کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-19 ساعت 12:59)رویا زالی نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 11:47)sepid_a نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 11:07)elhamin نوشته:  سلام دوستان
2تا سؤال دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید
1. اینکه من ترم آخرم ولی پروژم تمام نشده و این ماه کارنت شدم و دانشگاه گواهی موقت بهم نمیده و چون واحد ندارم گواهی اشتغال به تحصیلم نمیده باید چی کار کنم؟
2. اینکه برای سابقه کار تو یه شرکت خصوصی کار کردم بیمه هم هستم باید چه مدرکی ببرم؟ از اون شرکت نامه بگیرم یا از بیمه سابقه؟
سلام دوست عزیز نظر من اینه که کارت دانشجوییتو ببری ترجمه کنی ، اگه گواهی اشتغال به تحصیل نمیدن
و برای سابقه کار از شرکتی که کار میکنید یه گواهی بگیرید کافیه(گواهی اشتغال به کار زمانی لازمه که مدرک پیش دانشگاهی و بالاتر نداشته باشید ولی محض احتیاط ترجمه کنید و ببرید)
دوست عزیز پیغام خصوصی میذارم در یه زمینه ای بخونید
سلام دوستان برای مدارک ارسالی به انکارا ایا کپی از صفحه اول پاسپورت کافی است لطفا سریع جواب بدید دارم میرم پست کنمSmile

بله دوست عزیزصفحه اول کافیه
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، nina22 ، گل نهال ، Saeedv13 ، rezagh ، رویا زالی
سلام
ببخشید اگه مدارک تحصیلی و بقیه مدارک لازمه دو سه سال پیش ترجمه شده باشه مشکلی پیش می اد؟
خدایا برای تمامی داشته هام و نداشته هام از تو ممنونم .
تشکر کنندگان:
(2013-02-19 ساعت 13:13)karpenter نوشته:  سلام
ببخشید اگه مدارک تحصیلی و بقیه مدارک لازمه دو سه سال پیش ترجمه شده باشه مشکلی پیش می اد؟

برای مدارکی مثل مدارک تحصیلی که توی گذر زمان تغییر نمی کنند مهم نیست کی ترجمه شده باشند
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، nooshshahnar ، گل نهال ، Saeedv13 ، rezagh ، karpenter
1. اینکه من ترم آخرم ولی پروژم تمام نشده و این ماه کارنت شدم و دانشگاه گواهی موقت بهم نمیده و چون واحد ندارم گواهی اشتغال به تحصیلم نمیده باید چی کار کنم؟
2. اینکه برای سابقه کار تو یه شرکت خصوصی کار کردم بیمه هم هستم باید چه مدرکی ببرم؟ از اون شرکت نامه بگیرم یا از بیمه سابقه؟

تا تمام نمره هاتون رد نشه مدرک تحصیلی نمیدن بهتون.(در ثانی گواهی موقت قابل ترجمه نیس و دانشنامتونم 6 ماه طول میکشه.) پیش دانشگاهی که دارین؟
اشتغال به تحصیلم اگه ندن کارت دانشجویی رو ترجمه کنین و ببرین و اونجا قبل قسم خوردن شرایطتونو توضیح بدین.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، elhamin ، nooshshahnar ، rezagh
سلام دوستان
كسي مي دونه اتوبوسهايي كه از ترمينا به فرودگاه امام ميرن دقيقا كجا هستند كجا وايميستن و تا چه ساعتي؟؟؟
خيلي مهمه ميشه لطفا راهنمايي كنيد
تشکر کنندگان:
(2013-02-19 ساعت 13:30)masood182002 نوشته:  

تا تمام نمره هاتون رد نشه مدرک تحصیلی نمیدن بهتون.(در ثانی گواهی موقت قابل ترجمه نیس و دانشنامتونم 6 ماه طول میکشه.) پیش دانشگاهی که دارین؟
اشتغال به تحصیلم اگه ندن کارت دانشجویی رو ترجمه کنین و ببرین و اونجا قبل قسم خوردن شرایطتونو توضیح بدین.

بله. پیش دانشگاهی دارم اگر ریز نمرات بگیرم چه طور؟ کلأ برای تحصیلات چه چیزهایی باید برد
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، rezagh
(2013-02-19 ساعت 14:08)my2220 نوشته:  سلام دوستان
كسي مي دونه اتوبوسهايي كه از ترمينا به فرودگاه امام ميرن دقيقا كجا هستند كجا وايميستن و تا چه ساعتي؟؟؟

بهترین راه اینه که با مترو برید حرم امام پیاده بشید. از اونجا یک ساعت یکبار یه اتوبوس میره فرودگاه. برگشت هم به همین ترتیب
فقط كافيه با شماره تلفن 55678481- 021 تماس بگيريد. بصورت شبانه روزي در رابطه با هرگونه سوالي در خصوص اتوبوسهاي فرودگاه امام/ساعات حركت/تعداد اتوبوس/ مسير تردد و ... اطلاعات لازم در اختيار شما قرار خواهد گرفت.
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: nina22 ، Judy Abbott 13 ، سمانه777 ، saeid-ss ، Saeedv13 ، rezagh ، AsemanAbee ، usa lover ، soruosh ، roeentan
(2013-02-19 ساعت 13:13)karpenter نوشته:  سلام

اگر برای آنکارا میفرستید، سفارت به من گفت ترجمه‌ها تا یک سال اعتبار داره.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: سمانه777 ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، rezagh
(2013-02-19 ساعت 14:33)elhamin نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 13:30)masood182002 نوشته:  

بله. پیش دانشگاهی دارم اگر ریز نمرات بگیرم چه طور؟ کلأ برای تحصیلات چه چیزهایی باید برد

وقتی پیش دانشگاهی دارید کفایت می کنه و الزامی به داشتن تحصیلات دانشگاهی نیست. اصلا نگران نباشید.
نهایتا برای رفع نگرانی خودتون کارت دانشجوییتون رو هم میتونید ترجمه کرده و ببرید .
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: سمانه777 ، elhamin ، Judy Abbott 13 ، arezoo bj ، nina22 ، rezagh ، roeentan
(2013-02-19 ساعت 14:41)nooshshahnar نوشته:  

بهترین راه اینه که با مترو برید حرم امام پیاده بشید. از اونجا یک ساعت یکبار یه اتوبوس میره فرودگاه. برگشت هم به همین ترتیب
فقط كافيه با شماره تلفن 55678481- 021 تماس بگيريد. بصورت شبانه روزي در رابطه با هرگونه سوالي در خصوص اتوبوسهاي فرودگاه امام/ساعات حركت/تعداد اتوبوس/ مسير تردد و ... اطلاعات لازم در اختيار شما قرار خواهد گرفت.

من با اين شماره مي گيرم ميگه خرابه
تشکر کنندگان: ramin_red
دوستان در خصوص تاييد برگه موجودي و تمكن مالي كه از بانك ملي مي گيرين، زياد مسئله مهمي نيست، فقط بابت اطمينان بيشتر عنوان شده. از اونجائي كه گواهي بانك ملي همچين قيافه خوبي نداره و روي سربرگ نيست، ضرري نداره كه مهر تائيد واحد بين الملل رو داشته باشين ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: lilac ، Judy Abbott 13 ، asal1907 ، storagemeter ، علی مب ، rezagh ، Saeedv13 ، AsemanAbee ، nooshshahnar ، nina22 ، soruosh
(2013-02-19 ساعت 19:42)jazirehh نوشته:  دوستان در خصوص تاييد برگه موجودي و تمكن مالي كه از بانك ملي مي گيرين، زياد مسئله مهمي نيست، فقط بابت اطمينان بيشتر عنوان شده. از اونجائي كه گواهي بانك ملي همچين قيافه خوبي نداره و روي سربرگ نيست، ضرري نداره كه مهر تائيد واحد بين الملل رو داشته باشين ...
دوستانی که نامه تمکن مالی از بانک ملی می گیرن برای ارمنستان نیازی به مهر برجسته نداره در مورد انکار اطلاعی ندارم . من خودم از بانک ملی گرفتم تنها موجودی حسابم را پرفراژ کرد هیچ مشکلی هم نداشت. موفق باشید.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: afs ، nooshshahnar ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، soruosh
(2013-02-19 ساعت 18:20)my2220 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 14:41)nooshshahnar نوشته:  

من با اين شماره مي گيرم ميگه خرابه

با شماره 51001 تماس بگیرید
یا اطلاعات سایت زیر رو بخونید
http://zoraq.com/notes/note11.php
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: nina22 ، my2220 ، Judy Abbott 13
(2013-02-18 ساعت 19:33)shimoda نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 19:32)shaso نوشته:  سلام دوستان
ما ديروز ايميلي به سفارت زديم جهت پيگيري پرونده واصلاح بند ٢ فرم Ds-230
ولي جواب اتوماتيكي كه واسه دوستان اومده واسمون نيومد
به نظرتون مشكلي هست؟

چند وقتی هست که دیگه ایمیل اتوماتیک نمیاد
مشکلی نیست
منتظر جواب باشید
بچه ها معمولا جواب ايميلي كه به kcc زديم چند روز بعد ميياد؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-02-20 ساعت 02:01)shaso نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 19:33)shimoda نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 19:32)shaso نوشته:  سلام دوستان
ما ديروز ايميلي به سفارت زديم جهت پيگيري پرونده واصلاح بند ٢ فرم Ds-230
ولي جواب اتوماتيكي كه واسه دوستان اومده واسمون نيومد
به نظرتون مشكلي هست؟

چند وقتی هست که دیگه ایمیل اتوماتیک نمیاد
مشکلی نیست
منتظر جواب باشید
بچه ها معمولا جواب ايميلي كه به kcc زديم چند روز بعد ميياد؟
من چند بار ایمیل زدم کی سی سی عمومن بین چهار تا هشت روز طول می کشه
دیCoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh ، shaso ، alirezass ، nooshshahnar ، asal1907 ، shimoda ، shiraz mamali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان