کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-11 ساعت 00:05)valencia نوشته:  دوستان اگه کسی تو مصاحبه رد بشه و برگه قرمز بگیره اونهم باید 330 دلار رو بده؟

بله...این 330 تا هزیه مصاحبه ست، که در هر 3 حالت یکضرب و کیرنس و ریجکت گرفته میشه قبل از مصاحبه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: farshadsh ، shaso ، valencia ، rezagh ، nooshshahnar ، Judy Abbott 13
(2013-03-11 ساعت 00:10)گل نهال نوشته:  
(2013-03-11 ساعت 00:05)valencia نوشته:  دوستان اگه کسی تو مصاحبه رد بشه و برگه قرمز بگیره اونهم باید 330 دلار رو بده؟

بله...این 330 تا هزیه مصاحبه ست، که در هر 3 حالت یکضرب و ***نس و ریجکت گرفته میشه قبل از مصاحبه
حال چرا به ريجكت شدن فكر ميكنيد دوست عزيز
انرژي + بفرستيد....+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
...
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: nina22 ، گل نهال ، valencia ، farshadsh ، nooshshahnar ، Judy Abbott 13
چندوقت پیش یه خانواده 3نفره برگه قرمز گرفتن ولی فقط از شخص برنده 330دلار گرفتن.جالب بود برام Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، valencia ، farshadsh
(2013-03-11 ساعت 00:28)nina22 نوشته:  
چندوقت پیش یه خانواده 3نفره برگه قرمز گرفتن ولی فقط از شخص برنده 330دلار گرفتن.جالب بود برام Smile

دوستان مصاحبه الکیه.فقط باید مدارک کامل باشه و مشخصات تو فرما صحیح پر بشه وگرنه حالا حالا ها کسی قرمز نمیگیره.اوناییم که گرفتن واقعا اشتباهای بزرگی داشتن.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، nooshshahnar ، Judy Abbott 13 ، rezagh
(2013-03-11 ساعت 01:19)masood182002 نوشته:  

دوستان مصاحبه الکیه.فقط باید مدارک کامل باشه و مشخصات تو فرما صحیح پر بشه وگرنه حالا حالا ها کسی قرمز نمیگیره.اوناییم که گرفتن واقعا اشتباهای بزرگی داشتن.
بله متاسفانه خودشون اشتباه بزرگي انجام داده بودن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: ASALI ، KOUROSHAVIN ، farshadsh
(2013-03-10 ساعت 23:16)fariba_a نوشته:  
(2013-03-10 ساعت 21:05)mangoolkhan نوشته:  سلام دوستان
اسپانسر من میگه فکر میکنه که باید مدارک را به سفارت بفرسته, نمی دونم واقعا اینطور فکر می کنه یا دوست نداره مدارکش را من ببینم, از طرفی من میخوام اسپانسر را فقط در صورت نیاز و جور نشدن تمکن مالی مورد قبول ,ارایه
کنم
شما بودید چی جواب میدادید؟ اصلا تا حالا کسی از سفارت پرسیده ببینه امکان ارسال مستقیم وجود داره یا نه؟
من چند مورد خوندم اسپانسرهایی که نمیخواستند برنده ی لاتاری یا متقاضی مهاجرت از میزان درآمد و مالیات و سایر اطلاعاتشون مطلع بشه، فرم های مربوط به اسپانسر را مستقیما فرستاده بودند به سفارت مربوطه.

ممنون از جواب همگی
میخوام بدونم اگه بفرسته سفارت بازم میتونم با ارایه تمکن مالی از به آفیسر بگم مدارک اسپانسر را تو پروندم ثبت نکنه و فقط تمکن را لحاظ کنه
ممنون میشم جواب بدین
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-11 ساعت 01:34)nina22 نوشته:  

سلام دوست گرامی متاسفانه بنده یکی از اون چند نفری که رد شدن هستم . از ما که عین 990 دلار رو برای 3 نفر گرفتن در صورتی که کسی که داشت مدارک ما رو تحویل میگرفت میدونست که ما رد شده هستیم و خودش به ما گفت شما رو رد کردن ولی باز هم خواست 990 دلار رو بریزیم به حساب . ما هم مشکل بزرگمون ننوشتن اسم فرزند 2 ساله مون بود که با دادن یک برگه سفید که توش مشکل مغایرت اطلاعات تیک خورده بود ختم شد . قابل توجه که به ما برگه قرمز ندادن فقط یه برگه سفید Big Grin
به هر حال گذشت . امیدوارم هیچ کدومتون به درد ما گرفتار نشه Sad
دوستان برای تمکن مالی از بانک،حتما باید پس انداز باشه؟اگه حساب جاری باشه ایرادی داره؟مرسی
(2013-03-11 ساعت 13:55)nina22 نوشته:  دوستان برای تمکن مالی از بانک،حتما باید پس انداز باشه؟اگه حساب جاری باشه ایرادی داره؟مرسی
دوست گرامی مشکلی نداره . من خودم یک روز پول به حسابم ریختم و پرینت همون روز رو از بانک به صورت ترجمه گرفتم و بردم . اصلا نگران نباش . قبول میکنن
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، KOUROSHAVIN ، farshadsh
(2013-03-11 ساعت 13:55)nina22 نوشته:  دوستان برای تمکن مالی از بانک،حتما باید پس انداز باشه؟اگه حساب جاری باشه ایرادی داره؟مرسی

نه عزیزم هیچ فرقی نمیکنه که نوع حساب چی باشه. فقط یک موجودی به زبان انگلیسی بگیر. موفق باشید
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، rezagh ، shaso

بله دوست عزیز همه افرادی که شرکت میکنند اعم از فرد برنده و خانواده شان باید 330 دلار ناقابل رو پرداخت کنند

(2013-03-11 ساعت 09:01)hasti_rara نوشته:  
(2013-03-11 ساعت 01:34)nina22 نوشته:  

سلام دوست گرامی متاسفانه بنده یکی از اون چند نفری که رد شدن هستم . از ما که عین 990 دلار رو برای 3 نفر گرفتن در صورتی که کسی که داشت مدارک ما رو تحویل میگرفت میدونست که ما رد شده هستیم و خودش به ما گفت شما رو رد کردن ولی باز هم خواست 990 دلار رو بریزیم به حساب . ما هم مشکل بزرگمون ننوشتن اسم فرزند 2 ساله مون بود که با دادن یک برگه سفید که توش مشکل مغایرت اطلاعات تیک خورده بود ختم شد . قابل توجه که به ما برگه قرمز ندادن فقط یه برگه سفید Big Grin
به هر حال گذشت . امیدوارم هیچ کدومتون به درد ما گرفتار نشه Sad

واقعا متاسفم دوست عزیز...ایشالا سال دیگه یه ضرب بگیرید
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، kasrafo ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، shaso
سلام دوستان عزیز
یکی از سفرنامه های دوستان رو خوندم... در مورد تاریخ پاسپورتها نوشته بودن که ((لازم به ذکر است که پیش از استارت زدن برای انجام پروسه !!!حتما مطمئن شوید که گذرنامه شما اعتبار کافی داشته باشد!!! هر چه بیشتر، بهتر. مثلا حتی اگر 1.5سال هم باقی مانده است که قانونا کافی است، باز هم اگر توانستید اداره گذرنامه را راضی کنید، گذرنامه خود را تمدید کنید. چون تا زمانی که سیتیزن آمریکا نشده باشید باید همچنان با گذرنامه ایرانی خود سفر کنید که اگر در طول مدت اقامت شما در آمریکا اعتبارش تمام شود، تمدید آن از طریق سفارت ایران در آمریکا بسیار پردردسرتر و گرانقیمت تر برایتان تمام خواهد شد))
پاس من یکسال و نیم تاریخ داره ولی فکر میکنم این تاریخ کم باشه حالا می خواستم بدونم سفارت نمی پرسه که چرا پاسپورتت جدیده؟ یعنی براشون تاریخ پاسپورت مهم نیست؟ یعنی عوض کنم پاسم را یا نه؟؟؟؟؟
ممنون می شم کمک کنید....
تشکر کنندگان: گل نهال ، hazrat ، ramin_red ، farshadsh ، Judy Abbott 13
سلام دوستان.
یه سوال برام پیش اومده.
دوستان من یه بار رفتم خدمت 5 سال پیش بعد تقریبا خیلی از خدمتمو رفتم مابقیشو بعد از تمام شدن لیسانسم رفتم تقریبا دوماه .
حالا که کارتم اومده توش تاریخ شروع و خاتمه رو زدن 2ماه ..
یعنی همون اعزام دوره آخرو.
میخواستم بدونم تو سفارت موقع مصاحبه اگه بگیم که 18 ماه خدمت کردیم بعد تو کارت نوشتن 2 ماه، حرفامون متناقض در نمیاد؟
(2013-03-11 ساعت 16:58)mortezajn نوشته:  سلام دوستان.
یه سوال برام پیش اومده.
دوستان من یه بار رفتم خدمت 5 سال پیش بعد تقریبا خیلی از خدمتمو رفتم مابقیشو بعد از تمام شدن لیسانسم رفتم تقریبا دوماه .
حالا که کارتم اومده توش تاریخ شروع و خاتمه رو زدن 2ماه ..
یعنی همون اعزام دوره آخرو.
میخواستم بدونم تو سفارت موقع مصاحبه اگه بگیم که 18 ماه خدمت کردیم بعد تو کارت نوشتن 2 ماه، حرفامون متناقض در نمیاد؟

آفیسر فارسی رو متوجه میشه براشون کامل توضیح بدین
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: farshadsh ، Judy Abbott 13 ، farhad1985
(2013-03-11 ساعت 15:50)shirinjoon نوشته:  سلام دوستان عزیز
یکی از سفرنامه های دوستان رو خوندم... در مورد تاریخ پاسپورتها نوشته بودن که ((لازم به ذکر است که پیش از استارت زدن برای انجام پروسه !!!حتما مطمئن شوید که گذرنامه شما اعتبار کافی داشته باشد!!! هر چه بیشتر، بهتر. مثلا حتی اگر 1.5سال هم باقی مانده است که قانونا کافی است، باز هم اگر توانستید اداره گذرنامه را راضی کنید، گذرنامه خود را تمدید کنید. چون تا زمانی که سیتیزن آمریکا نشده باشید باید همچنان با گذرنامه ایرانی خود سفر کنید که اگر در طول مدت اقامت شما در آمریکا اعتبارش تمام شود، تمدید آن از طریق سفارت ایران در آمریکا بسیار پردردسرتر و گرانقیمت تر برایتان تمام خواهد شد))
پاس من یکسال و نیم تاریخ داره ولی فکر میکنم این تاریخ کم باشه حالا می خواستم بدونم سفارت نمی پرسه که چرا پاسپورتت جدیده؟ یعنی براشون تاریخ پاسپورت مهم نیست؟ یعنی عوض کنم پاسم را یا نه؟؟؟؟؟
ممنون می شم کمک کنید....
سلام
دوست عزیز من هم داستان شما رو داشتم 6 ماهه پیش اینکار رو کردم، میرین اداره گذرنامه و بهشون میگین مثلا دانشجویی بری به اینزودیها برنمیگردی خلاصه خیلی سخت نمیگیره اونم امضا میکنه و شما میتونی پاس جدید بگری
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: farshadsh ، Judy Abbott 13 ، farhad1985 ، shaso

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان