کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
من 2 تا سوال پرسیدم اما کسی جواب نداداااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: farshadsh
میشه لطفا یکی بگه من الان چجوری می تونم وضعیت ویزام و چک کنم؟؟؟؟ تو کدام سایت؟؟/
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-05 ساعت 21:13)my2220 نوشته:  میشه لطفا یکی بگه من الان چجوری می تونم وضعیت ویزام و چک کنم؟؟؟؟ تو کدام سایت؟؟/

سلام
https://ceac.state.gov/CEAC/
این سایت رو ببینید
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، babak_1363 ، rezagh ، lilac ، athenaa ، parsush
(2013-03-05 ساعت 21:22)sepid_a نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 21:13)my2220 نوشته:  میشه لطفا یکی بگه من الان چجوری می تونم وضعیت ویزام و چک کنم؟؟؟؟ تو کدام سایت؟؟/

سلام
https://ceac.state.gov/CEAC/
این سایت رو ببینید

الهی قربونت برم مرسی سپید خانم
اما کیس نامبرم و می زنم مگه invalid فرمت خاصی داره؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، Judy Abbott 13 ، rezagh
(2013-03-05 ساعت 21:47)my2220 نوشته:  اما کیس نامبرم و می زنم مگه invalid فرمت خاصی داره؟
4 تا صفر وسط کیس نامبر رو حذف کن ببین جواب میده؟.
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، rezagh ، lilac
(2013-03-05 ساعت 21:51)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 21:47)my2220 نوشته:  اما کیس نامبرم و می زنم مگه invalid فرمت خاصی داره؟
4 تا صفر وسط کیس نامبر رو حذف کن ببین جواب میده؟.
مرسی ممنونم بله درست شد اما چرا کیس من و زده ready
من که مصاحبه شدم تموم شد
تشکر کنندگان: farshadsh ، babak_1363 ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، asal1907
(2013-03-05 ساعت 21:54)my2220 نوشته:  مرسی ممنونم بله درست شد اما چرا کیس من و زده ready
من که مصاحبه شدم تموم شد
اگر یک ضرب گرفتین تا زمان صدور ویزا تو همین حالت باقی میمونه و بعد میزنه: Issued. اگر کلیرنس بخورین می نویسه: Administrative processing.
تشکر کنندگان: گل نهال ، my2220 ، itsmasoud ، babak_1363 ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، alirezass ، lilac ، asal1907 ، parsush
(2013-03-05 ساعت 19:32)bahar23 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 00:09)گل نهال نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 23:53)bahar23 نوشته:  دوستای خوبم مرسی از راهنمایی های همگیتون.بلاخره ایرادو متوجه شدم و تونستم تاریخ مصاحبمو ببینم جالب اینجاست که من فردا ساعت 9 صبح تو ایروان مصاحبه دارم تازه الان متوجه شدددددددددددددددددددددم!!!!!!Sad

خب خدا رو شکر که ایرادو فهمیدی...ماشالا عجب خانوم دل گنده ای هستیا 2ماهه کارنت شدی و نامت اومده هنوز پیگیریش نکردیBig Grin...تازه ازجولای تا حالا عضو مهاجرسرا هستی . من که هنوز 10 سال دیگه قراره کارنت بشم از 2ماه پیش تا حالا شب و صبح پیگیرم و استرس...آفرین خوشم اومد از خونسردیت...TongueTongueحالا چیکار کردی؟؟تاریختو تغییر دادی؟؟؟

گل نهال جان قبول دارم که واقعا زیادی خونسرررررررردمTongue خدارو شکر بعد از 3 روز تونستم مشکلمو حل کنم.دیشب به ارمنستان ایمیل زدم و مصاحبمو کنسل کردم و سفارتم امروز صیح جوابمو داد خدارو شکرRolleyes

(2013-03-05 ساعت 01:42)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 23:53)bahar23 نوشته:  دوستای خوبم مرسی از راهنمایی های همگیتون.بلاخره ایرادو متوجه شدم و تونستم تاریخ مصاحبمو ببینم جالب اینجاست که من فردا ساعت 9 صبح تو ایروان مصاحبه دارم تازه الان متوجه شدددددددددددددددددددددم!!!!!!Sad

