کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-17 ساعت 07:05)3rip نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 23:38)Ali.US نوشته:  دوستان گلم اگر کارت معافیت سربازی به دلیل سهمیه خانواده شهدا باشد فکر میکنید آفیسر در دادن ویزا مشکلی ایجاد میکند؟ با تشکر از راهنماییتان.

سلام دوست من، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه، منم پدرم به واسطه اینکه در زمان جنگ افسر ارتشی بودن باعث شد که از سربازی معاف شم. روز مصاحبه هم که آفیسر ازم پرسید دلیل معافیتت چیه ؟ با افتخار همینو بهش گفتم.
شما هم خیالت راحت باشه و خیلی راحت بگو چرا معاف شدی، هیچ مشکلی پیش نمیاد، اگه قرار باشه به خاطر اینکه یکی از اعضای خانواده ت به خاطر کشورت شهید شده بهت ویزا ندن، همون بهتر که ندن. خون اون عزیز با ارزش تر از صدتا ویزای آمریکاست.
عزیز رویه کارت شما درج شده موارد خواص؟؟
منم با این دوست عزیزمون موافقم.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: sh_aytak ، rezagh
دوستان contanct information sheet رو از کجا بگیرم؟و اینکه باید توش تایپ کنیم؟>
کیس : **44
تشکر کنندگان:
(2013-02-17 ساعت 14:34)jahanshahloo نوشته:  دوستان عزیز تعیین وقت جدید برای کسی که نرفته با برنده اصلی از طریق سایت انجام میشه یا با فرستادن ایمیل؟؟

دوست عزیز شما تو تاپیکی گفتین ایمیل زدین و اونا هم گفتن از طریق سایت اقدام کنید , حالا این سایت رو بخونید https://usvisa-info.com شاید کمکی باشه براتون
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، rezagh
سلام ،

دوستان عزیز من برای 2014 ثبت نام کردم یه سوال مهم داشتم
فکر کنم اینجا بهترین جا باشه برای سوالم .

من پیش دانشگاهی رو تو اواخرش ترک کردم رفتم دانشگاه علمی کاربردی رشته IT خوندم ، اینم ترم سوم مرخصی گرفتم که متاسفانه ترم چهار گفتن درس نداریم این ترم برای رشتت باید دوباره مرخصی بگیری ، مجبوری گرفتیم الان باز همین حرف رو میزنن و یه دانشگاه بهم معرفی کردن که میگن باید بری اونجا به عنوان مهمان بخونی ، ولی خیلی دوره از شهر برام ممکن نیست رفت و آمد ، به همین دلیل می خوام انصراف بدم .

به نظرتون این تو مصاحبه می تونه مشکل ساز بشه ؟

اینجا یکی از دوستان نوشته که یکی هنرستانی بوده و بهش گفتن پیش دانشگاهی نخوندی و بهش قرمز دادن Sad
http://mohajersara.com/thread-5609-post-...#pid250689
تشکر کنندگان:
(2013-02-17 ساعت 19:07)CYB3R نوشته:  سلام ،

من پیش دانشگاهی رو تو اواخرش ترک کردم رفتم دانشگاه علمی کاربردی رشته IT خوندم ، اینم ترم سوم مرخصی گرفتم که متاسفانه ترم چهار گفتن درس نداریم این ترم برای رشتت باید دوباره مرخصی بگیری ، مجبوری گرفتیم الان باز همین حرف رو میزنن و یه دانشگاه بهم معرفی کردن که میگن باید بری اونجا به عنوان مهمان بخونی ، ولی خیلی دوره از شهر برام ممکن نیست رفت و آمد ، به همین دلیل می خوام انصراف بدم .

اینجا یکی از دوستان نوشته که یکی هنرستانی بوده و بهش گفتن پیش دانشگاهی نخوندی و بهش قرمز دادن Sad
دوست عزیز یکی از مسایل مهم در لاتاری دیپلم 12 ساله هست که معادل پیش دانشگاهی ما میشه , نمیدونم اون دوستمون که گفتین کیه ولی اگه مدرک تحصیلی نداشته باشین باید سابقه کار ارائه بدین ,
دوست عزیز من نصیحتی دارم شاید شما خوشتون نیاد ولی دوست عزیز اول اینکه تو جامعه ی ما تحصیلات حرف اول رو میزنه شاید بگید لاتاری قبول میشم ومیرم ولی باز هم لازمه , نظر من اینه که شما که ثبت نام کردید حالا اگه برنده شدید چرا باید به خاطر غفلت این شانس رو از دست بدید ,؟! پس برید ثبت نام کنید پیش دانشگاهی تون را ادامه بدید و تموم کنید , الان هم ماشالله دانشگاه آزاد کنکور نداره , برید اصلا دانشگاه آزاد یه رشته آسون بخونید که خیلی هم دردسر نداشته باشه , دوستی بودن که پیش نداشتن ولی دانشگاه رفته بودن و ویزا هم گرفته بودن , البته نظر منه هر جور که صلاح میدونید
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، rezagh ، lilac ، lilistar

دوست عزیز شما که فرصت کافی دارید بنظر من بهترین راه حل برای شما گرفتن مدرک پیش دانشگاهی هست دروس پیش رو مطالعه کنید امتحانات رو سریعاً بدید و روزه شک دار نگیرید.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
سلام دوستان كسي ادرس دقيق دفتر فروش هواپيمائي ماهان در انكارا را مي داند. لطفا اعلام نمايد.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی بدین ...

من موقع ثبت نام لاتاری و همچنین تو فرمهایی که به کی سی سی فرستادم اسمم رو با فاصله نوشتم ولی توی پاسپورت و ترجمه ی مدارکم سرهم نوشته شده
یعنی به این شکل مثلا :
تو فرمها و ثبت نام لاتاری : ASAL SARA
تو پاسپورت و ترجمه ها : ASALSARA
وتو شناسنامه هم که جداست : عسل سارا

نمیدونم چی کار کنم... فرمهامو اپدیت کنم دوباره؟ ایا این موضوع باعث رد شدن کیسم میشه؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: ابی هانی ، kavirr ، nina22 ، fire dragon
(2013-02-17 ساعت 20:35)asal1907 نوشته:  دوستان عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی بدین ...

من موقع ثبت نام لاتاری و همچنین تو فرمهایی که به کی سی سی فرستادم اسمم رو با فاصله نوشتم ولی توی پاسپورت و ترجمه ی مدارکم سرهم نوشته شده
یعنی به این شکل مثلا :

نمیدونم چی کار کنم... فرمهامو اپدیت کنم دوباره؟ ایا این موضوع باعث رد شدن کیسم میشه؟

به نظر من مهم نیست همونجا قبل از قسم خوردن بگو
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-17 ساعت 20:35)asal1907 نوشته:  دوستان عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی بدین ...

یعنی به این شکل مثلا :

عسل جان چنین چیزهایی باعث رد شدن کیس نمیشه.. اصلا نگران نباش.
فقط همونطور که بیات عزیز گفتند قبل از قسم خوردن بگو... به خاطر اینکه پاسپورت و ترجمه هات سر هم نوشته شده به احتمال بسیار زیاد در ویزا و گرین کارتت هم سر هم نوشته میشه.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: asal1907 ، roeentan ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، امیر مهاجر ، bayat_r ، Saeedv13 ، kasrafo ، ani_sheiton ، nina22 ، rezagh ، lilac
(2013-02-17 ساعت 19:31)sepid_a نوشته:  

دوست عزیز یکی از مسایل مهم در لاتاری دیپلم 12 ساله هست که معادل پیش دانشگاهی ما میشه , نمیدونم اون دوستمون که گفتین کیه ولی اگه مدرک تحصیلی نداشته باشین باید سابقه کار ارائه بدین ,
دوست عزیز من نصیحتی دارم شاید شما خوشتون نیاد ولی دوست عزیز اول اینکه تو جامعه ی ما تحصیلات حرف اول رو میزنه شاید بگید لاتاری قبول میشم ومیرم ولی باز هم لازمه , نظر من اینه که شما که ثبت نام کردید حالا اگه برنده شدید چرا باید به خاطر غفلت این شانس رو از دست بدید ,؟! پس برید ثبت نام کنید پیش دانشگاهی تون را ادامه بدید و تموم کنید , الان هم ماشالله دانشگاه آزاد کنکور نداره , برید اصلا دانشگاه آزاد یه رشته آسون بخونید که خیلی هم دردسر نداشته باشه , دوستی بودن که پیش نداشتن ولی دانشگاه رفته بودن و ویزا هم گرفته بودن , البته نظر منه هر جور که صلاح میدونید

(2013-02-17 ساعت 19:34)lilac نوشته:  

دوست عزیز شما که فرصت کافی دارید بنظر من بهترین راه حل برای شما گرفتن مدرک پیش دانشگاهی هست دروس پیش رو مطالعه کنید امتحانات رو سریعاً بدید و روزه شک دار نگیرید.

دوستان عزیز من 2 ترم از دانشگاه رو پاس کردم ، ریز نمرات اینا که ریاضی و زبان و ... هست به درد نمی خوره ؟

مورد بعد اینکه 2 سال از زمانی که پیش دانشگاهی رو ترک کردم میگذره و 1 سال هم سابقه کار دارم .
تشکر کنندگان:

یعنی به این شکل مثلا :

عسل جان، اصلا خودتو ناراحت نکن، به نظر من این اصلا مسئله مهمی نیست.
به نظرم شما ترجمه هات رو همانطور که ترجمه شده به سفارت بفرست و تغییری در فرم ها و ترجمه ها نده، فقط قبل از قسم خوردن بگو.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: asal1907 ، Saeedv13 ، kasrafo ، nina22 ، Judy Abbott 13

یعنی به این شکل مثلا :

عسل جان
اصلاً ولش كن . بهش فكر هم نكن Wink دختر من هم همين مسئله رو داشت . تو سفرنامه ام نوشتم . اصلاً هيچ اتفاقي نيفتاد ، خودمون هم يادمون نبود كه بگيم Wink

CYB3R عزيز

اگر ديپلم فني دارين و پيش دانشگاهي هم ندارين در حقيقت ميشه گفت هيچ شانسي براي گرفتن ويزا ندارين . تنها خوش شانسي شما اينه كه موقع مصاحبه شما رو ريجكت نميكنن و بهتون وقت ميدن كه پيش دانشگاهي بگيرين . چندين نفر از بچه هاي سالهاي قبل بودن كه به همين صورت بهشون فرصت دادن و اونها هم مدرك رو گرفتن . شما هم تمام تلاشتون رو انجام بدين . اگر بخواين موفق ميشين Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-17 ساعت 21:49)sayeh_m نوشته:  [quote='asal1907' pid='278856' dateline='1361117152']

CYB3R عزيز

اگر ديپلم فني دارين و پيش دانشگاهي هم ندارين در حقيقت ميشه گفت هيچ شانسي براي گرفتن ويزا ندارين . تنها خوش شانسي شما اينه كه موقع مصاحبه شما رو ريجكت نميكنن و بهتون وقت ميدن كه پيش دانشگاهي بگيرين . چندين نفر از بچه هاي سالهاي قبل بودن كه به همين صورت بهشون فرصت دادن و اونها هم مدرك رو گرفتن . شما هم تمام تلاشتون رو انجام بدين . اگر بخواين موفق ميشين Wink

دیپلم ریاضی دارم .
تشکر کنندگان:
(2013-02-17 ساعت 21:49)sayeh_m نوشته:  

یعنی به این شکل مثلا :

عسل جان
اصلاً ولش كن . بهش فكر هم نكن Wink دختر من هم همين مسئله رو داشت . تو سفرنامه ام نوشتم . اصلاً هيچ اتفاقي نيفتاد ، خودمون هم يادمون نبود كه بگيم Wink
خوشم میاد که حرف مامان سایه فصل الخطاب همه حرفاست...راحت ولش کن Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: asal1907 ، sayeh_m ، kasrafo ، nina22 ، mehdiii ، Saeedv13 ، rezagh ، jazirehh ، usa lover ، lilac ، سمانه777 ، Judy Abbott 13 ، DEMAR001 ، parsush

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان