کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-19 ساعت 00:17)sakar نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 00:10)nina22 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 00:04)sakar نوشته:  دوستان سلام
آیا همه قبل ازمصاحبشون در آنکارا ایمیل از سفارت دریافت می کنند؟ امکان داره کسی ایمیلی نگیره؟ من ایمیلی نگرفتم وه4 روز دیگه هم مصاحبه دارم نگرانم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون
كساني بودند كه دقيقه نود ايميل دريافت كردن مثل عمو سعيد جان.نگران نباشيد.شما سعي كنيد تمامي مداركتون رو با خودتون ببرين كه خدايي نكرده مشكلي پيش نياد.

و یک سوال دیگه ایا سفارت در ایمیل اعلام می کنه که مدارک به دستش رسیده یا نه؟ یا خودمون باید تاییدیه از سفارت بگیریم پست که اعلام کرد مدارکو تحویل داده و اگه ایمیلی نگیرم یعنی مدارک بهشون نرسیده؟ممنون میشم منو از نگرانی دربیارین اگه اطلاعاتی دارین
دوست عزيز منم امروز مداركم به سفارت رسيده و اينو از طريق سايت ارامكس فهميدم.ولي براي اطمينان ازين موضوع همه مداركمو شامل مدارك اصلي و يك سري ترجمه از مدارك رو با خودم ميبرم كه نگراني نداشته باشم.يك جايي خوندم كه يكي از بچه هاي مهاجرسرا مداركش به سفارت نرسيد و موقع مصاحبه برد و مشكلي پيش نيومد(دليل نرسيدن مدارك رو نميدونم)ولي دوست عزيز نگران نباش چون پست بسته شمارو رسونده،الكي كه نمينويسنD: اگه خيلي وسواس دارين راجع به اين موضوع،باشون تماس بگيرين.
و اينكه وقتي مداركتون به دستشون ميرسه هيچ ايميلي به شما نميدن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: shimoda ، sakar ، Saeedv13 ، rezagh
(2013-02-19 ساعت 00:50)shiraz mamali نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 23:49)shimoda نوشته:  شما درست می فرمایید جناب بیات
من هم عرض کردم فقط در صورتی لازمه این فیلد پر بشه که اسمشون رو عوض کرده باشند, در غیر اینصورت خالی باشه
شاید توضیحاتم اضافی بودهRolleyes
شیمودا عزیز حالا اگه کسی یادش رفته بنویسه چی؟یادش رفته این قسمت رو پر کنه در صورتی که باید پر میکرده.از اون گیرهای 3پیچ نمیدن که بخوان رد کنن؟Big Grin

من هم همین مشکل رو داشتم
همون صفحه رو پر کردم و ایمیل کردم
اما می تونید توی سفارت هم درستش رو جایگزین کنید
اما روایت هست که باعث می شه کلیر بخورید(خدا می دونه)
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، lilac ، Saeedv13 ، roeentan ، rezagh ، soruosh
(2013-02-13 ساعت 15:45)majorsoly نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 11:47)majorsoly نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 11:36)kavirr نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 11:32)asal1907 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 11:25)majorsoly نوشته:  منظورم اینه که برای مصاحبه مشکلی ندارم ؟؟

من نمیدونم .. کسانی که با شما مصاحبه دارن براشون تاییدیه نیامده...

به نظرم زنگ بزن و بگو تاییدیه نیومده، مشکلی وجود نداشته باشه.
با تشکر از راهنمایی دوستان
به جای زنگ زدن به سفارت میل زدم اونام کمتر از 2 ساعت جواب دادن مدارکم رسیده و مشکلی نداره
(پیشنهاد میکنم بعد از فرستادن مدارک به سفارت حتما با ایمیل پیگیر مدارکتون بشید)

ممکنه ادرس ایمیل سفارتو بگین؟
تشکر کنندگان: soruosh
(2013-02-19 ساعت 00:56)sakar نوشته:  ممکنه ادرس ایمیل سفارتو بگین؟

ca-ankara@state.gov
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، sakar ، rezagh ، soruosh
(2013-02-19 ساعت 00:55)shimoda نوشته:  
من هم عرض کردم فقط در صورتی لازمه این فیلد پر بشه که اسمشون رو عوض کرده باشند, در غیر اینصورت خالی باشه
شیمودا عزیز حالا اگه کسی یادش رفته بنویسه چی؟یادش رفته این قسمت رو پر کنه در صورتی که باید پر میکرده.از اون گیرهای 3پیچ نمیدن که بخوان رد کنن؟Big Grin

من هم همین مشکل رو داشتم
یعنی اگه توی سفارت پرش کنم امکان داره کلیر بخورم؟افسر از شما میپرسه اصلاحی داشتی یا نه؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان:
(2013-02-19 ساعت 01:02)shimoda نوشته:  

ca-ankara@state.gov

ممنونم ولی چرا این ایمیل در contact us در سایت سفارت نیست؟ این ادرسو کجا نوشته؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-19 ساعت 01:47)sakar نوشته:  

ca-ankara@state.gov

نگران نباشید
آدرس دقیقا همین هست
سفارت با همین ایمیل مکاتبه کرد با من
با تچکر
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: rezagh ، nina22 ، nooshshahnar
(2013-02-19 ساعت 01:47)sakar نوشته:  

ca-ankara@state.gov

از لينك زير به سفارت ايميل بزنيد:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: rezagh ، nina22
(2013-02-19 ساعت 04:15)shaso نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 00:55)shimoda نوشته:  

من هم همین مشکل رو داشتم
ما هم بند تغيير نام رو فراموش كرديم پر كنيم ولي با ارسال ايميل اطلاع داديم حالا با اين اوضاع فكر ميكنيد حتما كلير ميخوريم؟

اول از همه اینکه کلیر خوردن ربطی به این چیزا نداره
طبق چیزی که تو سایت سفارت نوشته تمام ایرانی ها باید فرایند اداری ( کلیر ) رو بگذرونن حالا مال بعضی ها زودتر جوابش میاد , یعنی وقتی میرن برای مصاحبه جوابش اومده و همون موقع ویزاشون صادر میشه مال بعضی ها بیشتر طول میکشه و باید بعدا برگردن برای ویزا
دوم هم اینکه وقتی برای مصاحبه میرین سفارت 4 بار شمارتون رو صدا میزنن
قسمت اول برای همین اشتباهاست که ازتون میخوان اگه چیزی رو تو فرم ها اشتباه نوشتین یا اگه چیزی عوض شده دوباره فرم هارو با اطلاعات جدید پر کنید
اصلا مساله ی مهمی نیست و نگران این اشتباهات نباشید
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، گل نهال
درود بر دوستان گرامي

از دوستان خوبم كسي ميدونه كه آيا در سال كاري 2015 ميلادي، ايراني ها از ثبت نام در لاتاري حذف خواهند شد يا نه؟ چون من از چند نفر شنيدم كه مي گفتند در سال آينده (سال كاري 2015 ) اين اتفاق خوهد افتاد.
حالا اگر از دوستان كسي لينك چنين خبري رو داره، بزرگواري كنه و لينكش رو در اينجا بگذاره يا راجع به درستي يا نادرستي اون براي بنده لطفا بنويسه.

يك دنيا از محبت شما سپاسگزارمSmile
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، گل نهال ، soruosh
(2013-02-19 ساعت 10:39)peyman1355 نوشته:  درود بر دوستان گرامي

از دوستان خوبم كسي ميدونه كه آيا در سال كاري 2015 ميلادي، ايراني ها از ثبت نام در لاتاري حذف خواهند شد يا نه؟ چون من از چند نفر شنيدم كه مي گفتند در سال آينده (سال كاري 2015 ) اين اتفاق خوهد افتاد.
حالا اگر از دوستان كسي لينك چنين خبري رو داره، بزرگواري كنه و لينكش رو در اينجا بگذاره يا راجع به درستي يا نادرستي اون براي بنده لطفا بنويسه.

يك دنيا از محبت شما سپاسگزارمSmile

http://www.radiofarda.com/archive/news/2...d=24785762

اینم بخونید
http://www.dcemploymentlawupdate.com/201...graduates/
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: shimoda ، rezagh ، peyman1355
همیشه بازار شایعه داغه به این صحبتا توجه نکنین چون من که گشتم چیزی ندیدم
تشکر کنندگان: peyman1355
سلام دوستان
2تا سؤال دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید
1. اینکه من ترم آخرم ولی پروژم تمام نشده و این ماه کارنت شدم و دانشگاه گواهی موقت بهم نمیده و چون واحد ندارم گواهی اشتغال به تحصیلم نمیده باید چی کار کنم؟
2. اینکه برای سابقه کار تو یه شرکت خصوصی کار کردم بیمه هم هستم باید چه مدرکی ببرم؟ از اون شرکت نامه بگیرم یا از بیمه سابقه؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-19 ساعت 11:07)elhamin نوشته:  سلام دوستان
1. اینکه من ترم آخرم ولی پروژم تمام نشده و این ماه کارنت شدم و دانشگاه گواهی موقت بهم نمیده و چون واحد ندارم گواهی اشتغال به تحصیلم نمیده باید چی کار کنم؟
2. اینکه برای سابقه کار تو یه شرکت خصوصی کار کردم بیمه هم هستم باید چه مدرکی ببرم؟ از اون شرکت نامه بگیرم یا از بیمه سابقه؟
سلام دوست عزیز نظر من اینه که کارت دانشجوییتو ببری ترجمه کنی ، اگه گواهی اشتغال به تحصیل نمیدن
و برای سابقه کار از شرکتی که کار میکنید یه گواهی بگیرید کافیه(گواهی اشتغال به کار زمانی لازمه که مدرک پیش دانشگاهی و بالاتر نداشته باشید ولی محض احتیاط ترجمه کنید و ببرید)
دوست عزیز پیغام خصوصی میذارم در یه زمینه ای بخونید
تشکر کنندگان: shimoda ، nooshshahnar ، elhamin ، گل نهال ، rezagh ، roeentan
(2013-02-19 ساعت 11:47)sepid_a نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 11:07)elhamin نوشته:  سلام دوستان
سلام دوست عزیز نظر من اینه که کارت دانشجوییتو ببری ترجمه کنی ، اگه گواهی اشتغال به تحصیل نمیدن
و برای سابقه کار از شرکتی که کار میکنید یه گواهی بگیرید کافیه(گواهی اشتغال به کار زمانی لازمه که مدرک پیش دانشگاهی و بالاتر نداشته باشید ولی محض احتیاط ترجمه کنید و ببرید)
دوست عزیز پیغام خصوصی میذارم در یه زمینه ای بخونید
سلام دوستان برای مدارک ارسالی به انکارا ایا کپی از صفحه اول پاسپورت کافی است لطفا سریع جواب بدید دارم میرم پست کنمSmile
4700 : کیس نامبرـ تعداد 3 نفر ـ تاریخ مصاحبه 13 مارچ ـویزا یک ضرب از انکاراShy
تشکر کنندگان: ensan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان