کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-24 ساعت 20:42)maahtab نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 20:26)Sh_Mohajer نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 17:30)maahtab نوشته:  
(2013-03-22 ساعت 02:18)enchantress_boy نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 22:11)maahtab نوشته:  من حدود 6 ماه می شه ...از اول سال تحصیلی 2012 - 2013 ...
من این مدارکی را که شما زحمت کشیدید راهنمایی کردید نگاه کردم، این ها رو همه رو فرستادم....و البته سوءپیشینه این کشور جدید رو و خب در پاسپورت هم که هم ویزا هم نوع ویزا و هم تاریخ ورود و خروج و همه چیز مشخص هست...درسم هم که اینجا هنوز تموم نشده چون آخر سال نشده ولی آخرین مدرک رو که لیسانس باشه فرستادم و البته به همراه کارت دانشجویی اینجا ...ولی خیلی سردر گم هستم که آیا چیز دیگه نیاز نیست یا همین کافیه ؟
در ضمن من از اون مدارکی که نوشته بودید زمان مصاحبه باید ببریم مدرک تمکن مالی حساب بانکی و اسپانسر رو هم فرستادم ( به جز یکی از گواهی های اسپانسر که تا روز مصاحبه حاضر می شد) مشکلی که از این نظر وجود نداره ؟
خیلی ممنونم واقعا Smile

اگه هنوز کارنت نشدید سفارتتون رو از آنکارا به کشور و شهری که هستید تغییر بدید، از لحاظ هزینه ای خیلی به نفع تون هستش. سوء پیشینه رو برای چی فرستادید ؟ اون رو باید با تمام مدارکتون روز مصاحبه به سفارت میبردید.یا اگه آنکارا هستید نهایتاً کپی اون رو میفرستادید. اگه این مدرکتون گم بشه و به دست سفارت نرسه یه کم دردسر میشه البته احتمالش کمه. مگه مطمئنید که سفارتتون آنکاراس ؟ یعنی نامه دومتون رو دیدید؟ چون خیلیا آنکارا بودن ولی KCC اونها رو به ابوظبی یا ایروان منتقل کرده. شما هم که در یک کشور دیگه هستید احتمالش هست که KCC بعد از دیدن فرم آپدیت شده شما رو به همون کشوری که هستید انتقال بده. شما اگه امضاتون کامل بود خیلی راحت تر میشد راهنماییتون کرد.

ممنون از پاسخ ...بله من نامه دوم رو گرفتم که همون سفارت آنکاراست و همین الان هم همراه مدارکم فرم های آپدیت شده رو فرستادم...ترجیح خود من به همون سفارت آنکاراست با وجود هزینه بیش تری که داره برام ...پلیس سرتفیکیت رو توی دستورالعمل مدارک که باید ارسال بشه در بند 7 قید کرده ...من سایت پستم رو چک کردم خوشبختانه رسیده بود به سفارت البته میل زدم که چیزی جواب ندادند و اینجا خواندم البته که ظاهرا سفارت در انکارا جواب نمی ده که مدارک رسیده یا نه ...

دیر جواب می دن ولی من تاحال هر ایمیلی زدن جواب دادن مگر اینکه شامل یک سری مراحل اداری بشید که در زمانش خودشون به شما میل خواهند زد

متوجه منظورتون نشدم ...میل من فقط در ارتباط با رسیدن مدارکم بود به خود سفارت آنکارا...بعضی ها اینجا گفته بودند که در این مورد جواب نمی دن، البته پست گفته که مدارک رسیده...شما میلی برای رسیدن مدارک مصاحبه به سفارت آنکارا هم فرستادید ؟ می شه اگر فرستادید لطف کنید مشابهش رو بگذارید که من هم مشابه همون رو دوباره میل کنم ؟ ممنون می شم
اگه پست گفته که حله .والا من مدارکم رو خودم بردم و چیزی ارسال نکردم.ولی برای چیزای دیگه که میل زدم جوابم رو دادن

شما کاری که می تونید بکنید مگر نه اینکه اصل مدارکتون رو هم می برید؟...اگر چیزی کم باشه همون روز مصاحبه می تونید ارائه کنید حتا اگر خواستید چیزی رو اصلاح کنید.

من که کل مدارکم رو برده بودم و چیزی هم نفرستاده بودم مشکلی پیش نیومد یه کارت بهم دادن و گفتن فردا هشت صبح بیام. همین

پس اصلا جای نگرانی نیست
تشکر کنندگان: farhad1985 ، mirzamemar ، Judy Abbott 13
سلام، دوستان سفارت آنکارا پاسخگویی فارسی داره ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان:
(2013-03-24 ساعت 21:52)deineath نوشته:  سلام، دوستان سفارت آنکارا پاسخگویی فارسی داره ؟

از طریق تلفن و ایمیل خیر

ولی در خود سفارت تعدادی افراد هستند که می تونن شما رو راهنمایی کنن

و البته کسی که با تون مصاحبه میکنه در صورتی که مصاحبه رو فارسی انتخاب کرده باشید

سربلند و پیروز باشید
تشکر کنندگان: deineath ، farhad1985 ، soruosh ، Judy Abbott 13
سلام دوستان
در فرمي كه شامل اطلاعات شخصي بود كه براي kcc فرستادم
آخرين مدرك تحصيلي رو فوق ليسانس زدم و چون هنوز درسم تموم
نشده بود اتمام دوره فوق ليسانس رو ژانويه ٢٠١٣ نوشتم
با توجه به اينكه تاريخ مصاحبه من حدودا خرداد يا تير ماه هست
١-تا اون تاريخ مدركم حاضر نيست براي ترجمه چون بايد ٦ ماه از
تاريخ اتمام دوره گذشته باشد تا بتونم اصل مدركم رو بگيرم و گواهي
مدرك ارزش ترجمه نداره
٢- چون من دانشگاه سراسري درس خوندم براي گرفتن اصل مدرك بايد حدود ٥ ميليون
بدهم.
به نظرتون اگه مدركم تا موقع مصاحبه آماده نشد بايد چكار كنم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: mirzamemar
(2013-03-25 ساعت 02:29)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
مدرك ارزش ترجمه نداره
بدهم.
آخ جون یکی پیدا شد به سئوالش جواب بدیم
خوب اگر تا اون موقع گواهی موقت اماده بشه و ریز نمرات اوکی هست
ببین اصن نگران نباش افیسرها از همه چیز ایران ، مسائل مربوط به مدرک مسائل مربوط به قیمت دلار و غیره واقعا خبر دارن و اطلاعاتشون به روز هست.
شما مدارکی که می تونی رو می بری و شرایط رو توضیح می دی مشکلی هم پیش نمیاد، مبنا بر راست گویی شماست و شواهد هم که ارائه می کنید راستگوی تون تایید می شه
درضمن اون پنج میلیون به نظرم بدین دیگه چون پولی که باید بدین که باید بدین بلکه زودتر مسائل مرتبط با مدرک حل بشه شایدم خودش رو تا اون موقع تونستید بگیرید، در کل جای نگرانی نیست
موفق باشید
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، mrr777 ، Soap McTavish ، amir82 ، shimoda ، farhad1985 ، mirzamemar ، rezagh ، bayat_r ، Judy Abbott 13
(2013-01-14 ساعت 20:12)fire dragon نوشته:  
(2013-01-14 ساعت 19:04)taba60 نوشته:  و اینکه نمیدونم چی براشون بشم متنش چی باشه شما میدونید

چرا کسی نمیگه .من منتظره م

همونطور که امیر جان به صورت کامل گفتند شما به KCC ایمیل بزنید و مکاتباتتون رو برای روز مصاحبه همراه داشته باشید
متن و آدرس ایمیل رو هم از این تاپیک میتونید پیدا کنید
نمونه مکاتبات با KCC

اینجا رو هم یه نگاه بندازید

اشتباه در زمان ثبت نام

احتمالا سرتون شلوغه ولی این موضوعیه که باید براش وقت بذارید
بنابراین کاملا با دقت بخونید

(2013-03-25 ساعت 02:41)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 02:29)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
مدرك ارزش ترجمه نداره
بدهم.
آخ جون یکی پیدا شد به سئوالش جواب بدیم
خوب اگر تا اون موقع گواهی موقت اماده بشه و ریز نمرات اوکی هست
ببین اصن نگران نباش افیسرها از همه چیز ایران ، مسائل مربوط به مدرک مسائل مربوط به قیمت دلار و غیره واقعا خبر دارن و اطلاعاتشون به روز هست.
شما مدارکی که می تونی رو می بری و شرایط رو توضیح می دی مشکلی هم پیش نمیاد، مبنا بر راست گویی شماست و شواهد هم که ارائه می کنید راستگوی تون تایید می شه
درضمن اون پنج میلیون به نظرم بدین دیگه چون پولی که باید بدین که باید بدین بلکه زودتر مسائل مرتبط با مدرک حل بشه شایدم خودش رو تا اون موقع تونستید بگیرید، در کل جای نگرانی نیست

موفق باشید

با تشكر از راهنمايي شما
پس اگر تا زمان مصاحبه مدركم رو نتونستم بگيرم گواهي مدرك و ريز نمراتم رو قبل از مصاحبه پست كنم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
تشکر کنندگان: گل نهال ، farhad1985
[/quote]
با تشكر از راهنمايي شما
پس اگر تا زمان مصاحبه مدركم رو نتونستم بگيرم گواهي مدرك و ريز نمراتم رو قبل از مصاحبه پست كنم
[/quote]
جواب این سئوال شما خیر است.
شما اگر امکان ترجمه داشتی که ترجمه می کنی ریز نمرات رو ترجمه اش می فرستی
اصل مدرک فقط یک مدرک باید اصلش پست کنی اون هم گواهی تمکن مالی هست که پیشنهاد می کنم هر وقت گرفتی دو تا بگیری که یکش با خودت ببری
پس هیچ اصل مدرکی رو شما پست نمی کنی حتی اگر گواهی موقت باشه با خودت می بری روز مصاحبه نشون می دی
درضمن هنوز سفارتت مشخص نشده ، اگر مشخص بشه شاید همون هم لازم نباشه ، وقتی کارنت شدی و نامه دوم اومد مشخص شد کجا باید بری مصاحبه چند تا سفرنامه بخون قشنگ همه چیز میاد دستت.
همواره ترجمه مدارک پست می کنیم که خود دارالترجمه یک کپی از مدرک هم کنارش می زاره
موفق باشی
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: mrr777 ، Soap McTavish ، ASALI ، پدی ، Judy Abbott 13 ، farhad1985 ، mirzamemar ، rezagh
سلام به دوستای گلم...یه چند روزی در سفر یه سر میبردم غیبت داشتم...فقط خواستم بگم سال نو همه دوستان مبارک باشه و ایشالا در سال جدید همه بچه ها ویزای یه ضرب بگیرن
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: kasrafo ، گل نهال ، ramin_red ، mirzamemar ، jazirehh ، lonelyman ، Judy Abbott 13
سلام دوستان

من در فرم 230 که تاریخ ارسالش در امضام هست . تاریخ تحصیلاتم رو اشتباه زدم . اما توی فرم 122 درست زدم . بنظر صاحب نظرهای محترم فرم رو اصلاح کنم و ایمیل کنم یا نیازی نیست . ؟ خودم فکر میکنم بفرستم بهتره شما نظرتون چی هست

با تشکر
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان:
(2013-03-25 ساعت 18:47)DIVE نوشته:  سلام دوستان

من در فرم 230 که تاریخ ارسالش در امضام هست . تاریخ تحصیلاتم رو اشتباه زدم . اما توی فرم 122 درست زدم . بنظر صاحب نظرهای محترم فرم رو اصلاح کنم و ایمیل کنم یا نیازی نیست . ؟ خودم فکر میکنم بفرستم بهتره شما نظرتون چی هست

با تشکر

سلام عزیز
البته من صاحب نظر نیستم .((فقط تجربه خودم رو می گم)):Cool
فرمها رو اصلاح کنید و با خودتون ببرید و به آفیسر همراه با توضیح شفاهی ارائه بدید.
من خودم هم همین کار رو کردم و دیدم دورش رو خط کشید و تو کامپیوتر تصحیح کرد و گفت مورد دیگه هم هست؟Big Grin
گفتم نه و تشکر کردم بعد گفت امضا کن و قسم و.....
انشاءالله یه ضرب بگیرید.WinkSmile
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، DIVE ، kasrafo ، farhad1985 ، Judy Abbott 13
(2013-03-25 ساعت 20:24)milad_aae نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 18:47)DIVE نوشته:  سلام دوستان

با تشکر

سلام عزیز
البته من صاحب نظر نیستم .((فقط تجربه خودم رو می گم)):Cool
فرمها رو اصلاح کنید و با خودتون ببرید و به آفیسر همراه با توضیح شفاهی ارائه بدید.
من خودم هم همین کار رو کردم و دیدم دورش رو خط کشید و تو کامپیوتر تصحیح کرد و گفت مورد دیگه هم هست؟Big Grin
گفتم نه و تشکر کردم بعد گفت امضا کن و قسم و.....
انشاءالله یه ضرب بگیرید.WinkSmile
اگر زمان کافی داری بهتره ایمیل کنی. تا اونجا نیاز به اصلاح نداشته باشی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: DIVE ، kasrafo ، farhad1985 ، گل نهال ، Judy Abbott 13
سلام
همسرم خدمت سربازي رو army نوشته در صورتيكه س پ ا ه بوده البته برنده اصلي من عستم
به نظرتون چيكاركنم
درضمن ايشون دو سال پيش آمريكا رفته و داره كارت پايان خدمتش رو عوض ميكنه و جديد ميگيره
در كارت جديد هم محل خدمت ذكر نميشه كه ارتش يا ....
لطفا منو راهنمايي كنيد
تشکر کنندگان: farhad1985
(2013-03-25 ساعت 22:17)Leila12020 نوشته:  سلام
همسرم خدمت سربازي رو army نوشته در صورتيكه س پ ا ه بوده البته برنده اصلي من عستم
به نظرتون چيكاركنم
درضمن ايشون دو سال پيش آمريكا رفته و داره كارت پايان خدمتش رو عوض ميكنه و جديد ميگيره
لطفا منو راهنمايي كنيد

بهتره با ایمیل به کی سی سی این اشتباه رو اصلاح کنید و ریسک نکنید چون دلهره اش باهاتون همیشه خواهد بود.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: milad_aae ، Soap McTavish ، nina22 ، sadeghi897 ، Judy Abbott 13
(2013-03-25 ساعت 23:36)mrr777 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 22:17)Leila12020 نوشته:  سلام
به نظرتون چيكاركنم
لطفا منو راهنمايي كنيد

بهتره با ایمیل به کی سی سی این اشتباه رو اصلاح کنید و ریسک نکنید چون دلهره اش باهاتون همیشه خواهد بود.
حتما عوض کنید
به خاطر سربازی کلیر میخورید کلا
پس در کل این مسئله اشتباه به نفع شما نخواهد بود
کی سی سی حتی معافیت های پزشکی رو قشنگ از روی شماره اش چک می کنه با این که نوع معافیت در خود کارت نوشته نمی شه
چیز خاصی نیست با یک ایمیل و فرستادن فرم جدید حله
شاد باشید
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13
(2012-05-12 ساعت 17:09)steve نوشته:  سلام خدمت همه ی دوستان من از برندگان امسال هستم کیس نامبرم هم زیر ۲۰۰۰ هست ۱۹سالمه میخواستم بدونم کمترین مدرک تحصیلی مورد نیاز چی باید باشه ؟ من الان دیپلم دارم ایا پیش دانشگاهیم نیاز هست؟

بععله بچه‌ها الان بعده ۳ ماه سر زدم به اولین پستم چه دورنیو گزروندام اینجا من ایشّالا که همه زود ویزارو بگیرین بیایین اینجا
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم Big Grin
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب Big Grin
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
تشکر کنندگان: mirzamemar ، گل نهال ، bayat_r ، Judy Abbott 13 ، ani_sheiton ، mrr777 ، 30NAP30 ، ramin_red

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان