کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سال نوتون مبارک. من مادرم ماهه دیگه کارنت میشن و من رو حسابی که خودم مالزی هستم محل مصاحبه رو کوالالامپور زدم . می خواستم ببینم کسی می دونه سفارت کوالالامپور افیسر فارسی زبان یا مترجم داره چون من مادرم خیلی به انگلیسی مسلط نیست .خوده سفارت خیلی اطلاعات ندارن و کی سی سی هم اطلاع نداشت ولی گفتن هنوز وقت داری که عوض کنی به ابوظبی یه انکارا . در ضمن من مادرم ایران زندگی می کنن. ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
سال نو مبارک

مدرک تحصیلی فقط برای برنده اصلی است یا همه ؟ ؟؟بقیه مدارک چطور ؟؟
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان:
سلام ....با تبریک سال نو و این که ان شاءالله امسال سال خوبی برای همگی باشه و همه در این پروسه و البته در ادامه راه موفق باشند

می خواستم بدونم اعضای قدیمی تر اطلاع دارند که کسایی اینجا بوده باشند که در فاصله برنده شدن لاتاری و البته بعد از ارسال فرم های اول، مکان زندگیشون از ایران به کشور دیگه تغییر پیدا کرده باشه( البته نه به صورت اقامت دائم ) اقامت موقت که مثلا مورد من دانشجویی است.
من فرم های آپدیت شده رو به همراه سوپیشینه دو تا کشور فرستادم . و البته پاسپورت که به همراه ویزا و کارت موقت اقامت منه ..
خیلی از این بابت نگران و سرگردان و سردرگم هستم که آیا مدرک دیگه هم لازم هست یا همین پاسپورت مثلا کفایت می کنه.( در دستور العمل های خود سایت سفارت چیزی قید نشده واقعا)
مثلا من مدرک امسال رو قاعدتا هنوز نگرفتم اما آخرین مدرکم رو که لیسانس باشه فرستادم. می خواستم بدونم برای امسال هم لازمه چیزی ببرم ؟
ممنون می شم من رو از این سردرگمی نجات بدید...دو هفته آینده مصاحبه خواهم داشت... در ضمن من سفارت رو همون آنکارا نگه داشتم و تغییر ندادم که کیسم درگیر تغییر محل مصاحبه نشه و خیالم راحت تر باشه ...
تشکر کنندگان:
(2013-03-21 ساعت 15:33)maahtab نوشته:  سلام ....با تبریک سال نو و این که ان شاءالله امسال سال خوبی برای همگی باشه و همه در این پروسه و البته در ادامه راه موفق باشند

می خواستم بدونم اعضای قدیمی تر اطلاع دارند که کسایی اینجا بوده باشند که در فاصله برنده شدن لاتاری و البته بعد از ارسال فرم های اول، مکان زندگیشون از ایران به کشور دیگه تغییر پیدا کرده باشه( البته نه به صورت اقامت دائم ) اقامت موقت که مثلا مورد من دانشجویی است.
من فرم های آپدیت شده رو به همراه سوپیشینه دو تا کشور فرستادم . و البته پاسپورت که به همراه ویزا و کارت موقت اقامت منه ..
خیلی از این بابت نگران و سرگردان و سردرگم هستم که آیا مدرک دیگه هم لازم هست یا همین پاسپورت مثلا کفایت می کنه.( در دستور العمل های خود سایت سفارت چیزی قید نشده واقعا)
مثلا من مدرک امسال رو قاعدتا هنوز نگرفتم اما آخرین مدرکم رو که لیسانس باشه فرستادم. می خواستم بدونم برای امسال هم لازمه چیزی ببرم ؟
ممنون می شم من رو از این سردرگمی نجات بدید...دو هفته آینده مصاحبه خواهم داشت... در ضمن من سفارت رو همون آنکارا نگه داشتم و تغییر ندادم که کیسم درگیر تغییر محل مصاحبه نشه و خیالم راحت تر باشه ...
چند ماهه که رفتید اون کشور ؟
امضای من رو نگاه کنید ببینید که مدارک ذکر شده کمکتون میکنه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، maahtab ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13
سلام دوستان، سال نو مبارک
امیدوارم که تا به امروز عده ی زیادی از این جمع ویزای یک ضرب گرفته باشند ما که هفته گذشته صورتی گرفتیم.
یکی دو سوال دارم که خواهش میکنم دوستان با تجربه لطف کنند و جواب بدهند.
1- یکی از اساتید ما امروز میگفت کسی که گرین کارت بگیره ظاهرا تا 3 سال نمیتونه کار کنه یا پول بگیره از کشور آمریکا؟! آیا درسته؟
2- میگفت نمیشه تا 3 سال از آمریکا بیرون آمد یا ویزای سفید یا permanent vise گرفت. کی میتونیم واسه این ویزا که بهمون اجازه میده 2 سال خارج از آمریکا زندگی کنیم درخواست بدیم؟ چون ما تا 3 سال دیگه درسمون تموم نمیشه؟
3- آیا میشه در حالی که گرین کارت داریم از بورس های کشور آمریکا که به دانشجویان خارجی میده استفاده کنیم؟ چرا که ما انقدر پس انداز نداریم که بتونیم 3 سال بدون گرفتن هیچ پولی یا بدون کار کردن تو آمریکا دوام بیاوریم
4- آیا میتونیم کار کنیم؟ چه تیپ کارهائی؟
دوستان من واقعا گیج شدم نمیدونم ما به خاطر ایرانی بودن و سخت ویزا گرفتنمونه که اینقدر واسه گرین کارت هیجان زده ایم یا اینکه واقعا با ارزش تر از اونیه که من فکر میکنم! چرا که الان توی ترکیه هیچ کس برای گرفتن گرین کارت مثل ما ایرانی ها هیجان نداره. دختر خانومی رو توی سفارت دیدم که بعد از گرفتن ویزای یک ضرب جیغ و داد میکشید و هورا هورا میکرد طوری که مامور سفارت که بهش ویزا رو داد با تعجب بهش نگاه میکرد!!!!!!! میگن سال های اول در آمریکا با گرین کارت خیلی خیلی سخت خواهد گذشت. اما هیچ کس پیرامون این مسئله در مهاجرسرا ندیدم که سوالی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بخصوص شمائی که الان با موفقیت وارد آمریکا شدید و به آرزوتون رسیدید لطفا بیشتر ماها رو راهنمائی بفرمائید؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13
(2013-03-21 ساعت 20:45)afrash نوشته:  سلام دوستان
امیدوارم که تا به امروز عده ی زیادی از این جمع ویزای یک ضرب گرفته باشند ما که هفته گذشته صورتی گرفتیم.
1- یکی از اساتید ما امروز میگفت کسی که گرین کارت بگیره ظاهرا تا 3 سال نمیتونه کار کنه یا پول بگیره از کشور آمریکا؟! آیا درسته؟
2- میگفت نمیشه تا 3 سال از آمریکا بیرون آمد یا ویزای سفید یا permanent vise گرفت. کی میتونیم واسه این ویزا که بهمون اجازه میده 2 سال خارج از آمریکا زندگی کنیم درخواست بدیم؟ چون ما تا 3 سال دیگه درسمون تموم نمیشه؟
3- آیا میشه در حالی که گرین کارت داریم از بورس های کشور آمریکا که به دانشجویان خارجی میده استفاده کنیم؟ چرا که ما انقدر پس انداز نداریم که بتونیم 3 سال بدون گرفتن هیچ پولی یا بدون کار کردن تو آمریکا دوام بیاوریم
دوستان من واقعا گیج شدم نمیدونم ما به خاطر ایرانی بودن و سخت ویزا گرفتنمونه که اینقدر واسه گرین کارت هیجان زده ایم یا اینکه واقعا با ارزش تر از اونیه که من فکر میکنم! چرا که الان توی ترکیه هیچ کس برای گرفتن گرین کارت مثل ما ایرانی ها هیجان نداره. دختر خانومی رو توی سفارت دیدم که بعد از گرفتن ویزای یک ضرب جیغ و داد میکشید و هورا هورا میکرد طوری که مامور سفارت که بهش ویزا رو داد با تعجب بهش نگاه میکرد!!!!!!! میگن سال های اول در آمریکا با گرین کارت خیلی خیلی سخت خواهد گذشت. اما هیچ کس پیرامون این مسئله در مهاجرسرا ندیدم که سوالی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بخصوص شمائی که الان با موفقیت وارد آمریکا شدید و به آرزوتون رسیدید لطفا بیشتر ماها رو راهنمائی بفرمائید؟
ببخشید جوابتون رو رک میگم:
- ایشون استاد هر چی هست از گرین کارت هیچی نمیدونه
- شما از یکی دو هفته بعد که گرین کارت رو گرفتی میتونی توی هر کاری استخدام بشی ولی بهتره بعد از یکسال درس رو شروع کنی
- میتونی یک هفته بعد از ورود به آمریکا از این کشور خارج بشی

کلاً همه حرفهایی که ایشون زدند اشتباه محضه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-03-21 ساعت 20:45)afrash نوشته:  سلام دوستان، سال نو مبارک

سلام دوست عزیز
تا جایی که من میدونم، شما به محض اینکه گرین کارتتون اومد، میتونید به ایران برگردید...شما باید در طی 60 ماه، 30 ماه اون را داخل خاک آ.م.ر.ی.کا باشید و بیشتر از 6ماه هم از اونجا خارج نشوید مگه اینکه ویزای سفید گرفته باشید...این صحبتایی که شما میگید واسه کسایی هست که ویزای دانشچویی بدون گرین کارت دارن که نمیتونن از اونجا بیان بیرون
شما هرکاریهم بخواهید چون گرین کارت دارید میتونید انجام بدهید
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: shimoda ، bayat_r ، afrash ، Soap McTavish ، alirezass ، mirzamemar ، Saeedv13 ، enchantress_boy ، Judy Abbott 13 ، r91
خیلی خیلی از راهنمائی های شما متشکرم
ما در سایت های مختلف مزایای گرین کارت و مراحل گرفتن permenent vise رو مطالعه کردیم. اما همونطور گفتم چون الان در ترکیه دانشجو هستیم و نمیخواهیم درسمون را ناتمام بذاریم به هر حال این سوالات هم اگر از طرف شخصی مثل استاد آدم مطرح بشه میتونه ذهن را مشغول کنه که جواب های شما این نگرانی رو برطرف میکنه.
ولی دوستان همه جا میخونیم که کسی که گرین کارت داره با شهریه ی یک شهروند آمریکائی در دانشگاه میتونه تحصیل کنه. آیا کسانی بودن که با وجود گرین کارت بورس هم بگیرند برای شهریه دانشگاه و زندگی؟
آیا دوستانی در مقطع دکترا یا فوق دکترا داریم که بدر این مقاطع بورس شده باشند؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-21 ساعت 19:39)bayat_r نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 15:33)maahtab نوشته:  سلام ....با تبریک سال نو و این که ان شاءالله امسال سال خوبی برای همگی باشه و همه در این پروسه و البته در ادامه راه موفق باشند

من حدود 6 ماه می شه ...از اول سال تحصیلی 2012 - 2013 ...
من این مدارکی را که شما زحمت کشیدید راهنمایی کردید نگاه کردم، این ها رو همه رو فرستادم....و البته سوءپیشینه این کشور جدید رو و خب در پاسپورت هم که هم ویزا هم نوع ویزا و هم تاریخ ورود و خروج و همه چیز مشخص هست...درسم هم که اینجا هنوز تموم نشده چون آخر سال نشده ولی آخرین مدرک رو که لیسانس باشه فرستادم و البته به همراه کارت دانشجویی اینجا ...ولی خیلی سردر گم هستم که آیا چیز دیگه نیاز نیست یا همین کافیه ؟
در ضمن من از اون مدارکی که نوشته بودید زمان مصاحبه باید ببریم مدرک تمکن مالی حساب بانکی و اسپانسر رو هم فرستادم ( به جز یکی از گواهی های اسپانسر که تا روز مصاحبه حاضر می شد) مشکلی که از این نظر وجود نداره ؟
خیلی ممنونم واقعا Smile
تشکر کنندگان:
دوستان این فرم 10 سوالی برام ایمیل میشه درسته؟
آفیسر هیچی نگفت به ما در باره این فرم از 18 مارچ تا الان هم چیزی برای من ایمیل نشده
چقدر طول میکشه به دستمون برسه این فرم؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-21 ساعت 22:16)afrash نوشته:  دوستان این فرم 10 سوالی برام ایمیل میشه درسته؟
آفیسر هیچی نگفت به ما در باره این فرم از 18 مارچ تا الان هم چیزی برای من ایمیل نشده

اگه لازم بود بهتون میگفتن یا ایمیل میکردن. وقتی نکردن یعنی لازم نبوده. نگران نباشید. خیلیا این فرم 9 سوالی رو دریافت نمی کنن.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، bayat_r
(2013-03-21 ساعت 22:16)afrash نوشته:  دوستان این فرم 10 سوالی برام ایمیل میشه درسته؟

دوست عزیز این فرم برای کسانی ارسال می شه که افیسر صلاح بدونه و در زمان مصاحبه بهتون میگه که فرم را برایتان ایمیل خواهد کرد، پس اگه افیسر چیزی نگفته فرمی هم برایتان نخواهد امد. بی جهت منتظر نباشیدSmile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، byousefi_p ، Judy Abbott 13 ، alirezass ، Soap McTavish ، rezagh
(2013-03-21 ساعت 22:11)maahtab نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 19:39)bayat_r نوشته:  

من حدود 6 ماه می شه ...از اول سال تحصیلی 2012 - 2013 ...
من این مدارکی را که شما زحمت کشیدید راهنمایی کردید نگاه کردم، این ها رو همه رو فرستادم....و البته سوءپیشینه این کشور جدید رو و خب در پاسپورت هم که هم ویزا هم نوع ویزا و هم تاریخ ورود و خروج و همه چیز مشخص هست...درسم هم که اینجا هنوز تموم نشده چون آخر سال نشده ولی آخرین مدرک رو که لیسانس باشه فرستادم و البته به همراه کارت دانشجویی اینجا ...ولی خیلی سردر گم هستم که آیا چیز دیگه نیاز نیست یا همین کافیه ؟
در ضمن من از اون مدارکی که نوشته بودید زمان مصاحبه باید ببریم مدرک تمکن مالی حساب بانکی و اسپانسر رو هم فرستادم ( به جز یکی از گواهی های اسپانسر که تا روز مصاحبه حاضر می شد) مشکلی که از این نظر وجود نداره ؟
خیلی ممنونم واقعا Smile

اگه هنوز کارنت نشدید سفارتتون رو از آنکارا به کشور و شهری که هستید تغییر بدید، از لحاظ هزینه ای خیلی به نفع تون هستش. سوء پیشینه رو برای چی فرستادید ؟ اون رو باید با تمام مدارکتون روز مصاحبه به سفارت میبردید.یا اگه آنکارا هستید نهایتاً کپی اون رو میفرستادید. اگه این مدرکتون گم بشه و به دست سفارت نرسه یه کم دردسر میشه البته احتمالش کمه. مگه مطمئنید که سفارتتون آنکاراس ؟ یعنی نامه دومتون رو دیدید؟ چون خیلیا آنکارا بودن ولی KCC اونها رو به ابوظبی یا ایروان منتقل کرده. شما هم که در یک کشور دیگه هستید احتمالش هست که KCC بعد از دیدن فرم آپدیت شده شما رو به همون کشوری که هستید انتقال بده. شما اگه امضاتون کامل بود خیلی راحت تر میشد راهنماییتون کرد.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: mrr777 ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، pr.kia ، Hedieh20 ، rezagh ، maahtab
(2013-03-21 ساعت 22:01)afrash نوشته:  خیلی خیلی از راهنمائی های شما متشکرم
ما در سایت های مختلف مزایای گرین کارت و مراحل گرفتن permenent vise رو مطالعه کردیم. اما همونطور گفتم چون الان در ترکیه دانشجو هستیم و نمیخواهیم درسمون را ناتمام بذاریم به هر حال این سوالات هم اگر از طرف شخصی مثل استاد آدم مطرح بشه میتونه ذهن را مشغول کنه که جواب های شما این نگرانی رو برطرف میکنه.
ولی دوستان همه جا میخونیم که کسی که گرین کارت داره با شهریه ی یک شهروند آمریکائی در دانشگاه میتونه تحصیل کنه. آیا کسانی بودن که با وجود گرین کارت بورس هم بگیرند برای شهریه دانشگاه و زندگی؟
آیا دوستانی در مقطع دکترا یا فوق دکترا داریم که بدر این مقاطع بورس شده باشند؟
دوست من در صورتی میتونید در امریکا بورسیه بگیرید که در رشته خاصی تبحر داشته باشید و یا شرایط مورد نظر بورس مربوط رو داشته باشید. بورسهای زیادی در دانشگاههای امریکا وجود داره و هر کدوم شرایط خاص خودش رو داره و اگر شما شرایط اون رو داشته باشید می تونید پس از ورود به امریکا برای اون بورس درخواست پذیرش بدید.
البته مشخصه که بعضی از بورسها برای افراد کشورهای خاص هستند و شما با داشتن گرین کارت مقیم امریکا محسوب می شوید و ممکنه برای این موارد خاص به شما پذیرش ندهند چون این افراد باید بعد از پایان تحصیل به کشورشون برگردند و این شامل شما که گرین کارت دارید نخواهد شد.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ASALI ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، enchantress_boy ، pr.kia ، Hedieh20 ، ali1982 ، rezagh
(2013-03-21 ساعت 13:34)dpt نوشته:  سلام دوستان
سال نو مبارک

مدرک تحصیلی فقط برای برنده اصلی است یا همه ؟ ؟؟بقیه مدارک چطور ؟؟

سلام و سال نو شما هم مبارک
دوست عزیز ، مدرک تحصیلی برنده اصلی لازمه و باقی مدارک بله هم برا برنده ی اصلی و هم برا همراهان لازمه،تمکن مالی هم بهتره به نام برنده اصلی باشه و برا هر خانواده یکی کافیه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Saeedv13 ، saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان