کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-09 ساعت 19:20)mohajer13 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 19:13)deineath نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 19:08)mohajer13 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 18:55)deineath نوشته:  [

قبل از هر چیزی تسلیت میگم.
خوب چون متولد استانبول هستید از سهمیه اروپا برنده شدید که خوب مشکلی نیست.
دوست خوبم شما می تونید تاریخ مصاحبه اتون رو کمی عقبتر بندازید( مثلا یکماه) که فرصت داشته باشید به کارهاتون برسید. همچنین می تونید بی سرو صدا تو محضر عقد کنید (مطمئنا بخاطر فوت مادرتون نمی تونید جشن بگیرید) که بتونید مدارک همسرتون رو ارسال کنید تا برای هردوتون وقت مصاحبه تعیین بشه. ولی هر تصمیمی که بگیرید باید سریع شروع به انجام کارهاتون بکنید و وقت رو دیگه از دست ندید.

ممنون ، مصاحبه رو می تونم عقب بندازم ؟
ما قرار به عقد داریم و ترجیحا بی سرو صدا ، فقط می خواستم مطمئا بشم که مشکلی پیش نمیاد چون من به تنهایی اگه باشم همه چیزهارو اوکی کردم و ترسم از اینه که کیس 2 نفره بشه به مشکل بخورم ...

مطمئنا کسایی بودن مثل من و دم مصاحبه تصمیم به عقد گرفتن . به نظرتون همین طور پیش برم ؟

مصاحبه رو میشه عقب انداخت. یه تاپیک هم در این خصوص داریم که خیلی هم مفیده و کاملا راهنماییتون می کنه. ولی برای این کار خوب فکر کنید.
حالا که تصمیمتون برای ازدواج قطعیه بهتره زودتر انجام بدید. در غیر اینصورت اگر خودتون ویزا بگیرید و برید بعدا کیستون میشه ازدواجی و 2ـ3 سالی طول می کشه.
بله بودند دوستانی که ابتدا کیسشون یکنفره بودند و بعد از ازدواج و ارسال مدارک هردو به مصاحبه دعوت شدند.

درسته ، ابتدا عقد کنم . بعد مدارک خودم رو تکمیل کنم + مدارک عقد و همسرم بفرستم ؟

یجا خوندم که به KCC باید اطلاع بدیم که ازدواج کردیم . دیگه چه کار هایی لازمه انجام بشه از اطلاع اونا ؟

یک نکته دیگه ، من جای اسم فامیل ام بر عکس بوده و به KCC اطلاع دادم اونا گفتن توی فرمها اطلاعات درست رو بنویسید . حالا اقدام دیگه ای باید انجام بدم قبل از مصاحبه یا نه ؟

مرسی
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-09 ساعت 16:27)payam62 نوشته:  با سلام خدمت دوستان .
سوالی داشتم از عزیزانی که ویزا دریافت کردند.
آیا نیازی به امضا شدن صفحه ی اول گذرنامه هست ؟ قسمتی در صفحه ی اول پاسپورت هست که محل امضای صاحب گذرنامست . نیازی به امضای این قسمت هست یا نه ؟

بله دوست عزيز ...حتما امضا كنيد
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: shaso ، KOUROSHAVIN ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، nina22
(2013-03-09 ساعت 17:47)آسمان نیلگون نوشته:  بچه ها منم یه سوال دارم:
وقتی شخص دید کلیر شده ؛
باید بره آنکارا اول پاس رو بده سفارت با برگه صورتی (مثلا)
بعد کی بره پی تی تی؟ که البته از قبل تعیین و ثبت نام کرده توش و یه نسخشم دست سفارت داده روز مصاحبه!؟
چند روز طول می کشه این پروسه؟سفارت تو برگه صورتی دوستم اون قسمتو که مربوط به ثبت نام واسه پی تی تی هست رو خط کشیده که یعنی برو ثبت نام کن!در حالیکه دوستم یه کپی از تایید ثبت نام و محل پی تی تی رو همونجا به آفیسره داده.این یعنی چی؟؟!
خود سفارت میگه حداکثر 5 روز کاری طول می کشه. اگر تو PTT ثبت نام کردن احتمالاً آفیسر متوجه نشده.
(2013-03-09 ساعت 18:38)deineath نوشته:  دوستان من قرار بود عید ازدواج کنم ، اما مادرم فوت کرده و این مسئله فعلا میسر نیست . همزمان با این جریان نامه دوم من مبتنی بر تاریخ مصاحبه برای xآپریبل اومده و با توجه به اینکه کیس من single بوده و الان زمان خیلی کمی دارم نمی دونم باید چی کار کنم . کسی می تونه راهنمایی کنه ؟ اصولا در این مواقع باید چطوری پیش رفت ؟
ممنون
یکی از کاربرای خانم سایت رفته بود مصاحبه و یک ضرب گرفته بود. بعد از مصاحبه به آفیسر گفته بود که می خواد ازدواج کنه. آفیسر گفته بوده که ویزای خودش آماده است و دو راه پیش پاش گذاشته:
1- پاسپورتشو بده و ویزاش صادر شه. برگرده ایران و ازدواج کنه. با همسرش دوباره برگردن سفارت و همسرش هم مصاحبه بشه. ویزای قبلیش باطل شه و برای خودش و همسرش ویزا صادر بشه.
2- بیاد ایران. ازدواج کنه و هر دو تاشون برگردن تا ویزاهاشون رو بگیرن.
ظاهراً راه دوم رو انتخاب کرده بودند. اینجور که من از صحبت های ایشون برداشت کردم شما تا پیش از اولین سفر به آمریکا می تونین ازدواج کنین و به راحتی برای همسرتون ویزا بگیرین ولی اگر برین آمریکا و بعد بخواین ازدواج کنین پروسه طولانی رو باید طی کنین. اگر دوست داشتین پیام خصوصی بدین تا من تلفن ایشون رو به شما بدم و مستقیم از خودشون راهنمایی بگیرین.
(2013-03-08 ساعت 22:31)Ladan-m نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 11:50)ora نوشته:  [quote='Ladan-m' pid='288584' dateline='1362659221']
من سوألی دارم، آیا کسی‌ هست که در اروپا باشه و برند گرین کارت شده باشه ؟ می‌خوام بدونم از اینجا شرایط به چه صورت چی‌ کار باید کرد؟

سلام دوست عزیز،

بله من ایتالیا هستم و می‌خوام از کنسولگری تو نپلس اقدام کنم، و خوب من هم می‌خوام مطمئن باشم که کاری اضافه بر برنامه آیا ما باید انجام بدیم یا نه؟
سهم از کجا می‌خواین برین؟

من فقط میدونم که باید سو پیشینه بگیریم، همین.

من از آلمان هستم،و اینکه زبان مصاحبه فارسی هست یا انگلیسی‌؟ وای کلی‌ دل‌ شوره گرفتم

راستش من فک می‌کنم که توی نپلس، هم فارسی هست هم انگلیسه، که من خودم ترجیحم مصاحبه انگلیسی‌
اگر شما هم مدرک اضافی برای سفارتت خواستی ببریی به من هم بگی ممنون میشم،

راستی‌ برای ضمانت مالی، همون حساب خودمون تو اروپا مهم یا باید از ایران هم بگیریم؟ میدونین شما ؟
case: 6600
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh
سلام به دوستای گلم
در حال حاظر بنچاق ملک به اسم من هستش...به نظر شما دارالترجمه بنچاق خونه رو رسمی میدونه و آیا ترجمش میکنه و اینکه آیا از نظر آفیسر بنچاق خونه کافیه که به اسمم باشه یا حتما باید سند منگوله دار داشته باشم و به اسمم باشه؟! مرسی
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
درود
لطفا دوستان راهنمایی کنن . برای رزرو پرواز به ایروان(محل مصاحبه) چه زمانی اقدام کنیم بهتر است؟آیا رزرو اینترنتی امکان پذیر است؟با توجه به اینکه دو دختر 11و7 ساله دارم برگشت را با چه فاصله زمانی از تاریخ رفت رزرو کنم بهتر است؟پرواز داخلی و خارجی کدام یک با توجه به کیفیت پرواز اقتصادی تر است؟ با سپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

(2013-03-10 ساعت 13:23)sadfar نوشته:  درود
لطفا دوستان راهنمایی کنن . برای رزرو پرواز به ایروان(محل مصاحبه) چه زمانی اقدام کنیم بهتر است؟آیا رزرو اینترنتی امکان پذیر است؟با توجه به اینکه دو دختر 11و7 ساله دارم برگشت را با چه فاصله زمانی از تاریخ رفت رزرو کنم بهتر است؟پرواز داخلی و خارجی کدام یک با توجه به کیفیت پرواز اقتصادی تر است؟ با سپاس
شماره کیس شما که هنوز کارنت نشده بزارید کارنتی ها که اومد اون وقت اقدام کنید گاهی نمیشه مشخص کرد اخه ممکن به تعطیلی بخوره اما برای مدیکال حداکثر 3 روز رو در نظر بگیرید چون بچه دارید و بعد هم مصاحبه به نظر من 10 روز بهترین برنامه ریزی واسه بلیط هست اما خب بستگی داره به شرایط هرکسی
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، ramin_red ، sadfar ، shaso ، farshadsh ، soruosh ، rezagh
(2013-03-10 ساعت 01:08)ora نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 22:31)Ladan-m نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 11:50)ora نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 16:57)Ladan-m نوشته:  من سوألی دارم، آیا کسی‌ هست که در اروپا باشه و برند گرین کارت شده باشه ؟ می‌خوام بدونم از اینجا شرایط به چه صورت چی‌ کار باید کرد؟

سلام دوست عزیز،

بله من ایتالیا هستم و می‌خوام از کنسولگری تو نپلس اقدام کنم، و خوب من هم می‌خوام مطمئن باشم که کاری اضافه بر برنامه آیا ما باید انجام بدیم یا نه؟

ممنونم، راستش من از یکی‌ از دوستانم که ۱ساله پیش قبول شدن و رفتن پرسیدم گفت که فقط ۱۰,۰۰۰€ تا تو حسابش بوده ولی‌ خوب اگه سندی تو ایران داری به اسم خودت اونم محض محکم کاری ترجمه کن ببر.

من از آلمان هستم،و اینکه زبان مصاحبه فارسی هست یا انگلیسی‌؟ وای کلی‌ دل‌ شوره گرفتم

راستش من فک می‌کنم که توی نپلس، هم فارسی هست هم انگلیسه، که من خودم ترجیحم مصاحبه انگلیسی‌

راستی‌ برای ضمانت مالی، همون حساب خودمون تو اروپا مهم یا باید از ایران هم بگیریم؟ میدونین شما ؟

(2013-03-10 ساعت 20:33)Ladan-m نوشته:  
(2013-03-10 ساعت 01:08)ora نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 22:31)Ladan-m نوشته:  [quote='ora' pid='288928' dateline='1362727230']
[quote='Ladan-m' pid='288584' dateline='1362659221']
من سوألی دارم، آیا کسی‌ هست که در اروپا باشه و برند گرین کارت شده باشه ؟ می‌خوام بدونم از اینجا شرایط به چه صورت چی‌ کار باید کرد؟

سلام دوست عزیز،

ممنونم، راستش من از یکی‌ از دوستانم که ۱ساله پیش قبول شدن و رفتن پرسیدم گفت که فقط ۱۰,۰۰۰€ تا تو حسابش بوده ولی‌ خوب اگه سندی تو ایران داری به اسم خودت اونم محض محکم کاری ترجمه کن ببر.
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: farshadsh ، Judy Abbott 13
(2013-03-10 ساعت 21:05)mangoolkhan نوشته:  سلام دوستان
اسپانسر من میگه فکر میکنه که باید مدارک را به سفارت بفرسته, نمی دونم واقعا اینطور فکر می کنه یا دوست نداره مدارکش را من ببینم, از طرفی من میخوام اسپانسر را فقط در صورت نیاز و جور نشدن تمکن مالی مورد قبول ,ارایه
کنم
شما بودید چی جواب میدادید؟ اصلا تا حالا کسی از سفارت پرسیده ببینه امکان ارسال مستقیم وجود داره یا نه؟

به نظرم بچه هایی که تجربه ی استفاده از تمکن مالی به جای اپانسر دارند می تونند بهتون بگند که مبلغ تمکن مالی تون کافی هست یا نه
ما دو نفر بودیم اسپانسر هم همه ی مدارکش رو داده بود اما یه تمکن مالی 96 میلیونی دادیم و اصلا نیازی به اسپانسر نبود
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: iman63ir ، farshadsh ، rezagh ، lilac ، Judy Abbott 13
(2013-03-09 ساعت 21:55)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 17:47)آسمان نیلگون نوشته:  بچه ها منم یه سوال دارم:
وقتی شخص دید کلیر شده ؛
باید بره آنکارا اول پاس رو بده سفارت با برگه صورتی (مثلا)
بعد کی بره پی تی تی؟ که البته از قبل تعیین و ثبت نام کرده توش و یه نسخشم دست سفارت داده روز مصاحبه!؟
چند روز طول می کشه این پروسه؟سفارت تو برگه صورتی دوستم اون قسمتو که مربوط به ثبت نام واسه پی تی تی هست رو خط کشیده که یعنی برو ثبت نام کن!در حالیکه دوستم یه کپی از تایید ثبت نام و محل پی تی تی رو همونجا به آفیسره داده.این یعنی چی؟؟!
خود سفارت میگه حداکثر 5 روز کاری طول می کشه. اگر تو PTT ثبت نام کردن احتمالاً آفیسر متوجه نشده.
(2013-03-09 ساعت 18:38)deineath نوشته:  دوستان من قرار بود عید ازدواج کنم ، اما مادرم فوت کرده و این مسئله فعلا میسر نیست . همزمان با این جریان نامه دوم من مبتنی بر تاریخ مصاحبه برای xآپریبل اومده و با توجه به اینکه کیس من single بوده و الان زمان خیلی کمی دارم نمی دونم باید چی کار کنم . کسی می تونه راهنمایی کنه ؟ اصولا در این مواقع باید چطوری پیش رفت ؟
ممنون
یکی از کاربرای خانم سایت رفته بود مصاحبه و یک ضرب گرفته بود. بعد از مصاحبه به آفیسر گفته بود که می خواد ازدواج کنه. آفیسر گفته بوده که ویزای خودش آماده است و دو راه پیش پاش گذاشته:
1- پاسپورتشو بده و ویزاش صادر شه. برگرده ایران و ازدواج کنه. با همسرش دوباره برگردن سفارت و همسرش هم مصاحبه بشه. ویزای قبلیش باطل شه و برای خودش و همسرش ویزا صادر بشه.
2- بیاد ایران. ازدواج کنه و هر دو تاشون برگردن تا ویزاهاشون رو بگیرن.
ظاهراً راه دوم رو انتخاب کرده بودند. اینجور که من از صحبت های ایشون برداشت کردم شما تا پیش از اولین سفر به آمریکا می تونین ازدواج کنین و به راحتی برای همسرتون ویزا بگیرین ولی اگر برین آمریکا و بعد بخواین ازدواج کنین پروسه طولانی رو باید طی کنین. اگر دوست داشتین پیام خصوصی بدین تا من تلفن ایشون رو به شما بدم و مستقیم از خودشون راهنمایی بگیرین.

بله درسته منم شنیدم این موردو. یکی از بچه ها ایمیل زده و پرسیده و بهش گفتن تا قبل از ورد به آمریکا و در صورتیکه از ویزات استفاده نکنی میتونی ازدواج کنی. ویزای قبلیت باطل میشه جدید صادر میشه
تشکر کنندگان: asal1907 ، shimoda ، shaso ، nina22 ، farshadsh ، Judy Abbott 13
بچه ها سلام
همسر من برنده اصليه
ولي كنار اسم من تو همين سايت * مياندازه
چه جوري بايد اصلاحش كنم
مرسي
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
اسپانسر من میگه فکر میکنه که باید مدارک را به سفارت بفرسته, نمی دونم واقعا اینطور فکر می کنه یا دوست نداره مدارکش را من ببینم, از طرفی من میخوام اسپانسر را فقط در صورت نیاز و جور نشدن تمکن مالی مورد قبول ,ارایه
کنم
شما بودید چی جواب میدادید؟ اصلا تا حالا کسی از سفارت پرسیده ببینه امکان ارسال مستقیم وجود داره یا نه؟
من چند مورد خوندم اسپانسرهایی که نمیخواستند برنده ی لاتاری یا متقاضی مهاجرت از میزان درآمد و مالیات و سایر اطلاعاتشون مطلع بشه، فرم های مربوط به اسپانسر را مستقیما فرستاده بودند به سفارت مربوطه.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: گل نهال ، iman63ir ، farshadsh ، Judy Abbott 13
کنم

اگه برای سفارت هم بفرسته مشکلی نیست فقط سعی کنید کپی از رسیدی که پست برای تایید دریافت بسته میده همراتون باشه تا در صورت لزوم بتونین ارائه بدین
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، nina22 ، rezagh ، Judy Abbott 13
دوستان اگه کسی تو مصاحبه رد بشه و برگه قرمز بگیره اونهم باید 330 دلار رو بده؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-03-11 ساعت 00:05)valencia نوشته:  دوستان اگه کسی تو مصاحبه رد بشه و برگه قرمز بگیره اونهم باید 330 دلار رو بده؟

خدا اون روز رو نیاره اما مبلغ رو قبل از مصاحبه میگیرند
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: farshadsh ، shaso ، valencia ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، iman63ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان