کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان گلم اگر کارت معافیت سربازی به دلیل سهمیه خانواده شهدا باشد فکر میکنید آفیسر در دادن ویزا مشکلی ایجاد میکند؟ با تشکر از راهنماییتان.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز تعیین وقت جدید برای کسی که نرفته با برنده اصلی از طریق سایت انجام میشه یا با فرستادن ایمیل؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان:
(2013-02-16 ساعت 20:09)sepid_a نوشته:  دوستان یکی از بچه ها تو یه پیغام چند تا سوال از من پرسیدن منم تا حد امکان جواب دادم ولی نمیخوام صرفا با نظر من باشه اگه امکان داره شما هم یه نظری بدین
1-این دوستمون 2سال تو دانشگاه پیام نور درس خونده ولی انصراف داده بعد رفته دانشگاه آزاد دوباره شروع کرده , از دانشگاه پیام نور هیچ مدرکی بابت این 2سال نگرفته فقط تو دانشگاه آزاد 10 واحد معادلسازی کرده,سوالش این بود که آیا تو فرم قید بکنه این 2سال رو یا نه؟
2-یه سوال دیگه هم این بود که معافیت سربازی که گرفته پزشکی بوده ولی گویا یه عمل جراحی داشتن تو یکی از اعضاشون ولی زمان معافیت یه دکتری بهشون گفته این مورد شامل معافی نمیشه و تو بگو مثلا یه جای دیگه رو عمل جراحی کردی, حالا بر حسب شانس این دوستمون بوده یا بی دقتی کمیسیون ,دوستمون با رای کمیسیون معاف شدن , (نفهمیدن کجا رو جراحی کرده , گفتن باید سونوگرافی بشه ولی بیخیال شدن معافش کردن) حالا سوالشون اینه که تو سفارت و مطب دکتر آیا هنگام سوال که نوع معافیت چی بوده ,محل درست جراحی رو بگن یا نه همون چیزی که به کمیسیون گفتن و معاف شدن؟
با درود
معافیت شما فقط از نظر موارد امنیتی برای آنها مهم است پس نگران آن نباشید غمل جراحی و معافیت پزشکی چیزی نیست.ضمنا دکتر اونگان که چک نمیکنه که ببینه آیا کمسیون پزشکی ایران شمارو درست معاف کرده یا نه!
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: nina22 ، Judy Abbott 13
دوستان همه خسته نباشد
انشالا که قسمت همه یه ضرب بشه خلاصه از انکارا همه سرحال بیان وعید هم ضدحال نشه
دوستان بنظر شما بنده هفته دوم مارچ مصاحبه دارم یینی کمتر از یک ماه دیگه اکه از الان تمکن مالی بگیرم تاثیری نداره اخه میترسم اخره سال پول جور نشه ماشالا وضع هم که همه جا شد نقد بعد خلاصه همش خرج خرید اجیل 100 تومانی بشه گفتم از الان بگیرم دوستان لطف کنند مارو راهنمایی کنند انشالا اجرشون با خدا ماهم دعا میکنیم یه ضرب بشن
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: arezoo bj ، rezagh ، nooshshahnar
(2013-02-15 ساعت 11:33)nina22 نوشته:  [quote='heidari1248' pid='277854' dateline='1360909831']
دوستان عزیز سلام
من مدرکم ارشده لازمه گواهی کار از شرکتهایی که کار کردم رو برای آنکارا بفرستم؟ نیازی به گواهی کار هست؟
ممنون از همه عزیزان
براي ارسال نياز نيست.ولي اگه براي مصاحبه ببرين بهتره البته براي مصاحبه هم اجباري نيست و بستگي به خودتون داره.
با درود
دوست من مگه بیش از یکبار با شما مصاحبه میشه همه مدارک را با خودت کامل ببر.هر چیزی را که الان فکر میکنی بیخودی داری ترجمه میکنی در آمریکا میتونه کمکت کنه.
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: nina22 ، arezoo bj ، rezagh ، Judy Abbott 13
(2013-02-17 ساعت 02:59)ali heydari نوشته:  دوستان همه خسته نباشد
انشالا که قسمت همه یه ضرب بشه خلاصه از انکارا همه سرحال بیان وعید هم ضدحال نشه
دوستان بنظر شما بنده هفته دوم مارچ مصاحبه دارم یینی کمتر از یک ماه دیگه اکه از الان تمکن مالی بگیرم تاثیری نداره اخه میترسم اخره سال پول جور نشه ماشالا وضع هم که همه جا شد نقد بعد خلاصه همش خرج خرید اجیل 100 تومانی بشه گفتم از الان بگیرم دوستان لطف کنند مارو راهنمایی کنند انشالا اجرشون با خدا ماهم دعا میکنیم یه ضرب بشن
دوست عزيز اگه منظورتون تمكن مالي،حساب بانكيتون هست و يك ماه هم به مصاحبتون مونده،الان ميتونين گواهي بگيرين و موردي نداره.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: ali heydari ، arezoo bj ، rezagh ، bayat_r ، nooshshahnar ، Judy Abbott 13
دوستان عزیز، اطلاع دارید شرایط تغییر سفارت از آنکارا به ایروان چیه؟
آیا ممکنه اگر قبول کنن، مصاحبه خیلی بیفته عقب؟
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان:
(2013-02-16 ساعت 23:38)Ali.US نوشته:  دوستان گلم اگر کارت معافیت سربازی به دلیل سهمیه خانواده شهدا باشد فکر میکنید آفیسر در دادن ویزا مشکلی ایجاد میکند؟ با تشکر از راهنماییتان.

