کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان من عضو جدید هستم و هیچی راجع به لاتاری نمی دونم میشه یه توضیح کامل بهم بدین؟
ممنون از همکاریتون
تشکر کنندگان:
(2013-03-24 ساعت 00:16)Eliyas_Tamimi نوشته:  سلام دوستان من عضو جدید هستم و هیچی راجع به لاتاری نمی دونم میشه یه توضیح کامل بهم بدین؟
ممنون از همکاریتون

طبق قوانين فعلی اداره مهاجرت آمريکا، قرعه کشی ساليانه [ معمولاً ساليانه ] از بين افراد متقاضی انجام می شود. گرين کارت آمريکا کارتی است که به شما امکان کار و زندگی در کشور آمریکا و داشتن حقوق شهروندی را می دهد.
تقريباً کلیه افراد می توانند در این قرعه کشی شرکت کنند. حتی کلیه افراد خانواده می توانند با هم شرکت کنند یا بعضی از افراد می توانند چندین بار [ بدلایل داشتن شرایط سنی خاص] در این قرعه کشی شرکت کنند که این امر شانس افراد را بالاتر می برد.
یکی از دلایل مهمی که مسئولان اين اداره بیان می کنند ایجاد توازن بین اقوام مهاجر از کشورهای مختلف است. بدین صورت که آمیختن قومیتها با فرهنگهای متنوع به غنای فرهنگی آن کشور می افزاید. از دلایل دیگر جلوگیری از اقدام به مهاجرتهای غیر قانونی به روشهای مختلف به آمریکاست. البته باید نیاز به نیروی کار را هم به دلایل فوق اضافه نمود.
به همین دلیل برخی از کشورها که سهم افراد مهاجرشان در آمریکا بالاست بطور کلی نمی توانند در این قرعه شرکت کنند. بعنوان مثال در قرعه امسال افراد تابع کشور چین بدلیل بالا بودن تعداد افراد مهاجر از چین نمی توانند در این قرعه شرکت کنند ولی ایرانیان بدلیل پائین بودن تعداد افراد مهاجر در آمريکا بدلایل مختلف، امکان شرکت را دارند.
زمان ثبت نام در قرعه کشی تقریباً دو ماه آخر سال [میلادی] از اکتبر تا دسامبر است و روش فعلی آن بصورت الکترونیکی یا بعبارت دیگر ثبت نام اینترنتی است. منبع : یک سرچ کوچولو از اینترنت Big Grin
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، saeid-ss
(2013-03-23 ساعت 17:53)Sh_Mohajer نوشته:  
(2013-03-23 ساعت 02:26)arminaa نوشته:  دوستان عزیز
من لیسانسم دست دانشگاهیه که دارم ارشدم رو تمام می کنم و اصلا نه وقتی برای گرفتنش دارم (دانشگاه یه شهر دور از منه)چون 15 فروردین پرواز دارم و دانشگاه ها توی این دوره عید تا 13 تعطیل هستند و نه به راحتی بهم می دن.چی کار کنم؟؟؟ اگر فقط ترجمه لیسانس رو همراهم داشته باشم مشکلی ایجاد می شه؟؟؟

هیچ کاری نمی تونی بکنی شما!

تنها راهش اینه که ... مصاحبتون چندمه؟؟؟

بعد 15 باید یکی از دوستانتون بره براتون اشتغال به تحصیل بگیره...اگه مراحل اداریش رو دستی ببره میشه یک روزه گرفت!(من گرفتم - دانشگاه آزاد)...بعد ببره ترجمه...اگه پول بدین 24 ساعته ترجمش میاد!...

اصل گواهی و ترجمش رو ببرن به یکی از این تور ها ... یا آژانس های مسافرتی که براتون بیارتش!این سریع ترین راه! و به اندزه کافی مطمئن ...چون گواهی اشتغال به تحصیل شما برای کسی ارزشی نخواهد داشت که نگران بشید

ولی ....ولی!!!...یه نکته ای...چیزی که بیشتراز همه سفارت تاکید داره دیپلم و ترجمشه

که البته مال من چون دست دانشگاه هست...بسیار ضروری بود که از دانشگاهمم گواهی بگیرم که بونم اثبات کنم!

و!....حالا به هر دلیلی مدرکتون تا روز مصاحبه آماده نشد!...عیب نداره!

سفارت به شما یه فرم صورتی میده! که روش نقص مدرکتون علامت زده شده

برای نواقص مدرک از دوشنبه تا پنج شنبه از 10.5 تا 12 هر موقع برید می تونید پروندتون رو کامل کنید مگه اینکه بعد تکمیل پروندتون شامل پروسه اداری بشید که باید برید منتظر باشید خبرتون کنن

اگر باز هم سوالی بود در خدمتم...ماشالا بسوزه پدر تجربه!...که این یکی برای من خیلی گرون تموم شد! ...و هنوزم ادامه داره

(2013-03-21 ساعت 22:16)afrash نوشته:  دوستان این فرم 10 سوالی برام ایمیل میشه درسته؟
آفیسر هیچی نگفت به ما در باره این فرم از 18 مارچ تا الان هم چیزی برای من ایمیل نشده
چقدر طول میکشه به دستمون برسه این فرم؟
رئیس اگر چیزی براتون قراره ارسال شه و نشده حتما با ایمل از سفارت سوال کنید

حتما جوابتون رو میدن
نکته: با اون ایمیلی سوال کنید که موقع ثبت نام ارسال کردید
فرمتشم رعایت کنید

هم به سفارت بزنید هم به کی سی سی...
چون ممکنه مسئله شما به یکی از اینا ربط نداشته باشه پاستون می دن به اون یکی...اگه به هردو بزنید..سریع تر به نتیجه می رسید
فقط دیر نکنید!...اشتباهی که من کردم

موفق باشید
سلام دوست من.
ترجمه کردم مدرکم رو اما اصلش رو ندارم و دانشگاه ها تا 18 فروردین تعطیل هستند...
اگر نقض مدرک بخورم؛دوباره باید خودم برم ابوظبی تا مدرکو نشون بدم؟؟؟؟
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان:
(2013-03-24 ساعت 02:49)arminaa نوشته:  
(2013-03-23 ساعت 17:53)Sh_Mohajer نوشته:  
(2013-03-23 ساعت 02:26)arminaa نوشته:  دوستان عزیز
من لیسانسم دست دانشگاهیه که دارم ارشدم رو تمام می کنم و اصلا نه وقتی برای گرفتنش دارم (دانشگاه یه شهر دور از منه)چون 15 فروردین پرواز دارم و دانشگاه ها توی این دوره عید تا 13 تعطیل هستند و نه به راحتی بهم می دن.چی کار کنم؟؟؟ اگر فقط ترجمه لیسانس رو همراهم داشته باشم مشکلی ایجاد می شه؟؟؟

هیچ کاری نمی تونی بکنی شما!

تنها راهش اینه که ... مصاحبتون چندمه؟؟؟

بعد 15 باید یکی از دوستانتون بره براتون اشتغال به تحصیل بگیره...اگه مراحل اداریش رو دستی ببره میشه یک روزه گرفت!(من گرفتم - دانشگاه آزاد)...بعد ببره ترجمه...اگه پول بدین 24 ساعته ترجمش میاد!...

اصل گواهی و ترجمش رو ببرن به یکی از این تور ها ... یا آژانس های مسافرتی که براتون بیارتش!این سریع ترین راه! و به اندزه کافی مطمئن ...چون گواهی اشتغال به تحصیل شما برای کسی ارزشی نخواهد داشت که نگران بشید

ولی ....ولی!!!...یه نکته ای...چیزی که بیشتراز همه سفارت تاکید داره دیپلم و ترجمشه

که البته مال من چون دست دانشگاه هست...بسیار ضروری بود که از دانشگاهمم گواهی بگیرم که بونم اثبات کنم!

و!....حالا به هر دلیلی مدرکتون تا روز مصاحبه آماده نشد!...عیب نداره!

سفارت به شما یه فرم صورتی میده! که روش نقص مدرکتون علامت زده شده

برای نواقص مدرک از دوشنبه تا پنج شنبه از 10.5 تا 12 هر موقع برید می تونید پروندتون رو کامل کنید مگه اینکه بعد تکمیل پروندتون شامل پروسه اداری بشید که باید برید منتظر باشید خبرتون کنن

اگر باز هم سوالی بود در خدمتم...ماشالا بسوزه پدر تجربه!...که این یکی برای من خیلی گرون تموم شد! ...و هنوزم ادامه داره

(2013-03-21 ساعت 22:16)afrash نوشته:  دوستان این فرم 10 سوالی برام ایمیل میشه درسته؟
آفیسر هیچی نگفت به ما در باره این فرم از 18 مارچ تا الان هم چیزی برای من ایمیل نشده
چقدر طول میکشه به دستمون برسه این فرم؟
رئیس اگر چیزی براتون قراره ارسال شه و نشده حتما با ایمل از سفارت سوال کنید

حتما جوابتون رو میدن
نکته: با اون ایمیلی سوال کنید که موقع ثبت نام ارسال کردید
فرمتشم رعایت کنید

هم به سفارت بزنید هم به کی سی سی...
چون ممکنه مسئله شما به یکی از اینا ربط نداشته باشه پاستون می دن به اون یکی...اگه به هردو بزنید..سریع تر به نتیجه می رسید
فقط دیر نکنید!...اشتباهی که من کردم

موفق باشید
سلام دوست من.
ترجمه کردم مدرکم رو اما اصلش رو ندارم و دانشگاه ها تا 18 فروردین تعطیل هستند...
اگر نقض مدرک بخورم؛دوباره باید خودم برم ابوظبی تا مدرکو نشون بدم؟؟؟؟
آره دیگه

یه فرم صورتی بهتون می دن
این فرم روش یک سری اطلاعات هست
ناقصی پروندتون رو علامت زده و روش این پیام هست که شما از دوشنبه تا پنج شنبه ساعت 10.5 تا 12 می تونید برای تکمیل پروندتون بیاین
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
سلام دوستان
برای سفارت ارمنستان مثل انکارا سوئ پیشینه که نمی خواد؟؟ چیزی در مورد ایران ننوشته بود؟؟؟
ممنون
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان:
(2013-03-24 ساعت 10:28)dpt نوشته:  سلام دوستان
برای سفارت ارمنستان مثل انکارا سوئ پیشینه که نمی خواد؟؟ چیزی در مورد ایران ننوشته بود؟؟؟
ممنون
نه دوست گرامی, کلا واسه کسی که همیشه ایران بوده سوپیشینه نمیخوان.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، ramin_red ، Judy Abbott 13 ، mirzamemar
دوستان سلام
امیدی هست کسی که هیات علمی بوده و سربازی هم رفته و مقاله هم داره کلیر بشه؟؟؟/////
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان:
(2013-03-24 ساعت 16:49)dpt نوشته:  دوستان سلام
امیدی هست کسی که هیات علمی بوده و سربازی هم رفته و مقاله هم داره کلیر بشه؟؟؟/////
دوست عزیز احتمال هر چیزی وجود داره همه به نظر آفیسر برمیگرده ,ممکنه یه ضرب بگیرید ممکنه هم کلیرنس بخورید همه و همه به نظر آفیسر بر میگرده
تشکر کنندگان:
(2013-03-22 ساعت 02:18)enchantress_boy نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 22:11)maahtab نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 19:39)bayat_r نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 15:33)maahtab نوشته:  سلام ....با تبریک سال نو و این که ان شاءالله امسال سال خوبی برای همگی باشه و همه در این پروسه و البته در ادامه راه موفق باشند

می خواستم بدونم اعضای قدیمی تر اطلاع دارند که کسایی اینجا بوده باشند که در فاصله برنده شدن لاتاری و البته بعد از ارسال فرم های اول، مکان زندگیشون از ایران به کشور دیگه تغییر پیدا کرده باشه( البته نه به صورت اقامت دائم ) اقامت موقت که مثلا مورد من دانشجویی است.
من فرم های آپدیت شده رو به همراه سوپیشینه دو تا کشور فرستادم . و البته پاسپورت که به همراه ویزا و کارت موقت اقامت منه ..
خیلی از این بابت نگران و سرگردان و سردرگم هستم که آیا مدرک دیگه هم لازم هست یا همین پاسپورت مثلا کفایت می کنه.( در دستور العمل های خود سایت سفارت چیزی قید نشده واقعا)
مثلا من مدرک امسال رو قاعدتا هنوز نگرفتم اما آخرین مدرکم رو که لیسانس باشه فرستادم. می خواستم بدونم برای امسال هم لازمه چیزی ببرم ؟
ممنون می شم من رو از این سردرگمی نجات بدید...دو هفته آینده مصاحبه خواهم داشت... در ضمن من سفارت رو همون آنکارا نگه داشتم و تغییر ندادم که کیسم درگیر تغییر محل مصاحبه نشه و خیالم راحت تر باشه ...
چند ماهه که رفتید اون کشور ؟
امضای من رو نگاه کنید ببینید که مدارک ذکر شده کمکتون میکنه؟

من حدود 6 ماه می شه ...از اول سال تحصیلی 2012 - 2013 ...
من این مدارکی را که شما زحمت کشیدید راهنمایی کردید نگاه کردم، این ها رو همه رو فرستادم....و البته سوءپیشینه این کشور جدید رو و خب در پاسپورت هم که هم ویزا هم نوع ویزا و هم تاریخ ورود و خروج و همه چیز مشخص هست...درسم هم که اینجا هنوز تموم نشده چون آخر سال نشده ولی آخرین مدرک رو که لیسانس باشه فرستادم و البته به همراه کارت دانشجویی اینجا ...ولی خیلی سردر گم هستم که آیا چیز دیگه نیاز نیست یا همین کافیه ؟
در ضمن من از اون مدارکی که نوشته بودید زمان مصاحبه باید ببریم مدرک تمکن مالی حساب بانکی و اسپانسر رو هم فرستادم ( به جز یکی از گواهی های اسپانسر که تا روز مصاحبه حاضر می شد) مشکلی که از این نظر وجود نداره ؟
خیلی ممنونم واقعا Smile

اگه هنوز کارنت نشدید سفارتتون رو از آنکارا به کشور و شهری که هستید تغییر بدید، از لحاظ هزینه ای خیلی به نفع تون هستش. سوء پیشینه رو برای چی فرستادید ؟ اون رو باید با تمام مدارکتون روز مصاحبه به سفارت میبردید.یا اگه آنکارا هستید نهایتاً کپی اون رو میفرستادید. اگه این مدرکتون گم بشه و به دست سفارت نرسه یه کم دردسر میشه البته احتمالش کمه. مگه مطمئنید که سفارتتون آنکاراس ؟ یعنی نامه دومتون رو دیدید؟ چون خیلیا آنکارا بودن ولی KCC اونها رو به ابوظبی یا ایروان منتقل کرده. شما هم که در یک کشور دیگه هستید احتمالش هست که KCC بعد از دیدن فرم آپدیت شده شما رو به همون کشوری که هستید انتقال بده. شما اگه امضاتون کامل بود خیلی راحت تر میشد راهنماییتون کرد.

ممنون از پاسخ ...بله من نامه دوم رو گرفتم که همون سفارت آنکاراست و همین الان هم همراه مدارکم فرم های آپدیت شده رو فرستادم...ترجیح خود من به همون سفارت آنکاراست با وجود هزینه بیش تری که داره برام ...پلیس سرتفیکیت رو توی دستورالعمل مدارک که باید ارسال بشه در بند 7 قید کرده ...من سایت پستم رو چک کردم خوشبختانه رسیده بود به سفارت البته میل زدم که چیزی جواب ندادند و اینجا خواندم البته که ظاهرا سفارت در انکارا جواب نمی ده که مدارک رسیده یا نه ...
تشکر کنندگان:
سلام امیدوارم سال بسیار خوبی رو شروع کرده باشید.

میشه لطفا به من لیست مدارک ارسالی به سفارت آنکارا و آدرس سفارت رو بگید پیشاپیش سپاسگزارم.
تشکر کنندگان:
(2013-03-24 ساعت 18:19)hazrat نوشته:  سلام امیدوارم سال بسیار خوبی رو شروع کرده باشید.

میشه لطفا به من لیست مدارک ارسالی به سفارت آنکارا و آدرس سفارت رو بگید پیشاپیش سپاسگزارم.
به صفحه: INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS یا:
اینجا مراجعه کنید.
آدرس سفارت:
American Embassy Ankara
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - Turkey
تشکر کنندگان: ramin_red ، HRSH ، alirezass ، Soap McTavish ، saeid-ss ، bayat_r ، rezagh ، enchantress_boy ، farhad1985 ، mirzamemar ، soruosh
سعید جان ممنون از جوابت ولی من مدارکی که باید پست کنم 15 روز زودتر رو می خوام
تشکر کنندگان:
(2013-03-24 ساعت 19:14)hazrat نوشته:  سعید جان ممنون از جوابت ولی من مدارکی که باید پست کنم 15 روز زودتر رو می خوام
لینک اولی همون مدارک هستند. فایل راهنمای خود سفارت هست.
تشکر کنندگان: hazrat ، Soap McTavish ، enchantress_boy ، farhad1985
(2013-03-24 ساعت 18:19)hazrat نوشته:  سلام امیدوارم سال بسیار خوبی رو شروع کرده باشید.

از آتاترک شما باید داخل خیابان پاریس بپیچید.سفارت اونجاست.
موقعیت سفارت در تصویر زیر مشخص شده

[عکس: vkc3ty3hs1psukeu7bhl.png]

می تونید خودتونم یک جستجوی دقیق تر در google map انجام بدید

توضیح: اگر عکس فیلتره بگید تا جای دیگه آپلود کنم!

نکته!: برای مصاحبه باید به در غربی مراجعه کنید که در عکس با علامت قرمز مشخص کردم

با خودتون کیف نیارید موبایل..USB...هر وسیله الکترونیکی رو ازتون خواهند گرفت ولی موقع خروج پس می دن
راستی اگر خوتون میاین... در ترکی به خیابان میگن "جاده"

پرسش!: این سایت چرا امکان آپلود عکس نداره؟ لاقل واسه من نداره!
موفق باشید

(2013-03-24 ساعت 17:30)maahtab نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 19:39)bayat_r نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 15:33)maahtab نوشته:  سلام ....با تبریک سال نو و این که ان شاءالله امسال سال خوبی برای همگی باشه و همه در این پروسه و البته در ادامه راه موفق باشند

می خواستم بدونم اعضای قدیمی تر اطلاع دارند که کسایی اینجا بوده باشند که در فاصله برنده شدن لاتاری و البته بعد از ارسال فرم های اول، مکان زندگیشون از ایران به کشور دیگه تغییر پیدا کرده باشه( البته نه به صورت اقامت دائم ) اقامت موقت که مثلا مورد من دانشجویی است.
من فرم های آپدیت شده رو به همراه سوپیشینه دو تا کشور فرستادم . و البته پاسپورت که به همراه ویزا و کارت موقت اقامت منه ..
خیلی از این بابت نگران و سرگردان و سردرگم هستم که آیا مدرک دیگه هم لازم هست یا همین پاسپورت مثلا کفایت می کنه.( در دستور العمل های خود سایت سفارت چیزی قید نشده واقعا)
مثلا من مدرک امسال رو قاعدتا هنوز نگرفتم اما آخرین مدرکم رو که لیسانس باشه فرستادم. می خواستم بدونم برای امسال هم لازمه چیزی ببرم ؟
ممنون می شم من رو از این سردرگمی نجات بدید...دو هفته آینده مصاحبه خواهم داشت... در ضمن من سفارت رو همون آنکارا نگه داشتم و تغییر ندادم که کیسم درگیر تغییر محل مصاحبه نشه و خیالم راحت تر باشه ...
چند ماهه که رفتید اون کشور ؟

من این مدارکی را که شما زحمت کشیدید راهنمایی کردید نگاه کردم، این ها رو همه رو فرستادم....و البته سوءپیشینه این کشور جدید رو و خب در پاسپورت هم که هم ویزا هم نوع ویزا و هم تاریخ ورود و خروج و همه چیز مشخص هست...درسم هم که اینجا هنوز تموم نشده چون آخر سال نشده ولی آخرین مدرک رو که لیسانس باشه فرستادم و البته به همراه کارت دانشجویی اینجا ...ولی خیلی سردر گم هستم که آیا چیز دیگه نیاز نیست یا همین کافیه ؟
در ضمن من از اون مدارکی که نوشته بودید زمان مصاحبه باید ببریم مدرک تمکن مالی حساب بانکی و اسپانسر رو هم فرستادم ( به جز یکی از گواهی های اسپانسر که تا روز مصاحبه حاضر می شد) مشکلی که از این نظر وجود نداره ؟
خیلی ممنونم واقعا Smile

اگه هنوز کارنت نشدید سفارتتون رو از آنکارا به کشور و شهری که هستید تغییر بدید، از لحاظ هزینه ای خیلی به نفع تون هستش. سوء پیشینه رو برای چی فرستادید ؟ اون رو باید با تمام مدارکتون روز مصاحبه به سفارت میبردید.یا اگه آنکارا هستید نهایتاً کپی اون رو میفرستادید. اگه این مدرکتون گم بشه و به دست سفارت نرسه یه کم دردسر میشه البته احتمالش کمه. مگه مطمئنید که سفارتتون آنکاراس ؟ یعنی نامه دومتون رو دیدید؟ چون خیلیا آنکارا بودن ولی KCC اونها رو به ابوظبی یا ایروان منتقل کرده. شما هم که در یک کشور دیگه هستید احتمالش هست که KCC بعد از دیدن فرم آپدیت شده شما رو به همون کشوری که هستید انتقال بده. شما اگه امضاتون کامل بود خیلی راحت تر میشد راهنماییتون کرد.

ممنون از پاسخ ...بله من نامه دوم رو گرفتم که همون سفارت آنکاراست و همین الان هم همراه مدارکم فرم های آپدیت شده رو فرستادم...ترجیح خود من به همون سفارت آنکاراست با وجود هزینه بیش تری که داره برام ...پلیس سرتفیکیت رو توی دستورالعمل مدارک که باید ارسال بشه در بند 7 قید کرده ...من سایت پستم رو چک کردم خوشبختانه رسیده بود به سفارت البته میل زدم که چیزی جواب ندادند و اینجا خواندم البته که ظاهرا سفارت در انکارا جواب نمی ده که مدارک رسیده یا نه ...

دیر جواب می دن ولی من تاحال هر ایمیلی زدن جواب دادن مگر اینکه شامل یک سری مراحل اداری بشید که در زمانش خودشون به شما میل خواهند زد
تشکر کنندگان: rezagh ، farhad1985 ، soruosh
(2013-03-24 ساعت 20:26)Sh_Mohajer نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 17:30)maahtab نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 19:39)bayat_r نوشته:  چند ماهه که رفتید اون کشور ؟

خیلی ممنونم واقعا Smile

دیر جواب می دن ولی من تاحال هر ایمیلی زدن جواب دادن مگر اینکه شامل یک سری مراحل اداری بشید که در زمانش خودشون به شما میل خواهند زد

متوجه منظورتون نشدم ...میل من فقط در ارتباط با رسیدن مدارکم بود به خود سفارت آنکارا...بعضی ها اینجا گفته بودند که در این مورد جواب نمی دن، البته پست گفته که مدارک رسیده...شما میلی برای رسیدن مدارک مصاحبه به سفارت آنکارا هم فرستادید ؟ می شه اگر فرستادید لطف کنید مشابهش رو بگذارید که من هم مشابه همون رو دوباره میل کنم ؟ ممنون می شم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان