کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-16 ساعت 15:16)رویا زالی نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 14:52)shiraz mamali نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 14:49)nina22 نوشته:  دوستان عزيز من به يه مشكلي برخوردم.مدارك پيش دانشگاهي،ليسانس،فوق ليسانس و ريزنمرات فوق ليسانسم رو ترجمه كردم ولي اطلاعي ندارم كه مدرك ديپلمم كجاست.نه مدرسه بوده نه دانشگاه!!براي مصاحبه در چه صورتي ديپلم رو ميخوان؟ايا از همه ديپلم رو ميخوان؟
تا جایی که من خوندم دیپلم لازمه.ولی ملاک آخرین مدرک شماستWink
سلام دوستان هر یک نفر چقدر تمکن مالی نیاز داره ؟
دوست عزيز جايي خوندم كه بچه ها گفتن ١٩٠٠٠ دلار
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: arezoo bj
(2013-02-16 ساعت 14:49)nina22 نوشته:  دوستان عزيز من به يه مشكلي برخوردم.مدارك پيش دانشگاهي،ليسانس،فوق ليسانس و ريزنمرات فوق ليسانسم رو ترجمه كردم ولي اطلاعي ندارم كه مدرك ديپلمم كجاست.نه مدرسه بوده نه دانشگاه!!براي مصاحبه در چه صورتي ديپلم رو ميخوان؟ايا از همه ديپلم رو ميخوان؟

سلام نینا جان
منم خیلیدنبال مدرک دیپلمم گشتم تا بالاخره توی دانشگاهی که لیسانسمو خونده بودم، وقتی اصل لیسانسمو گرفتم، اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم و ریز نمراتش هم بهم دادند...اونجا مراجعه کن حتما هست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، jazirehh ، shaso ، nooshshahnar ، nina22 ، roeentan ، rezagh ، arezoo bj
(2013-02-16 ساعت 15:21)shaso نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 15:16)رویا زالی نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 14:52)shiraz mamali نوشته:  
تا جایی که من خوندم دیپلم لازمه.ولی ملاک آخرین مدرک شماستWink
سلام دوستان هر یک نفر چقدر تمکن مالی نیاز داره ؟
دوست عزيز جايي خوندم كه بچه ها گفتن ١٩٠٠٠ دلار
دوست عزیز بستگی به ایالتی که انتخابی کردین داره و باید بر حسب خط فقر اون ایالت تنظیم کنید ولی همون 50و60 میلیون کافیه یعنی من دیدم دوستان تو مهاجرسرا نزدیکای این مقدار تمکن گرفتن
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، shaso ، nooshshahnar ، nina22 ، roeentan ، rezagh ، arezoo bj
سلام دوستان، مادرم قبول شده و خواهر و بابام هم تو فرمش بودن. حالا بابام مشکل کلیه پیدا کرده و 2 روز یبار دیالیز میشه. شاید نتونه بره واسه مصاحبه. شنیدم اگه یه نفر نره کلا رد میکنن. میشه راهنمایی کنید لطفا. ممنون میشم
(2013-02-16 ساعت 16:59)bashir.tarighi نوشته:  سلام دوستان، مادرم قبول شده و خواهر و بابام هم تو فرمش بودن. حالا بابام مشکل کلیه پیدا کرده و 2 روز یبار دیالیز میشه. شاید نتونه بره واسه مصاحبه. شنیدم اگه یه نفر نره کلا رد میکنن. میشه راهنمایی کنید لطفا. ممنون میشم
خدا انشالا شفاشون بده. سعی کنند برند و از دکترشون نامه ایبگیذند تا بیمارستان های اونجا این کارو واسشون بکنند . البته رمانی که به مدیکال میرن باید به دکتر بگن و باید تمکن مالی خوبی هم تو سفارت مبنی بر اینکه هزینه بیماری پدرتون رو در لمریکا تامین کنه ارائه بدن . به امید اینکه هم ایشون سلامت بشن و هم اینکه با موفقیل بتونن به مقصد برسن
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
دوست عزیز، پدر حتما باید تشربف ببرند، اگر نتونستند پیشنهاد میکنم مصاحبتون رو تا زمان مناسب به تعویق بندازید و مدارک پزشکی رو هم برای اطمینان خاطر ترجمه و فراهم کنید
(2013-02-16 ساعت 16:59)bashir.tarighi نوشته:  سلام دوستان، مادرم قبول شده و خواهر و بابام هم تو فرمش بودن. حالا بابام مشکل کلیه پیدا کرده و 2 روز یبار دیالیز میشه. شاید نتونه بره واسه مصاحبه. شنیدم اگه یه نفر نره کلا رد میکنن. میشه راهنمایی کنید لطفا. ممنون میشم
(2013-02-16 ساعت 10:32)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 01:39)circle نوشته:  دوستان اگر کسی به دلیل معلولیت مادرش معافیت موارد خاص گرفته باشه نیاز هست تو مصاحبه مدرکی ارایه کنه؟؟ اگر آره چه مدرکی به نظرتون میرسه؟
سلام
ممكنه مدرك لازم باشه . البته فقط براي اينكه فكرت راحت باشه . متاسفانه اگر افيسر بخواد يك ضرب نده ، به هر حال يه چيزي پيدا ميكنه . ولي ميتوني گواهي پزشكي كه مربوط به معلوليت مادرتون هست بگيرين و البته ترجمه كنيد .

سلام
این چیزی که میگم رو کسی بهم گفته که الان امریکاست و اون هم به خاطره کهولت سن مادرش (معافیت کفالت) معاف شده بود
روز مصاحبه ازش سوال کردند چرا معاف شدی؟
گفته بود که مادرم سنش بالا بوده و تو ایران یه قانونی هست که اگه مادر کسی سنش بالا باشه و کسی نباشه برای نگهداری مادر فرزند معاف میشه.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، circle ، rezagh ، arezoo bj
دوستان یکی از بچه ها تو یه پیغام چند تا سوال از من پرسیدن منم تا حد امکان جواب دادم ولی نمیخوام صرفا با نظر من باشه اگه امکان داره شما هم یه نظری بدین
1-این دوستمون 2سال تو دانشگاه پیام نور درس خونده ولی انصراف داده بعد رفته دانشگاه آزاد دوباره شروع کرده , از دانشگاه پیام نور هیچ مدرکی بابت این 2سال نگرفته فقط تو دانشگاه آزاد 10 واحد معادلسازی کرده,سوالش این بود که آیا تو فرم قید بکنه این 2سال رو یا نه؟
2-یه سوال دیگه هم این بود که معافیت سربازی که گرفته پزشکی بوده ولی گویا یه عمل جراحی داشتن تو یکی از اعضاشون ولی زمان معافیت یه دکتری بهشون گفته این مورد شامل معافی نمیشه و تو بگو مثلا یه جای دیگه رو عمل جراحی کردی, حالا بر حسب شانس این دوستمون بوده یا بی دقتی کمیسیون ,دوستمون با رای کمیسیون معاف شدن , (نفهمیدن کجا رو جراحی کرده , گفتن باید سونوگرافی بشه ولی بیخیال شدن معافش کردن) حالا سوالشون اینه که تو سفارت و مطب دکتر آیا هنگام سوال که نوع معافیت چی بوده ,محل درست جراحی رو بگن یا نه همون چیزی که به کمیسیون گفتن و معاف شدن؟
تشکر کنندگان: nina22 ، roeentan ، rezagh
(2013-02-16 ساعت 20:09)sepid_a نوشته:  دوستان یکی از بچه ها تو یه پیغام چند تا سوال از من پرسیدن منم تا حد امکان جواب دادم ولی نمیخوام صرفا با نظر من باشه اگه امکان داره شما هم یه نظری بدین
1-این دوستمون 2سال تو دانشگاه پیام نور درس خونده ولی انصراف داده بعد رفته دانشگاه آزاد دوباره شروع کرده , از دانشگاه پیام نور هیچ مدرکی بابت این 2سال نگرفته فقط تو دانشگاه آزاد 10 واحد معادلسازی کرده,سوالش این بود که آیا تو فرم قید بکنه این 2سال رو یا نه؟
2-یه سوال دیگه هم این بود که معافیت سربازی که گرفته پزشکی بوده ولی گویا یه عمل جراحی داشتن تو یکی از اعضاشون ولی زمان معافیت یه دکتری بهشون گفته این مورد شامل معافی نمیشه و تو بگو مثلا یه جای دیگه رو عمل جراحی کردی, حالا بر حسب شانس این دوستمون بوده یا بی دقتی کمیسیون ,دوستمون با رای کمیسیون معاف شدن , (نفهمیدن کجا رو جراحی کرده , گفتن باید سونوگرافی بشه ولی بیخیال شدن معافش کردن) حالا سوالشون اینه که تو سفارت و مطب دکتر آیا هنگام سوال که نوع معافیت چی بوده ,محل درست جراحی رو بگن یا نه همون چیزی که به کمیسیون گفتن و معاف شدن؟

سلام ،

در پاسخ به سوال دوم دوستمون می تونم بگم دکتر اونگان ، معاینه بالینی میکنه و می پرسه که آیا جراحی داشتید یا نه؟ به نظرم به دکتر راستشو بگین که عمل داشتین و در این صورت محل عمل رو هم معاینه میکنه. دیگه اینکه دکتر در معاینه بالینی ازتون می خواد که لباستون رو در بیارید، از من که خواست با اینکه هیچ عملی نداشتم.. اما راجع به سفارت من نمی دونم؟ چون نامه دکتر اونگان به سفارت مهر و موم شدست و نمی دونم محتواش چیه...
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: nina22 ، Judy Abbott 13 ، roeentan ، amir82
(2013-02-16 ساعت 20:19)babak_1363 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 20:09)sepid_a نوشته:  دوستان یکی از بچه ها تو یه پیغام چند تا سوال از من پرسیدن منم تا حد امکان جواب دادم ولی نمیخوام صرفا با نظر من باشه اگه امکان داره شما هم یه نظری بدین

سلام ،

در پاسخ به سوال دوم دوستمون می تونم بگم دکتر اونگان ، معاینه بالینی میکنه و می پرسه که آیا جراحی داشتید یا نه؟ به نظرم به دکتر راستشو بگین که عمل داشتین و در این صورت محل عمل رو هم معاینه میکنه. دیگه اینکه دکتر در معاینه بالینی ازتون می خواد که لباستون رو در بیارید، از من که خواست با اینکه هیچ عملی نداشتم.. اما راجع به سفارت من نمی دونم؟ چون نامه دکتر اونگان به سفارت مهر و موم شدست و نمی دونم محتواش چیه...
موفق باشید

در مورد مورد اول فکر میکنم مدرک رو از دانشگاه ازاد میگیرن و اگر درونش درج شده که معادل سازی داشتن که معمولا نمیشه بگن . به نطر من که نیازی نیست انقدرم دقیق باشه در این مورد
مورد دوم مگر تو کارت سربازی درج میشه معافیت بابت چی؟
اگر درج نشده راستش رو بگن که جراحی فلان جا در هر صورت معمولا اثار حراحی در بدن هست اگر هم در ج شده که نمیدونم دیگه
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، asal1907
(2013-02-16 ساعت 20:57)سمانه777 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 20:19)babak_1363 نوشته:  

سلام ،

موفق باشید

در مورد مورد اول فکر میکنم مدرک رو از دانشگاه ازاد میگیرن و اگر درونش درج شده که معادل سازی داشتن که معمولا نمیشه بگن . به نطر من که نیازی نیست انقدرم دقیق باشه در این مورد
مورد دوم مگر تو کارت سربازی درج میشه معافیت بابت چی؟
اگر درج نشده راستش رو بگن که جراحی فلان جا در هر صورت معمولا اثار حراحی در بدن هست اگر هم در ج شده که نمیدونم دیگه

سلام
بابات جوابتون ممنونم
ببینید من الان معادل سازی دارم تو کارنامم
حالا نظرتون اینه درج کنم تو فرم؟
و بابتشم اینو میدونم که دانشگاه یه مدرک میده به این عنوان که من تو اون سال اونجا دانشجو بودم.
تشکر کنندگان:
با سلام من از برندگان 2013 هستم .امروز نامه تمکن مالیم رو از بانک تجارت گرفتم حالا اومدم خونه میبینم که آخر فامیلی من به لاتین تو پاسم i هست.ولی تو تمکن مالیم به اشتباه با y نوشته شده از طرفی موجودیم رو هم بعد پرینت مالی خالی کردم و برگردوندم به صاحباشون.خواهشن به من بگید چی کار میتونم بکنم؟لطفا زود جواب بدید .مرسی
(2013-02-16 ساعت 23:02)leila_2013 نوشته:  با سلام من از برندگان 2013 هستم .امروز نامه تمکن مالیم رو از بانک تجارت گرفتم حالا اومدم خونه میبینم که آخر فامیلی من به لاتین تو پاسم i هست.ولی تو تمکن مالیم به اشتباه با y نوشته شده از طرفی موجودیم رو هم بعد پرینت مالی خالی کردم و برگردوندم به صاحباشون.خواهشن به من بگید چی کار میتونم بکنم؟لطفا زود جواب بدید .مرسی

به نظر من ببرید همون شعبه و بگید که اینو اشتباه زنید، درستش کنید و درستش رو بهم بدید، که اگه قبول کنن، نیازی به چک کردن حساب نیست.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: nina22 ، Saeedv13 ، amir82 ، rezagh ، Judy Abbott 13
(2013-02-16 ساعت 23:02)leila_2013 نوشته:  با سلام من از برندگان 2013 هستم .امروز نامه تمکن مالیم رو از بانک تجارت گرفتم حالا اومدم خونه میبینم که آخر فامیلی من به لاتین تو پاسم i هست.ولی تو تمکن مالیم به اشتباه با y نوشته شده از طرفی موجودیم رو هم بعد پرینت مالی خالی کردم و برگردوندم به صاحباشون.خواهشن به من بگید چی کار میتونم بکنم؟لطفا زود جواب بدید .مرسی
دوست عزيز شما به همون بانك برو و مسئله رو عنوان كن.اين اشتباه از طرف بانك بوده شايد خودشون بدون در نظر گرفتن موجودي حساب ،از همون تمكن قبلي يه جديد صادر كنن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: kavirr ، Saeedv13 ، amir82 ، rezagh ، arezoo bj ، Judy Abbott 13
(2013-02-16 ساعت 19:54)sami0 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 10:32)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 01:39)circle نوشته:  دوستان اگر کسی به دلیل معلولیت مادرش معافیت موارد خاص گرفته باشه نیاز هست تو مصاحبه مدرکی ارایه کنه؟؟ اگر آره چه مدرکی به نظرتون میرسه؟
سلام
ممكنه مدرك لازم باشه . البته فقط براي اينكه فكرت راحت باشه . متاسفانه اگر افيسر بخواد يك ضرب نده ، به هر حال يه چيزي پيدا ميكنه . ولي ميتوني گواهي پزشكي كه مربوط به معلوليت مادرتون هست بگيرين و البته ترجمه كنيد .

سلام
این چیزی که میگم رو کسی بهم گفته که الان آمریکاست و اون هم به خاطره کهولت سن مادرش (معافیت کفالت) معاف شده بود
روز مصاحبه ازش سوال کردند چرا معاف شدی؟
گفته بود که مادرم سنش بالا بوده و تو ایران یه قانونی هست که اگه مادر کسی سنش بالا باشه و کسی نباشه برای نگهداری مادر فرزند معاف میشه.
دوست عزیز ممنون از پاسختون. اما من متوجه بار صحبتتون نشدم. یعنی منظورتون اینه که نگران چیزی نباشم و مدرکی نیاز نیست؟ اگرچه یه گواهی از یه پزشک میگیرم و ترجمه میکنم و همرام میبرم برای احتیاط.
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان