن!Sad نگرانم!

ببین یک از بچه ها طلاق گرفته بوده ولی تو فرم هاش زده بود مجرد و بعد توی مصاحبه گفته بوده که من اشتباه نوشته بودم "مجرد" و منظورم طلاق گرفته بوده و آفیسر گفته بوده مهم اینه که الان دارید مجردی میرید و همراه ندارید...بقیه اش مهم نیست....
پس تو هم همون کپی شناسنامه قبلی و ترجمه اش و شناسنامه جدیدت رو ببر مشکلی نیست..
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام دوستان
آیا ضروری و واجب هست فرمهای 230 و122 رو مجددا" همراه با مدارک به آنکارا پست کنیم؟(همه اطلاعات درست بودن موقع ارسال به kcc )
ممنون از راهنماییتون.
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان