کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-11 ساعت 11:51)nikan_sh نوشته:  مدرک من فوق دیپلم هست - اصلش هنوز نیومده -- مدرک موقت دادن بهم .. پیش دانشگاهیمم دست دانشگاه هست -- البته بهم گفتم اون رو بهم پس میدن . حال چه کنم مدرک فوق دیپلمم رو -- ریز نمرات بگیرم از کجا باید بگیرم ؟؟؟ از دانشگاه باید بگیرم ؟؟؟؟ میشه راهنمایی کنید ..
نامه دوم چجوری میاد ؟؟؟؟ اون رو از کجا ببینم . :؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مدرک موققتون همراتون باشه , یه سری دارالترجمه ها هستن که ترجمه میکنن ,ریز نمرات رو باید از دانشگاه بگیرید , واسه دانشگاههای سراسری که خود دانشگاه میده
نامه ی دوم جایگزین نامه ی اول یعنی همون نامه برنده شدنتون میشه ,معمولا یه ایمیل میزنند که برید سایت dvlottery.state.gov چک کنید ممکنه هم ایمیل نزنن شما که دیروز کارنت شدید از امروز مرتب سایت رو چک کنید
(امضاتونو هم درست کنین هنوز 15 ام نشدهBig Grin )
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، nikan_sh
(2013-04-11 ساعت 13:27)myou نوشته:  با سلام و احترام ؛ دوستان آیا امکانش هست به یک شخص دیگه وکالت بدم تا مدارکمو به سفارت تحویل بده و ویزامو بگیره ؟ چه مدارکی لازمه از من ببره و آیا باید هماهنگی خاصی با سفارت بشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز این مطلب رو من از سایت csc برداشتم و عینا واستون میذارم

ترکیه :

گذرنامه فقط به اعضای خانواده/یا سرپرست متقاضی زیر 18 سال تحویل داده می شود. تحویل دهنده باید کارت شناسایی خود و کارت شناسایی صاحب گذرنامه را ارائه بدهد.
اگر یک شخص ثالث می خواهد مدارک شما را تحویل بگیرد، باید از جانب متقاضی یک نامه محضری یا مدرکی که حکم دادگاه را نشان می دهد، ارائه بدهد. PTT اطلاعات کارت شناسایی تحویل دهنده را جمع آوری خواهد کرد.
برای متقاضیانی که دارای شرایط سنی خاص و یا معلولیت میباشند ، شخص
سوم باید نامه دادگاه مبنی بر همراهی متقاضی به عنوان قیم و اجازه دریافت پاسپورت را ارایه نماید . وی هم چنین میبایست یکی از مدارک شناسایی معتبری را که در بالا ذکر شده به همراه داشته باشد.
متقاضی حداکثر 7 روز مهلت دارد تا گذرنامه را از بخش تحویل پست ترکیه (PTT) تحویل بگیرد. پس از 7 روز، گذرنامه شما به بخش کنسولگری که در آنجا مصاحبه شده اید، بازگردانده می شود.
ابوظبی:

وقتی زمان دریافت مدارک فرابرسد، متقاضی‌(ها) با حداقل 18 سال سن باید در عرض 30 روز همراه خود یک کارت شناسایی صادره از سوی دولت به شعبه خدماتی EMPOST منتخب خود بیاورد تا بتواند مدارک خود را دریافت کند. اگر متقاضی بخواهد مدارک خود را از راه آسان‌‌تری دریافت کند، می‌تواند علاوه بر کارت شناسایی شماره بارنامه حمل (SWB) را نیز ارائه بدهد. (شماره SWB را می‌توانید در پوشۀ متقاضی در وب سایت http://usvisa-info.com بیابید)
کارت شناسایی معتبر می‌تواند یکی از موارد زیر باشد:
کارت شناسایی (عکس دار) صادره از سوی دولت
کارت گواهینامه رانندگی (عکس دار) صادره از سوی دولت
اگر متقاضی نتواند هیچ یک از کارت های شناسایی فوق را ارائه بدهد، از او می‌خواهند شناسنامه اصلی خود را در اختیار کارمندان EMPOST قرار بدهد تا آنها از آن یک نسخه تهیه کرده و به رسید تحویل ضمیمه کنند. نماینده EMPOST اطلاعات مندرج در ویزا و گذرنامه را نیز بررسی می‌کند تا مطمئن شود که این مدارک به صاحب آن تحویل داده می‌شود.
والدین باید از طریق ارائه یکی از مدارک فوق هویت خود را ثابت کنند، و یک نسخه از شناسنامه یا در صورت امکان گواهی فرزندخواندگی فرزند خود را ارائه بدهند.
اگر متقاضی نتواند گذرنامه خود را دریافت کند، می‌تواند یک نامه (به زبان انگلیسی) بنویسد و از نماینده بخواهد تا از جانب او گذرنامه را دریافت کند. جهت دریافت گذرنامه، نماینده باید این نامه را که ممهور به امضای متقاضی است و نیز یک نسخه از مدرک شناسایی متقاضی را که از سوی دولت صادر شده است ارائه بدهد.
اگر متقاضی نتواند نام خود را امضا کند، می‌تواند از «X» یا اثر انگشت استفاده کند.
تشکر کنندگان: shaso ، nikan_sh ، سمانه777 ، گل نهال ، myou ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، payam62 ، alirezass ، r91 ، bayat_r
(2013-04-11 ساعت 15:34)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 11:51)nikan_sh نوشته:  مدرک من فوق دیپلم هست - اصلش هنوز نیومده -- مدرک موقت دادن بهم .. پیش دانشگاهیمم دست دانشگاه هست -- البته بهم گفتم اون رو بهم پس میدن . حال چه کنم مدرک فوق دیپلمم رو -- ریز نمرات بگیرم از کجا باید بگیرم ؟؟؟ از دانشگاه باید بگیرم ؟؟؟؟ میشه راهنمایی کنید ..
نامه دوم چجوری میاد ؟؟؟؟ اون رو از کجا ببینم . :؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مدرک موققتون همراتون باشه , یه سری دارالترجمه ها هستن که ترجمه میکنن ,ریز نمرات رو باید از دانشگاه بگیرید , واسه دانشگاههای سراسری که خود دانشگاه میده
نامه ی دوم جایگزین نامه ی اول یعنی همون نامه برنده شدنتون میشه ,معمولا یه ایمیل میزنند که برید سایت dvlottery.state.gov چک کنید ممکنه هم ایمیل نزنن شما که دیروز کارنت شدید از امروز مرتب سایت رو چک کنید
(امضاتونو هم درست کنین هنوز 15 ام نشدهBig Grin )
ممنونم از راهنمایی خوبت . چشم امضا رو هم درست میکنم . Smile
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، گل نهال
(2013-04-11 ساعت 15:05)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 14:59)Ali.US نوشته:  دوست عزیزم حتی اگرمدرک دکتراهم ارائه بدی بازم اصل دیپلم وترجمه آن راازشما درحین مصاحبه میخواهند.ازمن که خواستندShy
بر خلاف شما از ما فقط آخرین مدرک تحصیلی رو خواستند. در سایت سفارت هم این مورد قید شده.

من رفتم مدرکمو گرفتم ، ریز نمرات هم درخواست دادم . گفتم دیپلمم چی ؟ گفت میمونه اینجا . ..
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: ASALI
سلام بچها من مدرک اصل دیپلم گم کردم رفتم میدون فلسطین ریزه نمرههامو مهر زد گواهی موقت داشتم اونم مهر زد دادم ترجمه .به نظرتون ایراد داره که گم کردم
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان:
بچه ها کسی با صفحه ای که نامه دوم رو میزنه مشکلی نداره ؟؟؟ من نمیتونم بازش کنم.سایتشو درست میزنم؟؟؟www.dvlottery.state.gov

(2013-04-11 ساعت 19:35)taba60 نوشته:  سلام بچها من مدرک اصل دیپلم گم کردم رفتم میدون فلسطین ریزه نمرههامو مهر زد گواهی موقت داشتم اونم مهر زد دادم ترجمه .به نظرتون ایراد داره که گم کردم

اگر فرصت دارید میتونید به دبیرستانتون مراجعه کنید یه نامه بهتون میدن و بعد به اموزش و پرورش ناحیه مراجعه میکنید مجددا صادر میشه اما پروسه اش زمانبره.
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13
(2013-04-11 ساعت 19:43)سلی نوشته:  بچه ها کسی با صفحه ای که نامه دوم رو میزنه مشکلی نداره ؟؟؟ من نمیتونم بازش کنم.سایتشو درست میزنم؟؟؟www.dvlottery.state.gov

(2013-04-11 ساعت 19:35)taba60 نوشته:  سلام بچها من مدرک اصل دیپلم گم کردم رفتم میدون فلسطین ریزه نمرههامو مهر زد گواهی موقت داشتم اونم مهر زد دادم ترجمه .به نظرتون ایراد داره که گم کردم

اگر فرصت دارید میتونید به دبیرستانتون مراجعه کنید یه نامه بهتون میدن و بعد به اموزش و پرورش ناحیه مراجعه میکنید مجددا صادر میشه اما پروسه اش زمانبره.
سلی عزیز سایت درسته ولی همیشه نزدیکای کارنتی و اومدن نامه ی دوم سایت یه چند روزی خطا میده و باز نمیشه نگران نباشید رفع میشه
البته من چک کردم مشکلی نبود ولی بعضی وقتها مشکل پیش میاد
تشکر کنندگان: گل نهال ، سلی ، rouzbehdarvishi
(2013-04-11 ساعت 20:44)payam62 نوشته:  سلام دوستان
برای 1 نفر دانشجوی پسر 20 هزار سبزی کفایت میکنه برای گواهی مالی ؟

سلام دوست عزیز ,به نرخ امروز بله
کافیه ؟ زیادم هست
سفرنامه آنکارا رو میخوندم دختر مجردی با 20 میلیون تمکن ویزای یه ضرب گرفته با این حساب 20 هزارتا زیاد هم هست
تشکر کنندگان: alirezass ، sadeghi897 ، payam62
(2013-04-11 ساعت 21:08)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 20:44)payam62 نوشته:  سلام دوستان
برای 1 نفر دانشجوی پسر 20 هزار سبزی کفایت میکنه برای گواهی مالی ؟

سلام دوست عزیز ,به نرخ امروز بله
کافیه ؟ زیادم هست
سفرنامه آنکارا رو میخوندم دختر مجردی با 20 میلیون تمکن ویزای یه ضرب گرفته با این حساب 20 هزارتا زیاد هم هست
حداقل 60 میلیون برای یک مجرد
20 میلیون آنکارا طرف فرستاد دوباره گواهی بگیره ، من اونجا بودم.
Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، deineath ، گل نهال ، payam62 ، Judy Abbott 13 ، rouzbehdarvishi ، shaso ، amir82
(2013-04-11 ساعت 15:44)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 13:27)myou نوشته:  با سلام و احترام ؛ دوستان آیا امکانش هست به یک شخص دیگه وکالت بدم تا مدارکمو به سفارت تحویل بده و ویزامو بگیره ؟ چه مدارکی لازمه از من ببره و آیا باید هماهنگی خاصی با سفارت بشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز این مطلب رو من از سایت csc برداشتم و عینا واستون میذارم

ترکیه :

گذرنامه فقط به اعضای خانواده/یا سرپرست متقاضی زیر 18 سال تحویل داده می شود. تحویل دهنده باید کارت شناسایی خود و کارت شناسایی صاحب گذرنامه را ارائه بدهد.
اگر یک شخص ثالث می خواهد مدارک شما را تحویل بگیرد، باید از جانب متقاضی یک نامه محضری یا مدرکی که حکم دادگاه را نشان می دهد، ارائه بدهد. PTT اطلاعات کارت شناسایی تحویل دهنده را جمع آوری خواهد کرد.
برای متقاضیانی که دارای شرایط سنی خاص و یا معلولیت میباشند ، شخص
سوم باید نامه دادگاه مبنی بر همراهی متقاضی به عنوان قیم و اجازه دریافت پاسپورت را ارایه نماید . وی هم چنین میبایست یکی از مدارک شناسایی معتبری را که در بالا ذکر شده به همراه داشته باشد.
متقاضی حداکثر 7 روز مهلت دارد تا گذرنامه را از بخش تحویل پست ترکیه (PTT) تحویل بگیرد. پس از 7 روز، گذرنامه شما به بخش کنسولگری که در آنجا مصاحبه شده اید، بازگردانده می شود.
ابوظبی:

وقتی زمان دریافت مدارک فرابرسد، متقاضی‌(ها) با حداقل 18 سال سن باید در عرض 30 روز همراه خود یک کارت شناسایی صادره از سوی دولت به شعبه خدماتی EMPOST منتخب خود بیاورد تا بتواند مدارک خود را دریافت کند. اگر متقاضی بخواهد مدارک خود را از راه آسان‌‌تری دریافت کند، می‌تواند علاوه بر کارت شناسایی شماره بارنامه حمل (SWB) را نیز ارائه بدهد. (شماره SWB را می‌توانید در پوشۀ متقاضی در وب سایت http://usvisa-info.com بیابید)
کارت شناسایی معتبر می‌تواند یکی از موارد زیر باشد:
کارت شناسایی (عکس دار) صادره از سوی دولت
کارت گواهینامه رانندگی (عکس دار) صادره از سوی دولت
اگر متقاضی نتواند هیچ یک از کارت های شناسایی فوق را ارائه بدهد، از او می‌خواهند شناسنامه اصلی خود را در اختیار کارمندان EMPOST قرار بدهد تا آنها از آن یک نسخه تهیه کرده و به رسید تحویل ضمیمه کنند. نماینده EMPOST اطلاعات مندرج در ویزا و گذرنامه را نیز بررسی می‌کند تا مطمئن شود که این مدارک به صاحب آن تحویل داده می‌شود.
والدین باید از طریق ارائه یکی از مدارک فوق هویت خود را ثابت کنند، و یک نسخه از شناسنامه یا در صورت امکان گواهی فرزندخواندگی فرزند خود را ارائه بدهند.
اگر متقاضی نتواند گذرنامه خود را دریافت کند، می‌تواند یک نامه (به زبان انگلیسی) بنویسد و از نماینده بخواهد تا از جانب او گذرنامه را دریافت کند. جهت دریافت گذرنامه، نماینده باید این نامه را که ممهور به امضای متقاضی است و نیز یک نسخه از مدرک شناسایی متقاضی را که از سوی دولت صادر شده است ارائه بدهد.
اگر متقاضی نتواند نام خود را امضا کند، می‌تواند از «X» یا اثر انگشت استفاده کند.

آنکارامنظورش از نامه محضری چیه؟وکالتنامه یا گواهی امضا کافیه؟حالا اونشم مهم نیست؛کسی تا حالا این کار رو کرده؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: myou
دوستان عزیز
من مصاحبه ام تمام شد،ویزامو هم گرفتم.
اگر حالا بخوام ازدواج کنم باید چه کار کنم؟؟
شنیدم الان نباید ازدواج کنم تا برم usa و برگردم و با طرفم ازدواج کنم.درسته؟
اینطوری چقدر طول می کشه تا طرفم رو ببرم؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.Tongue
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان: f.r ، shaso ، bayat_r ، KOUROSHAVIN
بچه ها اگر ویزارو یه ضرب بدن بدش باید چه کارایی رو انجام داد و کدام سایت هارو چک کرد برای گرفتن ویزا و پست از ptt?
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN
(2013-04-12 ساعت 09:30)elhamin نوشته:  بچه ها اگر ویزارو یه ضرب بدن بدش باید چه کارایی رو انجام داد و کدام سایت هارو چک کرد برای گرفتن ویزا و پست از ptt?

شما سایت ceac رو چک کنید هر موقع نوشت issued اون موقع ویزاتون آماده هست، دوستانی که رفتن نوشته بودن بعد از ظهر اون روزی که issued نوشته هم میتونید برید و تحویل بگیرید
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، elhamin ، گل نهال ، payam62
(2013-04-12 ساعت 02:59)arminaa نوشته:  دوستان عزیز

کسی کمکم نمی کنه؟؟
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان:
(2013-04-12 ساعت 11:27)arminaa نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 02:59)arminaa نوشته:  دوستان عزیز

کسی کمکم نمی کنه؟؟
سلام آرمینا جون ، شما که تصمیم داشتی ازدواج کنی بهتر بود قبل گرفتن ویزا ازدواج میکردی که همسرتون هم باهاتون بتونه بیاد
تاپیک ازدواج بعد از لاتاریو بخون اونجا یه مطلب خونده بودم الان یادم نیس،مربوط بود به همین سوالت ، که یکی وضعیت مشابه شما رو داشت که ما گفته بودیم که دیگه کیسش ازدواجی شده و طول میکشه ، ایشون پرسیده بودن از سفارت گفته بود شما که ویزا گرفتی بگو همسرت هم بیاد مصاحبه یه همچین چیزی بود الان پیدا میکنم واستون
تشکر کنندگان: سمانه777 ، گل نهال ، shaso ، KOUROSHAVIN ، payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان