موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من واقعا ترسيدم با اين چند پست اخر !! من تازه متوجه شدم كه تاريخ ورود به دانشگاه و پايان دانشگاه رو تقريبا ٣ ماه جلوتر زدم يعني ورودي بهمن بودم اما اشتباهي زدم ورودي ابان حالا ٢٠ روز ديگه مصاحبه دارم به نظرتون عوض كنم فرم هامو وقتي ميرم سفارت يا مهم نيست!؟!؟
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضرب
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-11 ساعت 21:45)wesburland نوشته: دوستان من واقعا ترسيدم با اين چند پست اخر !! من تازه متوجه شدم كه تاريخ ورود به دانشگاه و پايان دانشگاه رو تقريبا ٣ ماه جلوتر زدم يعني ورودي بهمن بودم اما اشتباهي زدم ورودي ابان حالا ٢٠ روز ديگه مصاحبه دارم به نظرتون عوض كنم فرم هامو وقتي ميرم سفارت يا مهم نيست!؟!؟
این موارد بالا که میبینین برای کسانی هست که مثلا اسم فرزندشون رو تو فرم ثبت نام نیووردن. مورد شما اونجوری نیست که بخواین نگران بشین
اگه آنکارا هستین و هنوز مدارک رو پست نکردین،مدارک تصحیح شده رو همراه با بقیه مدارکتون به سفارت بفرستین.در غیر اینصورت روز مصاحبه مدارک تصحیح شده رو با خودتون ببرین و موقع تحویل مدارک بهشون این موضوع رو بگین و قبل از قسم خوردن هم عنوان کنید.
لطفا امضاتون رو بنویسین تا بتونیم بیشتر راهنمایی کنیم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
آقایون و خانومها که اطلاعات بالایی دارینت به نظر شما من اصلاحیه فرمها رو برای kcc پست کنم دوباره یا میتونم ای میل هم بزنم ؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-11 ساعت 23:00)nikan_sh نوشته: آقایون و خانومها که اطلاعات بالایی دارینت به نظر شما من اصلاحیه فرمها رو برای kcc پست کنم دوباره یا میتونم ای میل هم بزنم ؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز نیازی به پست کردن نیست..من خودم یه اصلاحیه تو فرمهام داشتم که مجبور بودم دوباره بفرستمشون و با میل براشون دوباره فرمهای اصلاح شده رو فرستادم...اما حتما از قبلش زنگ بزن کی سی سی و با خودشون هماهنگ کن و وقتی میل زدی چها یا پنج روز صبر کن اگر جوابی ندادن دوباره هماهنگ کن و بفرست من خودم چند مرتبه میل زدم تا بالاخره جوابمو بعد از چند روز دادن و نگران چیزی نباش فقط سریعتر اینکارو بکن
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-12 ساعت 00:40)wesburland نوشته: (2013-03-11 ساعت 21:54)nina22 نوشته: (2013-03-11 ساعت 21:45)wesburland نوشته: دوستان من واقعا ترسيدم با اين چند پست اخر !! من تازه متوجه شدم كه تاريخ ورود به دانشگاه و پايان دانشگاه رو تقريبا ٣ ماه جلوتر زدم يعني ورودي بهمن بودم اما اشتباهي زدم ورودي ابان حالا ٢٠ روز ديگه مصاحبه دارم به نظرتون عوض كنم فرم هامو وقتي ميرم سفارت يا مهم نيست!؟!؟
این موارد بالا که میبینین برای کسانی هست که مثلا اسم فرزندشون رو تو فرم ثبت نام نیووردن. مورد شما اونجوری نیست که بخواین نگران بشین
اگه آنکارا هستین و هنوز مدارک رو پست نکردین،مدارک تصحیح شده رو همراه با بقیه مدارکتون به سفارت بفرستین.در غیر اینصورت روز مصاحبه مدارک تصحیح شده رو با خودتون ببرین و موقع تحویل مدارک بهشون این موضوع رو بگین و قبل از قسم خوردن هم عنوان کنید.
لطفا امضاتون رو بنویسین تا بتونیم بیشتر راهنمایی کنیم.
من واقعا استرس دارم اين فرم١٢٢ رو بايدالان عوض كنم يا همون روز مصاحبه بدم به سفارت؟!
دوست عزیز چرا استرس دارین؟؟؟!!! من نمیدونم چرا ما اینقد دوست داریم به خودمون استرس وارد کنیم شما اگه مدارک موردنیاز رو هنوز به آنکارا پست نکردین، فرمهای تصحیح شده رو با مدارکتون به انکارا بفرستین.
اگه مدارک رو ارسال کردین، همون روز مصاحبه تحویل بدین.اصلا نگران نباشین اکثر بجه ها ازین اشتباهات داشتن از جمله خودم که در روز مصاحبه تصحیحش کردم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مدارك رو فرستادم اخه ميخوام بدونم اگه فرم رو عوض نكنم چي ميشه؟! تو ترجمه مدارك ننوشته ورودي كي و يا اينكه كي تموم كردم فقط تاريخ صدور مدرك و سال اتمام رو نوشته
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضرب
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-12 ساعت 01:04)wesburland نوشته: مدارك رو فرستادم اخه ميخوام بدونم اگه فرم رو عوض نكنم چي ميشه؟! تو ترجمه مدارك ننوشته ورودي كي و يا اينكه كي تموم كردم فقط تاريخ صدور مدرك و سال اتمام رو نوشته
اگه عوض نکنی نمیدونم چی میشه. ولی اگه عوض بکنی هم موردی نداره.شما اجازه تصحیح فرمهای 122 و 230 رو دارین.اجازه بدین تا دوستان دیگه هم اگه اطلاع دارن جوابتون رو بدن.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-11 ساعت 20:38)fariba_a نوشته: (2013-03-11 ساعت 15:50)shirinjoon نوشته: سلام دوستان عزیز
یکی از سفرنامه های دوستان رو خوندم... در مورد تاریخ پاسپورتها نوشته بودن که ((لازم به ذکر است که پیش از استارت زدن برای انجام پروسه !!!حتما مطمئن شوید که گذرنامه شما اعتبار کافی داشته باشد!!! هر چه بیشتر، بهتر. مثلا حتی اگر 1.5سال هم باقی مانده است که قانونا کافی است، باز هم اگر توانستید اداره گذرنامه را راضی کنید، گذرنامه خود را تمدید کنید. چون تا زمانی که سیتیزن آمریکا نشده باشید باید همچنان با گذرنامه ایرانی خود سفر کنید که اگر در طول مدت اقامت شما در آمریکا اعتبارش تمام شود، تمدید آن از طریق سفارت ایران در آمریکا بسیار پردردسرتر و گرانقیمت تر برایتان تمام خواهد شد))
پاس من یکسال و نیم تاریخ داره ولی فکر میکنم این تاریخ کم باشه حالا می خواستم بدونم سفارت نمی پرسه که چرا پاسپورتت جدیده؟ یعنی براشون تاریخ پاسپورت مهم نیست؟ یعنی عوض کنم پاسم را یا نه؟؟؟؟؟
ممنون می شم کمک کنید....
سلام
پاسپورتهایی را که اعتبار بالای یک سال دارند تمدید نمیکنند. زیر یکسال اعتبار را تمدید میکنند.
کامنت قبلی من توضیح دادم، بالای یکسال رو هم میشه تعویض کرد
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم سلام .. من جزو كارنتي هاي جديد هستم //٦٥.... من ٣تا فرم رو اصلاح و ابديت كردمattach كردم و فرستادم واسه kcc , ولي تو ميل AS رو به كيس نامبرم اضافه نكردم و فراموش كردم 2013oooo6500 اين رو اشتباهي فرستادم ..امروز kcc اين رو جواب داد : thank you for your inquiry The case number you have provided is not a diversity visa lottery case number لطف كنيىد منو راهنمايي كنيد ..واقعا ممنون ميشم ..جه جوري اصلاح كنم كه kcc حساس نشه ؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito