2013-03-05 ساعت 01:51
(2013-03-05 ساعت 01:38)shiraz mamali نوشته:خوش تیپ من خودم بچه شیرازم.رفتم.گفت با نامه مصاحبه حتما بیا.بازم زنگ زدم که بپرسم گفت حتمت و حتما نامه دوم.شاید با شما رفیقه......به ما که قرص و محکم گفت نمیشه.(2013-03-04 ساعت 19:36)sce نوشته:بابا نامه ی دوم نمیخواد فقط برگه ی قبولی لاتاری رو نشونش بدی کافیه و2شنبه هم باید بری.همه میان شیراز برا واکسن تو میخوای بری تهران؟کم و زیادمون نکن حاجی.(2013-03-04 ساعت 19:27)bardia mousapour نوشته: منظور از اینکه اساتید عزیز میگن کلیرنس خوردیم یه ایمیل بزنیم سفارت پیگیر کارامون بشیم چیه؟یه آدرس سایت تو برگه صورتییه که از طریق همون میشه جدول رو دید وهرکی شماره پروندش تو جدول افتاد میره ویزاش رو میگیره مگه اینطور نیست.اگه غیر اینه به ما هم بگین
نه دوست عزیز.غیر از این نیست.منظور از نامه زدن واسه اینه که اگه یه سر به منتظر سرا بزنی می بینی که همه دقیقا تو همون 4 یا 6 هفته که آفیسر میگه کلیر نمی شن.بخاطر همین مساله بعد از یه مدت که حس می کنن داره زمانبر میشه ، یه ایمیل می زنن و از روند پیشرفت کارشون باخبر میشن.همین.تو بیشتر وقتا این نامه ها باعث شده که کیس آپدیت بشه.ضمنا بعضی وقتا و مخصوصا آنکارا خبر کلیر شدن کیسو دیرتر میزاره تو سایت و با ایمیل پیگیر شدن شاید بهتر باشه.
حله برادر ؟
موفق باشی.
(2013-03-04 ساعت 00:51)shiraz mamali نوشته:(2013-03-03 ساعت 15:41)kasrafo نوشته:دوستم همین کارت زردی که از مرکز واکسیناسیون ولفجر گرفتی کارت بین المللی واکسنت هست و همون آقای کرمنژاد که این کارو انجام میده به خوبی وارد هست به این امر و نمیخواد نگران باشی همونطور که دوستمون بهت گفت(2013-03-03 ساعت 13:34)Setare99 نوشته: دوستان عزیز یه سوال داشتم،مشکلی نداره. نگران نباش. کارتهای بین المللی یکسان هست. هر مرکزی که کارت بین المللی صادر میکنه میتونه واسه واکسن خودش مهرش کنه. اون آقای مسوولش در مرکز بهداشت والفجر هم بسیار وارده.
ما کارت بینالمللی پاستور را گرفتیم ولی وقتی واسه MMRو TDرفتیم مرکز والفجر تو شیراز، روی همون کارتمون تاریخ زد و مهر کرد. ما گفتیم نزنه، ولی گفت کارت پاستور را همه جا میشه مهر زد. به نظر شما مشکلی نیست که مهر شیراز هم روی کارتمون خورده؟
شما نامه دوم همراهت بود که واکسنا رو واست زد ؟
من تماس گرفتم واسه کارت زرد گفت حتما با نامه و فقط دوشنبه ها بیا.واسه همین دارم پا میشم میرم تهران.
لاتاری 2013