کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-29 ساعت 01:39)payam62 نوشته:  سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز .
سوالی داشتم از محضر سروران گرامی . من باید تغییری در یکی از فرم های ارسالی به کی سی سی بدم . باید یک ردیف به یکی از بند ها اضافه کنم و متاسفانه فضای کافی برای این کار موجود نیست. به نظر شما با نرم افزار آکروبات تغیرراتی در سایز فرم اعمال کنم تا یک ردیف جدید ایجاد کنم ؟ یا اینکه تغییر مورد نظر رو در یک صفحه A4 بنویسم و ارسال کنم ؟

دوست عزیز
در امضای بنده فایلی با ويرايش فايلهای PDF با Adobe Acrobat وجود دارد آنرا مطالعه بفرمایید تا مشکلتان برطرف شود
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: itsmasoud ، payam62 ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، Saeedv13 ، bayat_r ، soruosh ، shaso
سلام دوستان
براي تاييد مدرك دانشگاه ازاد
خودمون ميبريم مركز يا بايد واحد اخذ مدرك بفرسته و يا تو پاكت مهر و موم كنه بعد ببريم؟
لطفا زودتر راهنمايي كنيد فورييه.
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-03-29 ساعت 13:42)shaso نوشته:  سلام دوستان
خودمون ميبريم مركز يا بايد واحد اخذ مدرك بفرسته و يا تو پاكت مهر و موم كنه بعد ببريم؟
ممنون

سلام دوست عزیز چون گفتین فوریه من جواب میدم من دانشگاه آزاد رو اظلاع مدارم ولی فکر میکنم مثل سراسری باشه شما تشریف میبرید امور فارغ التحصیلان و تاییذ میکنن میدن دستتون مهر وموم نمیکنن تا جایی که من اطلاع دارم البته
تشکر کنندگان: shaso ، niko
(2013-03-29 ساعت 13:59)Judy Abbott 13 نوشته:  
ممنون

سلام دوست عزیز چون گفتین فوریه من جواب میدم من دانشگاه آزاد رو اظلاع مدارم ولی فکر میکنم مثل سراسری باشه شما تشریف میبرید امور فارغ التحصیلان و تاییذ میکنن میدن دستتون مهر وموم نمیکنن تا جایی که من اطلاع دارم البته

خودتون ببرید مرکز
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shaso
(2013-03-29 ساعت 13:59)Judy Abbott 13 نوشته:  
ممنون

سلام دوست عزیز
ریزنمرات دانشگاه آزاد برای خارج تهران دستی به خودتان می دهند که ببرید پاسداران برای تائید ولی ریزنمرات داخل تهران را معمولا خودشان می فرستند برای تائید.درخصوص دانشنامه که فقط قدیمی ها نیاز به تائید پاسداران داره و جدید ها نیازی به تائید پاسداران نداره.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: shaso ، Judy Abbott 13 ، گل نهال ، kasrafo ، ramin_red ، itsmasoud
سوالي داشتم دوستان من توي باسبورتم امضا فارسي من هست كه يكسال ديكه هم اعتبار داره ، ولي امضا لاتينم روي فرمهاي ارساليم هست .. تو باسبورت هم كه فقط ميشه يه امضا كرد ؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-03-29 ساعت 03:37)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 03:32)r91 نوشته:  دوستان این pdf آنکارا رو باید دستی پرکنیم یا تایپی؟
تایپی بهتره. نسخه ورد قابل تایپش اینجاست.
ممنونم الان متوجه شدم تو فایل جدید مدارک لازم برای مصاحبه اون فرمه دیگه نیست!نمیدونم چطوری فایل رو آپلود کنم براتون ولی لینکش رو میزارم:
http://turkey.usembassy.gov/dv_step5_sen...bassy.html
روی other nationalities کلیک کنید فایلش دانلود میشه.
لطفاًنظرتون رو بگین.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان:
سفرنامه های دوستان رو که میخوندم دیدیم چند تا از دوستان نوشتن آفیسر ازشون در مورد سفرهای خارجی که رفتن سوال پرسیده
میخواستم بدونم به سفرای زیارتی مثل عراق یا عربستان و سوریه هم گیر میدن؟
می گذرد ...
تشکر کنندگان: asal1907
(2013-03-30 ساعت 02:29)r91 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 03:37)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 03:32)r91 نوشته:  دوستان این pdf آنکارا رو باید دستی پرکنیم یا تایپی؟
تایپی بهتره. نسخه ورد قابل تایپش اینجاست.
ممنونم الان متوجه شدم تو فایل جدید مدارک لازم برای مصاحبه اون فرمه دیگه نیست!نمیدونم چطوری فایل رو آپلود کنم براتون ولی لینکش رو میزارم:
http://turkey.usembassy.gov/dv_step5_sen...bassy.html
روی other nationalities کلیک کنید فایلش دانلود میشه.
لطفاًنظرتون رو بگین.
دوست عزیز....این فایل رو ببینین، جامعتره:
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
البته درست میفرمایین، تو چک لیستی که لینکشو گذاشتین اشاره ای به این فرم نشده، ولی فایل راهنمای DV مرجع مطمئنتریه....حالا ضرری نداره اون فرم رو هم پر کنین..
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، r91
(2013-03-30 ساعت 13:14)msr839 نوشته:  سفرنامه های دوستان رو که میخوندم دیدیم چند تا از دوستان نوشتن آفیسر ازشون در مورد سفرهای خارجی که رفتن سوال پرسیده
میخواستم بدونم به سفرای زیارتی مثل عراق یا عربستان و سوریه هم گیر میدن؟

فکر نمیکنم دوست عزیز , شما مسافرت رفتین دیگه ,مشکلی نیس ,
(اینو مطمئنم که واسه سفرهای توریستی مشکل ساز نبوده )
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، asal1907 ، ramin_red ، msr839
(2013-03-28 ساعت 21:29)Happiness Prophet نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 18:30)Abolfazl kiamanesh نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 18:39)Happiness Prophet نوشته:  سلام دوستان

من یه سوال برام پیش اومده ؛ لطفا کمک کنید

اینطور که من بررسی کردم همه‌‌جا گفته شده که اسپانسر باید برای هر فرد به صورت جداگانه ۱ فرم I-134 پر کنه ؛
درحالی که اگر به بنده ۳ در این فرم نگاه کنید می‌بینید که باید نام یک نفر و همرهان اون نوشته بشه و در واقع اسپانسر تمام اونها رو ساپورت می‌کنه
مثلا در کیس ما ؛ مادرم به عنوان نفر اصلی‌ و من و پدرم هم به عنوان همسر و فرزندش اسممون نوشته می‌شه و بنابرین ما هم تحت ساپورت قرار میگیریم ؛
با توجه به این توضیحات می‌شه به من بگید چرا باید برای هر نفر ۱ فرم جدا پر بشه ؟؟

ممنون میشم که دوستای با تجربه کمکم کنند

بهیچوجه لازم نیست برای هرنفر یک فرم پر بشه .من هم کیسم 3 نفره بود اسپانسر برای سه تامون یک فرم پر کرده بود که اسم وتاریخ تولد ونسبت ما باهاش نوشته شده بود بردیم و پذیرفته شد فقظ کپی فرم 134 و فرم مالیاتی را با پست بفرستید و اصل را با خودتون موقع مصاحبه ببرید

ممنون از جوابت

حالا که شما این مسیر رو رفتید می‌خوام 2 تا سوال بپرسم ؛

کسی‌ که می‌خواد سپانسر ما بشه میگه با توجه به شرایط مالیش نمیتونه بیشتر از 2 نفر رو ساپورت کنه ؛

1) خواستم ببینم در اینصورت می‌شه در فرم فقط اسم 2 نفر از 3 نفر رو نوشت ؛ این مساله برای گرفتن ویزا در روز مصاحبه مشکل درست نمی‌کنه ؟

2) اگر می‌شه این کار رو کرد می‌شه بگید چطور باید قسمتی‌ که اسم نفرات رو بنویسیم رو پر کنیم ؟

خیلی‌ ممنون از کمکت

می‌شه لطفا یکی‌ از دوستان باتجربه جواب منو بده ؟ من هنوز منتظر جواب سوالام هستم ؛

ممنون

(2013-03-28 ساعت 21:29)Happiness Prophet نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 18:30)Abolfazl kiamanesh نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 18:39)Happiness Prophet نوشته:  سلام دوستان

من یه سوال برام پیش اومده ؛ لطفا کمک کنید

اینطور که من بررسی کردم همه‌‌جا گفته شده که اسپانسر باید برای هر فرد به صورت جداگانه ۱ فرم I-134 پر کنه ؛
درحالی که اگر به بنده ۳ در این فرم نگاه کنید می‌بینید که باید نام یک نفر و همرهان اون نوشته بشه و در واقع اسپانسر تمام اونها رو ساپورت می‌کنه
مثلا در کیس ما ؛ مادرم به عنوان نفر اصلی‌ و من و پدرم هم به عنوان همسر و فرزندش اسممون نوشته می‌شه و بنابرین ما هم تحت ساپورت قرار میگیریم ؛
با توجه به این توضیحات می‌شه به من بگید چرا باید برای هر نفر ۱ فرم جدا پر بشه ؟؟

ممنون میشم که دوستای با تجربه کمکم کنند

بهیچوجه لازم نیست برای هرنفر یک فرم پر بشه .من هم کیسم 3 نفره بود اسپانسر برای سه تامون یک فرم پر کرده بود که اسم وتاریخ تولد ونسبت ما باهاش نوشته شده بود بردیم و پذیرفته شد فقظ کپی فرم 134 و فرم مالیاتی را با پست بفرستید و اصل را با خودتون موقع مصاحبه ببرید

ممنون از جوابت

حالا که شما این مسیر رو رفتید می‌خوام 2 تا سوال بپرسم ؛

کسی‌ که می‌خواد سپانسر ما بشه میگه با توجه به شرایط مالیش نمیتونه بیشتر از 2 نفر رو ساپورت کنه ؛

1) خواستم ببینم در اینصورت می‌شه در فرم فقط اسم 2 نفر از 3 نفر رو نوشت ؛ این مساله برای گرفتن ویزا در روز مصاحبه مشکل درست نمی‌کنه ؟

2) اگر می‌شه این کار رو کرد می‌شه بگید چطور باید قسمتی‌ که اسم نفرات رو بنویسیم رو پر کنیم ؟

خیلی‌ ممنون از کمکت

می‌شه لطفا یکی‌ از دوستان باتجربه جواب منو بده ؟ من هنوز منتظر جواب سوالام هستم ؛

ممنون
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
تشکر کنندگان:
سلام به پیشکسوت های عزیزم

من قبل از ازدواج، واسه لاتاری ثبت نام کردم و فقط خودم رو ثبت نام کردم و قبل از اعلام قبولی ازدواج کردم . زمان ارسال فرم 230 واسه همسرم هم فرم 230 رو فرستادم Kcc (این تا اینجا ) . حالا سئوالم اینکه آیا در نامه دوم یا همون نامه که میگه کی باید برم interview اسم همسرم رو هم میزنن ؟

با تشکر فراوان از دوستایی که وقت میزارن و به سئوالهای بچه ها جواب میدن.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، گل نهال
(2013-03-30 ساعت 18:16)DIVE نوشته:  سلام به پیشکسوت های عزیزم

من قبل از ازدواج، واسه لاتاری ثبت نام کردم و فقط خودم رو ثبت نام کردم و قبل از اعلام قبولی ازدواج کردم . زمان ارسال فرم 230 واسه همسرم هم فرم 230 رو فرستادم Kcc (این تا اینجا ) . حالا سئوالم اینکه آیا در نامه دوم یا همون نامه که میگه کی باید برم interview اسم همسرم رو هم میزنن ؟

شما ترجمه سند ازدواج و شناسنامه ها رو هم فرستادین؟
تشکر کنندگان: DIVE ، Soap McTavish
(2013-03-30 ساعت 18:28)Judy Abbott 13 نوشته:  

آره فرستادم و 2 یا 3 ماه پیش ازشون در مورد مدارک سئوال کردم و بهم جواب دادن که قابل قبول هست و منتظر کارنت باشید
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: گل نهال ، Soap McTavish
(2013-03-30 ساعت 19:49)DIVE نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 18:28)Judy Abbott 13 نوشته:  

آره فرستادم و 2 یا 3 ماه پیش ازشون در مورد مدارک سئوال کردم و بهم جواب دادن که قابل قبول هست و منتظر کارنت باشید
پس مشکلی نداره و اسم همسرتون تو نامه دوم باید باشه ,
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، DIVE ، گل نهال ، soruosh ، Soap McTavish ، ramin_red

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان