موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-09 ساعت 19:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-09 ساعت 19:39 توسط deineath.)
(2013-03-09 ساعت 19:20)mohajer13 نوشته: (2013-03-09 ساعت 19:13)deineath نوشته: (2013-03-09 ساعت 19:08)mohajer13 نوشته: (2013-03-09 ساعت 18:55)deineath نوشته: [
قبل از هر چیزی تسلیت میگم.
خوب چون متولد استانبول هستید از سهمیه اروپا برنده شدید که خوب مشکلی نیست.
دوست خوبم شما می تونید تاریخ مصاحبه اتون رو کمی عقبتر بندازید( مثلا یکماه) که فرصت داشته باشید به کارهاتون برسید. همچنین می تونید بی سرو صدا تو محضر عقد کنید (مطمئنا بخاطر فوت مادرتون نمی تونید جشن بگیرید) که بتونید مدارک همسرتون رو ارسال کنید تا برای هردوتون وقت مصاحبه تعیین بشه. ولی هر تصمیمی که بگیرید باید سریع شروع به انجام کارهاتون بکنید و وقت رو دیگه از دست ندید.
ممنون ، مصاحبه رو می تونم عقب بندازم ؟
ما قرار به عقد داریم و ترجیحا بی سرو صدا ، فقط می خواستم مطمئا بشم که مشکلی پیش نمیاد چون من به تنهایی اگه باشم همه چیزهارو اوکی کردم و ترسم از اینه که کیس 2 نفره بشه به مشکل بخورم ...
مطمئنا کسایی بودن مثل من و دم مصاحبه تصمیم به عقد گرفتن . به نظرتون همین طور پیش برم ؟
مصاحبه رو میشه عقب انداخت. یه تاپیک هم در این خصوص داریم که خیلی هم مفیده و کاملا راهنماییتون می کنه. ولی برای این کار خوب فکر کنید.
حالا که تصمیمتون برای ازدواج قطعیه بهتره زودتر انجام بدید. در غیر اینصورت اگر خودتون ویزا بگیرید و برید بعدا کیستون میشه ازدواجی و 2ـ3 سالی طول می کشه.
بله بودند دوستانی که ابتدا کیسشون یکنفره بودند و بعد از ازدواج و ارسال مدارک هردو به مصاحبه دعوت شدند.
درسته ، ابتدا عقد کنم . بعد مدارک خودم رو تکمیل کنم + مدارک عقد و همسرم بفرستم ؟
یجا خوندم که به KCC باید اطلاع بدیم که ازدواج کردیم . دیگه چه کار هایی لازمه انجام بشه از اطلاع اونا ؟
یک نکته دیگه ، من جای اسم فامیل ام بر عکس بوده و به KCC اطلاع دادم اونا گفتن توی فرمها اطلاعات درست رو بنویسید . حالا اقدام دیگه ای باید انجام بدم قبل از مصاحبه یا نه ؟
مرسی
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستای گلم
در حال حاظر بنچاق ملک به اسم من هستش...به نظر شما دارالترجمه بنچاق خونه رو رسمی میدونه و آیا ترجمش میکنه و اینکه آیا از نظر آفیسر بنچاق خونه کافیه که به اسمم باشه یا حتما باید سند منگوله دار داشته باشم و به اسمم باشه؟! مرسی
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
درود
لطفا دوستان راهنمایی کنن . برای رزرو پرواز به ایروان(محل مصاحبه) چه زمانی اقدام کنیم بهتر است؟آیا رزرو اینترنتی امکان پذیر است؟با توجه به اینکه دو دختر 11و7 ساله دارم برگشت را با چه فاصله زمانی از تاریخ رفت رزرو کنم بهتر است؟پرواز داخلی و خارجی کدام یک با توجه به کیفیت پرواز اقتصادی تر است؟ با سپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-10 ساعت 21:05)mangoolkhan نوشته: سلام دوستان
اسپانسر من میگه فکر میکنه که باید مدارک را به سفارت بفرسته, نمی دونم واقعا اینطور فکر می کنه یا دوست نداره مدارکش را من ببینم, از طرفی من میخوام اسپانسر را فقط در صورت نیاز و جور نشدن تمکن مالی مورد قبول ,ارایه
کنم
شما بودید چی جواب میدادید؟ اصلا تا حالا کسی از سفارت پرسیده ببینه امکان ارسال مستقیم وجود داره یا نه؟
به نظرم بچه هایی که تجربه ی استفاده از تمکن مالی به جای اپانسر دارند می تونند بهتون بگند که مبلغ تمکن مالی تون کافی هست یا نه
ما دو نفر بودیم اسپانسر هم همه ی مدارکش رو داده بود اما یه تمکن مالی 96 میلیونی دادیم و اصلا نیازی به اسپانسر نبود
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام
همسر من برنده اصليه
ولي كنار اسم من تو همين سايت * مياندازه
چه جوري بايد اصلاحش كنم
مرسي
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه کسی تو مصاحبه رد بشه و برگه قرمز بگیره اونهم باید 330 دلار رو بده؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی