کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان ،
بعد از نگرفتن جواب در فروم مربوطه (کلیرنس 2013 ها) مجبور شدم بیام اینجا..
من یه سوال دارم و اون اینکه برگ صورتی جایگزین برگ آبی شده، درسته؟ یعنی چه اونایی که FBI Check می خورن و چه اونایی که نقص مدرک دارن از این پس برگ صورتی می گیرن.
درسته؟
لطفاً دوستان ، مدیران ، پیشکسوتان، اعضای فعال ، عادی و غیر فعال راهنمایی بفرمایند
پیشاپیش ممنون

(2013-02-15 ساعت 23:22)masood182002 نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 16:00)nana_jat1 نوشته:  سلام
من شماره ان کارنت شده . ایمیل زدم که وقت مصاحبه بگیرم. حالا میشه منو راهنمایی کنین که باید همراه مدارکم به آنکارا چه فرمی که باید یاهاشون بفرستم؟ و وقت دکتر را کی و چطوری بگیرم؟ حیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنین

وقت و مکان مصاحبه رو اونا خودشون تعیین میکنن.اگه کانفیرمیشین نامبر رو تو سایت لاتاری وارد کنین یه نامه جدید میبینین گه وقت مصاحبه رو تعیین کردن.با دکتر تماس بگیرین و وقت رزرو کنین.واکسنارم ی ماه قبل مصاحبه بزنین

سلام دوست من،
برای گرفتن وقت دکتر می تونید به صورت اینترنتی و با مراجعه به آدرس زیر اقدام کنید :
http://www.doctorun.com/en/make-an-appointment
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh ، shaso
دوستان اگر کسی به دلیل معلولیت مادرش معافیت موارد خاص گرفته باشه نیاز هست تو مصاحبه مدرکی ارایه کنه؟؟ اگر آره چه مدرکی به نظرتون میرسه؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-02-15 ساعت 23:59)babak_1363 نوشته:  سلام دوستان ،
بعد از نگرفتن جواب در فروم مربوطه (کلیرنس 2013 ها) مجبور شدم بیام اینجا..
من یه سوال دارم و اون اینکه برگ صورتی جایگزین برگ آبی شده، درسته؟ یعنی چه اونایی که FBI Check می خورن و چه اونایی که نقص مدرک دارن از این پس برگ صورتی می گیرن.
درسته؟
لطفاً دوستان ، مدیران ، پیشکسوتان، اعضای فعال ، عادی و غیر فعال راهنمایی بفرمایند
پیشاپیش ممنون

اخیراً در آنکارا برگه آبی به صورتی تغییر رنگ داده و برای کلیرنس و نقص مدرک داده میشود.
تشکر کنندگان: shaso ، گل نهال ، roeentan ، rezagh ، alirezass ، mohammadrezah
(2013-02-16 ساعت 01:39)circle نوشته:  دوستان اگر کسی به دلیل معلولیت مادرش معافیت موارد خاص گرفته باشه نیاز هست تو مصاحبه مدرکی ارایه کنه؟؟ اگر آره چه مدرکی به نظرتون میرسه؟
پسره خوب دیگه مدرک بالا تر از همین کارتت؟تو فقط اصل کارت با ترجمش همرات باشه.
مگه این معافیت رو میزنه موارد خواص؟

(2013-02-15 ساعت 14:25)kavirr نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 14:18)so_ar نوشته:  دوستان الان متوجه شدم ما در فرم DS230 ظاهرا باید اسم قبلی همسرم که برنده اصلی هم هستند را در بند 2 وارد میکردیم ولی نکردیم ، چون نمیدونستیم! ایشون اسم کوچیکشون را عوض کردند، شناسنامشون توضیحات داره و مدرک دیپلم که با نام قدیم هست. ولی بقیه مدارک از جمله مدارک تحصیلات عالی ،شناسنامه ، پاسپورت و مدارک ازدواج بر اساس نام جدید هست .
حالا به نظر شما دردسر میشه؟ باید فرم جدید پر کنیم و بفرستیم یا اینکه فرمها را پر کنیم روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بدیم؟
دیگه این که فقط فرم مربوط به ایشون را اصلاح کنیم یا این کار باید برای کلیه افراد کیس انجام بشه؟ ممنون از پاسختون ، کلی نگران شدم...!

نه، مشکل ساز نمیشه فقط باید چند نکته رو رعایت کنید :
۱. در این مورد به نظرم میرسه که اگر هنوز کارنت نشدید مجددا فرم هایی رو که نیاز به تغییرات دارند رو پر کنید و مجددا بفرستید و اگر کارنت شدید میتونید زمان ارسال مدارک به سفارت یا زمان مصاحبه تغییرات رو اعمال کنید.
۲. حتما همه مدارک تغییر نام را همراه دیگر مدارک ترجمه و به سفارت بفرستید و در روز مصاحبه اصل آنها را در اختیار داشته باشید.
پیرو همین فرمایشی که دوستمون کردن میخوام بدونم که آیا توی فرم230 پارت2 قسمت37 هم باید همون تغییر رو بده؟اگه شناسنامش توضیحات داره.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: bayat_r ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah
(2013-02-16 ساعت 01:39)circle نوشته:  دوستان اگر کسی به دلیل معلولیت مادرش معافیت موارد خاص گرفته باشه نیاز هست تو مصاحبه مدرکی ارایه کنه؟؟ اگر آره چه مدرکی به نظرتون میرسه؟
سلام
ممكنه مدرك لازم باشه . البته فقط براي اينكه فكرت راحت باشه . متاسفانه اگر افيسر بخواد يك ضرب نده ، به هر حال يه چيزي پيدا ميكنه . ولي ميتوني گواهي پزشكي كه مربوط به معلوليت مادرتون هست بگيرين و البته ترجمه كنيد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: kasrafo ، bayat_r ، circle ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، Saeedv13 ، roeentan ، mohammadrezah ، rezagh
(2013-02-15 ساعت 19:37)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستانه گلم.امیدوارم جمعه ی خوبی رو پشت سر گذاشته باشید
بزرگان اگه کسی فرمی رو اصلاح کنه(در حد یه امضا)وبفرسته کی سی سی و دوباره بفهمه یه جایه دیگه هم اشکال داشته(اصلا از روز اول اون قسمت رو پر نکرده باشه) باید چیکار کرد؟آیا اگه دوباره فرم رو براشون بفرسته ایرادی داره؟هنوز هم کارنت نشده باشه.
لطفا و لطفا دوستانی که به گفته ی خود اطمینان دارند نظر بدن چون احساس میکنم مهمه.
ممنونم از همراهیه همه ی شما سروران....
به نظر من هم واسه kcc بفرست هم قبل از قسم خوردن بگو تا اگه تصحیح نشده یا پر نشده درستش کنی....
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، Saeedv13 ، mohammadrezah
(2013-02-15 ساعت 19:37)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستانه گلم.امیدوارم جمعه ی خوبی رو پشت سر گذاشته باشید
بزرگان اگه کسی فرمی رو اصلاح کنه(در حد یه امضا)وبفرسته کی سی سی و دوباره بفهمه یه جایه دیگه هم اشکال داشته(اصلا از روز اول اون قسمت رو پر نکرده باشه) باید چیکار کرد؟آیا اگه دوباره فرم رو براشون بفرسته ایرادی داره؟هنوز هم کارنت نشده باشه.
لطفا و لطفا دوستانی که به گفته ی خود اطمینان دارند نظر بدن چون احساس میکنم مهمه.
به نظر من بستگي به ايرادش داره . در مورد شما من فكر ميكنم كه بهتره فرم اصلاح شده رو روز مصاحبه با خودت ببري ، فقط همين . ولي اگر خيلي ناراحتي يه ايميل بزن و بهشون مورد رو بگو ، اگر خيلي مهم نباشه ميگن كه با خودت بيار .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، kasrafo ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، Saeedv13 ، mohammadrezah ، rezagh
(2013-02-16 ساعت 11:15)sayeh_m نوشته:  
به نظر من بستگي به ايرادش داره . در مورد شما من فكر ميكنم كه بهتره فرم اصلاح شده رو روز مصاحبه با خودت ببري ، فقط همين . ولي اگر خيلي ناراحتي يه ايميل بزن و بهشون مورد رو بگو ، اگر خيلي مهم نباشه ميگن كه با خودت بيار .
مرسی.ولی مامان سایه عزیز مشکل من توی قسمت2 از فرم230 هست که مربوط به توضیحات شناسنامه هست که من وارد نکردم.آقا بیات میگه براشون اصلاح شده بفرستم.میخوام بدونم با توجه به مهم بودن یا نبودنش بفرستم یا نفرستمش؟یا ایمیلی بزنم بهشون بگم من این مشکل رو دارم باید چکار کنم؟ممنون میشم از راهنمایی دوستان.
تشکر کنندگان: bayat_r ، nina22 ، mohammadrezah ، rezagh
(2013-02-16 ساعت 11:28)shiraz mamali نوشته:  
مرسی.ولی مامان سایه عزیز مشکل من توی قسمت2 از فرم230 هست که مربوط به توضیحات شناسنامه هست که من وارد نکردم.آقا بیات میگه براشون اصلاح شده بفرستم.میخوام بدونم با توجه به مهم بودن یا نبودنش بفرستم یا نفرستمش؟یا ایمیلی بزنم بهشون بگم من این مشکل رو دارم باید چکار کنم؟ممنون میشم از راهنمایی دوستان.
شما به من گفتين كه يك قسمت فرم رو اصلاح كردين و يك قسمت رو نكردين با توجه به گفته خودتون من جواب دادم .
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، roeentan ، rezagh
(2013-02-16 ساعت 11:41)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 11:28)shiraz mamali نوشته:  
بزرگان اگه کسی فرمی رو اصلاح کنه(در حد یه امضا)وبفرسته کی سی سی و دوباره بفهمه یه جایه دیگه هم اشکال داشته(اصلا از روز اول اون قسمت رو پر نکرده باشه) باید چیکار کرد؟آیا اگه دوباره فرم رو براشون بفرسته ایرادی داره؟هنوز
.
شما به من گفتين كه يك قسمت فرم رو اصلاح كردين و يك قسمت رو نكردين با توجه به گفته خودتون من جواب دادم .
درسته.قبلا خودشون به من ایمیل دادن گفتن فرم رو امضا کن و برامون بفرست من این کار رو کردم.حالا فهمیدم باید اونجا هم پر می‌کردم(قسمت ۲ از فرم ۲۳۰)
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز من به يه مشكلي برخوردم.مدارك پيش دانشگاهي،ليسانس،فوق ليسانس و ريزنمرات فوق ليسانسم رو ترجمه كردم ولي اطلاعي ندارم كه مدرك ديپلمم كجاست.نه مدرسه بوده نه دانشگاه!!براي مصاحبه در چه صورتي ديپلم رو ميخوان؟ايا از همه ديپلم رو ميخوان؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-02-16 ساعت 14:49)nina22 نوشته:  دوستان عزيز من به يه مشكلي برخوردم.مدارك پيش دانشگاهي،ليسانس،فوق ليسانس و ريزنمرات فوق ليسانسم رو ترجمه كردم ولي اطلاعي ندارم كه مدرك ديپلمم كجاست.نه مدرسه بوده نه دانشگاه!!براي مصاحبه در چه صورتي ديپلم رو ميخوان؟ايا از همه ديپلم رو ميخوان؟
تا جایی که من خوندم دیپلم لازمه.ولی ملاک آخرین مدرک شماستWink
تشکر کنندگان: nina22 ، Judy Abbott 13 ، shaso
(2013-02-16 ساعت 14:49)nina22 نوشته:  دوستان عزيز من به يه مشكلي برخوردم.مدارك پيش دانشگاهي،ليسانس،فوق ليسانس و ريزنمرات فوق ليسانسم رو ترجمه كردم ولي اطلاعي ندارم كه مدرك ديپلمم كجاست.نه مدرسه بوده نه دانشگاه!!براي مصاحبه در چه صورتي ديپلم رو ميخوان؟ايا از همه ديپلم رو ميخوان؟

اگر مدرك دانشگاهي داريد حتما بايد دانشگاه باشه اگه دانشگاه و مدرسه نيست ناحيه اموزش و پرورش مدرسه اي كه بوديد بريد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: nina22
(2013-02-16 ساعت 14:52)shiraz mamali نوشته:  

دوست عزیز چون دیپلمی که گفتن معادل پیش دانشگاهی ما هست فکر نمیکنم مشکلی باشه ,و در ضمن the copy of last diploma خواستن یعنی آخرین مدرک
من این شکلی میدونم حالا تو سفارت چی خواستن نمیدونم ولی بر حسب چیزی که نوشتن آخرین مدرکه
تشکر کنندگان: nina22 ، afs
(2013-02-16 ساعت 14:52)shiraz mamali نوشته:  
سلام دوستان هر یک نفر چقدر تمکن مالی نیاز داره ؟
4700 : کیس نامبرـ تعداد 3 نفر ـ تاریخ مصاحبه 13 مارچ ـویزا یک ضرب از انکاراShy
تشکر کنندگان: shaso

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان