موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-12 ساعت 22:53)Mehrdadordi نوشته: دوستان عزيزم سلام .. من جزو كارنتي هاي جديد هستم //٦٥.... من ٣تا فرم رو اصلاح و ابديت كردمattach كردم و فرستادم واسه kcc , ولي تو ميل AS رو به كيس نامبرم اضافه نكردم و فراموش كردم 2013oooo6500 اين رو اشتباهي فرستادم ..امروز kcc اين رو جواب داد : thank you for your inquiry The case number you have provided is not a diversity visa lottery case number لطف كنيىد منو راهنمايي كنيد ..واقعا ممنون ميشم ..جه جوري اصلاح كنم كه kcc حساس نشه ؟؟
دوست عزیز بنظر بنده دیگه با KCC مکاتبه نکنید اجازه بدید نامه دومتون بیاد و با سفارت هماهنگ کنید .
انتهای نامه دوم KCC متذکر میشه که از اینجا به بعد پروسس پرونده شما تو kcc به اتمام رسیده و از اینجا به بعد هر تغییری رو با سفارت هماهنگ کنید.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
يعني اكر مكاتبه نكنم با kcc ، مشكلي واسه نامه دوم بيش نمياد , ..مي خوام از نكراني بيام بيرون .....يعني اونا رو اين مسءله زوم نميكنن كه واسه جي جوابشونو ندادم ... مهم نيست واسشون؟؟؟؟؟؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-13 ساعت 00:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-13 ساعت 00:10 توسط nina22.)
(2013-03-12 ساعت 22:51)r91 نوشته: (2013-03-12 ساعت 02:07)nina22 نوشته: (2013-03-12 ساعت 01:55)r91 نوشته: سلام و تبریک و جیغ و کف و هورا برای همه
ماشاالله اینجا اینقدر فعال هستند که نمیشه مطالب و جواب سوالا رو پیدا کرد البته این از محبت و خونگرمی همه است حالا یکی از دوستان عزیز آگاه و پیش کسوت اگه ممکنه لطف کنند و خلاصه شده بگن که الان برای کارنت شده ها چه اتفاقی میوفته و یه برنامه زمانبندی بگن که کی ،چه مدارکی رو بفرستیم و کی و برای کدوم سفارت باید بریم و از این جور چیزا. ممنونم و بازم تبریک برای کارنت شده ها و آرزوی کارنت شدن بقیه هرچه زودتر.
وقتی که کارنت میشید هر روز مشخصاتتون رو تو سایتی که قبولیتون رو دیدین وارد کنین تا نامه دومتون که شامل مکان و زمان و ساعت مصاحبه هست رو ببینین(چند روز طول میکشه)هرچه زودتر کارت بین المللی واکسیناسینتون رو بگیرید و مدارکتون رو آماده و ترجمه کنید.مدارک لازم هم از امضای عموسعید جان میتونین ببینین(آنکارا با رنگ آبی).موفق باشید
(2013-03-12 ساعت 02:06)Mehrdadordi نوشته: سلام به همه دوستان كارنت شده اين ماه و غير كارنتي ..خدا رو شكر يه مرحله نزديكتر شديم به ويزا ..من //65 هستم ، الان بايد منتظر نامه دوم باشم بعدش برم csc ثبت نام كنم ؟
اول بذارین نامه دوم بیاد تا بدونین محل مصاحبتون کجاست و بعد تو سایت csc ثبت نام کنید.موفق باشید
ممنون از لطفتون . خوب مدارک لازم رو بلافاصله بعد از نامه دوم بفرستیم؟
اول اجازه بدین تا نامه دومتون بیاد تا مشخص بشه کدوم سفارت مصاحبه دارید.اگه آنکارا باشید باید مدارک رو زمانی پست کنید که 15 روز قبل مصاحبه به سفارت برسه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام همسر من كارت پايان خدمتش رو گم كرده و برنده اصلي من هستم به نظرتون بايد چيكار كنه؟ آيا كارت همسرم كه همراه محسوب ميشه و برنده اصلي نيست لزومي داره؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-13 ساعت 02:39)Leila12020 نوشته: با سلام همسر من كارت پايان خدمتش رو گم كرده و برنده اصلي من هستم به نظرتون بايد چيكار كنه؟ آيا كارت همسرم كه همراه محسوب ميشه و برنده اصلي نيست لزومي داره؟
بله لازمه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در فرم DS230 تاریخ دریافت فوق دیپلم را ماه 8 و در فرم DS122 ماه 7 زدم . اما الان اصل فوق دیپلم را دیدم نوشته بود ماه 6 . هقته ی دیگه هم مصاحبه دارم .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-13 ساعت 11:35)naarestan نوشته: ســــلام به همه
دوستای عزیز، من یک سؤال داشتم. البته قبلاً از آقای افشین و چند نفر دیگر پرسیدهام؛ اما گفتم اینجا هم شرایطم رو مطرح کنم. شاید کسی باشه که اطلاعات بیشتری داشته باشه.
من هنوز کارنت نشدم ولی میخوام بپرسم که اگر باید کاری کنم، زودتر شروع کنم.
من تازه درسم (لیسانس) تموم شده و بعد از تعطیلات عید میرم دنبال تسویه حساب و فارغالتحصیلی انشالله.
حالا، مشکلم اینه که آموزش کل دانشگاه تهران، اصل مدرک دیپلم رو نمیده. حتی به دانشکده هم نمیده و من فقط تونستم یک کپی ازش گیر بیارم و اون رو ازش «کپی برابر اصل» گرفتم. فکر میکردم همین کافیه برای سفارت تااینکه سفرنامهی آقای افشین رو خوندم و ایشون جایی گفته بودند که یک نفر بود روز مصاحبه ایشون که چون اصل مدرکش همراهش نبود و بهجاش برابر اصلش رو آورده بود، نقص پرونده خورد.
حالا باز هرچی سعی میکنم، راهی نیست انگار که من اصل دیپلمم رو بتونم از آموزش کل بگیرم.
کسی اینجا هست که دانشگاه تهرانی باشه و تجربهش رو داشته باشه و بتونه راهنماییم کنه که آیا راهی هست؟
همینطور، سؤالم اینه که اگر «اصل مدرک لیسانسام رو بههمراه ریز نمرات دیپلم (با مهر و امضای مدرسهی محل تحصیل)» ببرم، آیا باز هم ممکنه آفیسر ایراد بگیره؟
من همچنین بهصورت پروژهای، دو سالی هست که کار ویرایش میکنم و میتونم از اونجا هم نامه بگیرم که دوسال سابقه کار هم دارم.
نمیدونم
فقط میدونم که نمیخوام نقص پرونده بخورم.
اگر کسی راهی داره، لطفا من رو راهنمایی کنه.
از همهتون ممنونم که وقت گذاشتید و حرفهام رو خوندید.
من تا حالا فكر ميكردم آخرين مدرك تحصيلي رو مي خوان، من هم مدرك كارشناسيمو دارم ولي ديپلمم گم شده به نظر اساتيد برم دنبالش؟ خيلي هم وقت ندارم چون كارنت شدم!
2013as74##/ افراد كيس: ٢ نفر/ ارسال فرمها: با ايميل/ كارنت: ماه می/ مصاحبه: ابوظبي هفته آخر مي/ ویزا: یکضرب / مقصد: سانفرانسيسكو
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اساتيد محترم، من داشتم مطالب سالهاي قبلو مي خوندم كه ديدم يه نفر در زمان مصاحبه فرم ٩ سئوالي را هم پر كرده بود و جزو مدارك داده بود سفارت و ميگفت به همين دليل يك ضرب ويزا گرفته! به نظر شما اين كار خوبه؟
2013as74##/ افراد كيس: ٢ نفر/ ارسال فرمها: با ايميل/ كارنت: ماه می/ مصاحبه: ابوظبي هفته آخر مي/ ویزا: یکضرب / مقصد: سانفرانسيسكو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من در csc ثبت نام كردم اما تاريخ مصاحبه رو ميگه همچين مصاحبه اي نيست اما تو نتمه دوم زده فلان روز بايد سفارت باشين !! چيكار كنم الان؟!
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضرب
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-13 ساعت 12:20)wesburland نوشته: سلام دوستان من در csc ثبت نام كردم اما تاريخ مصاحبه رو ميگه همچين مصاحبه اي نيست اما تو نتمه دوم زده فلان روز بايد سفارت باشين !! چيكار كنم الان؟!
مشكلي نيست دوست عزيز.اون پيغام يعني شما از طريق سايت cscثبت نام نكرده ايد چون سفارت به شما وقت داده.اون پيغام براي همه كساني كه نامه دوم رو دريافت ميكنند مياد.نگران نباشيد.