سلام دوست من، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه، منم پدرم به واسطه اینکه در زمان جنگ افسر ارتشی بودن باعث شد که از سربازی معاف شم. روز مصاحبه هم که آفیسر ازم پرسید دلیل معافیتت چیه ؟ با افتخار همینو بهش گفتم.
شما هم خیالت راحت باشه و خیلی راحت بگو چرا معاف شدی، هیچ مشکلی پیش نمیاد، اگه قرار باشه به خاطر اینکه یکی از اعضای خانواده ت به خاطر کشورت شهید شده بهت ویزا ندن، همون بهتر که ندن. خون اون عزیز با ارزش تر از صدتا ویزای امریکاست.
سلام دوستان
در بالای صفحه هریک از دوستانی که سوال کرده اند یا پاسخ داده اند ایکونی وجود دارد که همراه با ستاره است و شامل عضو-عضو فعال-عضو باسابقه است لطفا میشه در این خصوص توضیحات مبسوتی بدهید.بااحترام
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:
(2013-02-17 ساعت 06:10)escutcheon نوشته:  دوستان عزیز، اطلاع دارید شرایط تغییر سفارت از آنکارا به ایروان چیه؟

دوست عزیز، من خودم سفارتم را از آنکارا به ایروان تغییر دادم و موافقت شد.
شرایطی نداره فقط کافیه به KCC ایمیل بزنید و درخواست تغییر بدید. میتونید حتی متن ایمیل را هم از پست آقای امیر مهاجر در تاپیک تغییر مکان مصاحبه پیدا کنید.
ولی چون شما کارنت شدید برای تغییر مکان مصاحبه دیر شده و مصاحبتون عقب میفته چون KCC پروندتون رو به آنکارا میفرسته و بهتون میگه با آنکارا مکاتبه کنید.
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: ramin_red ، گل نهال ، Judy Abbott 13
(2013-02-17 ساعت 09:26)sadfar نوشته:  سلام دوستان
در بالای صفحه هریک از دوستانی که سوال کرده اند یا پاسخ داده اند ایکونی وجود دارد که همراه با ستاره است و شامل عضو-عضو فعال-عضو باسابقه است لطفا میشه در این خصوص توضیحات مبسوتی بدهید.بااحترام
نمیدونم جاش اینجاست یا نه از مدیران معذرت میخوام
اون ستاره ها نشانه فعالیت شما در سایت هست کسانی که برای مثال 4 به بالا ستاره دارند جز پیش کسوتان یا مدیران ... هستند کسانی هستند که پست های مفید گداشتند تشکر زیادی ازش شده به سوال ها جواب دادند و یا 3تا عضو فعال ....

(2013-02-17 ساعت 12:08)ashkan1188 نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 06:10)escutcheon نوشته:  دوستان عزیز، اطلاع دارید شرایط تغییر سفارت از آنکارا به ایروان چیه؟

شرایطی نداره فقط کافیه به KCC ایمیل بزنید و درخواست تغییر بدید. میتونید حتی متن ایمیل را هم از پست آقای امیر مهاجر در تاپیک تغییر مکان مصاحبه پیدا کنید.
ولی چون شما کارنت شدید برای تغییر مکان مصاحبه دیر شده و مصاحبتون عقب میفته چون KCC پروندتون رو به آنکارا میفرسته و بهتون میگه با آنکارا مکاتبه کنید.

این سوالتون تاپیک داره برید مطالعه کنید تغییر زمان یا محل مصاحبه تا به جوابتون برسید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: nina22 ، Judy Abbott 13
(2013-02-17 ساعت 12:14)سمانه777 نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 09:26)sadfar نوشته:  سلام دوستان
نمیدونم جاش اینجاست یا نه از مدیران معذرت میخوام
اون ستاره ها نشانه فعالیت شما در سایت هست کسانی که برای مثال 4 به بالا ستاره دارند جز پیش کسوتان یا مدیران ... هستند کسانی هستند که پست های مفید گداشتند تشکر زیادی ازش شده به سوال ها جواب دادند و یا 3تا عضو فعال ....
اضافه کنم که تغییر نوع عضویت بصورت خودکار و بر اساس جدولی صورت میگیره و کلاً نشاندهنده اینه که میزان خدمت به خلق چقدر است؟ Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: usa lover ، سمانه777 ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، amir82
(2013-02-17 ساعت 12:08)ashkan1188 نوشته:  

دوستان عزیز من هم قبل از کارنت شدن با یک ایمیل درخواست تغییر مکان را ارسال کردم که ظرف کمتر از 1 هفته با درخواستم موافقت شد و پاسخش هم اومد.
موفق باشید
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: nina22 ، Judy Abbott 13 ، amir82
دوستان عزیز تعیین وقت جدید برای کسی که نرفته با برنده اصلی از طریق سایت انجام میشه یا با فرستادن ایمیل؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان:
(2013-02-17 ساعت 14:34)jahanshahloo نوشته:  دوستان عزیز تعیین وقت جدید برای کسی که نرفته با برنده اصلی از طریق سایت انجام میشه یا با فرستادن ایمیل؟؟
اینجا یه سر بزنید شاید بهتر جواب بگیرید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان