کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-27 ساعت 20:01)so_ar نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 19:54)kasrafo
خیر دوست من، پرینت صورت حساب بانک ارزش رسمی نداره.
برگ تمکن مالی یه نامه ی رسمی هست از بانک که مهر و امضا داره و سفارت از همه همینو خواسته.
[/quote' نوشته:  Kasrafo عزیز تمکن مالی یه نامه رسمی هست از بانک یا همون موجودی حساب هست که بانک مهر و امضا میکنه ؟ ظاهرا همه فقط یه موجودی از حسابشون میگیرن.

خير دوست عزيز فقط موجودي حساب خالي بدون هيچ مهر و امضا و تاييديه بانكي كافي نيست و سفارت هم قبول نمي كنه. روزي كه من مصاحبه داشتم يه خانمي با تمكن مالي بالا 100 ميليون اما چون نامه اي كه از بانك گرفته بود متني كه نوشته بود بدون سربرگ بانك و مهر و امضا بود آفيسر گفت مورد تاييد ما نيست و متاسفانه كلير خورد پس حتما از بانك بخواهيد كه طي نامه اي رسمي خيلي شيك و با كلاس موجودي بهتون بده اگه مي تونيد از بانكهاي خصوصي مثل پاسارگاد بگيريد.
موفق باشيد

(2013-03-27 ساعت 12:33)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 12:20)marj88 نوشته:  دوستان من الان از کجا باید چک کنم که ویزام کی رسیده به پست؟آفیسر بهم گفت 1 الی 5 روز دیگه میاد میشه از انترنت چک کرد؟
دوست عزیز شما این سایت رو چک کنید
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
من دقیق مطمئن نیستم ولی تو این سایت مینویسه که وضعیت ویزاتون در چه حالیه,
تو خود سایت csc اینو نوشته
جهت اطلاع از وضعیت مدارک خود، باید وارد حساب کاربری خود در سیستم ما شوید. در صفحه خلاصه ای از مشخصات متقاضی، می توانید وضعیت جمع آوری/تحویل مدارک خود از پست ترکیه را مشاهده کنید. اطلاعات وضعیت مدارک فقط زمانی در اختیار شما قرار می گیرند که بخش کنسولگری مدارک شخصی شما را جهت ارسال، در روش تحویل منتخب شما قید کند.

دوست عزيز در همين سايتي كه بالا دوستمون بهتون گفتيد بريد وضعيت ويزاتون و چك كنيد اگه ويزاي يكضرب گرفتيد فرداي مصاحبه نهايتا پس فرداي مصاحبه كيس شما به حالت issued در خواهد آمد در اينصورت مي تونيد بريد ptt ويزاتون و دريافت كنيد البته نه همون ساعت يا همون روز فرداش يا بعد از ظهرش...
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، Judy Abbott 13 ، marj88 ، amairmonre ، so_ar
سلام دوستان
بالاخره اين سايت كه وضعيت كيس رو پيگيري ميكنيم واسه ما ready زد....
سوالم اينه كه ايا به تعداد اعضاي كيس اونجا نمايش ميده؟ اخه واسه ما كيس نامبر مون دو تاست ١و ٢
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: ramin_red
(2013-03-28 ساعت 15:06)shaso نوشته:  سلام دوستان
بالاخره اين سايت كه وضعيت كيس رو پيگيري ميكنيم واسه ما ready زد....
سوالم اينه كه ايا به تعداد اعضاي كيس اونجا نمايش ميده؟ اخه واسه ما كيس نامبر مون دو تاست ١و ٢
بله دوست عزیز همه افراد کیس رو مینویسه ,
تشکر کنندگان: amir82 ، ابی هانی ، shaso
(2013-03-27 ساعت 18:39)Happiness Prophet نوشته:  سلام دوستان

من یه سوال برام پیش اومده ؛ لطفا کمک کنید

اینطور که من بررسی کردم همه‌‌جا گفته شده که اسپانسر باید برای هر فرد به صورت جداگانه ۱ فرم I-134 پر کنه ؛
درحالی که اگر به بنده ۳ در این فرم نگاه کنید می‌بینید که باید نام یک نفر و همرهان اون نوشته بشه و در واقع اسپانسر تمام اونها رو ساپورت می‌کنه
مثلا در کیس ما ؛ مادرم به عنوان نفر اصلی‌ و من و پدرم هم به عنوان همسر و فرزندش اسممون نوشته می‌شه و بنابرین ما هم تحت ساپورت قرار میگیریم ؛
با توجه به این توضیحات می‌شه به من بگید چرا باید برای هر نفر ۱ فرم جدا پر بشه ؟؟

ممنون میشم که دوستای با تجربه کمکم کنند

بهیچوجه لازم نیست برای هرنفر یک فرم پر بشه .من هم کیسم 3 نفره بود اسپانسر برای سه تامون یک فرم پر کرده بود که اسم وتاریخ تولد ونسبت ما باهاش نوشته شده بود بردیم و پذیرفته شد فقظ کپی فرم 134 و فرم مالیاتی را با پست بفرستید و اصل را با خودتون موقع مصاحبه ببرید
سایت ceac برا ما من رو هم زده ready ولی ما کیسمون دو نفره هستش فقط من زو اعلام کرده من بعد قبولی ازدواج کردم و kcc هم تایید کرده مدارک مونو و این امکانش هستش که این سایت به روز بشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-28 ساعت 18:30)Abolfazl kiamanesh نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 18:39)Happiness Prophet نوشته:  سلام دوستان

من یه سوال برام پیش اومده ؛ لطفا کمک کنید

اینطور که من بررسی کردم همه‌‌جا گفته شده که اسپانسر باید برای هر فرد به صورت جداگانه ۱ فرم I-134 پر کنه ؛
درحالی که اگر به بنده ۳ در این فرم نگاه کنید می‌بینید که باید نام یک نفر و همرهان اون نوشته بشه و در واقع اسپانسر تمام اونها رو ساپورت می‌کنه
مثلا در کیس ما ؛ مادرم به عنوان نفر اصلی‌ و من و پدرم هم به عنوان همسر و فرزندش اسممون نوشته می‌شه و بنابرین ما هم تحت ساپورت قرار میگیریم ؛
با توجه به این توضیحات می‌شه به من بگید چرا باید برای هر نفر ۱ فرم جدا پر بشه ؟؟

ممنون میشم که دوستای با تجربه کمکم کنند

بهیچوجه لازم نیست برای هرنفر یک فرم پر بشه .من هم کیسم 3 نفره بود اسپانسر برای سه تامون یک فرم پر کرده بود که اسم وتاریخ تولد ونسبت ما باهاش نوشته شده بود بردیم و پذیرفته شد فقظ کپی فرم 134 و فرم مالیاتی را با پست بفرستید و اصل را با خودتون موقع مصاحبه ببرید

ممنون از جوابت

حالا که شما این مسیر رو رفتید می‌خوام 2 تا سوال بپرسم ؛

کسی‌ که می‌خواد سپانسر ما بشه میگه با توجه به شرایط مالیش نمیتونه بیشتر از 2 نفر رو ساپورت کنه ؛

1) خواستم ببینم در اینصورت می‌شه در فرم فقط اسم 2 نفر از 3 نفر رو نوشت ؛ این مساله برای گرفتن ویزا در روز مصاحبه مشکل درست نمی‌کنه ؟

2) اگر می‌شه این کار رو کرد می‌شه بگید چطور باید قسمتی‌ که اسم نفرات رو بنویسیم رو پر کنیم ؟

خیلی‌ ممنون از کمکت
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
تشکر کنندگان: ramin_red
بچه ها برای من میلی از سفارت اومد دیروز که گفته بود که پرونده شما برای مصاحبه آماده هست و شما باید با این مدارک بیاید سفارت در روز مصاحبه و یک سری نکات در همین رابطه و یک کمبود مدرک هم من داشتم در مورد اسپانسرم که اون رو هم یادآوری کرده بودند که باید ببرم با خودم .
خیالم راحت شد. همش فکر می کردم نکنه که مدارک نرسیده باشه Smile
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13
سلام دوستان ، اين تمكن مالي كه راهنمايي كردن دوستان منظور اينه كه اخرين موجودي رو با مهر و امضا بانك و لاتين كه تهيه ميكنيم .. بايد يه نامه هم بانك جداكانه روي نامه تمكن مالي بزنه ؟؟ يا همون موجودي حساب ممهور بن مهر كافيه ؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-03-29 ساعت 00:08)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوستان ، اين تمكن مالي كه راهنمايي كردن دوستان منظور اينه كه اخرين موجودي رو با مهر و امضا بانك و لاتين كه تهيه ميكنيم .. بايد يه نامه هم بانك جداكانه روي نامه تمكن مالي بزنه ؟؟ يا همون موجودي حساب ممهور بن مهر كافيه ؟؟
ما از بانک اقتصاد نوین درخواست کردیم اونها هم یه برگه A4 که موجودی صاحب حساب رو به ریال اعلام کرده بود البته به لاتین اعلام کرده بودن با 2 تا امضاء و یه مهر ساده.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، Mehrdadordi ، Judy Abbott 13
(2013-03-29 ساعت 00:08)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوستان ، اين تمكن مالي كه راهنمايي كردن دوستان منظور اينه كه اخرين موجودي رو با مهر و امضا بانك و لاتين كه تهيه ميكنيم .. بايد يه نامه هم بانك جداكانه روي نامه تمكن مالي بزنه ؟؟ يا همون موجودي حساب ممهور بن مهر كافيه ؟؟

تمكن مالي معمولا يه فرمت ثابت داره و اخرين مانده رو براساس ريال و دلار در يك نامه رسمي با تاريخ افتتاح حساب مي زنه ... شما همينكه به بانك بفرماييد نامه تمكن مالي لازم داريد خودشون براتون تهيه ميكنند.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Mehrdadordi ، Judy Abbott 13 ، niko
خيلي ممنون دوست عزيزم .. منظورم اضافه كردن يه نامه رسمي بانك هست بجز موجودي اخر به زبان لاتين كه ظاهرا نيازي به نامه نيست ..ممنون
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-03-29 ساعت 00:21)Mehrdadordi نوشته:  خيلي ممنون دوست عزيزم .. منظورم اضافه كردن يه نامه رسمي بانك هست بجز موجودي اخر به زبان لاتين كه ظاهرا نيازي به نامه نيست ..ممنون

نه نيازي به نامه اضافي نيست
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Mehrdadordi ، Judy Abbott 13 ، nina22
(2013-03-29 ساعت 01:39)payam62 نوشته:  سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز .
سوالی داشتم از محضر سروران گرامی . من باید تغییری در یکی از فرم های ارسالی به کی سی سی بدم . باید یک ردیف به یکی از بند ها اضافه کنم و متاسفانه فضای کافی برای این کار موجود نیست. به نظر شما با نرم افزار آکروبات تغیرراتی در سایز فرم اعمال کنم تا یک ردیف جدید ایجاد کنم ؟ یا اینکه تغییر مورد نظر رو در یک صفحه A4 بنویسم و ارسال کنم ؟
دوست عزيز اگه اشتباه نكنم بالاي فرمها نوشته كه اگه جاي كافي براي جواب نبود چكار بايد كرد.لطفا يه نگاه به بالاي فرمها بندازيد ببينيد به نتيجه اي ميرسيد يا نه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال
دوستان این pdf آنکارا رو باید دستی پرکنیم یا تایپی؟بعدش هم اینکه برا ی هر نفر یه فرم یا فقط برنده یه دونه پرکنه کافیه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان:
(2013-03-29 ساعت 03:32)r91 نوشته:  دوستان این pdf آنکارا رو باید دستی پرکنیم یا تایپی؟
تایپی بهتره. نسخه ورد قابل تایپش اینجاست.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، گل نهال ، bayat_r ، enchantress_boy ، soruosh ، shaso ، r91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان