کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان عزیز
یک سوال دارم تاریخی که تو سایت سفارت جلو شمارمون زده با تاریخ اعتبار ویزا یکی هست؟ من هنوز ویزامو نرفتم بگیرم
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-07 ساعت 14:54)seperelia نوشته:  سلام دوستان عزیز
یک سوال دارم تاریخی که تو سایت سفارت جلو شمارمون زده با تاریخ اعتبار ویزا یکی هست؟ من هنوز ویزامو نرفتم بگیرم

خیر دوست عزیز. تاریخی که در سایت جلوی کیس نامبر زده میشه شما تا اون تاریخ فرصت دارید پاستون رو تحویل سفارت بدید تا براتون ویزا صادر بشه. تاریخ اعتبار ویزا برای دوستان آنکارایی 6ماه از تاریخ مدیکال و برای ایروانی ها 6ماه از تاریخ صدور ویزاست.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: babak_1363 ، el333 ، seperelia ، lilistar ، گل نهال ، farshadsh ، amir82 ، sadeghi897 ، rezagh
(2013-03-06 ساعت 13:15)victorygo نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 13:08)shaso نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 12:23)victorygo نوشته:  بچه ها یه تاپیک خیلی مفید به نام "چه چیزهایی با خود ببریم" وجود داشت قبلا برای آمریکا، ولی الان چرا دیگه نیست؟ :-(
دوست عزيز ضمن تبريك به خاطر يك ضرب گرفتن ويزاتون در مورد سوالتون نميتونم راهنمايي كنم ولي اگه ممكنه اطلاعات كيستون رو بذاريد .تا ببينيم اميدي هست كه ما هم يك ضرب بگيريم انشاالله درسته نمي شه گفت.....
ممنون

دوست من، این لینک سفرنامه منه، بخونیدش اگه سوالی داشتید در خدمتم
http://mohajersara.com/thread-5609-post-...#pid284738
امیدوارم که شما هم یک ضرب بگیرید Shy
ممنون از سفرنامه خوبتون.من سفرنامه های قبلی هم خونده بودم.مال شما واقعا مختصر و مفید وبی هیچ شاخ و برگ اضافی بود.واقعا بهتون تبریک می گم.
با تشکر.

(2013-03-06 ساعت 17:30)my2220 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 22:06)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 21:54)my2220 نوشته:  مرسی ممنونم بله درست شد اما چرا کیس من و زده ready
من که مصاحبه شدم تموم شد
اگر یک ضرب گرفتین تا زمان صدور ویزا تو همین حالت باقی میمونه و بعد میزنه: Issued. اگر کلیرنس بخورین می نویسه: Administrative processing.

من دیروز مصاحبه داشتم و یک ضرب گرفتم اما الان که چک کردم دیدنAdministrative processing زده!! قضیه چیه
اگه یه ضرب گرفتی پس چیو داری چک می کنی ؟شما باید پاستو تحویل داده باشی تا با ویزا واست بیاد.

(2013-03-06 ساعت 01:41)unique نوشته:  ممنون میشم سوالم رو جواب بدین.
آیا تا حالا کسی بوده سربازی معاف نباشه و مجرد هم نباشه و ویزای یک ضرب گرفته باشه؟

دوست عزیز.گرفتن ویزای یک ضرب یا کلیرنس فقط و فقط به نظر آفیسر پرونده شما ربط داره.کسی نمیتونه به طور قطع در این مورد نظر بده.اما تجربه نشون داده که معمولا کیسهای مجرد مخصوصا خام و آقایون با کارت معافیت و همچنین داشتن کار غیر دولتی تو گرفتا ویزای یه ضرب بی تاثیر نیست.اما ذهن خودتو درگیر این مسائل اصلا بودن.بوده مواردی که دقیقا خلاف صحبت های من و تصورات ما پیش اومده.پس نگران نباش و با خیال راحت و آسوده فقط به فکر روز مصاحبه باش.
با تشکر.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، unique
(2013-03-07 ساعت 15:23)sce نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 13:15)victorygo نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 13:08)shaso نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 12:23)victorygo نوشته:  بچه ها یه تاپیک خیلی مفید به نام "چه چیزهایی با خود ببریم" وجود داشت قبلا برای آمریکا، ولی الان چرا دیگه نیست؟ :-(
دوست عزيز ضمن تبريك به خاطر يك ضرب گرفتن ويزاتون در مورد سوالتون نميتونم راهنمايي كنم ولي اگه ممكنه اطلاعات كيستون رو بذاريد .تا ببينيم اميدي هست كه ما هم يك ضرب بگيريم انشاالله درسته نمي شه گفت.....
ممنون

دوست من، این لینک سفرنامه منه، بخونیدش اگه سوالی داشتید در خدمتم
http://mohajersara.com/thread-5609-post-...#pid284738
امیدوارم که شما هم یک ضرب بگیرید Shy
ممنون از سفرنامه خوبتون.من سفرنامه های قبلی هم خونده بودم.مال شما واقعا مختصر و مفید وبی هیچ شاخ و برگ اضافی بود.واقعا بهتون تبریک می گم.
با تشکر.

(2013-03-06 ساعت 17:30)my2220 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 22:06)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 21:54)my2220 نوشته:  مرسی ممنونم بله درست شد اما چرا کیس من و زده ready
من که مصاحبه شدم تموم شد
اگر یک ضرب گرفتین تا زمان صدور ویزا تو همین حالت باقی میمونه و بعد میزنه: Issued. اگر کلیرنس بخورین می نویسه: Administrative processing.

من دیروز مصاحبه داشتم و یک ضرب گرفتم اما الان که چک کردم دیدنAdministrative processing زده!! قضیه چیه
اگه یه ضرب گرفتی پس چیو داری چک می کنی ؟شما باید پاستو تحویل داده باشی تا با ویزا واست بیاد.

(2013-03-06 ساعت 01:41)unique نوشته:  ممنون میشم سوالم رو جواب بدین.
آیا تا حالا کسی بوده سربازی معاف نباشه و مجرد هم نباشه و ویزای یک ضرب گرفته باشه؟

دوست عزیز.گرفتن ویزای یک ضرب یا کلیرنس فقط و فقط به نظر آفیسر پرونده شما ربط داره.کسی نمیتونه به طور قطع در این مورد نظر بده.اما تجربه نشون داده که معمولا کیسهای مجرد مخصوصا خام و آقایون با کارت معافیت و همچنین داشتن کار غیر دولتی تو گرفتا ویزای یه ضرب بی تاثیر نیست.اما ذهن خودتو درگیر این مسائل اصلا بودن.بوده مواردی که دقیقا خلاف صحبت های من و تصورات ما پیش اومده.پس نگران نباش و با خیال راحت و آسوده فقط به فکر روز مصاحبه باش.
با تشکر.
بله دوستان همه و همه به نظر آفیسر بستگی داره پدر من و برادرم هر دو خرید خدمت وهر دو دکتری ,بابام یه ضرب گرفت برادرم کلیرنس خورد , البته توریستی بودنا ولی میخوام بگم این چیزا رو نمیشه به هم ربط داد , و اینو هم بگم کلیرنس یا یه ضرب به هر حال هر دو میرن , دیر و زود داره ولی سوخت نداره, ایشالله یه ضرب میگیرینShy
تشکر کنندگان: گل نهال ، shiraz mamali ، farshadsh ، saeid-ss ، unique ، rezagh ، mohajer13 ، roeentan
دوستان من 3 شنبه مصاحبه دادم تازه امروز ظهر تو سایت واسم issued خورد به نظرتون تا فردا پاسپورتم به دستم میرسه؟؟؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، nooshshahnar ، bayat_r
من سوألی دارم، آیا کسی‌ هست که در اروپا باشه و برند گرین کارت شده باشه ؟ می‌خوام بدونم از اینجا شرایط به چه صورت چی‌ کار باید کرد؟
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: farshadsh ، sadeghi897
(2013-03-07 ساعت 16:57)Ladan-m نوشته:  من سوألی دارم، آیا کسی‌ هست که در اروپا باشه و برند گرین کارت شده باشه ؟ می‌خوام بدونم از اینجا شرایط به چه صورت چی‌ کار باید کرد؟
بله هست چرا که نه
کار خاصی نباید بکنید
ثبت نام برای لاتاری
دوم هم از طریق یکی از سفارت خانه های اروپا هرکدوم که اعلام کردن یا راحت تر بودید کار رو انجام می دین روند کلی یکی هست .
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، Ladan-m ، mohajer13
(2013-03-07 ساعت 13:32)bardia mousapour نوشته:  این مطلب چقدر صحت داره که کسانی که از اسپانسر استفاده میکنند.از خیلی از مزایا یا کمکهای دولتی نمیتونن استفاده کنن

دولت به خاطر اینکه شما رو یک شهروند آمریکایی ساپورت کرده ، از دادن بیمه رایگان و کمک هزینه های مخصوص کم درآمد ها منع می نماید .

(2013-03-07 ساعت 16:42)my2220 نوشته:  دوستان من 3 شنبه مصاحبه دادم تازه امروز ظهر تو سایت واسم issued خورد به نظرتون تا فردا پاسپورتم به دستم میرسه؟؟؟

بستگی داره کدوم کشور هستین ! اگر آنکارا هستین ، بله
موفق باشین
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: farshadsh ، kasrafo ، mohajer13 ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، farhad1985
دوستان من هفته اول اپريل مصاحبه دارم چند سوال دارم: گواهي كار و تمكن مالي و پيرينت csc رو الان بايد پست كنم يا همون موقع مصاحبه هم اوكي هست؟! و سوال دوم اصل ترجمه رو بايد بفرستم يا كپي!؟
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضربCool
(2013-03-07 ساعت 21:17)wesburland نوشته:  دوستان من هفته اول اپريل مصاحبه دارم چند سوال دارم: گواهي كار و تمكن مالي و پيرينت csc رو الان بايد پست كنم يا همون موقع مصاحبه هم اوكي هست؟! و سوال دوم اصل ترجمه رو بايد بفرستم يا كپي!؟
بله ,اگه مدرک تحصیلیتونو میفرستی گواهی کار لازم نیس بفرستین , بله باید پست کنید
,حتما باید اصل ترجمه ها رو بفرستین , دقت کنید که پشت ترجمه ها کپی فارسی مدارک منگنه شده باشه

شما در صورت امکان قبل رفتن از اون تمکن مالی یه سری هم ببری خوبه ,همرات داشته باش, پرینت cscو گواهی کار و بقیه ی مدارک هم محض احتیاط پیشتون باشه ,اصل مدارکی که فرستادین حتما باید باشه و محض احتیاط یه سری از ترجمه ها هم پیشتون باشه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Saeedv13 ، babak_1363 ، amir82 ، KOUROSHAVIN ، rezagh ، farshadsh ، ابی هانی
(2013-03-07 ساعت 21:31)sepid_a نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 21:17)wesburland نوشته:  دوستان من هفته اول اپريل مصاحبه دارم چند سوال دارم: گواهي كار و تمكن مالي و پيرينت csc رو الان بايد پست كنم يا همون موقع مصاحبه هم اوكي هست؟! و سوال دوم اصل ترجمه رو بايد بفرستم يا كپي!؟
,حتما باید اصل ترجمه ها رو بفرستین , دقت کنید که پشت ترجمه ها کپی فارسی مدارک منگنه شده باشه

شما در صورت امکان قبل رفتن از اون تمکن مالی یه سری هم ببری خوبه ,همرات داشته باش, پرینت cscو گواهی کار و بقیه ی مدارک هم محض احتیاط پیشتون باشه ,اصل مدارکی که فرستادین حتما باید باشه و محض احتیاط یه سری از ترجمه ها هم پیشتون باشه

حالا اگه تمكن نرسه الان پست كنم چي ميشه!؟
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضربCool
تشکر کنندگان: sce ، farshadsh
(2013-03-07 ساعت 19:03)hossein1234 نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 13:32)bardia mousapour نوشته:  این مطلب چقدر صحت داره که کسانی که از اسپانسر استفاده میکنند.از خیلی از مزایا یا کمکهای دولتی نمیتونن استفاده کنن

دولت به خاطر اینکه شما رو یک شهروند آمریکایی ساپورت کرده ، از دادن بیمه رایگان و کمک هزینه های مخصوص کم درآمد ها منع می نماید .

(2013-03-07 ساعت 16:42)my2220 نوشته:  دوستان من 3 شنبه مصاحبه دادم تازه امروز ظهر تو سایت واسم issued خورد به نظرتون تا فردا پاسپورتم به دستم میرسه؟؟؟

بستگی داره کدوم کشور هستین ! اگر آنکارا هستین ، بله
موفق باشین

بله ـآنکارا هستم یه خانمی هم بامن مصاحبه شد و اونهم یک ضرب گرفت و امروز پاسپورتش رو تحویل گرفت اما برای من ایمیلی نیومد Sad خدا کنه فردا بتونم بگیرم و زود برگردم خسته شدم ازین شهر مسخره و کسل کننده
تشکر کنندگان: babak_1363 ، asal1907 ، KOUROSHAVIN ، rezagh ، farshadsh ، ابی هانی ، lilistar
(2013-03-07 ساعت 21:48)wesburland نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 21:31)sepid_a نوشته:  

حالا اگه تمكن نرسه الان پست كنم چي ميشه!؟
فکر نکنم مشکلی باشه.تا زمان مصاحبه آماده کن و تحویل بده.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، KOUROSHAVIN ، farshadsh
سلام
دوستان من قبلا سوالمو تو مبحث تغییر زمان و مکان مصاحبه مطرح کردم اما کسی بهم جواب نداد ممنون میشم راهنماییم کنید.من یک هفته است که به kcc ایمیل زدم و درخواست تغییر محل مصابه رو از انکارا به ایروان دادم اما هنوز ایمیلم رو جواب ندادن.باید باز هم منتظر بمونم یا دوباره ایمیل بزنم؟؟البته ایمیل Auto reply برام نیومد زمانی که ایمیل رو ارسال کردم.
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

(2013-03-07 ساعت 16:57)Ladan-m نوشته:  من سوألی دارم، آیا کسی‌ هست که در اروپا باشه و برند گرین کارت شده باشه ؟ می‌خوام بدونم از اینجا شرایط به چه صورت چی‌ کار باید کرد؟

سلام
شما از کدوم کشور و شهر برنده شده اید ؟ از سهمیه آسیا هستید؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان