کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-07 ساعت 22:19)سلی نوشته:  سلام
دوستان من قبلا سوالمو تو مبحث تغییر زمان و مکان مصاحبه مطرح کردم اما کسی بهم جواب نداد ممنون میشم راهنماییم کنید.من یک هفته است که به kcc ایمیل زدم و درخواست تغییر محل مصابه رو از انکارا به ایروان دادم اما هنوز ایمیلم رو جواب ندادن.باید باز هم منتظر بمونم یا دوباره ایمیل بزنم؟؟البته ایمیل Auto reply برام نیومد زمانی که ایمیل رو ارسال کردم.

سلام دوست عزیز،
راجع به Auto Replyدیگه چنین ایمیلی از جانب KCC که نشان دهده ی دریافت ایمیل شماست نمی آد و این دیلیلی بر عدم دریافت ایمیل شما توسط KCC نیست. به نظرم شما تا 3 شنبه این هفته هم صبر کنید و اگر پاسخ نیامد، مجدداً ایمیل جدید بفرستید و یا تماس تلفنی بگیرید.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، سلی
سلام به همگی
آیا کسی در مورد ثبت نام cscدر ابوظبی اطلاعاتی داره چون من هتلم رو ابوظبی گرفتم و نمی دونم آدرس دفتر پست رو چی انتخاب کنم.
از چه زمانی قبل از مصاحبه باید ثبت نام کنیم؟

لطفا نگین چرا هتلت را دوبی انتخاب نکردی یا برو پستهای قبلی را بخون.Tongue
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-08 ساعت 01:12)unique نوشته:  سلام به همگی
آیا کسی در مورد ثبت نام cscدر ابوظبی اطلاعاتی داره چون من هتلم رو ابوظبی گرفتم و نمی دونم آدرس دفتر پست رو چی انتخاب کنم.
از چه زمانی قبل از مصاحبه باید ثبت نام کنیم؟

لطفا نگین چرا هتلت را دوبی انتخاب نکردی یا برو پستهای قبلی را بخون.Tongue

سلام دوست عزیز من خودم آنکارا هستم ، ولی خوب شاید راهنماییم بدردتون بخوره، مراحل ثبت نام فرقی نمیکنه، شما فایلهایی که دوستان در ارسال اول همین پست گذاشتن دانلود کنید وثبت نامتون رو انجام بدید و وقتی به مرحله ptt رسیدید در قسمت city شما ابوظبی رو انتخاب کن بعد باقی موارد رو مثل منطقه و محل رو یه جایی انتخاب کن تو خیابون نزدیک هتلی که انتخاب کردی، از گوگل مپ میتونی کمک بگیری
ودر ضمن اگه دوستان تو بعضی پستها درخواست میکنن که برید پستهای قبلی رو بخونید و هتل رو تو دبی انتخاب کنید واسه راحتی شما میگن و اینکه تو پستهای قبلی ممکنه مواردی باشه که شاید واسه شما سوال نیس ولی یه جورایی اطلاع رسانیه، تو این پستها فقط سوال و جواب مطرح نمیشه بعضی مواقع اطلاع رسانی هم میشه
موفق باشید
سلام دوستان.ما پانزده روز دیگه مصاحبمون هست .مدارک رو هم دادیم.ولی هیچ ایمیلی از سفارت به ما نرسیده مبنی بر اینکه کانفرم کنن تاریخمون رو و روز مصاحبه.آیا برای همه ایمیل نمیزنن؟ یا مشکلی هست؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-08 ساعت 11:18)Mehdimotion نوشته:  سلام دوستان.ما پانزده روز دیگه مصاحبمون هست .مدارک رو هم دادیم.ولی هیچ ایمیلی از سفارت به ما نرسیده مبنی بر اینکه کانفرم کنن تاریخمون رو و روز مصاحبه.آیا برای همه ایمیل نمیزنن؟ یا مشکلی هست؟
من 6 روز قبل از مصاحبه ایمیل مورد نظر رو دریافت کردم. برای شما دیر نشده و برای عده ای اصلاً ایمیل هم نمیاد.
تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، گل نهال ، rezagh ، enchantress_boy ، lilistar
(2013-03-07 ساعت 22:19)سلی نوشته:  سلام
دوستان من قبلا سوالمو تو مبحث تغییر زمان و مکان مصاحبه مطرح کردم اما کسی بهم جواب نداد ممنون میشم راهنماییم کنید.من یک هفته است که به kcc ایمیل زدم و درخواست تغییر محل مصابه رو از انکارا به ایروان دادم اما هنوز ایمیلم رو جواب ندادن.باید باز هم منتظر بمونم یا دوباره ایمیل بزنم؟؟البته ایمیل Auto reply برام نیومد زمانی که ایمیل رو ارسال کردم.

دوست عزیز منهم درخواست تغییر محل مصاحبه از آنکارا به ابوظبی رو دادم و ظرف مدت 3 یا 4 روز بهم جواب دادن
نمیدونم نامه چطوری بود اما میتونید از نامه امیر خان مهاجر که تو امضاشون هست استفاده کنید و دوباره اینکارو انجام بدین.به نظرم بهتره
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، گل نهال ، سلی
(2013-03-07 ساعت 16:57)Ladan-m نوشته:  من سوألی دارم، آیا کسی‌ هست که در اروپا باشه و برند گرین کارت شده باشه ؟ می‌خوام بدونم از اینجا شرایط به چه صورت چی‌ کار باید کرد؟

سلام دوست عزیز،

بله من ایتالیا هستم و می‌خوام از کنسولگری تو نپلس اقدام کنم، و خوب من هم می‌خوام مطمئن باشم که کاری اضافه بر برنامه آیا ما باید انجام بدیم یا نه؟
سهم از کجا می‌خواین برین؟

من فقط میدونم که باید سو پیشینه بگیریم، همین.
case: 6600
(2013-03-08 ساعت 11:50)ora نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 16:57)Ladan-m نوشته:  من سوألی دارم، آیا کسی‌ هست که در اروپا باشه و برند گرین کارت شده باشه ؟ می‌خوام بدونم از اینجا شرایط به چه صورت چی‌ کار باید کرد؟

سلام دوست عزیز،

بله من ایتالیا هستم و می‌خوام از کنسولگری تو نپلس اقدام کنم، و خوب من هم می‌خوام مطمئن باشم که کاری اضافه بر برنامه آیا ما باید انجام بدیم یا نه؟
سهم از کجا می‌خواین برین؟

من فقط میدونم که باید سو پیشینه بگیریم، همین.

من از آلمان هستم،و اینکه زبان مصاحبه فارسی هست یا انگلیسی‌؟ وای کلی‌ دل‌ شوره گرفتم

(2013-03-07 ساعت 22:34)ordibehesht600 نوشته:  

سلام
شما از کدوم کشور و شهر برنده شده اید ؟ از سهمیه آسیا هستید؟

از سهمیه اسیا هستم،ولی‌ آلمان هستم الان.
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
دوستان بلاخره kcc جواب نامه منو برای تغییر محل مصاحبه داد
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review. Your interviewing embassy has been changed to Yerevan as per your request.

الان دیگه سفارت رو تغییر دادن ؟؟؟؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، گل نهال ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، farshadsh ، soruosh
(2013-03-09 ساعت 01:18)سلی نوشته:  دوستان بلاخره kcc جواب نامه منو برای تغییر محل مصاحبه داد
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review. Your interviewing embassy has been changed to Yerevan as per your request.

الان دیگه سفارت رو تغییر دادن ؟؟؟؟
بله CoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، سلی ، babak_1363 ، shaso ، farshadsh ، saeid-ss ، Soap McTavish
دورود بر دوستان
لطفا پاسخ دهید چه مدارکی را باید ترجمه کرد(الزاما و اختیاری) .ضمنا احتمالا این ماه و یاصددرصد تا ماه بعد کارنت خواهم شد چه زمانی ترجمه را انجام دهم بهتر است؟اگر دوستان در تهران دارالترجمه ای سراغ دارند که کار را با کیفیت و قیمت مناسب و زمان مناسب انجام می دهد اعلام نمایند. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

(2013-03-09 ساعت 11:25)sadfar نوشته:  دورود بر دوستان
لطفا پاسخ دهید چه مدارکی را باید ترجمه کرد(الزاما و اختیاری) .ضمنا احتمالا این ماه و یاصددرصد تا ماه بعد کارنت خواهم شد چه زمانی ترجمه را انجام دهم بهتر است؟اگر دوستان در تهران دارالترجمه ای سراغ دارند که کار را با کیفیت و قیمت مناسب و زمان مناسب انجام می دهد اعلام نمایند. باسپاس
دوست خوبم
در امضای من فایلی هست به نام مدارک مصاحبه بخون
زمان ترجمه برای اسنادی که تغییر نمیکنه، مهم نیست.
دارالترجمه خوب و با کیفیت اگر تبلیغ نباشه "الیت" توی میرداماد هست
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilistar ، shaso ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، sadfar ، soruosh ، Soap McTavish ، rezagh
(2013-03-09 ساعت 12:07)lilistar نوشته:  سلام دوستان
اين كدي كه بايد قبل از خروج از ايران براي خط ايرانسل بدهيم يادم رفته ميشه اگر كسي ميدونه راهنمايي كنه ؟ مرسي
دوست عزيزم
كد رو نميدونم ولي مثل اينكه كم كم داريد راهي ميشيد براتون ارزوي موفقيت ميكنم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: lilistar ، farshadsh ، Judy Abbott 13
(2013-03-09 ساعت 12:25)shaso نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 12:07)lilistar نوشته:  سلام دوستان
اين كدي كه بايد قبل از خروج از ايران براي خط ايرانسل بدهيم يادم رفته ميشه اگر كسي ميدونه راهنمايي كنه ؟ مرسي
دوست عزيزم
كد رو نميدونم ولي مثل اينكه كم كم داريد راهي ميشيد براتون ارزوي موفقيت ميكنم.
واسه سیم کارتای اعتباری
فعال کردن : #1*111*
غیر فعال کردن : #2*111*
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: nina22 ، amir82 ، lilistar ، bayat_r ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، rezagh
(2013-03-09 ساعت 11:49)bayat_r نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 11:25)sadfar نوشته:  دورود بر دوستان
دوست خوبم
در امضای من فایلی هست به نام مدارک مصاحبه بخون
زمان ترجمه برای اسنادی که تغییر نمیکنه، مهم نیست.
دارالترجمه خوب و با کیفیت اگر تبلیغ نباشه "الیت" توی میرداماد هست

درود مجدد
در فایل پاورپوینت آیتمهای هایپرلینکباز نمی شه!
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: farshadsh ، bayat_r ، kama2121

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان