کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
کیس نامبر : 2013AS7XXX
سلام دوستان عزیز من برنده اصلی هستم و دوتا سوال برام پیش اومده یکی اینکه توی فرم DS230 که جداگانه میبایست برای همسرم پر میکردم...توی قسمت دومش که سوال میپرسه آیا اسم دیگری دارید و داخل پرانتز نوشته اگر خانم متاهل هستید فامیلیه شوهرتون رو وارد کنید متاسفانه هیچی ننوشتیم اما تو تمامی فیلدهای دیگه هم تو فرم خودم هم تو فرم همسرم همه سوالهای مربوط به متاهل بودن رو جواب دادیم..آیا به نظر شما دوستان مشکلی برام پیش میاد؟
و سوال دیگه اینکه من هر تاپیک و سوال و جواب دوستان رو میخونم همه بدون استثنا نوشتین که مقصدتون برای زندگی کجاست! آیا من هم میبایستی تو فرمها مقصدم رو مشخص میکردم؟! آخه هیچ فیلدی تو فرمها راجع به ذکر کردن مقصد در آمریکا ندیدم...حالا به نظر شما من این نقصیها رو بذارم وقت مصاحبه جلوی آفیسر درستشون کنم یا همین الان اقدام کنم و دوباره فرمها رو براشون بفرستم؟ مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-02-18 ساعت 23:06)علی مب نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 22:49)jazirehh نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 20:31)farshid2013 نوشته:  سلام دوستان
من امروز با هزار بدبختی تونستم از بانک ملی موجودی حساب بگیرم خیلی اذیت کردند .بهرحال برای هر نسخه هم ازم 6500 تومان گرفتند تازه هنوز مهر برجسته هم نداره که باید برم بزنم . ولی همسرم که بانک ملت حساب داشت بدون هیچ وجهی موجودی حساب گرفت . آیا بانک ملی همه جا همینطوریه و اینکه باید هزینه ای داد برای موجودی حساب ؟

بله ، همه شعب بانک ملی به همین ترتیب عمل می کنن !
قیافه گواهیشون 1 ریال هم نمی ارزه ، اما دیگه چاره ای نیست ...
فراموشتون نشه که گواهی رو ببرین چهارراه ولیعصر مهر برجسته هم بزنین.
گواهی من از بانک سرمایه هست. 1 مهره و امضا معمولیم داره! با سر برگ البته. مهر برجسته میخاد؟
براي منم يك امضا و يك مهر بين الملل داره البته تمكنم از يك مؤسسه اي هست كه زير نظر بانك مركزيه. منظور اين مهر برجسته رو نميفهمم!!
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: farshadsh ، rezagh
(2013-02-18 ساعت 23:08)farhad1985 نوشته:  کیس نامبر : 2013AS7XXX
سلام دوستان عزیز من برنده اصلی هستم و دوتا سوال برام پیش اومده یکی اینکه توی فرم DS230 که جداگانه میبایست برای همسرم پر میکردم...توی قسمت دومش که سوال میپرسه آیا اسم دیگری دارید و داخل پرانتز نوشته اگر خانم متاهل هستید فامیلیه شوهرتون رو وارد کنید متاسفانه هیچی ننوشتیم اما تو تمامی فیلدهای دیگه هم تو فرم خودم هم تو فرم همسرم همه سوالهای مربوط به متاهل بودن رو جواب دادیم..آیا به نظر شما دوستان مشکلی برام پیش میاد؟
و سوال دیگه اینکه من هر تاپیک و سوال و جواب دوستان رو میخونم همه بدون استثنا نوشتین که مقصدتون برای زندگی کجاست! آیا من هم میبایستی تو فرمها مقصدم رو مشخص میکردم؟! آخه هیچ فیلدی تو فرمها راجع به ذکر کردن مقصد در آمریکا ندیدم...حالا به نظر شما من این نقصیها رو بذارم وقت مصاحبه جلوی آفیسر درستشون کنم یا همین الان اقدام کنم و دوباره فرمها رو براشون بفرستم؟ مرسی

سوال اولتون
اگه همسرتون اسمشون رو عوض کردند باید اسم قبلی شون رو بنویسند
در غیر اینصورت باید خالی باشد
در مورد سوال دوم
توی فرم 230 قسمت 10 و 11 آدرس جایی که می خواهید زندگی کنید و جایی که می خواهید گرین کارتتون بیاد رو باید می نوشتید
اگر هم ننوشتید جای نگرانی نداره می تونید همون صفحه رو که آدرس می خواست رو پر کنید و براشون ایمیل کنید
بعضی اشتباهها رو می شه گذاشت توی سفارت درست کرد
اما یادمه این فیلد رو یکی از دوستان ننوشته بودند براشون از کی سی سی ایمیل اومده بود که پر کنند و بفرستند
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، roeentan ، farshadsh ، Saeedv13 ، rezagh ، shaso ، afs
(2013-02-18 ساعت 23:18)shimoda نوشته:  

سوال اولتون
در مورد سوال دوم
توی فرم 230 قسمت 10 و 11 آدرس جایی که می خواهید زندگی کنید و جایی که می خواهید گرین کارتتون بیاد رو باید می نوشتید
اگر هم ننوشتید جای نگرانی نداره می تونید همون صفحه رو که آدرس می خواست رو پر کنید و براشون ایمیل کنید
بعضی اشتباهها رو می شه گذاشت توی سفارت درست کرد
اما یادمه این فیلد رو یکی از دوستان ننوشته بودند براشون از کی سی سی ایمیل اومده بود که پر کنند و بفرستند

مرسی عزیز..منتها من متوجه منظورتون نشدم یعنی چی فامیلی همسرم عوض شده باشه؟ نه فامیلی همسرم عوض نشده و تو قسمتهای 1و 2 اسم و فامیلی خودشو نوشته..منتها تو قسمت 3 فامیلی من رو ننوشته
در مورد جواب دومتون هم باید بگم آخه منکه اونجا نه آدرسی بلدم نه کسیو دارم...همینجوری که نمیتونم الکی آدرس بنویسم!
تشکر کنندگان: farshadsh
ببینید نظر من اینه که: در بعضی کشورها وقتی خانمی ازدواج میکنه نام خانوادگیش به نام فامیل همسرش تغییر میکنه و توی فرم در این باره سئوال میکنه: "نام خانوادگی زن پیش از شوهر کردن" و مربوط به ما ایرانیها نمیشه و فکر میکنم بعضی کشورها مانند جمهوریهای روسیه این اتفاق میافته.پس n/a بنویسید.
راستش من در زمان پر کردن فرمهای اولیه دو سه روزی روی این قضیه تحقیق کردم.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shimoda ، farhad1985 ، nina22 ، amairmonre ، roeentan ، farshadsh ، Saeedv13 ، rezagh ، shaso ، afs ، soruosh
(2013-02-18 ساعت 23:28)farhad1985 نوشته:  مرسی عزیز..منتها من متوجه منظورتون نشدم یعنی چی فامیلی همسرم عوض شده باشه؟ نه فامیلی همسرم عوض نشده و تو قسمتهای 1و 2 اسم و فامیلی خودشو نوشته..منتها تو قسمت 3 فامیلی من رو ننوشته
در مورد جواب دومتون هم باید بگم آخه منکه اونجا نه آدرسی بلدم نه کسیو دارم...همینجوری که نمیتونم الکی آدرس بنویسم!

لازم نیست که اون بخش اسم رو پر کنید
اما در مورد آدرس لازمه که پر بشه
گفتم که یادمه یکی از بچه های مهاجر سرا بود که پر نکرده بود و ازش خواسته بودند پر کنه؛ اگر کسی پیشنهاد بهتری داره لطفا بگه
شاید بتونید از اینجا کمک بگیرید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: farhad1985 ، nina22 ، farshadsh ، rezagh
(2013-02-18 ساعت 23:18)shimoda نوشته:  سوال اولتون
شیمودای عزیز با احترام به شما.فکر میکنم این پاسختون اشتباه باشه.

تشکر کنندگان: shimoda ، farshadsh ، rezagh
(2013-02-18 ساعت 23:38)bayat_r نوشته:  

بیات عزیز
شوهر من هم فامیل شون رو عوض کرده بودند و توی اون قسمت فامیل قبلی شون رو نوشتیم
Other Names Used or Aliases (If married woman, give maiden name)
به نظرم به جز توضیحی که شما دادید این قسمت, اسم قبلی رو هم شامل می شه
تشکر کنندگان: bayat_r ، farshadsh ، rezagh
(2013-02-18 ساعت 23:41)shimoda نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 23:38)bayat_r نوشته:  

بیات عزیز
شوهر من هم فامیل شون رو عوض کرده بودند و توی اون قسمت فامیل قبلی شون رو نوشتیم
Other Names Used or Aliases (If married woman, give maiden name)
به نظرم به جز توضیحی که شما دادید این قسمت, اسم قبلی رو هم شامل می شه

به سئوال دوستمون دقت کن:
اما تو تمامی فیلدهای دیگه هم تو فرم خودم هم تو فرم همسرم همه سوالهای مربوط به متاهل بودن رو جواب دادیم.
پس ایشون مشکلی با تغییر نام ندارند،مشکلشون با متاهلی و درج فامیل همسر در اینجاست.
حالا بازهم هرطور شما بفرمایید من سر تعظیم فرود میارم Big Grin

تشکر کنندگان: shimoda ، farshadsh ، rezagh
بله ، همه شعب بانک ملی به همین ترتیب عمل می کنن !
قیافه گواهیشون 1 ریال هم نمی ارزه ، اما دیگه چاره ای نیست ...
فراموشتون نشه که گواهی رو ببرین چهارراه ولیعصر مهر برجسته هم بزنین.
[/quote]
سلام دوست عزیز،
من از بانک ملی گواهی گرفتم و برای آنکارا فرستادم ولی نمیدونستم که باید مهر برجسته بزنه!!!! کسی تو بانک هم به من نگفت!!!!!
حالا این مهر برجسته خیلی مهمه؟
تشکر کنندگان: amairmonre
(2013-02-18 ساعت 23:45)bayat_r نوشته:  به سئوال دوستمون دقت کن:
اما تو تمامی فیلدهای دیگه هم تو فرم خودم هم تو فرم همسرم همه سوالهای مربوط به متاهل بودن رو جواب دادیم.
پس ایشون مشکلی با تغییر نام ندارند،مشکلشون با متاهلی و درج فامیل همسر در اینجاست.

شما درست می فرمایید جناب بیات
من هم عرض کردم فقط در صورتی لازمه این فیلد پر بشه که اسمشون رو عوض کرده باشند, در غیر اینصورت خالی باشه
شاید توضیحاتم اضافی بودهRolleyes
تشکر کنندگان: bayat_r ، farshadsh ، rezagh
دوستان سلام
آیا همه قبل ازمصاحبشون در آنکارا ایمیل از سفارت دریافت می کنند؟ امکان داره کسی ایمیلی نگیره؟ من ایمیلی نگرفتم وه4 روز دیگه هم مصاحبه دارم نگرانم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-02-19 ساعت 00:04)sakar نوشته:  دوستان سلام
آیا همه قبل ازمصاحبشون در آنکارا ایمیل از سفارت دریافت می کنند؟ امکان داره کسی ایمیلی نگیره؟ من ایمیلی نگرفتم وه4 روز دیگه هم مصاحبه دارم نگرانم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون
كساني بودند كه دقيقه نود ايميل دريافت كردن مثل عمو سعيد جان.نگران نباشيد.شما سعي كنيد تمامي مداركتون رو با خودتون ببرين كه خدايي نكرده مشكلي پيش نياد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: amir82 ، sakar ، farshadsh ، Saeedv13 ، rezagh ، afs ، soruosh
(2013-02-19 ساعت 00:10)nina22 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 00:04)sakar نوشته:  دوستان سلام
كساني بودند كه دقيقه نود ايميل دريافت كردن مثل عمو سعيد جان.نگران نباشيد.شما سعي كنيد تمامي مداركتون رو با خودتون ببرين كه خدايي نكرده مشكلي پيش نياد.

و یک سوال دیگه ایا سفارت در ایمیل اعلام می کنه که مدارک به دستش رسیده یا نه؟ یا خودمون باید تاییدیه از سفارت بگیریم پست که اعلام کرد مدارکو تحویل داده و اگه ایمیلی نگیرم یعنی مدارک بهشون نرسیده؟ممنون میشم منو از نگرانی دربیارین اگه اطلاعاتی دارین
تشکر کنندگان: farshadsh ، rezagh
(2013-02-18 ساعت 23:49)shimoda نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 23:45)bayat_r نوشته:  به سئوال دوستمون دقت کن:

شما درست می فرمایید جناب بیات
من هم عرض کردم فقط در صورتی لازمه این فیلد پر بشه که اسمشون رو عوض کرده باشند, در غیر اینصورت خالی باشه
شاید توضیحاتم اضافی بودهRolleyes
شیمودا عزیز حالا اگه کسی یادش رفته بنویسه چی؟یادش رفته این قسمت رو پر کنه در صورتی که باید پر میکرده.از اون گیرهای 3پیچ نمیدن که بخوان رد کنن؟Big Grin
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان