کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-18 ساعت 02:09)shimoda نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 01:57)wesburland نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 01:45)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 00:15)wesburland نوشته:  سلام دوستان من هم مدركم ديپلم هنرستان دارم ولي به جاي ١١سال ١٢ سال تموم كردم پيش دانشگاهي هم ندارم مدرك معادل كارشناسي دارم.١١ سال سابقه كار مدام با بيمه دارم .. حالا بايد چيكار كنم مشكلي پيش مياد واسه مدرك پيش دانشگاهي كه ندارم؟ 
ديپلم هنرستان داشتن ايرادي نداره . اگر ديپلم نظام قديم ( ١٢ ) سال رو دارين مشكلي ندارين و احتياجي هم به سابقه كار نيست .

نه نظام جديده ولي من به جاي ١١ ساله ١٢ ساله تموم كردم يك سال پشت خط بودم
نه دوست عزیز شما دیپلم 11 ساله دارید اگه اینطوریه داداش من امی تونه از دانشگاه به جای فوق دیپلم دکترا بگیره بیاد بیرونTongue
شاید بتونید از مدرک معادل کارشناسی تون استفاده کنید
در این مورد بیشتر تحقیق کنید

اگر نه که باید پیش دانشگاهی بگیرید

اقاي دكتر !!منم ميدونم ١١ ساله حساب ميشه منظور من اين بود كه با سابقه كاري كه دارم بازم مشكل دارم!؟
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضربCool
تشکر کنندگان:
(2013-02-18 ساعت 01:57)CYB3R نوشته:  دوستان عزیز تو رو خدا منو راهنمایی کنید ، مغزم داره سوت میکشه Sad

من پیش دانشگاهی رو زمانی که 18 سالم بود اسفند ماه ول کردم رفتم دانشگاه جامع علمی کاربری که مدرک پیش دانشگاهی نمی خواست .
ترم اول ما کلا درس های پیش دانشگاهی بود که خوندیم .

این لیست درس ها : رياضي عمومي ، فارسي‏ ، زبان خارجه‏ ، انديشه اسلامي 1 (مبدا و معاد)‏ ، فيزيك الكتريسته ومغناطيسي‏ ، آزمايشگاه فيزيك الكتريسته ومغناطيسي‏ ....

در مجموع من 2 ترم پاس کردم که میشه 40 واحد درسی ، آیا این 1 سالی که من تو دانشگاه درس خوندم حساب نمیشه ؟ ریر نمرات اینارو بدم بهشون قبول نمی کنن ؟

جایی هست که ایمیل بزنم باهاشون صحبت کنم ؟
اگه برنده 2013 هستین که برای ترم جدید تو همون دانشگاهی که بهتون گفتن میتونید مهمان بشید، ثبت نام کنید و ریز نمرات واحدهایی که تا حالا پاس کردین و گواهی اشتغال به تحصیل رو موقع مصاحبه ارائه بدید و بگید درسای پیش رو توی ترم اول دانشگاه گذروندید. اگه منتظر اعلام نتایج 2014 هستین و علاقه ای هم به ادامه رشته کاردانیتون ندارین انصراف بدین و برای ادامه پیش دانشگاهی ثبت نام کنید. حداقلش اینه که اگه لاتاری هم برنده نشید برای ادامه تحصیل بدردتون می خوره. کلا اگه منتظر 2014 هستین هر کاری دلتون میخواد بکنید. اگه برنده شدید بعدا یه کاریش می کنیم.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: mohajer13 ، rezagh ، nina22 ، Judy Abbott 13
(2013-02-18 ساعت 02:36)roeentan نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 01:57)CYB3R نوشته:  دوستان عزیز تو رو خدا منو راهنمایی کنید ، مغزم داره سوت میکشه Sad

من پیش دانشگاهی رو زمانی که 18 سالم بود اسفند ماه ول کردم رفتم دانشگاه جامع علمی کاربری که مدرک پیش دانشگاهی نمی خواست .

این لیست درس ها : رياضي عمومي ، فارسي‏ ، زبان خارجه‏ ، انديشه اسلامي 1 (مبدا و معاد)‏ ، فيزيك الكتريسته ومغناطيسي‏ ، آزمايشگاه فيزيك الكتريسته ومغناطيسي‏ ....

در مجموع من 2 ترم پاس کردم که میشه 40 واحد درسی ، آیا این 1 سالی که من تو دانشگاه درس خوندم حساب نمیشه ؟ ریر نمرات اینارو بدم بهشون قبول نمی کنن ؟

اگه برنده 2013 هستین که برای ترم جدید تو همون دانشگاهی که بهتون گفتن میتونید مهمان بشید، ثبت نام کنید و ریز نمرات واحدهایی که تا حالا پاس کردین و گواهی اشتغال به تحصیل رو موقع مصاحبه ارائه بدید و بگید درسای پیش رو توی ترم اول دانشگاه گذروندید. اگه منتظر اعلام نتایج 2014 هستین و علاقه ای هم به ادامه رشته کاردانیتون ندارین انصراف بدین و برای ادامه پیش دانشگاهی ثبت نام کنید. حداقلش اینه که اگه لاتاری هم برنده نشید برای ادامه تحصیل بدردتون می خوره. کلا اگه منتظر 2014 هستین هر کاری دلتون میخواد بکنید. اگه برنده شدید بعدا یه کاریش می کنیم.

من منتظر اعلام نتایج 2014 هست .
مشکل اینجاس که آخرین روزهای ثبت نام تو دانشگاه و پیش دانشگاهی هست و من می خوام مطمئن بشم کاری که می کنم فردا برام مشکل ساز نباشه Sad
تشکر کنندگان:
سلام به همه Smile
من برام یه سوالی پیش اومده !
میخواستم بدونم شما فرم های 230 و 122 رو تایپ کردین یا خودتون دستی نوشتین؟
من اصلاح داشتم دوباره میخوام بفرستم تایپ کردم ولی کل آدرسم جا نیمشه توی کادر... دفعه اول که فرستادم دستی فرستادم ... الان به نظرتون چی کار کنم؟
کیس: 44xx
تشکر کنندگان:
(2013-02-17 ساعت 20:35)asal1907 نوشته:  دوستان عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی بدین ...

من موقع ثبت نام لاتاری و همچنین تو فرمهایی که به کی سی سی فرستادم اسمم رو با فاصله نوشتم ولی توی پاسپورت و ترجمه ی مدارکم سرهم نوشته شده
یعنی به این شکل مثلا :
تو فرمها و ثبت نام لاتاری : ASAL SARA
تو پاسپورت و ترجمه ها : ASALSARA
وتو شناسنامه هم که جداست : عسل سارا

نمیدونم چی کار کنم... فرمهامو اپدیت کنم دوباره؟ ایا این موضوع باعث رد شدن کیسم میشه؟

عسل جان دیروز سؤالتو خوندم و از پاسخهای درست تشکر کردم. اما چون تو تاپیک «از هر دری سخنی» درخواست کردی پاسخ میدم.
من هم مشکل تو رو دارم. اسم و فامیلم هر دوتاییش دو قسمتیه و من در ثبت نام اولیه بدون فاصله نوشتم در حالیکه تو پاسپورت با فاصله نوشته شده. تو فرمها هم مثل پاسپورت نوشتم.
نگرانی نداره. حتی غلط املایی (اسپلی) رو هم چشم پوشی میکنند. حتی گاهی آفیسر خودش از روی پاسپورت میخونه و تو فرمها اصلاح میکنه.
تنها زمانی گیر میدن که فکر کنند تو شخص دیگری هستی. یعنی اسم روی پاسپورت و ثبت نام آنچنان اختلاف داشته باشه که انگار یک اسم دیگه است.
تشکر کنندگان: nina22 ، kavirr ، bayat_r ، Saeedv13 ، گل نهال ، shimoda ، afs ، ensan ، nooshshahnar ، shaso ، asal1907 ، Judy Abbott 13 ، roeentan ، rezagh
(2013-02-18 ساعت 10:57)maryami2k4 نوشته:  سلام به همه Smile
من برام یه سوالی پیش اومده !
میخواستم بدونم شما فرم های 230 و 122 رو تایپ کردین یا خودتون دستی نوشتین؟
من اصلاح داشتم دوباره میخوام بفرستم تایپ کردم ولی کل آدرسم جا نیمشه توی کادر... دفعه اول که فرستادم دستی فرستادم ... الان به نظرتون چی کار کنم؟
من كه تايپ كردم و قسمت هايي كه بايد N/A مينوشتم چون تايپ نميشد بصورت دستي نوشتم.فكر نميكنم مشكلي باشه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، nooshshahnar ، maryami2k4 ، Judy Abbott 13 ، rezagh
(2013-02-18 ساعت 11:10)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 20:35)asal1907 نوشته:  دوستان عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی بدین ...

من موقع ثبت نام لاتاری و همچنین تو فرمهایی که به کی سی سی فرستادم اسمم رو با فاصله نوشتم ولی توی پاسپورت و ترجمه ی مدارکم سرهم نوشته شده
یعنی به این شکل مثلا :
تو فرمها و ثبت نام لاتاری : ASAL SARA
تو پاسپورت و ترجمه ها : ASALSARA
وتو شناسنامه هم که جداست : عسل سارا

نمیدونم چی کار کنم... فرمهامو اپدیت کنم دوباره؟ ایا این موضوع باعث رد شدن کیسم میشه؟

عسل جان دیروز سؤالتو خوندم و از پاسخهای درست تشکر کردم. اما چون تو تاپیک «از هر دری سخنی» درخواست کردی پاسخ میدم.
من هم مشکل تو رو دارم. اسم و فامیلم هر دوتاییش دو قسمتیه و من در ثبت نام اولیه بدون فاصله نوشتم در حالیکه تو پاسپورت چسبیده نوشته شده. تو فرمها هم مثل پاسپورت نوشتم.
نگرانی نداره. حتی غلط املایی (اسپلی) رو هم چشم پوشی میکنند. حتی گاهی آفیسر خودش از روی پاسپورت میخونه و تو فرمها اصلاح میکنه.
تنها زمانی گیر میدن که فکر کنند تو شخص دیگری هستی. یعنی اسم روی پاسپورت و ثبت نام آنچنان اختلاف داشته باشه که انگار یک اسم دیگه است.

با سلام هیچ مشکلی نیست فامیلی شوهرم وپسرم با همزه هست من با ی پر کردم با kcc تماس گرفتم گفت وقتی رفتی مصاحبه به افسر بگو مشکلی نداره
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso ، nina22 ، asal1907 ، Judy Abbott 13 ، rezagh
(2013-02-18 ساعت 02:48)CYB3R نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 02:36)roeentan نوشته:  

من منتظر اعلام نتایج 2014 هست .
مشکل اینجاس که آخرین روزهای ثبت نام تو دانشگاه و پیش دانشگاهی هست و من می خوام مطمئن بشم کاری که می کنم فردا برام مشکل ساز نباشه Sad

نگران نباشید دوست عزیز درس خوندن هیچ وقت واسه هیچ کس مشکل ساز نبوده شما هنوز فرصت دارید ,ثبت نام کنید و پیش دانشگاهی رو بخونید مطمئن باشید ضرر نخواهید کرد
تشکر کنندگان: nina22 ، shaso ، nooshshahnar ، shimoda ، گل نهال ، rezagh
سلام دوستان
ما ديروز ايميلي به سفارت زديم جهت پيگيري پرونده واصلاح بند ٢ فرم Ds-230
ولي جواب اتوماتيكي كه واسه دوستان اومده واسمون نيومد
به نظرتون مشكلي هست؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-02-18 ساعت 19:32)shaso نوشته:  سلام دوستان
ما ديروز ايميلي به سفارت زديم جهت پيگيري پرونده واصلاح بند ٢ فرم Ds-230
ولي جواب اتوماتيكي كه واسه دوستان اومده واسمون نيومد
به نظرتون مشكلي هست؟

چند وقتی هست که دیگه ایمیل اتوماتیک نمیاد
مشکلی نیست
منتظر جواب باشید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Judy Abbott 13 ، shaso ، nina22 ، Saeedv13 ، rezagh
سلام دوستان
يه سوال داشتم من پروازم 5.30 صبح هست تو اين تايم مي تونيم دلار رو بگيريم؟
منظورم اينه كه باجه اي كه دلار مي ده باز هست اون موقع؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-18 ساعت 19:48)my2220 نوشته:  سلام دوستان
يه سوال داشتم من پروازم 5.30 صبح هست تو اين تايم مي تونيم دلار رو بگيريم؟
منظورم اينه كه باجه اي كه دلار مي ده باز هست اون موقع؟

آره شیفتی کار میکنن من خودم گرفتم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: usa lover ، shimoda ، Judy Abbott 13 ، ashkan1188 ، my2220 ، nina22 ، amir82 ، Saeedv13 ، rezagh ، mhr.714
(2013-02-18 ساعت 20:31)farshid2013 نوشته:  سلام دوستان
من امروز با هزار بدبختی تونستم از بانک ملی موجودی حساب بگیرم خیلی اذیت کردند .بهرحال برای هر نسخه هم ازم 6500 تومان گرفتند تازه هنوز مهر برجسته هم نداره که باید برم بزنم . ولی همسرم که بانک ملت حساب داشت بدون هیچ وجهی موجودی حساب گرفت . آیا بانک ملی همه جا همینطوریه و اینکه باید هزینه ای داد برای موجودی حساب ؟

در کل بانکای خصوصی بهتر عمل میکنن.حالا ملتم اینطوری بوده خدا رو شکر کنیدWink
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshid2013 ، lilistar ، rezagh
من امروز با هزار بدبختی تونستم از بانک ملی موجودی حساب بگیرم خیلی اذیت کردند .بهرحال برای هر نسخه هم ازم 6500 تومان گرفتند تازه هنوز مهر برجسته هم نداره که باید برم بزنم . ولی همسرم که بانک ملت حساب داشت بدون هیچ وجهی موجودی حساب گرفت . آیا بانک ملی همه جا همینطوریه و اینکه باید هزینه ای داد برای موجودی حساب ؟

بله ، همه شعب بانک ملی به همین ترتیب عمل می کنن !
قیافه گواهیشون 1 ریال هم نمی ارزه ، اما دیگه چاره ای نیست ...
فراموشتون نشه که گواهی رو ببرین چهارراه ولیعصر مهر برجسته هم بزنین.
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: bayat_r ، lilistar ، farshadsh ، rezagh ، soruosh
(2013-02-18 ساعت 22:49)jazirehh نوشته:  

بله ، همه شعب بانک ملی به همین ترتیب عمل می کنن !
قیافه گواهیشون 1 ریال هم نمی ارزه ، اما دیگه چاره ای نیست ...
فراموشتون نشه که گواهی رو ببرین چهارراه ولیعصر مهر برجسته هم بزنین.
گواهی من از بانک سرمایه هست. 1 مهره و امضا معمولیم داره! با سر برگ البته. مهر برجسته میخاد؟
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان