کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
با درود

یه پرسش داشتم سپاس از پاسخ هاتون پیشاپیش

اگه معافیت پزشکی از نوع اعصاب و روان داشته باشی، در گرفتن اقامت تاثیر گذاره؟ نمیگن این بابا روانیه؟ اصن نمیشه بگی خدمت نرفتم؟ کارتم ندارم؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-20 ساعت 11:32)Mohammad MG نوشته:  با درود

اگه معافیت پزشکی از نوع اعصاب و روان داشته باشی، در گرفتن اقامت تاثیر گذاره؟ نمیگن این بابا روانیه؟ اصن نمیشه بگی خدمت نرفتم؟ کارتم ندارم؟
سلام دوستان من دیروز مدارکم رو پست کرم برای انکارا حالا که امدم خونه دیدم که به جای کپی وترجمه شناسنامه همسرم کپی و ترجمه شناسنامه دخترم را دو عدد گذاشته ام دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکرSmile
4700 : کیس نامبرـ تعداد 3 نفر ـ تاریخ مصاحبه 13 مارچ ـویزا یک ضرب از انکاراShy
تشکر کنندگان:
(2013-02-20 ساعت 12:28)رویا زالی نوشته:  سلام دوستان من دیروز مدارکم رو پست کرم برای انکارا حالا که امدم خونه دیدم که به جای کپی وترجمه شناسنامه همسرم کپی و ترجمه شناسنامه دخترم را دو عدد گذاشته ام دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکرSmile

می تونید روز مصاحبه با خودتون ببرید

تا حالا که به هیچ معافیی گیر ندادند
ضمنا مگه توی کارت معافی می زنند دقیقا واسه چی معاف شدید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: mohajer13 ، nina22 ، shaso ، Mohammad MG ، nooshshahnar ، rezagh ، Judy Abbott 13
(2013-02-20 ساعت 12:33)shimoda نوشته:  

سپاس از توجهتون دوست گرامی
گویا جدیدا فقط یه کدی رو میزنن که از روی اون کد میشه فهمید، به هر حال ممکنه سوال بپرسن، درسته؟ اگه پرسیدن باید راست گفت، دروغ گفت یا چی؟؟
تشکر کنندگان: nooshshahnar
(2013-02-20 ساعت 14:47)Mohammad MG نوشته:  

گویا جدیدا فقط یه کدی رو میزنن که از روی اون کد میشه فهمید، به هر حال ممکنه سوال بپرسن، درسته؟ اگه پرسیدن باید راست گفت، دروغ گفت یا چی؟؟

برای من دوبرادری بوده Smile که فقط نوشته "موارد خاص" و هیچ توضیحی نداره اما برای معافیت پزشکی دوستم که بیماری روانی بوده هم نوشته "موارد خاص".
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-20 ساعت 15:06)bayat_r نوشته:  

برای من دوبرادری بوده Smile که فقط نوشته "موارد خاص" و هیچ توضیحی نداره اما برای معافیت پزشکی دوستم که بیماری روانی بوده هم نوشته "موارد خاص".
دوست عزیزم اصلأ نگران این موضوع نباش. من پزشک هستم و به شما توصیه میکنم در هنگام مصاحبه کاملأ راست بگویید و از دروغ گفتن بپرهیزید. بهیچوجه نگران نباشید،در مصاحبه تنها چند بیماری هست که مشکل ساز میشه، مانند ایدز-سل-هپاتیت بی و سی- اسکیزوفرنی. پس با اعتماد به نفس جلو برید و مطئمن باشید که در این زمینه به مشکل نمیخورید.Shy
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: shimoda ، bayat_r ، asal1907 ، nooshshahnar ، fariba_a ، shiraz mamali ، soruosh ، atishbiarrr
با سلام
در مورد تمکن و نشون دادن حساب مالی هستش و من اسپانسر ندارم و اونم اینه که تا الان فکر میکردم فقط منکه برنده اصلی هستم هرچی حساب بانکی و سند ملکی که به نامم هست رو ببرم کافیه و اینو هم بگم به مقدار کافی برای خودمو همسرم هست..اما تو pdf سفارت خوندم که نوشته هر فردی باید جداگانه حساب مالیو نشون بده و به اسمش باشه
(Financial documents must be prepared as one set for each family member.) !!! و یه مساله مهم دیگه که خیلیا تا الان میگفتن فقط کافیه حساب بانکی که توش پول زیادی داری به نامت باشه که باز هم تو این pdf خوندم نوشته به غیر از این حتما باید تاریخ افتتاح حساب رو بنویسن همینطور گردش مالی دوازده ماه اخیر رو میخوان! به نظر شما راهکار چیه؟ و اینکه همسرم تو حسابش خیلی پول نداره و اگه قرار باشه از کسی قرض بگیره,با توجه به توضیحاتی که دادم ما تا چند وقت باید این پول رو توی بانک نگه داریم تا کار مصاحبمون انجام بشه؟ یه روز,یه هفته,دو هفته؟! بالاخره پول زیادیه که قرض گرفته شده و صحیح نیست زیاد توی بانک به نام ما باشه...اصلا کسی حاضر نمیشه همچین ریسکیو بکنه! راهکار چیه؟ ممنون
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان:
(2013-02-21 ساعت 00:15)farhad1985 نوشته:  با سلام
در مورد تمکن و نشون دادن حساب مالی هستش و من اسپانسر ندارم و اونم اینه که تا الان فکر میکردم فقط منکه برنده اصلی هستم هرچی حساب بانکی و سند ملکی که به نامم هست رو ببرم کافیه و اینو هم بگم به مقدار کافی برای خودمو همسرم هست..اما تو pdf سفارت خوندم که نوشته هر فردی باید جداگانه حساب مالیو نشون بده و به اسمش باشه
(Financial documents must be prepared as one set for each family member.) !!! و یه مساله مهم دیگه که خیلیا تا الان میگفتن فقط کافیه حساب بانکی که توش پول زیادی داری به نامت باشه که باز هم تو این pdf خوندم نوشته به غیر از این حتما باید تاریخ افتتاح حساب رو بنویسن همینطور گردش مالی دوازده ماه اخیر رو میخوان! به نظر شما راهکار چیه؟ و اینکه همسرم تو حسابش خیلی پول نداره و اگه قرار باشه از کسی قرض بگیره,با توجه به توضیحاتی که دادم ما تا چند وقت باید این پول رو توی بانک نگه داریم تا کار مصاحبمون انجام بشه؟ یه روز,یه هفته,دو هفته؟! بالاخره پول زیادیه که قرض گرفته شده و صحیح نیست زیاد توی بانک به نام ما باشه...اصلا کسی حاضر نمیشه همچین ریسکیو بکنه! راهکار چیه؟ ممنونaslan man ham chin chizi nadidam ke 12 mah gardesh va tarikhe eftetahe hesabo bekhan 2saatam mitonid az kasi gharz konid.eshtebah mikonid
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان:
(2013-02-20 ساعت 12:28)رویا زالی نوشته:  

سلام دوستان من دیروز مدارکم رو پست کرم برای انکارا حالا که امدم خونه دیدم که به جای کپی وترجمه شناسنامه همسرم کپی و ترجمه شناسنامه دخترم را دو عدد گذاشته ام دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکرSmile

سلام دوست من،

یک نسخه از ترجمه و کپی شناسنامه همسرتون رو همراه داشته باشید، هنگام ورود به سفارت همراه با اصل مدارکی که ازتون خواسته شده، این ترجمه رو به اون خانوم که مدارک رو می خواد بدین و بگین که همراه مدارکتون بذاره Smile
نگران نباشید

دوستان عزیز توجه توجه!!

من روز مصاحبم 13 فوریه بود ، و در اون روز یک دختر خانم که همه انتظار ویزای یک ضرب شون رو داشتیم به یکباره تبدیل به صورتی شدن و نقص مدرک خوردن، دلیل این موضوع هم این بود که ترجمه ی شناسنامه ی ایشون با همون فرمت رسمی مترجم که ترجمه و کپی مدرک به هم پانچ می شن ، پانچ نشده بود و کپی صفحه ی توضیحات جدا از سایر صفحات بود، بنابراین خواهش می کنم ، ترجمه هاتونو دقیقاً کنترل کنید و هم از محتوا و هم از متصل بودن ترجمه ها به کپی های مدارکی که ترجمه شدن به شکل درست اطمینان حاصل کنید.

موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: asal1907 ، amir82 ، maryami2k4 ، el333 ، ensan ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، fariba_a ، bayat_r
(2013-02-20 ساعت 15:06)bayat_r نوشته:  

اقا جسارت نباشه ولی مگه پزشکی هم میشه جزء موارد خاص؟؟؟؟؟؟

آقا جون اگه مشکلی نداری به اونا بگو داداشه من تویه ایران بعضی معافییت هارو میشه خرید.واقعا هم همینطوره.رفیق من سالمه سالم هست رفت معافیه پزشکی گرفت واسه چشمش الکی الکی. تو هم بگو منم واسه اینکه نرم رفتم این کارو کردمSad
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، bayat_r
دوستان در مورد معافيت هاي پزشكي، با توجه به اينكه توي كارت معافيت عنوان كلي معافيت پزشكي به همراه كدي كه در حقيقت علت معافيت هست درج ميشه، به هيچ عنوان توضيحات غير واقعي به افيسر توصيه نميشه. افيسر امكان داره براي بررسي بيشتر پرونده روي اين موضوع حساسيت نشون بده و اگر شما در روز مصاحبه صادقانه برخورد نكرده باشين، امكان داره با مشكل روبرو بشين. معافيت هاي پزشكي به غير از چند مورد خاص با توجه به غير مسري بودنشون مشكلي براي دوستاني كه معافيت دارن ايجاد نمي كنن.
دوستاني كه توصيه كردن به افيسر چيزهاي ديگه اي گفته بشه كه حقيقت نيست، خواهش مي كنم كه با راهنمائي غلط باعث ايجاد مشكل براي دوستان ديگه نشن. يادتون باشه كه شما بايد قسم بخورين كه تمام مواردي رو كه اظهار كردين حقيقت بوده ...
ضمناً پيشنهاد مي كنم مداركي ترجمه شده در خصوص معافيت پزشكي همراه داشته باشيد و اگر در اين خصوص سئوالي ازتون شد ارائه بدين.
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: mani.iht ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، sayeh_m ، amir82 ، roeentan ، Saeedv13

دوست عزیر طرز فکر اونا مثل کشورهای جهان سوم نیست و تفاوت های فرهنگی زیاد بین هر کشوری وجود داره نگاهی که اونا به بیماری ها دارن مثل نگاهی نیست که یه ایرانی به این نوع بیماری یا هر بیماری دیگه ای داره.به دکتر نمی خواد بگی که سابقه این نوع بیماری را داشته ای اصلا هم استرس نداشته باش کلا مصاحبه یه چیز فرمالیته هست بیشتر روی تحصیلات و نوع شغل و شرکتی که درش کار کردی و ادرس اون شخصی که در امریکا نوشتی حساس هستن . در مورد ارمنستان فکر نکنم که زیاد رو نوع معافیت پزشکی حساس باشن فقط خود کارت را چک می کنه . اگه ازت سوال کرد نهایتا بگو که برای فرار از سربازی با پول و پارتی چون هیچ مشکلی خاصی نداشتی این نوع کارت را گرفتی یا مثلا برای اینکه می خواستی بری دانشگاه این نوع معافیت را خریدی. اصولا موقع مصاحبه کپی و ترجمه کارت سربازی را نمی گیرن فقط خود کارت را میگیره یه نگاهی می اندازه و در پایان مصاحبه پس می ده ولی کپی و ترجمه مدرک تحصیلی و شناسنامه و نامه تمکن مالی را پیش خودش نگه می داره. دوست گرامی امضا تون را کامل کنید که راحت تر بشه راهنمایتون کرد. به نظر من یه درصد نگرانی هم از این بابت به دلتون راه ندید.موفق باشید.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، sayeh_m ، nina22 ، bayat_r
(2013-02-21 ساعت 00:15)farhad1985 نوشته:  با سلام
(Financial documents must be prepared as one set for each family member.) !!! و یه مساله مهم دیگه که خیلیا تا الان میگفتن فقط کافیه حساب بانکی که توش پول زیادی داری به نامت باشه که باز هم تو این pdf خوندم نوشته به غیر از این حتما باید تاریخ افتتاح حساب رو بنویسن همینطور گردش مالی دوازده ماه اخیر رو میخوان! به نظر شما راهکار چیه؟ و اینکه همسرم تو حسابش خیلی پول نداره و اگه قرار باشه از کسی قرض بگیره,با توجه به توضیحاتی که دادم ما تا چند وقت باید این پول رو توی بانک نگه داریم تا کار مصاحبمون انجام بشه؟ یه روز,یه هفته,دو هفته؟! بالاخره پول زیادیه که قرض گرفته شده و صحیح نیست زیاد توی بانک به نام ما باشه...اصلا کسی حاضر نمیشه همچین ریسکیو بکنه! راهکار چیه؟ ممنون
دوست گرامی نیازی به صرف هزینه اضافی بابت ترجمه سند خونه و ماشین و این حرف ها نیست و اصلا نیازی به این چیزا نداری . تاریخ افتتاح حساب و گردش مالی هم اصلا مهم نیست. یه مقدار پول از کسی برای یک ساعت قرض بگیرید و به حسابتون واریز کنید و نامه را از بانک در یافت کنید . هیچ گونه نگرانی از این بابت وجود نداره . من خودم از بانک ملی نامه گرفتم  قبلا بهم گفته بود که باید یه روز پول تو حسابت بمونه ولی روزی که  پول را به حسابم واریز کردم شخص دیگه ای مسئولش بود نامه را ده دقیقه ای گرفتم و حسابم را همون لحظه خالی کردم.برا همسرتون هم برای اینکه نگرانی نداشته باشید همون پول را البته یه مقدار کمتر یا بیشتر مثلا پنج شش میلیون کمتر یا بیشتر به حسابش واریز کنید و یه نامه جداگانه هم برای همسرتون بگیرد. موفق باشید.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: asal1907 ، nina22 ، pr.kia ، taba60 ، rezagh ، soruosh ، roeentan ، farshadsh
(2013-02-21 ساعت 10:53)bardia mousapour نوشته:  دوستان من به یه مورد بر خوردم که شلید تو تاریخ لاتاری بی سابقه باشه واون هم اینه که افسر عزیزی که از من مصاحبه رو انجام دادن تو برگه صورتی کیس نامبرم رو اشتباه زد.یعنی همون قسمت تو برگه صورتی که بصورت دستی تو برگه نام ونام خانوادگی وکیس نامبر رو مینویسن.من الان ایمیل زدم به سفارت ولی هنوز جوابی ندادن میخواستم بپرسم این اشتباه دستی تاثیری منفی بر اطلاعات پروندم داره یا نه؟وباید چیکار کنم؟

دوست عزیز کار خوبی کردین اطلاع دادین ایشالله که زود جواب بدن ، من نظرم اینه که مشکلی پیش نمیاد اگه فقط تو اون برگه اشتباه دستی داشته باشه، اگه هم وارد کامپیوتری جایی کرده به نظر من اگه اشتباه وارد کنه سیستم قبول نمیکنه، امیدوارم مشکلی نباشه ، شما پیگیری کن ، عجب اشتباهایی میکننا،
میتونم بپرسم اشتباه خیلی زیاده یا تو یه رقم یا عدد؟یعنی میخوام بدونم نکنه کلاً از بیخ یه کیس نامبر دیگه نوشته باشن
تشکر کنندگان: asal1907 ، nina22 ، rezagh ، farshadsh
دوست عزیز میشه توضیح بدید چرا به آدرس اون شخصی که در آمریکا نوشتیم ممکنه حساس بشن؟ اگر از روی ناچاری و اینکه هیچ فامیل و آشنای ایرانی در آمریکا نداریم، آدرس یک دوست آمریکایی را که ازطریق اینترنت با ایشان آشنا شدیم را بنویسیم مشکلی پیش میاد؟

دوستان عزیز
آیا همین فتوکپی هایی که دارالترجمه به ترجمه ی مدارک الصاق میکنه کفایت میکنه یا باید کپی های بیشتری بگیریم و با خودمون ببریم. کلا کپی چه مدارکی را و چند تا اگر تو کیفمون بذاریم ببریم تا شاید یک جایی به دردمون بخوره ( برای احتیاط ) خوبه؟ ممنون

(2013-02-21 ساعت 10:37)s.s.h نوشته:  

دوست عزیر طرز فکر اونا مثل کشورهای جهان سوم نیست و تفاوت های فرهنگی زیاد بین هر کشوری وجود داره نگاهی که اونا به بیماری ها دارن مثل نگاهی نیست که یه ایرانی به این نوع بیماری یا هر بیماری دیگه ای داره.به دکتر نمی خواد بگی که سابقه این نوع بیماری را داشته ای اصلا هم استرس نداشته باش کلا مصاحبه یه چیز فرمالیته هست بیشتر روی تحصیلات و نوع شغل و شرکتی که درش کار کردی و ادرس اون شخصی که در آمریکا نوشتی حساس هستن . در مورد ارمنستان فکر نکنم که زیاد رو نوع معافیت پزشکی حساس باشن فقط خود کارت را چک می کنه . اگه ازت سوال کرد نهایتا بگو که برای فرار از سربازی با پول و پارتی چون هیچ مشکلی خاصی نداشتی این نوع کارت را گرفتی یا مثلا برای اینکه می خواستی بری دانشگاه این نوع معافیت را خریدی. اصولا موقع مصاحبه کپی و ترجمه کارت سربازی را نمی گیرن فقط خود کارت را میگیره یه نگاهی می اندازه و در پایان مصاحبه پس می ده ولی کپی و ترجمه مدرک تحصیلی و شناسنامه و نامه تمکن مالی را پیش خودش نگه می داره. دوست گرامی امضا تون را کامل کنید که راحت تر بشه راهنمایتون کرد. به نظر من یه درصد نگرانی هم از این بابت به دلتون راه ندید.موفق باشید.
دوست عزیز میشه توضیح بدید چرا به آدرس اون شخصی که در آمریکا نوشتیم ممکنه حساس بشن؟ اگر از روی ناچاری و اینکه هیچ فامیل و آشنای ایرانی در آمریکا نداریم، آدرس یک دوست آمریکایی را که ازطریق اینترنت با ایشان آشنا شدیم را بنویسیم مشکلی پیش میاد؟

دوستان عزیز
آیا همین فتوکپی هایی که دارالترجمه به ترجمه ی مدارک الصاق میکنه کفایت میکنه یا باید کپی های بیشتری بگیریم و با خودمون ببریم. کلا کپی چه مدارکی را و چند تا اگر تو کیفمون بذاریم ببریم تا شاید یک جایی به دردمون بخوره ( برای احتیاط ) خوبه؟ ممنون
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: soruosh ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان