کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-27 ساعت 00:28)enchantress_boy نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 23:04)daryamusavi نوشته:  سلام دوستان . ماحدود 8 روز دیگه مصاحبه داریم ارمنستان . می خوام بدونم آیا می تونیم زمان مصاحبه را عقب بندازیم ؟ ایا به کل کیسمون لطمه ای نمی زنه که شانسمون را کامل از دست بدیم ؟ و اینکه چه طور باید این کار را انجام بدیم؟ خواهش می کنم زود بهم جواب بدید . ممنوووووووونم

هر چه سریع تر ایمیل بزنید به سفارت در ارمنستان و دلیل بیارید حتماً که چرا نمیتونید در مصاحبتون شرکت کنید و درخواست کنید که مصاحبتون رو به تاخیر بندازن.
به کیستون لطمه ای که میتونه بزنه اینه که هر چی میریم جلوتر به 30 سپتامبر داریم نزدیکتر میشیم و شما هر چی دیرتر بری زمان کمتری برای کلیر شدن داری.

این تاپیک رو بخون برای تغییر زمان مصاحبه.

در تکمیل صحبت های مدیر عزیز ، باید محدودیت صدور ویزا واسه ایرانیها رو هم در نظر بگیری ...

به نظر من حتی الامکان اگه در زمان مشخص شده به مصاحبه برین ، خیلی بهتره ...
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، shaso
(2013-03-27 ساعت 09:46)HB_USA نوشته:  سلام دوستان عزيز
كسي ميدونه هزينه مديكال و مصاحبه تو آنكارا دقيقا چقدره؟
ممنون از راهنماييتون

هزینه مدیکال در آنکارا از حدوداً 150 دلار شروع میشه (اگه واکسن نخورید) تا حدود 250 الی 300 دلار (اگه واکسن بخورید) برای هر نفر.
هزینه سفارت هم همه جا یکسانه و 330 دلاره. در ضمن جواب سوالتون رو با کمی جست و جو و مطالعه موضوعات مختلف به راحتی میتونستید پیدا کنید.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kasrafo ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، shimoda ، 30NAP30 ، shaso ، HB_USA
(2013-03-27 ساعت 09:01)hodan نوشته:  سلام
من سوال داشتم در مورد زمان مصاحبه. من شرایطم یه کم عجیبه. کیس نامبرم ۸۳۰۰ هست.ایران زندگی نمیکنم ولی توی ماه جون و جولای مبام ایران برای تعطیلات دانشگاهم. توی فرم نوشتم که سفارت باربادوس رو ترجیح میدم ولی اگه نشد آنکارا. به نظرتون امکان داره که مصاحیه من توی ماه جون یا جولای باشه که محل مصاحبه ام رو کلا اگه باربادوس تعیین کرده باشن؛ من بعدا به آنکارا یا ایروان یا ابوظبی تغییر بدم؟ اگه مصاحبه بعد از جولای باشه دیگه نمیتونم برگردم ایران چون من دانشجو هستم توی یکی از جزیره های کاراییب!
سوال بعدی اینه اگه مصاحبه انجام شد؛ بعد کی پاسپورت رو باید به سفارت داد که ویزا رو صادر کنه؟ اصلا پروسه اش همینه؟ چون من ‍بخوام برگردم به دانشگاهم احتیاج یه پاسپورت دارم. اصلا چند روز پاسپورت رو نگه میدارن؟
خواهش میکنم که راهنماییم کنیدچون باید زودتر بلیط برگشتنم به ایران رو بگیرم. اگه سفارتهای نزدیک ایران برای من کار نکنه و زمان مصاحبه ام توی جون یا جولای باشه:مجبور میشم که اصلا برنگردم ایران واسه تعطیلات Sad

وقتی نامه دوم میاد و زمان و مکان مصاحبتون مشخص میشه پرونده شما به اون مکانی که در نامه دوم مشخص شده فرستاده میشه و از اون به بعد انتقال به سفارت دیگه خیلی سخت و زمانبر خواهد بود و با توجه به اینکه کیس نامبر شما بالاس به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم بعد از رویت نامه دوم مکان مصاحبتون رو عوض کنید چون ریسکش برای شما خیلی بالاس. من صحبت شما در رابطه با برگشتن به ایران رو نمیفهمم چون شما ایران اصلاً کاری نداری!!! شما اومدی ایران مدارکتو وردار با خودت ببر هر جا که میری و مصاحبت هر جا که بود سریع یک بلیط بگیر برو همون جا، فکر نمیکنم ویزای مهاجرتی مفت و مجانی امریکا ناز کردن داشته باشه که شما نگران تعطیلاتت در ایرانی و دوس داری هر جا که هستی مصاحبت هم همون جا باشه!!! من دبی که بودم خانواده ای رو دیدم که برای گرفتن ویزای توریستی انگلستان 1 ماه و خورده ای در دبی و در هتل مونده بودن تا سفارت جوابشون رو بده.

در رابطه با زمان مصاحبتون احتمالاً همون ماه جون یا جولای به مصاحبه برید و در رابطه با مکانش هم اصلاً نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد. من خودم ابتدا سفارتم آنکارا بود نامه زدم گفتم بندازینش ایروان یا ابوظبی، خودشون انداختن ابوظبی. بعضی ها از اول سفارتشون آنکارا بود و به ایروان یا ابوظبی فرستاده شدن. به نظر من شما سفارتت یا باربادوس ه یا آنکارا یا ابوظبی و یا ایروان با شانسهای مساوی 25% . اگه زده بودید در نامتون همون باربادوس من الان 90 درصد به شما اطمینان میدادم که باربادوسه ولی اون جمله "اگه نشد آنکارا" کارتون رو خیلی سخت کرده!!! آخه باربادوس کجا آنکارا کجا!!! 4 تا قاره با هم فاصله دارن این 2 تا!!!! در ضمن حدود 2 هفته دیگه شما کارنت میشی و نامه دومت هم اگه مشکلی پیش نیاد 1 هفته بعدش میاد یعنی شما 3 هفته دیگه متوجه زمان و مکان مصاحبت میشی و با خیال راحت میتونی به تعطیلاتت در سواحل ایران برسی Smile

مصاحبه انجام بشه دو حالت داره، یا شما یکضرب میگیری که پاسپورت میمونه دست سفارت و معمولاً تو 4 روز کاری با ویزا بهت بر میگردونن. یا بکگراند چک میخورید که همون لحظه پاسپورتو بهت بر میگردونن و شما بر میگردی کشورت منتظر میشی تا کلیر شی و هر وقت کلیر شدی میری سفارت پاسپورتتو میدی ویزا رو روش میچسبونن.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: kasrafo ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، shimoda ، گل نهال ، lilistar ، 30NAP30 ، hodan ، ramin_red
(2013-03-27 ساعت 09:46)HB_USA نوشته:  سلام دوستان عزيز
كسي ميدونه هزينه مديكال و مصاحبه تو آنكارا دقيقا چقدره؟
ممنون از راهنماييتون
دوست عزيز هزينه مديكال كلا تو آنكارا عشقيه هر چقدر كه عشقشون ميكشه مي گيرن و هيچ قانون و قاعده اي نداره البته به نظر من.
اگه اونگان خوشش بياد ازتون همون 60-150 دلار و ميدين اگه نه كه بالاي 200 تا حساب كنيد.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، ani_sheiton ، HB_USA
دوستان من الان از کجا باید چک کنم که ویزام کی رسیده به پست؟آفیسر بهم گفت 1 الی 5 روز دیگه میاد میشه از انترنت چک کرد؟
کیس : **44
تشکر کنندگان:
(2013-03-27 ساعت 12:20)marj88 نوشته:  دوستان من الان از کجا باید چک کنم که ویزام کی رسیده به پست؟آفیسر بهم گفت 1 الی 5 روز دیگه میاد میشه از انترنت چک کرد؟
دوست عزیز شما این سایت رو چک کنید
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
من دقیق مطمئن نیستم ولی تو این سایت مینویسه که وضعیت ویزاتون در چه حالیه,
تو خود سایت csc اینو نوشته
جهت اطلاع از وضعیت مدارک خود، باید وارد حساب کاربری خود در سیستم ما شوید. در صفحه خلاصه ای از مشخصات متقاضی، می توانید وضعیت جمع آوری/تحویل مدارک خود از پست ترکیه را مشاهده کنید. اطلاعات وضعیت مدارک فقط زمانی در اختیار شما قرار می گیرند که بخش کنسولگری مدارک شخصی شما را جهت ارسال، در روش تحویل منتخب شما قید کند.
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، shimoda ، Soap McTavish ، گل نهال ، 30NAP30
سلام دوستان
لطفا راهنمایی فرمایید برای افتتاح حساب برای تمکن مالی بانک انصار قابل قبوله؟سوال کردم از این بانک و گفتم که موجودی حساب به زبان لاتین می خواهم و نرخ دلار را نیز در آن ثبت شه . متصدی بانک گفت که این کار را می کنند.با همسرم مشورت کردم گفت نکنه به دلیل اسم بانک برای کیسمون مشکل ایجاد شه اگر دوستان اطلاعات دارند لطفا راهنمای کنن.باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-03-27 ساعت 14:25)sadfar نوشته:  سلام دوستان
لطفا راهنمایی فرمایید برای افتتاح حساب برای تمکن مالی بانک انصار قابل قبوله؟سوال کردم از این بانک و گفتم که موجودی حساب به زبان لاتین می خواهم و نرخ دلار را نیز در آن ثبت شه . متصدی بانک گفت که این کار را می کنند.با همسرم مشورت کردم گفت نکنه به دلیل اسم بانک برای کیسمون مشکل ایجاد شه اگر دوستان اطلاعات دارند لطفا راهنمای کنن.باسپاس
دوست عزیز دوستان قبلا یه جا گفته بودن بهتره بانک متعلق به نهاد خاصی نباشه من نمیدونم که بانک انصار متعلق به چه نهادیه فکر میکنم مال سپاهه ولی توصیه ام اینه که پولاتون تو یه حساب قدیمی تر باشه ,بانکش نمیدونم چقدر مهمه ولی تو گواهی , تاریخ افتتاح حساب رو مینویسن و بهتره یکم قدیمیتر باشه ,شما اگه تو یه بانک دیگه ای حساب دارید پولاتونو بذارین همون حساب و تمکن بگیرید ,البته بازم تاکید میکنم که من اطلاعی در مورد بانکها ندارم ,حساب خود من بانک قوامین هست و فکر میکنم مال نیروی انتظامیه
تشکر کنندگان: گل نهال ، sadfar ، 30NAP30
سلام دوستان

من یه سوال برام پیش اومده ؛ لطفا کمک کنید

اینطور که من بررسی کردم همه‌‌جا گفته شده که اسپانسر باید برای هر فرد به صورت جداگانه ۱ فرم I-134 پر کنه ؛
درحالی که اگر به بنده ۳ در این فرم نگاه کنید می‌بینید که باید نام یک نفر و همرهان اون نوشته بشه و در واقع اسپانسر تمام اونها رو ساپورت می‌کنه
مثلا در کیس ما ؛ مادرم به عنوان نفر اصلی‌ و من و پدرم هم به عنوان همسر و فرزندش اسممون نوشته می‌شه و بنابرین ما هم تحت ساپورت قرار میگیریم ؛
با توجه به این توضیحات می‌شه به من بگید چرا باید برای هر نفر ۱ فرم جدا پر بشه ؟؟

ممنون میشم که دوستای با تجربه کمکم کنند
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
تشکر کنندگان:
سلام دوستان با عرض تبريك مجدد به بهانه سال جديد ، و ارزوي سلامتي و موفقيت براي همه عزيزان ، سوالي داشتم : براي كرفتن وقت از دكتر اونكان ، وقتي كه ميرم تو سايت از كجا ببينم كه تا جه تاريخي جا ميده ؟ من الان كمتر از ٢ ماه وقت دارم ؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-03-27 ساعت 19:03)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوستان با عرض تبريك مجدد به بهانه سال جديد ، و ارزوي سلامتي و موفقيت براي همه عزيزان ، سوالي داشتم : براي كرفتن وقت از دكتر اونكان ، وقتي كه ميرم تو سايت از كجا ببينم كه تا جه تاريخي جا ميده ؟ من الان كمتر از ٢ ماه وقت دارم ؟
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک
زمان بندی به این صورت هست که شما تاریخی که با توجه به مصاحبه برا وقت دکتر در نظر گرفتید رو یک ماه قبلش باید از طریق همین سایت انتخاب کنید,
به صورت عددی یه مثال میزنم شاید فهمش راحتر باشه ,
مثلا 24 اپریل زمان مصاحبه ی شماس و شما قصد دارید 22 اپریل وقت دکتر بگیرید ,بنابراین 22 مارچ درست یک ماه قبل از اون تاریخ , سایت باز میشه و شما میتونید برید و وقت مورد نظرتون یعنی 22 اپریل رو تیک بزنید هرساعتی که میخواید
شما تا فرم رو پر نکنید نمیتونید زمان ها رو ببنید
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13
سلام
کسی تمکن مالی از بانک ملی گرفته؟در سایت این بانک پرینت صورتحساب وجود داره که بصورت لاتین هم امکان پذیره ایا با این روش میشه اقدام کرد؟لطفا راهنمایی کنید.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:
(2013-03-27 ساعت 19:33)sadfar نوشته:  سلام
کسی تمکن مالی از بانک ملی گرفته؟در سایت این بانک پرینت صورتحساب وجود داره که بصورت لاتین هم امکان پذیره ایا با این روش میشه اقدام کرد؟لطفا راهنمایی کنید.
خیر دوست من، پرینت صورت حساب بانک ارزش رسمی نداره.
برگ تمکن مالی یه نامه ی رسمی هست از بانک که مهر و امضا داره و سفارت از همه همینو خواسته.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، sadfar ، so_ar ، shaso ، ابی هانی ، amairmonre ، shiraz mamali
(2013-03-27 ساعت 18:39)Happiness Prophet نوشته:  سلام دوستان

من یه سوال برام پیش اومده ؛ لطفا کمک کنید

اینطور که من بررسی کردم همه‌‌جا گفته شده که اسپانسر باید برای هر فرد به صورت جداگانه ۱ فرم I-134 پر کنه ؛
درحالی که اگر به بنده ۳ در این فرم نگاه کنید می‌بینید که باید نام یک نفر و همرهان اون نوشته بشه و در واقع اسپانسر تمام اونها رو ساپورت می‌کنه
مثلا در کیس ما ؛ مادرم به عنوان نفر اصلی‌ و من و پدرم هم به عنوان همسر و فرزندش اسممون نوشته می‌شه و بنابرین ما هم تحت ساپورت قرار میگیریم ؛
با توجه به این توضیحات می‌شه به من بگید چرا باید برای هر نفر ۱ فرم جدا پر بشه ؟؟

ممنون میشم که دوستای با تجربه کمکم کنند
شيمودا جان توي قسمت اسپانسر جوابتونو دادن اينم لينكشhttp://mohajersara.com/thread-5184-post-297582.html#pid297582
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: shimoda ، Judy Abbott 13 ، ramin_red ، shaso
(2013-03-27 ساعت 20:01)so_ar نوشته:  Kasrafo عزیز تمکن مالی یه نامه رسمی هست از بانک یا همون موجودی حساب هست که بانک مهر و امضا میکنه ؟ ظاهرا همه فقط یه موجودی از حسابشون میگیرن.

so_ar جان....پرینت موجودی حساب با نامه ی تمکن مالی تفاوت داره. از بانکتون بپرسید خودش راهنماییتون میکنه چون روال بانکها با هم متفاوته.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: itsmasoud ، Judy Abbott 13 ، ابی هانی ، so_ar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان