کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-08 ساعت 20:29)mhz_ir نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 20:11)wesburland نوشته:  سلام دوستان مدرك تحصيلي من فني حرفه اي هست اما ١٢ ساله به جاي ١١ سال گرفتم پيش دانشگاهي هم ندارم مدرك كارداني و كارشناسي هم از سازمان مديريت صنعتي گرفتم كه معادل ليسانس هست و وزارت علوم تاييد نكرد اما رو مداركم نوشته معادل ليسانس ولي من تو فرم ها نوشتم ليسانس حالا بايد چيكار كنم!؟!؟ ضمنا ٩سال سابقه كار با بيمه و گواهي كار دارم ....

پس دیپلم دارید؟همونو ترجمه کنید همچنین مدارك كارداني و كارشناسيتون رو.اونا نمیخان بررسی کنن شما مدرکتون از وزارت علوم هست یا نه این مسائل تو داخل مطرحه فقط مدرک تحصیلی از یه سازمان معتبر باید تایید شده باشه وبعید میدونم رو این مسائل فوکوس کنن کما اینکه سابقه کار هم دارید خیالتون راحتBig Grin

يعني اگه مدارك رو قبول نكنن همون سابقه كار كفايت ميكنه؟؟
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضربCool
تشکر کنندگان:
(2013-02-08 ساعت 20:56)wesburland نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 20:29)mhz_ir نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 20:11)wesburland نوشته:  سلام دوستان مدرك تحصيلي من فني حرفه اي هست اما ١٢ ساله به جاي ١١ سال گرفتم پيش دانشگاهي هم ندارم مدرك كارداني و كارشناسي هم از سازمان مديريت صنعتي گرفتم كه معادل ليسانس هست و وزارت علوم تاييد نكرد اما رو مداركم نوشته معادل ليسانس ولي من تو فرم ها نوشتم ليسانس حالا بايد چيكار كنم!؟!؟ ضمنا ٩سال سابقه كار با بيمه و گواهي كار دارم ....

پس دیپلم دارید؟همونو ترجمه کنید همچنین مدارك كارداني و كارشناسيتون رو.اونا نمیخان بررسی کنن شما مدرکتون از وزارت علوم هست یا نه این مسائل تو داخل مطرحه فقط مدرک تحصیلی از یه سازمان معتبر باید تایید شده باشه وبعید میدونم رو این مسائل فوکوس کنن کما اینکه سابقه کار هم دارید خیالتون راحتBig Grin

يعني اگه مدارك رو قبول نكنن همون سابقه كار كفايت ميكنه؟؟

حداقل شرایط پروسه ویزای لاتاری دیپلم یا سابقه کار هست.شما مدارکتون رو هم ترجمه کنید که طبق فرمهای تکمیلیتون باشه.
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، mohammadrezah
(2013-02-08 ساعت 20:30)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 15:23)shiraz mamali نوشته:  سلام.من 17 january اصلاح شده ی فرم هام رو فرستادم کی سی سی 4روز بعد ایمیل دادن که ما سرمون شلوغه و فعلا به پرونده اضافه نشده(همین پیام اتوماتیک)که عمو سعید هم تایید کرد.حالا میخوام بدونم که بازم بهشون ایمیل بزنم ببینم رسیده دستشون یا گذاشتن توی پروندم؟
shiraz mamali
می تونی یک بار دیگه ایمیل بزنی و این حق شما هست که از روند کار انجام شده بر روی پرونده ات مطلع باشی. علیرغم این که جواب ایمیلت رو ندادن مطمئنم که به احتمال 99 درصد موارد اصلاحی رو جایگزین کردن. اما من اگر جای تو بودم این همه به خودم استرس وارد نمی کردم. حتی اگر 1 درصد فرم هات اصلاح نشده باشه روز مصاحبه هم فرصت داری تا پروندتو با موارد جدید و صحیح اصلاح کنی. موفق باشی.
مرسی عمو سعید جان.دوستان این عمو سعید یکی مردان نیک مهاجرسراست که انصافا هیچوقت پشت بچه ها رو خالی نمیکنه.دوست داریم عمو سعید.Smile
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: ensan ، nina22 ، bayat_r ، mohammadrezah ، گل نهال ، KOUROSHAVIN ، ramin_red
دوستای عزیز! نیازمند یاری شما هستیم مثل همیشه!
من برنده اصلی هستم و خانم بنده دانشجوی کارشناسی ارشده. ما در فرم DS230 خانمم؛ چون نوشته بود "attended" فکر کردیم باید آخرین مدرک تحصیلی دریافت شده رو بنویسیم برای همین اشاره ای به دانشجو بودنش نکردیم و فقط مدرک کارشناسیش رو اعلام کردیم. آیا اشتباه کردیم؟؟؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:
(2013-02-09 ساعت 01:06)circle نوشته:  دوستای عزیز! نیازمند یاری شما هستیم مثل همیشه!
من برنده اصلی هستم و خانم بنده دانشجوی کارشناسی ارشده. ما در فرم DS230 خانمم؛ چون نوشته بود "attended" فکر کردیم باید آخرین مدرک تحصیلی دریافت شده رو بنویسیم برای همین اشاره ای به دانشجو بودنش نکردیم و فقط مدرک کارشناسیش رو اعلام کردیم. آیا اشتباه کردیم؟؟؟

نه اصلاً مهم نیست .مهم اینه که حداقل سواد مورد نیاز یعنی دیپلم رو داشته باشید.... اونجا موقع قسم خوردن بگید.... :be cool
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-09 ساعت 01:14)bayat_r نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 01:06)circle نوشته:  دوستای عزیز! نیازمند یاری شما هستیم مثل همیشه!

نه اصلاً مهم نیست .مهم اینه که حداقل سواد مورد نیاز یعنی دیپلم رو داشته باشید.... اونجا موقع قسم خوردن بگید.... :be cool

ممنون آقای بیات عزیز. اما چیزی که شما فرمودید مربوط به من میشه که برنده اصلی هستم. مورد من مربوط به فرم همسرم هست و اونجا که باید سوابق تحصیلیش رو اعلام می کردیم...
یه سوال دیگه هم اینه که به دلایلی (بدهی وام به دانشگاه) نمیتونیم برای کارشناسی همسرم مدرک موقت بگیریم. به نظرتون با توجه به اینکه ایشون برنده اصلی نیست گواهی اشتغال به تحصیل دوره ارشد کار ما رو راه میندازه یا باید حتما مدرک موجود باشه؟؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان: bayat_r ، payampars
(2013-02-09 ساعت 01:29)circle نوشته:  

ممنون آقای بیات عزیز. اما چیزی که شما فرمودید مربوط به من میشه که برنده اصلی هستم. مورد من مربوط به فرم همسرم هست و اونجا که باید سوابق تحصیلیش رو اعلام می کردیم...
یه سوال دیگه هم اینه که به دلایلی (بدهی وام به دانشگاه) نمیتونیم برای کارشناسی همسرم مدرک موقت بگیریم. به نظرتون با توجه به اینکه ایشون برنده اصلی نیست گواهی اشتغال به تحصیل دوره ارشد کار ما رو راه میندازه یا باید حتما مدرک موجود باشه؟؟
برای هر دوتون میگم...ببین برای خانم دکتر شیما که برنده اصلی نبوده حتی ازش مدرک هم نخواسته....آره همون کافیه...دیپلم رو ببر و گواهی اشتغال به تحصیل ارشد...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-09 ساعت 01:29)circle نوشته:  

من برنده اصلی بودم و خانمم مثل خانم شما درس میخوند
مدرک لیسانس و گواهی اشتغال به تحصیلشو بردیم همون دم در بهمون پس دادن
مهم اونیه که برنده شده بقیه ی اعضای خانواده اصلا مهم نیست مدارک تحصیلیشون
تشکر کنندگان: circle ، bayat_r ، mohammadrezah ، afs ، asal1907 ، payampars ، Saeedv13 ، rezagh
وقتی ار KCC درخواستی دارم جواب Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing
رو می ده یعنی چی ؟قبول کرده...قبول نکرده؟
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: asal1907
(2013-02-09 ساعت 10:44)nooshshahnar نوشته:  وقتی ار KCC درخواستی دارم جواب Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing
رو می ده یعنی چی ؟قبول کرده...قبول نکرده؟

یعنی قبول کرده.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
بچه ها میدونین که باید نامه تمکن مالی رو همراه مدارک دیگومون به سفارت ترکیه پست کنیم یا نه همراه خودمون ببریم؟
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: asal1907
(2013-02-09 ساعت 13:24)maryami2k4 نوشته:  بچه ها میدونین که باید نامه تمکن مالی رو همراه مدارک دیگومون به سفارت ترکیه پست کنیم یا نه همراه خودمون ببریم؟
تجربه شخصي من اينه كه 2 تا بگيريد و يكي اش را پست كنيد و ديگري را روز مصاحبه همراهتان داشته باشيد. محض احتياط.
اگر هم 2 تا نگرفتيد، نگران نباشيد.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: گل نهال ، maryami2k4 ، amir82 ، mz821 ، rezagh ، nina22 ، Judy Abbott 13
(2013-02-09 ساعت 14:03)hoseyn نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 13:24)maryami2k4 نوشته:  بچه ها میدونین که باید نامه تمکن مالی رو همراه مدارک دیگومون به سفارت ترکیه پست کنیم یا نه همراه خودمون ببریم؟
تجربه شخصي من اينه كه 2 تا بگيريد و يكي اش را پست كنيد و ديگري را روز مصاحبه همراهتان داشته باشيد. محض احتياط.
اگر هم 2 تا نگرفتيد، نگران نباشيد.

من دو تا تمکن مالی گرفتم یکی از بانک ملت ، یکی هم از بانک پاسارگاد
ولی دوتا نسخه از هر کدوم نگرفم!
دوتا شو بفرستم و کپی هاشو با خودم ببرم؟
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من يه سوال دارم ميخوام ببينم الان من كه ميخوام مدارك را براي سفارت آنكارا بفرستم توي 2 تا از فرمهاي 230 مشكل داشتم و بقيه فرمها مشكلي ندارند ( براي 4 نفر ) آيا بايد همه فرمها را بفرستم يعني 4 تا فرم 230 و يك فرم 120 را . يا اينكه همون دو تا فرم 230 كه ايراد داشته را بفرستم كافيه ؟ خواهش ميكنم راهنمايي بفرماييد ؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-09 ساعت 15:09)mz821 نوشته:  دوستان سلام
من يه سوال دارم ميخوام ببينم الان من كه ميخوام مدارك را براي سفارت آنكارا بفرستم توي 2 تا از فرمهاي 230 مشكل داشتم و بقيه فرمها مشكلي ندارند ( براي 4 نفر ) آيا بايد همه فرمها را بفرستم يعني 4 تا فرم 230 و يك فرم 120 را . يا اينكه همون دو تا فرم 230 كه ايراد داشته را بفرستم كافيه ؟ خواهش ميكنم راهنمايي بفرماييد ؟

دوتا فرم230 رو اصلاح و جایگزین کنید، ولی اون صفحه ای رو که امضا و تاریخ زدین دوباره باید بفرستین بخاطره اینکه باید تاریخ جدید update شده فرمها زده باشه...
به نظر من همه صفحات 230 رو براشون بفرستین دوباره ضرری نداره
اگه توی فرم 122 تون تغییری نداشتین که نمیخواد

من هم مشکل شما رو دارم و دوباره میخوام بفرستم براشون.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، lilistar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان