موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، مادرم قبول شده و خواهر و بابام هم تو فرمش بودن. حالا بابام مشکل کلیه پیدا کرده و 2 روز یبار دیالیز میشه. شاید نتونه بره واسه مصاحبه. شنیدم اگه یه نفر نره کلا رد میکنن. میشه راهنمایی کنید لطفا. ممنون میشم
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی از بچه ها تو یه پیغام چند تا سوال از من پرسیدن منم تا حد امکان جواب دادم ولی نمیخوام صرفا با نظر من باشه اگه امکان داره شما هم یه نظری بدین
1-این دوستمون 2سال تو دانشگاه پیام نور درس خونده ولی انصراف داده بعد رفته دانشگاه آزاد دوباره شروع کرده , از دانشگاه پیام نور هیچ مدرکی بابت این 2سال نگرفته فقط تو دانشگاه آزاد 10 واحد معادلسازی کرده,سوالش این بود که آیا تو فرم قید بکنه این 2سال رو یا نه؟
2-یه سوال دیگه هم این بود که معافیت سربازی که گرفته پزشکی بوده ولی گویا یه عمل جراحی داشتن تو یکی از اعضاشون ولی زمان معافیت یه دکتری بهشون گفته این مورد شامل معافی نمیشه و تو بگو مثلا یه جای دیگه رو عمل جراحی کردی, حالا بر حسب شانس این دوستمون بوده یا بی دقتی کمیسیون ,دوستمون با رای کمیسیون معاف شدن , (نفهمیدن کجا رو جراحی کرده , گفتن باید سونوگرافی بشه ولی بیخیال شدن معافش کردن) حالا سوالشون اینه که تو سفارت و مطب دکتر آیا هنگام سوال که نوع معافیت چی بوده ,محل درست جراحی رو بگن یا نه همون چیزی که به کمیسیون گفتن و معاف شدن؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من از برندگان 2013 هستم .امروز نامه تمکن مالیم رو از بانک تجارت گرفتم حالا اومدم خونه میبینم که آخر فامیلی من به لاتین تو پاسم i هست.ولی تو تمکن مالیم به اشتباه با y نوشته شده از طرفی موجودیم رو هم بعد پرینت مالی خالی کردم و برگردوندم به صاحباشون.خواهشن به من بگید چی کار میتونم بکنم؟لطفا زود جواب بدید .مرسی
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-16 ساعت 23:02)leila_2013 نوشته: با سلام من از برندگان 2013 هستم .امروز نامه تمکن مالیم رو از بانک تجارت گرفتم حالا اومدم خونه میبینم که آخر فامیلی من به لاتین تو پاسم i هست.ولی تو تمکن مالیم به اشتباه با y نوشته شده از طرفی موجودیم رو هم بعد پرینت مالی خالی کردم و برگردوندم به صاحباشون.خواهشن به من بگید چی کار میتونم بکنم؟لطفا زود جواب بدید .مرسی
به نظر من ببرید همون شعبه و بگید که اینو اشتباه زنید، درستش کنید و درستش رو بهم بدید، که اگه قبول کنن، نیازی به چک کردن حساب نیست.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-16 ساعت 23:02)leila_2013 نوشته: با سلام من از برندگان 2013 هستم .امروز نامه تمکن مالیم رو از بانک تجارت گرفتم حالا اومدم خونه میبینم که آخر فامیلی من به لاتین تو پاسم i هست.ولی تو تمکن مالیم به اشتباه با y نوشته شده از طرفی موجودیم رو هم بعد پرینت مالی خالی کردم و برگردوندم به صاحباشون.خواهشن به من بگید چی کار میتونم بکنم؟لطفا زود جواب بدید .مرسی
دوست عزيز شما به همون بانك برو و مسئله رو عنوان كن.اين اشتباه از طرف بانك بوده شايد خودشون بدون در نظر گرفتن موجودي حساب ،از همون تمكن قبلي يه جديد صادر كنن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-16 ساعت 19:54)sami0 نوشته: (2013-02-16 ساعت 10:32)sayeh_m نوشته: (2013-02-16 ساعت 01:39)circle نوشته: دوستان اگر کسی به دلیل معلولیت مادرش معافیت موارد خاص گرفته باشه نیاز هست تو مصاحبه مدرکی ارایه کنه؟؟ اگر آره چه مدرکی به نظرتون میرسه؟
سلام
ممكنه مدرك لازم باشه . البته فقط براي اينكه فكرت راحت باشه . متاسفانه اگر افيسر بخواد يك ضرب نده ، به هر حال يه چيزي پيدا ميكنه . ولي ميتوني گواهي پزشكي كه مربوط به معلوليت مادرتون هست بگيرين و البته ترجمه كنيد .
سلام
این چیزی که میگم رو کسی بهم گفته که الان آمریکاست و اون هم به خاطره کهولت سن مادرش (معافیت کفالت) معاف شده بود
روز مصاحبه ازش سوال کردند چرا معاف شدی؟
گفته بود که مادرم سنش بالا بوده و تو ایران یه قانونی هست که اگه مادر کسی سنش بالا باشه و کسی نباشه برای نگهداری مادر فرزند معاف میشه.
دوست عزیز ممنون از پاسختون. اما من متوجه بار صحبتتون نشدم. یعنی منظورتون اینه که نگران چیزی نباشم و مدرکی نیاز نیست؟ اگرچه یه گواهی از یه پزشک میگیرم و ترجمه میکنم و همرام میبرم برای احتیاط.
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams