کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-30 ساعت 19:58)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 19:49)DIVE نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 18:28)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 18:16)DIVE نوشته:  سلام به پیشکسوت های عزیزم

من قبل از ازدواج، واسه لاتاری ثبت نام کردم و فقط خودم رو ثبت نام کردم و قبل از اعلام قبولی ازدواج کردم . زمان ارسال فرم 230 واسه همسرم هم فرم 230 رو فرستادم Kcc (این تا اینجا ) . حالا سئوالم اینکه آیا در نامه دوم یا همون نامه که میگه کی باید برم interview اسم همسرم رو هم میزنن ؟

با تشکر فراوان از دوستایی که وقت میزارن و به سئوالهای بچه ها جواب میدن.
شما ترجمه سند ازدواج و شناسنامه ها رو هم فرستادین؟

آره فرستادم و 2 یا 3 ماه پیش ازشون در مورد مدارک سئوال کردم و بهم جواب دادن که قابل قبول هست و منتظر کارنت باشید
پس مشکلی نداره و اسم همسرتون تو نامه دوم باید باشه ,
بایدی وجود نداره اگر هم نبود نگران نباشید همین امسال دوستانی هستند که شرایط شما رو دارند و تو نامه دوم اسمی از همراه برده نشده بنده هم ازدواج بعد از قبولی هستم و اصلا به کی سی سی اعلام نکردیم بعد از کارنت شدن تنها با سفارت مکاتبه کردیم اونها هم گفتند مشکلی نیست با هم تشریف بیاریدTongue
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، DIVE
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من برای ثبت نام تو لاتاری فامیلم که دو کلمه داره رو به انگلیسی, جداگانه(با فاصله بین دو کلمه) نوشتم و بعد از برنده شدنم, تو فرم ها طبق پاسپورتم بدون فاصله نوشتم. می خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد یا باید با ایمیل باشون در میون بذارم؟!
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-03-31 ساعت 08:01)shayan.amr نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم
من برای ثبت نام تو لاتاری فامیلم که دو کلمه داره رو به انگلیسی, جداگانه(با فاصله بین دو کلمه) نوشتم و بعد از برنده شدنم, تو فرم ها طبق پاسپورتم بدون فاصله نوشتم. می خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد یا باید با ایمیل باشون در میون بذارم؟!
ممنون

مشکلی نیست.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: kasrafo ، گل نهال ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، shayan.amr
با سلام و تبریک سال نو
می خواستم دوستان با تجربه لطف کنن به من بگن که برای ارسال مدارک به سفارت آنکارا فقط مدارک شخص برنده رو بفرستیم یا مدارک همه افراد خانواده
تشکر کنندگان: ramin_red
(2013-03-31 ساعت 10:18)hazrat نوشته:  با سلام و تبریک سال نو
می خواستم دوستان با تجربه لطف کنن به من بگن که برای ارسال مدارک به سفارت آنکارا فقط مدارک شخص برنده رو بفرستیم یا مدارک همه افراد خانواده
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک
دوست عزیز به جز مدرک تحصیلی که فقط واسه برنده رو باید بفرستید و تمکن مالی که برای کل خانواده یه نسخه، بقیه ی مدارک برای همه افراد باید فرستاده بشه،
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، گل نهال ، hazrat
من یه سوال خیلی خیلی مهم دارم میشه خیلی زود جوابمو بدین ، هفته آخر می مصاحبه دارم آنکارا
من کارت ملّیمو دو سه روزه گم کردم ، المثنی هم دو ماه طول می کشه تا صادر بشه ، کسی می دونه که آیا سفارت آمریکا در آنکارا تاییدیه از ثبت احوال رو برای کارت ملی قبول می کنه یا باید حتما اصل کارت ملیم باشه؟ Sad
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: nirvana_kobin
(2013-03-31 ساعت 13:31)lilistar نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 12:46)nimo80 نوشته:  من یه سوال خیلی خیلی مهم دارم میشه خیلی زود جوابمو بدین ، هفته آخر می مصاحبه دارم آنکارا
من کارت ملّیمو دو سه روزه گم کردم ، المثنی هم دو ماه طول می کشه تا صادر بشه ، کسی می دونه که آیا سفارت آمریکا در آنکارا تاییدیه از ثبت احوال رو برای کارت ملی قبول می کنه یا باید حتما اصل کارت ملیم باشه؟ Sad
از ما اصلا كارت ملي نخواست . شما كارت ملي تون را ترجمه كرده ايد ؟ اگر ترجمه اش را داريد همراه مدارك بفرستيد ( 15 روز قبل مصاحبه ) . فكر نمي كنم اصلا روز مصاحبه كارت ملي تون را بخواهند .

بله دوست عزیز، کارت ملّیمو ترجمه کردم و ترجمه و کپیش رو دارم ! اصلش رو ندارم.. پس به نظرتون در گرفتن المثنی برای سفارت عجله نداشته باشم؟
چون اگه برم برای گرفتن المثنی اقدام کنم کارت قبلیم رو باطل می کنن !
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-03-31 ساعت 12:46)nimo80 نوشته:  من یه سوال خیلی خیلی مهم دارم میشه خیلی زود جوابمو بدین ، هفته آخر می مصاحبه دارم آنکارا
از ما اصلا كارت ملي نخواست . شما كارت ملي تون را ترجمه كرده ايد ؟ اگر ترجمه اش را داريد همراه مدارك بفرستيد ( 15 روز قبل مصاحبه ) . فكر نمي كنم اصلا روز مصاحبه كارت ملي تون را بخواهند .
تو فایل pdf جزو مدارک لازم اومده.ولی خوب حالا که نداری چه میشه کرد!مطمئن باش به خاطرش ردت نمیکنن . به نظر من همون تاییدیه رو بگیر و ترجمه کن با خودت ببر بعدش هم توضیح بده.به هر حال اونجا هم یه اداره است میشه باهاشون حلش کرد.حتی یه نامه بگیر از ثبت احوال که تشکیل پرونده مفقودی رو گواهی کرده باشن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: nimo80
(2013-03-30 ساعت 13:20)amir82 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 02:29)r91 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 03:37)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 03:32)r91 نوشته:  دوستان این pdf آنکارا رو باید دستی پرکنیم یا تایپی؟
تایپی بهتره. نسخه ورد قابل تایپش اینجاست.
ممنونم الان متوجه شدم تو فایل جدید مدارک لازم برای مصاحبه اون فرمه دیگه نیست!نمیدونم چطوری فایل رو آپلود کنم براتون ولی لینکش رو میزارم:
http://turkey.usembassy.gov/dv_step5_sen...bassy.html
روی other nationalities کلیک کنید فایلش دانلود میشه.
لطفاًنظرتون رو بگین.
بازم تشکر از امیر عزیز
میشه منبع اصلی این فایل رو بگید؟
دوست عزیز....این فایل رو ببینین، جامعتره:
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
البته درست میفرمایین، تو چک لیستی که لینکشو گذاشتین اشاره ای به این فرم نشده، ولی فایل راهنمای DV مرجع مطمئنتریه....حالا ضرری نداره اون فرم رو هم پر کنین..
بازم تشکر از امیر عزیز
میشه منبع اصلی این فایل رو بگید؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان عزیز
من تازه عضو این سایت شدم.
یک سئوال مهم دارم اگر میشه لطفا من رو راهنمایی کنید.
من دیپلم هنرستان دارم (11 ساله،)پیش دانشگاهی نخواندم ولی هم فوق دیپلم و هم لیسانس دارم، مشکلی پیدا میکنم؟ باید حتما دیپلم 12 ساله باشه؟کسی تا ح[/font][/size]الا این مشکل را داشته؟[size=medium][font=Arial]
تشکر کنندگان:
(2013-03-31 ساعت 16:34)solak نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من تازه عضو این سایت شدم.
یک سئوال مهم دارم اگر میشه لطفا من رو راهنمایی کنید.
من دیپلم هنرستان دارم (11 ساله،)پیش دانشگاهی نخواندم ولی هم فوق دیپلم و هم لیسانس دارم، مشکلی پیدا میکنم؟ باید حتما دیپلم 12 ساله باشه؟کسی تا ح[/font][/size]الا این مشکل را داشته؟[size=medium][font=Arial]

دوست عزیز کسانی به مشکل بر می خورند که آخرین مدرک تحصیلی شون دیپلم 11 ساله است
شما مدارک بعدی رو ترجمه کنید و با خودتون ببرید و اصلا نگران نباشید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: solak ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، enchantress_boy ، farhad1985 ، DIVE ، Aida.s
بله دوست عزیز باید اسم ایشون هم باشه.اگه مدارک رو کامل فرستادید.ترجمه سند ازدواج و شناسنامه
تشکر کنندگان: ramin_red ، DIVE
دوستان عزیز مهاجرسرا
در ابتدا سال نو مبارک. امیدوارم امسال آغاز روزهایی باشه که آرزو داشتید Smile

من نیاز به مشاوره و کمک فوری شما دارم. لطف کنید شرایط من رو بخونید و راهنمایی کنید.
کیس ما شامل 3 نفر میشه. برنده اصلی مادرم هستن که در زمان ثبت نام اسم همسرشون و من که پسرشون هستم رو در کیس وارد کردن. نکته مهم اینجاست که من در زمان ثبت نام در لاتاری حدود 21 سال و 7 ماه داشتم و فرض بر این بود که سیستم حتماً اسم من رو حذف میکنه! ولی سیستم اسم من رو نگه داشت و باقی فرزندان رو که بیشتر از 26 سال داشتن حذف کرد.
حالا حدوداً 20 روز دیگه تا مصاحبه مونده و من با این پیش‌فرض که حتماً سایت لاتاری آمریکا یه‌چیز میدونسته که من رو حذف نکرده (!) همه کار کردم: معافیت تحصیلی گرفتم، مدرک خریدم، واکسن، ترجمه.... هرکاری لازم بوده!

حالا سوال من از دوستان عزیز مهاجرسرا اینه که آیا شما کیس مشابه من سراغ دارید که فرزندشون که در زمان ثبت نام بالای 21 سال داشته رو، برده باشن مصاحبه و ویزا هم گرفته باشن براش؟؟
ببخشید که متن طولانی بود :|
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-03-31 ساعت 16:15)r91 نوشته:  
تو فایل pdf جزو مدارک لازم اومده.ولی خوب حالا که نداری چه میشه کرد!مطمئن باش به خاطرش ردت نمیکنن . به نظر من همون تاییدیه رو بگیر و ترجمه کن با خودت ببر بعدش هم توضیح بده.به هر حال اونجا هم یه اداره است میشه باهاشون حلش کرد.حتی یه نامه بگیر از ثبت احوال که تشکیل پرونده مفقودی رو گواهی کرده باشن.

البته تو مدارک لازم اصل کارت ملی نیومده ظاهرا ! اصل ترجمه اش اومده ! بازم باید چک کنم البته ..
به هر حال ممنون از پاسختون دوست عزیز
تشکر کنندگان:
(2013-03-31 ساعت 18:24)sam110 نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرا
در ابتدا سال نو مبارک. امیدوارم امسال آغاز روزهایی باشه که آرزو داشتید Smile

من نیاز به مشاوره و کمک فوری شما دارم. لطف کنید شرایط من رو بخونید و راهنمایی کنید.
کیس ما شامل 3 نفر میشه. برنده اصلی مادرم هستن که در زمان ثبت نام اسم همسرشون و من که پسرشون هستم رو در کیس وارد کردن. نکته مهم اینجاست که من در زمان ثبت نام در لاتاری حدود 21 سال و 7 ماه داشتم و فرض بر این بود که سیستم حتماً اسم من رو حذف میکنه! ولی سیستم اسم من رو نگه داشت و باقی فرزندان رو که بیشتر از 26 سال داشتن حذف کرد.
حالا حدوداً 20 روز دیگه تا مصاحبه مونده و من با این پیش‌فرض که حتماً سایت لاتاری آمریکا یه‌چیز میدونسته که من رو حذف نکرده (!) همه کار کردم: معافیت تحصیلی گرفتم، مدرک خریدم، واکسن، ترجمه.... هرکاری لازم بوده!

حالا سوال من از دوستان عزیز مهاجرسرا اینه که آیا شما کیس مشابه من سراغ دارید که فرزندشون که در زمان ثبت نام بالای 21 سال داشته رو، برده باشن مصاحبه و ویزا هم گرفته باشن براش؟؟
ببخشید که متن طولانی بود :|
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک
دوست عزیز کاربری بوده به نام شهلا خانم که این مورد واسشون پیش اومده بود ، ایشون دو پسر داشتن که موقع ثبت نام یکی بالای ۲۱ و دیگری زیر ۲۱ سال بودن ، هنگام مصاحبه هر دو پسرشون بالای ۲۱ سال، تاجایی که یادمه اون پسرشون که موقع ثبت نام زیر ۲۱ سال بود با گرفتن دو تعهد بهش ویزا تعلق گرفت ، ولی پسرشون که بالای ۲۱ سال بود بهش ویزا تعلق نگرفت ، اسم هر دو پسرشون هم تو نامه دوم بود ،
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، ramin_red ، shimoda ، enchantress_boy ، bayat_r ، farhad1985 ، KOUROSHAVIN ، sam110 ، mrr777

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان