کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام و با تشکر اززحمات دوستان
من جایی ندیدم که سفارت گواهی کار بخواد ولی بعضی بچه ها اصرار برای بردن گواهی کار دارند؟؟ واقعا بردنش لازمه؟؟
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان:
(2013-03-22 ساعت 10:06)dpt نوشته:  ..من جایی ندیدم که سفارت گواهی کار بخواد ولی بعضی بچه ها اصرار برای بردن گواهی کار دارند؟؟ واقعا بردنش لازمه؟؟
کسی اصرار نداره. فقط محض احتیاط می برن تا اگر لازم شد ارایه بدن. موارد اصلی و ضروری همونهایی هست که در سایت سفارت بهشون اشاره شده.
عمو سعید پس یبار دیگه از روی اطمینان میپرسم که برای فرستادن مدارک به سفارت آنکارا مدرک تحصیلی شخص همراه احتیاج نیست؟فقط برنده اصلی نیازه ؟
بعد چرا توی سفرنامه تون نوشتین 2سری عقد نامه ؟یعنی 2 سری عقدنامه پست کنیم؟یا 1 سری پست کنیم سری بعد رو با خودمون ببریم سفارت؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13
فقط مدارک تحصیلی شخص برنده مورد نیازه.
چون هم برای خانم هم آقا ویزا صادر میشه برای تشکیل پرونده دو نسخه از عقدنامه رو باید به سفارت تحویل بدید بنده خودم 3 نسخه ترجمه کردم 2 نسخه با ارامکس فرستادم برای سفارت 1 نسخه هم برای خودمون نگه داشتم.

2013AS5637 DV 4/12/2013 8:00
2013AS3866 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5588 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5495 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5385 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5642 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5441 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5286 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5216 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5358 DV 4/12/2013 8:00
بچه ها از این شماره ها کسی اینجا هست روز مصاحبه با هم باشیم
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
(2013-03-21 ساعت 22:11)maahtab نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 19:39)bayat_r نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 15:33)maahtab نوشته:  سلام ....با تبریک سال نو و این که ان شاءالله امسال سال خوبی برای همگی باشه و همه در این پروسه و البته در ادامه راه موفق باشند

می خواستم بدونم اعضای قدیمی تر اطلاع دارند که کسایی اینجا بوده باشند که در فاصله برنده شدن لاتاری و البته بعد از ارسال فرم های اول، مکان زندگیشون از ایران به کشور دیگه تغییر پیدا کرده باشه( البته نه به صورت اقامت دائم ) اقامت موقت که مثلا مورد من دانشجویی است.
من فرم های آپدیت شده رو به همراه سوپیشینه دو تا کشور فرستادم . و البته پاسپورت که به همراه ویزا و کارت موقت اقامت منه ..
خیلی از این بابت نگران و سرگردان و سردرگم هستم که آیا مدرک دیگه هم لازم هست یا همین پاسپورت مثلا کفایت می کنه.( در دستور العمل های خود سایت سفارت چیزی قید نشده واقعا)
مثلا من مدرک امسال رو قاعدتا هنوز نگرفتم اما آخرین مدرکم رو که لیسانس باشه فرستادم. می خواستم بدونم برای امسال هم لازمه چیزی ببرم ؟
ممنون می شم من رو از این سردرگمی نجات بدید...دو هفته آینده مصاحبه خواهم داشت... در ضمن من سفارت رو همون آنکارا نگه داشتم و تغییر ندادم که کیسم درگیر تغییر محل مصاحبه نشه و خیالم راحت تر باشه ...
چند ماهه که رفتید اون کشور ؟
امضای من رو نگاه کنید ببینید که مدارک ذکر شده کمکتون میکنه؟

من حدود 6 ماه می شه ...از اول سال تحصیلی 2012 - 2013 ...
من این مدارکی را که شما زحمت کشیدید راهنمایی کردید نگاه کردم، این ها رو همه رو فرستادم....و البته سوءپیشینه این کشور جدید رو و خب در پاسپورت هم که هم ویزا هم نوع ویزا و هم تاریخ ورود و خروج و همه چیز مشخص هست...درسم هم که اینجا هنوز تموم نشده چون آخر سال نشده ولی آخرین مدرک رو که لیسانس باشه فرستادم و البته به همراه کارت دانشجویی اینجا ...ولی خیلی سردر گم هستم که آیا چیز دیگه نیاز نیست یا همین کافیه ؟
در ضمن من از اون مدارکی که نوشته بودید زمان مصاحبه باید ببریم مدرک تمکن مالی حساب بانکی و اسپانسر رو هم فرستادم ( به جز یکی از گواهی های اسپانسر که تا روز مصاحبه حاضر می شد) مشکلی که از این نظر وجود نداره ؟
خیلی ممنونم واقعا Smile

این مدارک رو به کی‌ سی‌ سی‌ فرستادین؟؟؟ یا به سفارت آمریکا در آنکارا؟
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
تشکر کنندگان:
(2013-03-22 ساعت 15:30)ani_sheiton نوشته:  عمو سعید پس یبار دیگه از روی اطمینان میپرسم که برای فرستادن مدارک به سفارت آنکارا مدرک تحصیلی شخص همراه احتیاج نیست؟فقط برنده اصلی نیازه ؟
بعد چرا توی سفرنامه تون نوشتین 2سری عقد نامه ؟یعنی 2 سری عقدنامه پست کنیم؟یا 1 سری پست کنیم سری بعد رو با خودمون ببریم سفارت؟
آنی عزیز
بله مدرک تحصیلی برنده رو باید بفرستید
دو سری عقدنامه باید پست کنید و یه سری با خودتون ببرید
البته عمو سعید عزیز ببخشید من جواب دادم
تشکر کنندگان: nika ، asal1907 ، Soap McTavish ، گل نهال ، Saeedv13 ، ani_sheiton ، babak_1363
دوستان شاید با دیدن این پست من بعضی از سئوال هاتون جواب داده بشه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، mlo ، ramin_red ، babak_1363 ، rezagh
دوستان عزیز
من لیسانسم دست دانشگاهیه که دارم ارشدم رو تمام می کنم و اصلا نه وقتی برای گرفتنش دارم (دانشگاه یه شهر دور از منه)چون 15 فروردین پرواز دارم و دانشگاه ها توی این دوره عید تا 13 تعطیل هستند و نه به راحتی بهم می دن.چی کار کنم؟؟؟ اگر فقط ترجمه لیسانس رو همراهم داشته باشم مشکلی ایجاد می شه؟؟؟
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان:
(2013-03-23 ساعت 02:26)arminaa نوشته:  دوستان عزیز
من لیسانسم دست دانشگاهیه که دارم ارشدم رو تمام می کنم و اصلا نه وقتی برای گرفتنش دارم (دانشگاه یه شهر دور از منه)چون 15 فروردین پرواز دارم و دانشگاه ها توی این دوره عید تا 13 تعطیل هستند و نه به راحتی بهم می دن.چی کار کنم؟؟؟ اگر فقط ترجمه لیسانس رو همراهم داشته باشم مشکلی ایجاد می شه؟؟؟

چرا زودتر به فکر نبودید دوست عزیز.
مشکل که حتما ایجاد میشه. به احتمال خیلی زیاد کسر مدرک می خورید و برای گرفتن ویزا باید اصل مدرکتون رو با خودتون ببرید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، ramin_red ، rezagh
(2013-03-23 ساعت 03:35)mrr777 نوشته:  

چرا زودتر به فکر نبودید دوست عزیز.
مشکل که حتما ایجاد میشه. به احتمال خیلی زیاد کسر مدرک می خورید و برای گرفتن ویزا باید اصل مدرکتون رو با خودتون ببرید.
سلام دوست من،
همونطور که دوست عزیزمون گفتن، حتماً اصل مدرک تحصیلی رو هم می خوان، من که تو ثبت نام اولیه زده بودم دانشجوی دکتری هستم، اونجا هم اصل مدرک فوق لیسانسمو دادم و هم گواهی اشتغال به تحصیل اینکه دانشجوی دکتری هستم. یعنی ازم خواستن.
شما هم سعی کن هر جوری که شده مدرکتو بگیری.
موفق باشی
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: alirezass ، گل نهال ، Judy Abbott 13 ، mirzamemar
(2013-03-22 ساعت 10:06)dpt نوشته:  سلام و با تشکر اززحمات دوستان
من جایی ندیدم که سفارت گواهی کار بخواد ولی بعضی بچه ها اصرار برای بردن گواهی کار دارند؟؟ واقعا بردنش لازمه؟؟

بستگی به کارش داره...برای بعضی مشاغل می خوان...به هر حال خودتون رو آماده کنید

(2013-03-22 ساعت 15:49)vmware نوشته:  فقط مدارک تحصیلی شخص برنده مورد نیازه.
چون هم برای خانم هم آقا ویزا صادر میشه برای تشکیل پرونده دو نسخه از عقدنامه رو باید به سفارت تحویل بدید بنده خودم 3 نسخه ترجمه کردم 2 نسخه با ارامکس فرستادم برای سفارت 1 نسخه هم برای خودمون نگه داشتم.

2013AS5637 DV 4/12/2013 8:00
2013AS3866 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5588 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5495 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5385 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5642 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5441 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5286 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5216 DV 4/12/2013 8:00
2013AS5358 DV 4/12/2013 8:00
بچه ها از این شماره ها کسی اینجا هست روز مصاحبه با هم باشیم

یه نسخه کپی برابر اصل بفرستید...اصل مدارک و ترجمه های تایید شده رو با خودتون ببرید

(2013-03-22 ساعت 11:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-22 ساعت 10:06)dpt نوشته:  ..من جایی ندیدم که سفارت گواهی کار بخواد ولی بعضی بچه ها اصرار برای بردن گواهی کار دارند؟؟ واقعا بردنش لازمه؟؟
کسی اصرار نداره. فقط محض احتیاط می برن تا اگر لازم شد ارایه بدن. موارد اصلی و ضروری همونهایی هست که در سایت سفارت بهشون اشاره شده.

اصراری که نیست!..یه دوستی همراه ما بود که آژانس مسکن داشت..ازشون گواهی خواستن!..بستگی به کارش داره ولی باز هم چند ده هزار تومن ارزش چند شب گیر افتادن تو ترکیه اونم آنکارا رو نداره! سر دو روز حوصله آدم سر می ره!
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، soruosh

هیچ کاری نمی تونی بکنی شما!

تنها راهش اینه که ... مصاحبتون چندمه؟؟؟

بعد 15 باید یکی از دوستانتون بره براتون اشتغال به تحصیل بگیره...اگه مراحل اداریش رو دستی ببره میشه یک روزه گرفت!(من گرفتم - دانشگاه آزاد)...بعد ببره ترجمه...اگه پول بدین 24 ساعته ترجمش میاد!...

اصل گواهی و ترجمش رو ببرن به یکی از این تور ها ... یا آژانس های مسافرتی که براتون بیارتش!این سریع ترین راه! و به اندزه کافی مطمئن ...چون گواهی اشتغال به تحصیل شما برای کسی ارزشی نخواهد داشت که نگران بشید

ولی ....ولی!!!...یه نکته ای...چیزی که بیشتراز همه سفارت تاکید داره دیپلم و ترجمشه

که البته مال من چون دست دانشگاه هست...بسیار ضروری بود که از دانشگاهمم گواهی بگیرم که بونم اثبات کنم!

و!....حالا به هر دلیلی مدرکتون تا روز مصاحبه آماده نشد!...عیب نداره!

سفارت به شما یه فرم صورتی میده! که روش نقص مدرکتون علامت زده شده

برای نواقص مدرک از دوشنبه تا پنج شنبه از 10.5 تا 12 هر موقع برید می تونید پروندتون رو کامل کنید مگه اینکه بعد تکمیل پروندتون شامل پروسه اداری بشید که باید برید منتظر باشید خبرتون کنن

اگر باز هم سوالی بود در خدمتم...ماشالا بسوزه پدر تجربه!...که این یکی برای من خیلی گرون تموم شد! ...و هنوزم ادامه داره

(2013-03-21 ساعت 22:16)afrash نوشته:  دوستان این فرم 10 سوالی برام ایمیل میشه درسته؟
آفیسر هیچی نگفت به ما در باره این فرم از 18 مارچ تا الان هم چیزی برای من ایمیل نشده
چقدر طول میکشه به دستمون برسه این فرم؟
رئیس اگر چیزی براتون قراره ارسال شه و نشده حتما با ایمل از سفارت سوال کنید

حتما جوابتون رو میدن
نکته: با اون ایمیلی سوال کنید که موقع ثبت نام ارسال کردید
فرمتشم رعایت کنید

هم به سفارت بزنید هم به کی سی سی...
چون ممکنه مسئله شما به یکی از اینا ربط نداشته باشه پاستون می دن به اون یکی...اگه به هردو بزنید..سریع تر به نتیجه می رسید
فقط دیر نکنید!...اشتباهی که من کردم

موفق باشید
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، ramin_red ، soruosh
(2013-03-21 ساعت 20:45)afrash نوشته:  سلام دوستان، سال نو مبارک
امیدوارم که تا به امروز عده ی زیادی از این جمع ویزای یک ضرب گرفته باشند ما که هفته گذشته صورتی گرفتیم.
یکی دو سوال دارم که خواهش میکنم دوستان با تجربه لطف کنند و جواب بدهند.
1- یکی از اساتید ما امروز میگفت کسی که گرین کارت بگیره ظاهرا تا 3 سال نمیتونه کار کنه یا پول بگیره از کشور آمریکا؟! آیا درسته؟
2- میگفت نمیشه تا 3 سال از آمریکا بیرون آمد یا ویزای سفید یا permanent vise گرفت. کی میتونیم واسه این ویزا که بهمون اجازه میده 2 سال خارج از آمریکا زندگی کنیم درخواست بدیم؟ چون ما تا 3 سال دیگه درسمون تموم نمیشه؟
3- آیا میشه در حالی که گرین کارت داریم از بورس های کشور آمریکا که به دانشجویان خارجی میده استفاده کنیم؟ چرا که ما انقدر پس انداز نداریم که بتونیم 3 سال بدون گرفتن هیچ پولی یا بدون کار کردن تو آمریکا دوام بیاوریم
4- آیا میتونیم کار کنیم؟ چه تیپ کارهائی؟
دوستان من واقعا گیج شدم نمیدونم ما به خاطر ایرانی بودن و سخت ویزا گرفتنمونه که اینقدر واسه گرین کارت هیجان زده ایم یا اینکه واقعا با ارزش تر از اونیه که من فکر میکنم! چرا که الان توی ترکیه هیچ کس برای گرفتن گرین کارت مثل ما ایرانی ها هیجان نداره. دختر خانومی رو توی سفارت دیدم که بعد از گرفتن ویزای یک ضرب جیغ و داد میکشید و هورا هورا میکرد طوری که مامور سفارت که بهش ویزا رو داد با تعجب بهش نگاه میکرد!!!!!!! میگن سال های اول در آمریکا با گرین کارت خیلی خیلی سخت خواهد گذشت. اما هیچ کس پیرامون این مسئله در مهاجرسرا ندیدم که سوالی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بخصوص شمائی که الان با موفقیت وارد آمریکا شدید و به آرزوتون رسیدید لطفا بیشتر ماها رو راهنمائی بفرمائید؟

1 - می تونید کار کنید...ولی خوب احتمالا و مطمئنا کار مورد علاقتون نخواهد بود
یکی دو سال اول خیلی سخت خواهد بود چون احتمالا ریال بیشتر خرج خواهی کرد تا دلار...خیلی خیلی مراقب باشید...فقط شما نمی تونید از دولت درخواست حقوق بی کاری کنید!...چون میگن شما مگه تمکین مای اعلام نکردی!...یا مگه اسپانسر نداشتی ...و اگه خطایی ازتون سر بزنه میرن یقه اسپانسر رو میگیرن!...
پس چیزی که بسیـــــــار بسیـــــــار مهم خواهد بود اینکه به هیچ وجه هیچ گونه سابقه بدی برای خودتون ایجاد نکنید...چون یک کد ملی به شما اختصاص داده خواهد شد...و هر کاری که انجام بدید!حتی اگه از چراغ قرمز رد شید...تا پایان عمر باهاتون خواهد بود....و تو آمریکا هیچ چیز با ارزش تر از سابقه خوب ...نیست...تو آمریکا تمام روابط بر اساس اعتماد کامله تا زمانی که عکسش ثابت شه...می تونید برید بگید من دکتری دارم میگن اوکی بیا اینم کار ولی اگه گندش دراد!...دیگه تا پایان عمر بی آبرو خواهید شد و دیگه هیچ جایی در آمریکا نخواهید داشت!...این درست چیزی یه که ما ایرانی ها نادیده می گیریم!...تو ایران هرکاری می کنیم میگیم کی می فهمه !!!...ولی تو آمیکا شما یه حرکت نادرست انجام بدید زندگیتون خراب میشه ...و باید خیلی جون بکنید که پسش بگیرید!

**** پس چیز مهمی که هست آبرو و اعتبارتون رو دو دستی بچسبید که باش میشه هر کاری کرد و بدون اون نابودید...در مورد کار هم...کار که عار نیست!

2-
بعد ورود به آمریکا و تحویل مدارک پزشکیتون یه یک هفته ده روزی طول خواهد کشید که آیدی امنیتی شما بیاد!..(برای این مدت فکری بکنید و در آدرسی باشید که به سفارت اعلام کردید)...
بعد اون و گرفتن کارتتون که سبز رنگم نیست(چشمک)...اسمش سبزه!..می تونید آمریکا رو ترک کنید!

فقط نکته!!!!---- طبق قانون آمریکا با داشتن این کارت اجازه دارید تنها به مدت شش ماه از خال امریکا خارج شید...حالا هر جای دنیا که برید...یک روز هم کمتر شه باطلش می کنن...شوخی هم ندارن!...
پاس سفید هم شرایطی داره که باید بپرسی من نمی دونم
فقط یه چیزی بین خودمون!شما سه سال درست مونده!....ول کن!!!..بیــخیال!!!...می ری اونجا می خونی...من بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که تو ایران دانشگاه رفتم ...خوب نمی دونستم که چنین داستانی برام پیش خواهد اومد!...وگرنه مگه خلم که یک ساعت دیگم عمرم تلف کنم

کاری که شما می تونی بکنی...اینه که به بهونه زبان که هیچوقت تو ایران اونقدر خوب یاد نمی گیری که به دردت بخوره...بری اونجا شروع کنی...و با فرهنگ مردم آشنا بشی...می دونم که بعضی دانشگاه ها بخصوص تو غرب و مرکز دوره زبان و حتی آزمون تافل یا آیلسشون رایگانه!...چون شما بعد یک سال اقامت یه جورایی آمریکایی هستی!...

فقط یکی دو سال خیلی برات سخت خواهد گذشت...چون ریال خرج خواهی کرد...تا بر فرض محال هم درسی خوندی(چشمک)..مدرکی هم گرفتی...مدرک دانشگاه ما اونجا مفت نمی ارزه!...بازم همون آش و همون کاسه هست...الان که خیلی پیش نرفتی...شروع کن برای دانشگاه های مختلف درخواست بفرست...می دونم که حتی می تونی واحد های ایرانت رو هم ببری...دوست من فیزیک می خونه ...واحد هاش رو برد تطبیق میدن...حتی دو سه تا درسش نمره مورد قبول نداشت ...گفتن باید بری سر کلاس....رفت به استادش گفت من اینا رو بلدم استادش گفت اوکی...چند شدی براش نمره رو گذاشت!(حتی دوستم تمام مدارکش تو کیفش بود با کلی شک رفته بود) و لی استاد حتی ازش مدرک نخواست!...میگم اونجا همچی بر اساس اعتماده!...و هیچی براشون با ارزش تر از وقت و عمر آدم ها نیست!!!...مهمتر از دانشگاه اولین چیزی که باید یاد بگیری اینه که برای خودت وقتت و زندگیت ارزش قاعل باشی ...اینکه بمونم...بخونم ...و...بگیرم...اینا همش حرفه...اگه می خوای تو آمریکا بمونی!...باید مثل یک آمریکایی فکر کنی...زندگی کنی!...پس عمرت رو تو ایران حدر نده!..حتی یک ساعت

3-
اگه لیسانس بخوای بخونی یه کم سختته!وولی اگه فوق باشی!...دانشگاه خودش بت کا میده!
بهترین کاری که می کنی! اینه که از همین حالا شروع کنی با دانشگاه های مختلف ارتباط بگیری!...اگه یک نفر تو کل آمریکا تورو تایید کنه ...همچی حله...دختر عموی من که رفت گرین کارتم نداشت ..با یه ویزا رفت!
دیپلمشم نگرفته بود
ولی تونست...تایید آدم هایی رو بدست بیاره!...اونا هم تاییدش کردن الان فوقش خونده دنبال دکتری هست!...این موضوع بستیگی بسیارشدیدی به رشته مورد نظرت ....زبان اینگلیسیت...و توانایی شما در ارتباط با آدم ها داره!

4 -
اگه دیپلم داری ...باید بری دانشگاه ولی سعی کن بعد سال اول بری...هم زبان می خونی هم تو محیط جا میوفتی!...بعدشم تو یک سال اول باید شهریه خارجی هارو بدی....همین جوری خود آمریکایی ها یه شهریه هایی تو بعضی رشته ها می دن که چشات هشت تا میشه...باید هرچه سریع تر یه استادی پیدا کنی که تاییدت کنه...فاند بگیری!...کار هم ...احتمالا برای شروع باید به کارگری فکرکنی...حالا این میتونه از زدن چمن های دانشگاهتون باشه...تا پیش خدمتی و بت برنخوره..شستن سرویس های بهداشتی ..البته مطمئن باش هر کاری بکنی...احترام و ارزشت سر جاش خواهد بود

فقط نصیحت من به شما!...تو این فرصتی که داری عوض چرخ زدن در دانشگاه(بت برنخوره مام هام همین طوری مهنس شدیم) سعی کنید تا می تونی توانمدی هات رو گسترش بدی
سازی می زنی ...روش سخت کار کنی...رانندگی بلدی...تصدیقت رو بین المللی کن!...(شک نکن به درد می خوره)...شنا بلدی بری ناجی استخر شی...یک ماهه می دن..مربی شی..رقص بلدی...روش کار کنی!!...لوله کشی...برق کاری...هرچی می تونی توانمندی...مدارک بین المللی بگیری...نه از اینا که مجتمع ...ـی تهران میده...توانایی شاید ولی مدرکشون به درد خودشون می خوره...تصدیق بین المللی هم اعتبارش محدوده ولی حد اقل راه و چاه آزمون دادن در آمریکا رو یاد می گیری!...حتی اگه خیاطی بلدی!...هرچی!!!...هرچی که خودت می دونی هرچی بیشتر و بهتر بلد باشی این چند سال اول رو راحت تر میگذرونی آدم های بیشتری می بینی...و سریع تر جا میوفتی

دیگه حرفی برات ندارم دوست من جز آرزوی موفقیت
اگر باز هم سوالی بود در خدمتم
سربلند و پیروز باشید
تشکر کنندگان: saeid-ss ، Soap McTavish ، گل نهال ، byousefi_p ، payam62 ، alirezass ، ziza ، Tir-Tapar ، so_ar ، mirzamemar ، soruosh ، jazirehh ، even ، afthab
ترجمه ها صرفا به تائید مترجم باید بشه دیگه؟
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: ramin_red
(2013-03-23 ساعت 22:43)byousefi_p نوشته:  ترجمه ها صرفا به تائید مترجم باید بشه دیگه؟

بله دوست من ولی من برای اطمینان خودم توجه داشته باشید برای اطمینان خودمBig Grinگفتم به تایید دادگستری و هر مهر دیگه که لازمه بزنه
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان