کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-06 ساعت 08:32)yasser_1360 نوشته:  با سلام
ببخشيد كسي ميدونه اگه سابقه كار زن و شوهر تو مپنا باشه احتمالا ويزاشون رون يكضرب ميگيرن يا كليرنس ميخورن؟
در ضمن مرد معاف از خدمت هم باشه.
سوال آخر: اگر سه شنبه روزمصاحبه باشه در ابوظبي با اين شرايط رفت و برگشت رو چه روزهايي توصيه ميكنيد؟
ممنون
مپنا کجاست؟؟؟
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-06 ساعت 08:48)kasrafo نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 08:32)yasser_1360 نوشته:  با سلام
ببخشيد كسي ميدونه اگه سابقه كار زن و شوهر تو مپنا باشه احتمالا ويزاشون رون يكضرب ميگيرن يا كليرنس ميخورن؟
در ضمن مرد معاف از خدمت هم باشه.
سوال آخر: اگر سه شنبه روزمصاحبه باشه در ابوظبي با اين شرايط رفت و برگشت رو چه روزهايي توصيه ميكنيد؟
ممنون
مپنا کجاست؟؟؟

سلام دوست من ،
راجع به کلیرنس هیچ کس چیزی نمی دونهSmile چون قاعده ی خاصی نداره، آفیسر تصمیم می گیره، البته شاید یک سری موارد باشند که قطعاً باعث کلیرنس بشن از جمله کار دولتی، سربازی و ... . اما بازم خیلی مشخص نیست، امیدوارم یکضزب بگیرین، اما به نظر شخصی من شما با توجه به اینکه در مپنا کار می کنین احتمالاً کلیرنس می خورین.
موفق باشید

(2013-03-06 ساعت 01:40)گل نهال نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 01:21)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 01:13)گل نهال نوشته:  امروز رفتم راجع به گواهینامه بین المللی پرسیدم، گفتن 52 تومن میشه و اعتبارش هم 1 ساله...آیا با گواهینامه بین المللی میشه اونجا رانندگی کرد؟؟

سلام
لیست کشورهایی که قبول می کنند رو می ذارم که البته US هم جزو اونها هستBig Grin، من شنیدم که بسته به ایالتی که انشاالله تشریف می برین ، ممکن هست بعضاً یک سری Requirement اضافی لازم داشته باشید ولی توصیه شده که حتماً این گواهینامرو بگیریم Smile

http://www.govahiname.ir/3783/index.php?...n&UID=6474

ممنون از جواب بسیار کاملتون...ولی توی این سایت که اسم کشور آ.م.ر.ی.ک.ا نیست، چه برسه به ایالتهاش

خواهش می کنم، اسامی کشورها بر اساس الفبای انگلیسی هست، در انتهای لیست نام کشور US خودنمایی میکنه!Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، kasrafo ، bayat_r ، Saeedv13 ، گل نهال ، shaso ، farshadsh ، farhad1985
دوستان من این ماه احتمالا کارنت میشم ومصاحبه احتمالا اردیبهشت میفته میخواستم بدونم که الان اگه تمکن مالی از بانک (مسکن)بگیرم قابل قبوله یا بزارم برا فروردین
2013AS77## YERAVAN
F2A : تاییدیه  دریافت فرم  I-130 درDEC 2013 , تاریخ اپروو FEB 2014, دریافت کیس نامبر may2014 , پرداخت 120$ در march2015پرداخت 325$ در Apr , ارسال فرم I-864 در 2015 July, ایمیل نقص در 9sep , ایمیل کامپلت 22 oct, ایمیل وقت مصاحبه درNov 13, مصاحبه هفته دوم dec , برگه آبی ،
کلییر july2016 ,
(2013-03-06 ساعت 09:27)abtin2015 نوشته:  دوستان من این ماه احتمالا کارنت میشم ومصاحبه احتمالا اردیبهشت میفته میخواستم بدونم که الان اگه تمکن مالی از بانک (مسکن)بگیرم قابل قبوله یا بزارم برا فروردین

بدون شک اگر امکانش رو دارین که فروردین بگیرین، بهتره ...
بازه زمانی مناسب برای تمکن مالی حدود یکماه و کمتر از اون هستش ...
موفق باشین
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-03-06 ساعت 09:40)jazirehh نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 09:27)abtin2015 نوشته:  دوستان من این ماه احتمالا کارنت میشم ومصاحبه احتمالا اردیبهشت میفته میخواستم بدونم که الان اگه تمکن مالی از بانک (مسکن)بگیرم قابل قبوله یا بزارم برا فروردین

موفق باشین
الانم زنگ زدم بانک گفتند 1 تا 2 هفته زمان میبره بره مرکز و برگرده
2013AS77## YERAVAN
F2A : تاییدیه  دریافت فرم  I-130 درDEC 2013 , تاریخ اپروو FEB 2014, دریافت کیس نامبر may2014 , پرداخت 120$ در march2015پرداخت 325$ در Apr , ارسال فرم I-864 در 2015 July, ایمیل نقص در 9sep , ایمیل کامپلت 22 oct, ایمیل وقت مصاحبه درNov 13, مصاحبه هفته دوم dec , برگه آبی ،
کلییر july2016 ,
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، shaso ، farshadsh
(2013-03-06 ساعت 11:02)abtin2015 نوشته:  

موفق باشین
من دیروز از بانک پاسارگاد گرفتم.کلاً 20 دقیقه طول کشید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، گل نهال ، farshadsh ، mgolchin13
(2013-03-01 ساعت 15:20)گل نهال نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 15:14)2013selectee نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 18:26)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 18:24)2013selectee نوشته:  سلام. متاسفانه الان متوجه شدم یکی از دوستانم که لاتاری قبول شده یه مشکلی واسش پیش اومده. از من راهنمایی خواست. یه چیزایی که خودم میدونستم رو بهش گفتم ولی نیازمند راهنماییه بیشتره.
فکر کنم باید بیشتر توضیح بدی.
وقتی کیسی رو پیگیری نکنند خود بخود کنسل میشه دیگه.
آره باید بیشتر توضیح میدادم Smile
ایشون خانمش برنده شده. متاسفانه گندش دراومده که سرکارخانم دارن میپیچونن تا با یه بنده خدای دیگه عازم بشن! حق طلاق رو هم در اختیار داره. حالا این دوستم میخواد یه برنامه ای ترتیب بده که خانمش هم نتونه بره مصاحبه. خانمش اصلا دراین موارد اطلاعی نداره و فقط سایت رو چک میکنه که کی تاریخ مصاحبه میاد. مهاجرسرایی هم نیست. تا امروز تمام کارها رو دوستم انجام میداده.
خب دوست عزيز اين كه خود خانمه برنده شده و ميتونه تنها هم با در دست داشتن طلاق بره، به دوستتون بگيد بجاي اينكه بخواهند چوب لاي چرخش بذارن، واسش آرزوي موفقيت كنند و مطمئن باشند كه خدا جواب خوب بودنشون را ميده.

خدای من... من که به شخصه معتقدم عشق و دوستی رو نمیشه گدایی کرد ولی چه خوبه آدما موقع جدایی اینقدر همدیگه رو اذیت نکنن و به اون کسی که مظلوم تره حق زندگی و انتخاب بدن. بیاید خودمون رو به زور به دیگری تحمیل نکنیم و موفقیت دیگری به جای برانگیخته کردن حسادت و بغض و عقده باعث تلاش و رقابت سازنده ما بشه. زمان نشون میده که لیاقت هر کس در زندگیش چی هست و حق با کی بوده. هیچ وقت نمیشه قضاوت کرد کی بده کی خوبه. اگه راست میگیم به جای انگ زدن به دیگران خودمون رو اصلاح کنیم.
موفق باشید
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، 3rip
(2013-03-06 ساعت 11:02)abtin2015 نوشته:  

موفق باشین

سلام،
1 تا 2 هفته غیر منطقیه!! مگه می خوان آپولو هوا کنن، شما حضوری مراجعه کنید ،زودتر انجام می شه.
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، saeid-ss
بچه ها یه تاپیک خیلی مفید به نام "چه چیزهایی با خود ببریم" وجود داشت قبلا برای آمریکا، ولی الان چرا دیگه نیست؟ :-(
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
تشکر کنندگان: amairmonre ، babak_1363 ، shaso ، farshadsh ، sce ، NarcisJ
(2013-03-06 ساعت 12:23)victorygo نوشته:  بچه ها یه تاپیک خیلی مفید به نام "چه چیزهایی با خود ببریم" وجود داشت قبلا برای آمریکا، ولی الان چرا دیگه نیست؟ :-(
دوست عزيز ضمن تبريك به خاطر يك ضرب گرفتن ويزاتون در مورد سوالتون نميتونم راهنمايي كنم ولي اگه ممكنه اطلاعات كيستون رو بذاريد .تا ببينيم اميدي هست كه ما هم يك ضرب بگيريم انشاالله درسته نمي شه گفت.....
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، rezagh
(2013-03-06 ساعت 13:08)shaso نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 12:23)victorygo نوشته:  بچه ها یه تاپیک خیلی مفید به نام "چه چیزهایی با خود ببریم" وجود داشت قبلا برای آمریکا، ولی الان چرا دیگه نیست؟ :-(
دوست عزيز ضمن تبريك به خاطر يك ضرب گرفتن ويزاتون در مورد سوالتون نميتونم راهنمايي كنم ولي اگه ممكنه اطلاعات كيستون رو بذاريد .تا ببينيم اميدي هست كه ما هم يك ضرب بگيريم انشاالله درسته نمي شه گفت.....
ممنون

دوست من، این لینک سفرنامه منه، بخونیدش اگه سوالی داشتید در خدمتم
http://mohajersara.com/thread-5609-post-...#pid284738
امیدوارم که شما هم یک ضرب بگیرید Shy
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
اینجا دوست عزیز
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
(2013-03-05 ساعت 18:35)nikan_sh نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 18:23)marjani نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 18:08)nikan_sh نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 17:43)hasti_banoo نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 17:33)nikan_sh نوشته:  پس این دوستایی که نوشتن تعداد افراد کیس 5 نفر یا 6 نفر کیا رو با خودشون میبرن -- منم ببرم با خودم .ثواب داره.
من چه کسایی رو میتونم ببرم با خودم؟؟؟

کسانی که 5-6 نفر رو می برن، پدر یا مادر خانواده هستند که برنده شدند . و به همراه همسر، و فرزندان زیر 21 سال ویزا دریافت می کنند. شما به عنوان یک فرد مجرد برنده لاتاری فقط خودتان ویزا خواهید گرفت. هر وقت آمریکا تشریف بردید بعد از 5 سال و سیتیزن شدن می توانید برای پدر و مادر و خواهر و برادرتان تقاضا بدهید. روال کار را در تاپیک راهنمای جامع گرین کارت خانوادگی ( که لینکش در امضای من هست ) مطالعه بفرمایید
oخوب جالب شد ممنون تا اینجا از جواب همه ممنون -- من یک زن داشتم و طلاق دادم و تو فرم 230 زدم که من یک آدم جدا شده هستم . حالا اگه بخوام عقد کنم میتونم فرم رو اصلاح کنم و با 1 نفر عقد کنم و اون طرف رو با خودم ببرم ؟؟؟؟ فکر کنم کامل و ساده توضیح دادم .. لطفا این رو هم جواب بدبید دیگه امری ندارم با تشکر فراوان
داداش عزیز
شما بهتره الآن باعجله با کسی ازدواج نکنی چون معلوم نیست کسی که باهات ازدواج میکنه به خاطر خودت زنت میشه یا واسه ی گرین کارت
البته این مطلبو هم اضافه کنم که اگه بعد از دریافت گرین کارت زن بگیری نمی تونی با خودت ببری تا وقتی که 5 سال بعد سیتی زن آمریکا بشی
من که نمیخوام این کارو بکنم ولی میخوام بدونم اصلا شدنی هست . یعنی 1 همچین شانسی رو دارم با اینکه 1 بار جدا شدم و تو فرم اولیه که برای kcc فرستادم؟؟؟؟؟؟Cool
با اینکه بارها این تکرار شده و در تمامی فرم های سایت هم هست اما :
بله شما اگر تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه هم مدارک کیس همسر حدیدتون رو برای kcc بفرستید قبول هست و وارد پزونده شما میشه و مشتونید ایشون رو با خودتون ببرید امریکا اما بعدش نه و باید برای ویزا نامزدی اقدام کنید
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، asal1907 ، گل نهال ، amairmonre ، rezagh ، nikan_sh ، farshadsh
(2013-03-05 ساعت 22:06)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 21:54)my2220 نوشته:  مرسی ممنونم بله درست شد اما چرا کیس من و زده ready
من که مصاحبه شدم تموم شد
اگر یک ضرب گرفتین تا زمان صدور ویزا تو همین حالت باقی میمونه و بعد میزنه: Issued. اگر کلیرنس بخورین می نویسه: Administrative processing.

من دیروز مصاحبه داشتم و یک ضرب گرفتم اما الان که چک کردم دیدنAdministrative processing زده!! قضیه چیه
(2013-03-07 ساعت 13:32)bardia mousapour نوشته:  این مطلب چقدر صحت داره که کسانی که از اسپانسر استفاده میکنند.از خیلی از مزایا یا کمکهای دولتی نمیتونن استفاده کنن

والا ما هم مثل شما شنیدیم ولی‌ از صحت این موضوع خبر ندارمSmile
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان