2013-03-24 ساعت 21:42
(2013-03-24 ساعت 20:42)maahtab نوشته:اگه پست گفته که حله .والا من مدارکم رو خودم بردم و چیزی ارسال نکردم.ولی برای چیزای دیگه که میل زدم جوابم رو دادن(2013-03-24 ساعت 20:26)Sh_Mohajer نوشته:
(2013-03-24 ساعت 17:30)maahtab نوشته:(2013-03-22 ساعت 02:18)enchantress_boy نوشته:(2013-03-21 ساعت 22:11)maahtab نوشته: من حدود 6 ماه می شه ...از اول سال تحصیلی 2012 - 2013 ...
من این مدارکی را که شما زحمت کشیدید راهنمایی کردید نگاه کردم، این ها رو همه رو فرستادم....و البته سوءپیشینه این کشور جدید رو و خب در پاسپورت هم که هم ویزا هم نوع ویزا و هم تاریخ ورود و خروج و همه چیز مشخص هست...درسم هم که اینجا هنوز تموم نشده چون آخر سال نشده ولی آخرین مدرک رو که لیسانس باشه فرستادم و البته به همراه کارت دانشجویی اینجا ...ولی خیلی سردر گم هستم که آیا چیز دیگه نیاز نیست یا همین کافیه ؟
در ضمن من از اون مدارکی که نوشته بودید زمان مصاحبه باید ببریم مدرک تمکن مالی حساب بانکی و اسپانسر رو هم فرستادم ( به جز یکی از گواهی های اسپانسر که تا روز مصاحبه حاضر می شد) مشکلی که از این نظر وجود نداره ؟
خیلی ممنونم واقعا
اگه هنوز کارنت نشدید سفارتتون رو از آنکارا به کشور و شهری که هستید تغییر بدید، از لحاظ هزینه ای خیلی به نفع تون هستش. سوء پیشینه رو برای چی فرستادید ؟ اون رو باید با تمام مدارکتون روز مصاحبه به سفارت میبردید.یا اگه آنکارا هستید نهایتاً کپی اون رو میفرستادید. اگه این مدرکتون گم بشه و به دست سفارت نرسه یه کم دردسر میشه البته احتمالش کمه. مگه مطمئنید که سفارتتون آنکاراس ؟ یعنی نامه دومتون رو دیدید؟ چون خیلیا آنکارا بودن ولی KCC اونها رو به ابوظبی یا ایروان منتقل کرده. شما هم که در یک کشور دیگه هستید احتمالش هست که KCC بعد از دیدن فرم آپدیت شده شما رو به همون کشوری که هستید انتقال بده. شما اگه امضاتون کامل بود خیلی راحت تر میشد راهنماییتون کرد.
ممنون از پاسخ ...بله من نامه دوم رو گرفتم که همون سفارت آنکاراست و همین الان هم همراه مدارکم فرم های آپدیت شده رو فرستادم...ترجیح خود من به همون سفارت آنکاراست با وجود هزینه بیش تری که داره برام ...پلیس سرتفیکیت رو توی دستورالعمل مدارک که باید ارسال بشه در بند 7 قید کرده ...من سایت پستم رو چک کردم خوشبختانه رسیده بود به سفارت البته میل زدم که چیزی جواب ندادند و اینجا خواندم البته که ظاهرا سفارت در انکارا جواب نمی ده که مدارک رسیده یا نه ...
دیر جواب می دن ولی من تاحال هر ایمیلی زدن جواب دادن مگر اینکه شامل یک سری مراحل اداری بشید که در زمانش خودشون به شما میل خواهند زد
متوجه منظورتون نشدم ...میل من فقط در ارتباط با رسیدن مدارکم بود به خود سفارت آنکارا...بعضی ها اینجا گفته بودند که در این مورد جواب نمی دن، البته پست گفته که مدارک رسیده...شما میلی برای رسیدن مدارک مصاحبه به سفارت آنکارا هم فرستادید ؟ می شه اگر فرستادید لطف کنید مشابهش رو بگذارید که من هم مشابه همون رو دوباره میل کنم ؟ ممنون می شم
شما کاری که می تونید بکنید مگر نه اینکه اصل مدارکتون رو هم می برید؟...اگر چیزی کم باشه همون روز مصاحبه می تونید ارائه کنید حتا اگر خواستید چیزی رو اصلاح کنید.
من که کل مدارکم رو برده بودم و چیزی هم نفرستاده بودم مشکلی پیش نیومد یه کارت بهم دادن و گفتن فردا هشت صبح بیام. همین
پس اصلا جای نگرانی نیست