وااااای....خدا روشکر که معضل حل شد..اما تا فردا 9صبح چطوری تا یروان میرسی؟البت مهم نیست چون اگه نری میتونی ایمیل بدی و تقاضای یه تاریخ جدید بکنی چون تا اونجا که میدونم تا آخر سپتامبر پرونده لاتاری مفتوح هست..فقط صبح اول وقت یه میل بزن به سفارتت و بگو...راستی واکسنهاتو چه کردی؟زدی؟اگه نه از فردا دنبال اون و بقیه کارهات برو و یه روز روهم از دست نده...مژدگونی ماهم یادت نره هاCool
از شما هم خیلی ممنونم به خاطر راهنماییهاتون.واقعا بچه های مهاجرسرا با دلسوزی و حوصله کامل جواب سوالات دوستانشونو میدن.دیگه باید بیفتم دنبال کارااااام.کلی کار دارمCool

خوب خداروشکر مسئلتون حل شد.به امید ویزای یه ضربتون
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، rezagh
امروز رفتم راجع به گواهینامه بین المللی پرسیدم، گفتن 52 تومن میشه و اعتبارش هم 1 ساله...آیا با گواهینامه بین المللی میشه اونجا رانندگی کرد؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: amir82 ، mohajer13 ، rezagh
(2013-03-06 ساعت 01:13)گل نهال نوشته:  امروز رفتم راجع به گواهینامه بین المللی پرسیدم، گفتن 52 تومن میشه و اعتبارش هم 1 ساله...آیا با گواهینامه بین المللی میشه اونجا رانندگی کرد؟؟

سلام
لیست کشورهایی که قبول می کنند رو می ذارم که البته US هم جزو اونها هستBig Grin، من شنیدم که بسته به ایالتی که انشاالله تشریف می برین ، ممکن هست بعضاً یک سری Requirement اضافی لازم داشته باشید ولی توصیه شده که حتماً این گواهینامرو بگیریم Smile

http://www.govahiname.ir/3783/index.php?...n&UID=6474
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: amir82 ، mohajer13 ، rezagh ، گل نهال ، atishbiarrr ، kasrafo ، shaso ، soruosh ، farshadsh ، saeid-ss
(2013-03-06 ساعت 01:21)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 01:13)گل نهال نوشته:  امروز رفتم راجع به گواهینامه بین المللی پرسیدم، گفتن 52 تومن میشه و اعتبارش هم 1 ساله...آیا با گواهینامه بین المللی میشه اونجا رانندگی کرد؟؟

سلام
لیست کشورهایی که قبول می کنند رو می ذارم که البته US هم جزو اونها هستBig Grin، من شنیدم که بسته به ایالتی که انشاالله تشریف می برین ، ممکن هست بعضاً یک سری Requirement اضافی لازم داشته باشید ولی توصیه شده که حتماً این گواهینامرو بگیریم Smile

ممنون از جواب بسیار کاملتون...ولی توی این سایت که اسم کشور آ.م.ر.ی.ک.ا نیست، چه برسه به ایالتهاش
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: kasrafo ، soruosh ، farshadsh
ممنون میشم سوالم رو جواب بدین.
آیا تا حالا کسی بوده سربازی معاف نباشه و مجرد هم نباشه و ویزای یک ضرب گرفته باشه؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: soruosh ، farshadsh
(2013-03-06 ساعت 01:40)گل نهال نوشته:  

سلام

ممنون از جواب بسیار کاملتون...ولی توی این سایت که اسم کشور آ.م.ر.ی.ک.ا نیست، چه برسه به ایالتهاش
گل نهال جون مراحلش اینجوریه که یه سایتی هست که من تو ا م ر ی ک ا شماره گواهینامه بین المللی رو دادم بعد از یه هفته یه گواهینامه اومد با اون میتونی رانندگی کنی ولی فکر نمیکنم با این گواهینامه ی بین المللی بشه رانندگی کرد فردا من کارتمو پیدا میکنم اگه سایتش بود اینجا میذارم واست، رانندگی اونجا قوانین خاص خودشو داره ، البته امتحانش هم سخت نیست، مثلا مثل اینجا نیس تو میتونی حتی با ماشین اتومات هم امتحان بدی، و مثلا پارک دوبلاش مثل اینجا نیس آدم خندش میگیره به انداره ۲ تا ماشین جا خالیه بعد میگه دوبل پارک کن،البته علائم خاص خودشو داره و حق تقدم همیشه با موجودات زنده هست ،
در ضمن یکیو میشناسم که قبلاً ۲۰۰ تومن میگرفت گواهینامه ی ا م ر ی م ا ی ی صادر میکرد البته زمانی بود که دلار ۱۲۰۰ تومن بود الان نمیدونم بازم اینکارو میکنه یا نه، خواستین شمارشو میدم
تشکر کنندگان: lilac ، atishbiarrr ، KOUROSHAVIN ، kasrafo ، Saeedv13 ، گل نهال ، shaso ، soruosh ، farshadsh
(2013-03-06 ساعت 02:31)sepid_a نوشته:  

سلام

گل نهال جون مراحلش اینجوریه که یه سایتی هست که من تو ا م ر ی ک ا شماره گواهینامه بین المللی رو دادم بعد از یه هفته یه گواهینامه اومد با اون میتونی رانندگی کنی ولی فکر نمیکنم با این گواهینامه ی بین المللی بشه رانندگی کرد فردا من کارتمو پیدا میکنم اگه سایتش بود اینجا میذارم واست، رانندگی اونجا قوانین خاص خودشو داره ، البته امتحانش هم سخت نیست، مثلا مثل اینجا نیس تو میتونی حتی با ماشین اتومات هم امتحان بدی، و مثلا پارک دوبلاش مثل اینجا نیس آدم خندش میگیره به انداره ۲ تا ماشین جا خالیه بعد میگه دوبل پارک کن،البته علائم خاص خودشو داره و حق تقدم همیشه با موجودات زنده هست ،
در ضمن یکیو میشناسم که قبلاً ۲۰۰ تومن میگرفت گواهینامه ی ا م ر ی م ا ی ی صادر میکرد البته زمانی بود که دلار ۱۲۰۰ تومن بود الان نمیدونم بازم اینکارو میکنه یا نه، خواستین شمارشو میدم

بله با گواهینامه بین المللی میشه در امریکا رانندگی کرد، فکر کنم به مدت دو یا سه ماه. البته حتما حتما ترجمه گواهینامه هم همراهتون باشه.
در هرصورت به محض دریافت کارت سوشالتون برید برای گواهینامه امریکا اقدام کنید، دو نوع گواهینامه دارن، یکیش موقته (Permit) و دومیش که همون گواهینامه ی اصلیه
گواهینامه موقت: برای کساییه که میخوان یه گواهینامه موقت دستشون باشه تا بتونن با ماشینشون توی خیابون تمرین کنند، برای گرفتن گواهینامه موقت لازم نیست امتحان رانندگی بدید، فقط کافیه امتحان تستی آیین نامه رو قبول شید. مدت اعتبار گواهینامه موقت فکر میکنم یکماه بود اگر اشتباه نکنم. البته اینو در نظر داشته باشید که وقتی گواهینامه موقت میگیرید بزارید یه مدت بگذرید بعد برید برای گواهنیامه اصلی اقدام کنید، چون بعد از گرفتن permit شما باید 40 ساعت رانندگی کرده باشی تا بتونی بری برای گواهینامه اصلی. خب مسلما اگر فردای روزی که پرمیت گرفتین برید برای گرفتن گواهینامه اصلی بهتون گیر میدن.
گواهینامه اصلی: علاوه بر اون امتحان تستی آیین نامه رانندگی، باید امتحان عملی رانندگی (Road test ) رو قبول شید، امتحانش فوق العاده آسونه و همونطور که دوستمون گفتن خیلی خنده داره. من که رفتم امتحان بدم برای پارک دوبل اصلا ماشینی در کار نبود، چندتا از این کله قندی ها گذاشته بودن گفت توی همینا پارک دوبل برو Big Grin برای امتحان Road test اون مربی که از شما امتحان میگیره بیشتر به صورت و دستای شما نگاه میکنه تا خود رانندگیتون، در واقع میخواد ببینه شما مظطرب هستید یا نه. بلعکس ایران با اولین اشتباه رد نمیشید، حتی چندبار هم اگر اشتباه کنید بهتون میگه اشکال نداره ، اما اگر اشتباه مکرر و همراه با اضظراب باشه رد میشید. مهمترین چیز موقع امتحان و البته کلا برای رانندگی در امریکا توجه به تابلوهای ایسته (Stop sign)
این تابلوهای ایست دشمن ما ایرانیاست Big Grin مطمعنن اوایل رانندگی باش مشکل پیدا خواهید کرد، چون توی هر کوچه پس کوچه ای که میرید و سر هر تقاطعی که میرید یه تابلوی ایست هست، و شدیدا هم روش سختگیری میکنن. من خودم مشکلم این بود که سرعتمو کم میکردم یه ترمز میزدم و راه میرفتم، اما پلیس اگر این حرکت رو ببینه همونجا جریمه میکنه، وقتی به تابلوی ایست میرسید باید ماشین کاملا بایسته و مکث کنید بعد راه بیفتید، به قول معروف سوک سوک نکنید، کاملا بایستید.

در ضمن این تصور اشتباه رو نداشته باشید که امریکاییا رانندگیشون بده و ما رانندگیمون خوب، امریکاییها رانندگیهاشون خیلی خیلی بهتر از ماست، این که اونا بلد نیستن ماشین دنده ای برونن دلیل بر بد رانندگیشون نداره. حداقل توی آتلانتا که من میبینم رانندگی هاشون خیلی بهتر از ما ایرانیاست و در عین حال که خیلی تند رانندگی میکنن خیلی مسلط تر هم هستند. فی الواقع سوتی هایی من توی این خیابونای امریکا دادم که مسلما اگر راننده ی پشت سرم یه راننده ی ایرانی بود ماشینمو هاچبک میکرد.
چقد حرف زدم
(2013-03-06 ساعت 07:33)3rip نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 02:31)sepid_a نوشته:  

سلام

بله با گواهینامه بین المللی میشه در آمریکا رانندگی کرد، فکر کنم به مدت دو یا سه ماه. البته حتما حتما ترجمه گواهینامه هم همراهتون باشه.
در هرصورت به محض دریافت کارت سوشالتون برید برای گواهینامه آمریکا اقدام کنید، دو نوع گواهینامه دارن، یکیش موقته (Permit) و دومیش که همون گواهینامه ی اصلیه
گواهینامه موقت: برای کساییه که میخوان یه گواهینامه موقت دستشون باشه تا بتونن با ماشینشون توی خیابون تمرین کنند، برای گرفتن گواهینامه موقت لازم نیست امتحان رانندگی بدید، فقط کافیه امتحان تستی آیین نامه رو قبول شید. مدت اعتبار گواهینامه موقت فکر میکنم یکماه بود اگر اشتباه نکنم. البته اینو در نظر داشته باشید که وقتی گواهینامه موقت میگیرید بزارید یه مدت بگذرید بعد برید برای گواهنیامه اصلی اقدام کنید، چون بعد از گرفتن permit شما باید 40 ساعت رانندگی کرده باشی تا بتونی بری برای گواهینامه اصلی. خب مسلما اگر فردای روزی که پرمیت گرفتین برید برای گرفتن گواهینامه اصلی بهتون گیر میدن.
گواهینامه اصلی: علاوه بر اون امتحان تستی آیین نامه رانندگی، باید امتحان عملی رانندگی (Road test ) رو قبول شید، امتحانش فوق العاده آسونه و همونطور که دوستمون گفتن خیلی خنده داره. من که رفتم امتحان بدم برای پارک دوبل اصلا ماشینی در کار نبود، چندتا از این کله قندی ها گذاشته بودن گفت توی همینا پارک دوبل برو Big Grin برای امتحان Road test اون مربی که از شما امتحان میگیره بیشتر به صورت و دستای شما نگاه میکنه تا خود رانندگیتون، در واقع میخواد ببینه شما مظطرب هستید یا نه. بلعکس ایران با اولین اشتباه رد نمیشید، حتی چندبار هم اگر اشتباه کنید بهتون میگه اشکال نداره ، اما اگر اشتباه مکرر و همراه با اضظراب باشه رد میشید. مهمترین چیز موقع امتحان و البته کلا برای رانندگی در آمریکا توجه به تابلوهای ایسته (Stop sign)
این تابلوهای ایست دشمن ما ایرانیاست Big Grin مطمعنن اوایل رانندگی باش مشکل پیدا خواهید کرد، چون توی هر کوچه پس کوچه ای که میرید و سر هر تقاطعی که میرید یه تابلوی ایست هست، و شدیدا هم روش سختگیری میکنن. من خودم مشکلم این بود که سرعتمو کم میکردم یه ترمز میزدم و راه میرفتم، اما پلیس اگر این حرکت رو ببینه همونجا جریمه میکنه، وقتی به تابلوی ایست میرسید باید ماشین کاملا بایسته و مکث کنید بعد راه بیفتید، به قول معروف سوک سوک نکنید، کاملا بایستید.

در ضمن این تصور اشتباه رو نداشته باشید که آمریکاییا رانندگیشون بده و ما رانندگیمون خوب، آمریکاییها رانندگیهاشون خیلی خیلی بهتر از ماست، این که اونا بلد نیستن ماشین دنده ای برونن دلیل بر بد رانندگیشون نداره. حداقل توی آتلانتا که من میبینم رانندگی هاشون خیلی بهتر از ما ایرانیاست و در عین حال که خیلی تند رانندگی میکنن خیلی مسلط تر هم هستند. فی الواقع سوتی هایی من توی این خیابونای آمریکا دادم که مسلما اگر راننده ی پشت سرم یه راننده ی ایرانی بود ماشینمو هاچبک میکرد.
چقد حرف زدم
بله stop ها مثل ایستهای ایران که بی اهمیتن نیس ، حتی سر کوچه ها هم اگه هیچ ماشینی نباشه باید stop بکید در ضمن جاهایی که چراغ راهنمایی نیس مثل ایران نیس که ترافیک عظیم بوجود بیاد اولین ماشین که میرسه حرکت و بعد از اون از هر مسیر به ترتیب یکی حرکت میکنه ، همچنین اگه پلیس ماشینو نگه داشت نباید از ماشین پیاده شین اگه پیاده شین پلیس فکر میکنه میخواین کتکش بزنید و شاید یه گلوله نثارتون کنه و جان به جان آفرین تسلیم شیدBig Grin خیابوناش مسیر only داره و خیلی خوبه، شما از قبل مثلا اگه میخواید به راست بپیچید وارد مسیر only میشید دیگه وقتی وارد این مسیر میشید نمیتونید مستقیم برید باید به راست بپیچید،و اگه میخواید مستقیم برید ولی اشتباهی رفتید تو مسیر only مجبورید به راست بپیچید
این مورد رو من تو پست قبلیم گفتم الانم میگن وقتی یکی میخواد از خیابون رد شه حتما باید ایست کامل به فاصله چند متر کنین و اجازه بدید طرف کامل از خیابون رد شه ، مثل ایران نیس که تا طرف از جلو ماشین رفت گازو بگیرید برید باید کامل از خیابون رد شه،
اینارو گفتم تا حواستون باشه که یهو اگه با این گواهی نامه ها خواستین رانندگی کنین یه چیزایی بیاد دستتون
تشکر کنندگان: kasrafo ، ensan ، bayat_r ، Saeedv13 ، گل نهال ، shaso ، usa lover ، farshadsh ، 3rip ، Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان