کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان عزیز یک سوال مهم برام پیش اومده لطفا با من هم فکری کنید
من تا قبل از شهریور نمی تونم برای سفر دومم برم آمریکا و اگه شهریور هم برم 180 روزم رو رد می کنم
تازگی ها کسی رفته که بیش از 6 ماه خارج از خاک آمریکا بوده باشه (کسی که می شناسید و حرفاش دقیقه)؟ آیا مشکلی براش پیش اومده؟
ممنون میشم جوابم رو بدین اگه اطلاعی دارین
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: farshadsh ، shaso ، ramin_red ، گل نهال ، amairmonre
کسی از بچه ها از تیم Immigrangel که کارای خدماتی رو انجام میدن اطلاعی دارین؟!
من هر چی زنگ میزنم و ایمیل و پیغام خصوصی دادم جواب نمیدن! پس کجان؟
میخواستم آدرسی که برای گرین کارت بهم دادن رو باهاشون قبل مصاحبه چک کنم اما نیستن که نیستن! اگه کسی اطلاع پیدا کرد ممنون میشم منو در جریان بذارن. مرسی
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، farshadsh
دوستان پدر بنده بازنشسته ارگان دولتیه 4 سال پیش بازنشست شده ولی الان توی یه شرکت خصوصیه چقدر احتمال ویزای یکضرب و چقدر احتمال کلیر هست؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-09 ساعت 14:30)ani_sheiton نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 14:24)nina22 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 14:14)ani_sheiton نوشته:  در ترکیه موقع مدیکال هزینه رو به لیر میگیرن یا به دلار؟اگه به د ل ا ر میگیرن چرا مابقی رو لیر میدن؟یهو به لیر تبدیل کنم ببرم؟
از ما که دلار گرفتن و باقی موندشو به لیر پس دادن.

مرسی نینا جون دقیقا منظورم همین بود خوب وقتی مابقی رو لیر میده چرا از همون اول بهش لیر ندیم؟
من حیفم میاد این د ل ا ر ه ا ی نازنینمو بدم بهشونBig Grin
راستی الان آنکارا صورتی کلیرنسه؟آبی رد؟سفید یکضرب؟

مامان آني نگران نباش تركها منصفانه چنج ميكنن!!! بهتر از صرافي ها!!! شما 50 د.لار واسه عكس قفسه سينه و آزمايش خون ميدي الباقيشم لير ميگيري كه اونم واسه سوار شدن به اتوبوس و ... خرج ميكني!!!! شما فقط به سفيد فكر كن (نهايتا صورتي) براي شما رنگ ديگري وجود ندارد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: bayat_r ، itsmasoud ، Judy Abbott 13 ، elhamin ، amir82 ، rezagh ، farshadsh ، nina22 ، ani_sheiton
(2013-04-10 ساعت 01:53)farhad1985 نوشته:  کسی از بچه ها از تیم Immigrangel که کارای خدماتی رو انجام میدن اطلاعی دارین؟!
من هر چی زنگ میزنم و ایمیل و پیغام خصوصی دادم جواب نمیدن! پس کجان؟
میخواستم آدرسی که برای گرین کارت بهم دادن رو باهاشون قبل مصاحبه چک کنم اما نیستن که نیستن! اگه کسی اطلاع پیدا کرد ممنون میشم منو در جریان بذارن. مرسی

سلام دوست عزیز من یه بار پیغام دادم گفتن که زنگ بزنم ، شما تلفنی هم باهاشون تماس بگیر ،
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، Soap McTavish ، farshadsh
(2013-04-08 ساعت 17:20)saeid-ss نوشته:  سلام بچه ها چه صفحه هایی از پاسپورت رو باید کپی بگیریم همه اش رو ؟
چه صفحه هایی از عقدنامه رو باید ترجمه کنیم صفحه اول یا تمام صفحاتش رو ؟
کپی صفحه اول پاسپورت 3 سری برای تمام افراد
کپی کل صفحات پاسپورت 1 سری برای تمام افراد
اصل پاسپورت فعلی و پاسپورت قبلی برای تمام افراد
دو سری ترجمه اصل عقدنامه برای ایروان
اصل عقدنامه
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: shimoda ، گل نهال ، farshadsh ، saeid-ss
(2013-04-08 ساعت 15:15)amairmonre نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 18:44)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 18:34)amairmonre نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 17:32)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 16:24)amairmonre نوشته:  بچه ها ابوظبی ایمیل منو هنوز جواب نداده و با احتساب امروز 10 روز میگذره و 3 بار ایمیل زدم و یک بار هم زنگ که گذاشت رو پیغامگیر صوتی و من پیغامم رو گذاشتم گفتند 3 روز کاری بهت جواب میدیم. هنوز جواب نیومده من هم هنوز CSC ثبت نام نکردم و تقریبا 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. چه کنم ؟ کمک کنید لطفا
برا مکاتبه هم از سایت
www.abudhabiivo.net استفاده کردم و 2 بار هم ایمیلی که بار اول برا من فرستادند و با همون با KCC مکاتبه کردم رو هم فرستادم که نظر اونهارو هم مستقیم ببیننند که ایمیل سریع اومد با همین سایتی که بالا براتون گذاشتم مکاتبه کنم و من هم همونطور که گفتم 3 با ایمیل زدم با همین روش و با گذشت 10 روز جواب نیومده.
کمکSad
سلام
من ارسالتون رو دوبار خوندم ولی متوجه نشدم که برا چه کاری ایمیل زدید و جواب نگرفتید؟
شما برا چه کاری ایمیل زدید؟ تغییر مکان؟

1.من بعد قبولی ازدواج. 2.ارسال مجدد فرم ها در 20 اکتبر2012 3.گرفتن تاییدیه از رسیدن مدارک و کامل بودنشان در 26 اکتبر 2012 4. کارنت شدن 12 مارچ 5. آمدن نامه دوم 14 مارچ 6. نبودن نام همسرم در نامه دوم 7. ایمیل به کی سی سی در 14 مارچ 8. از دست ما خارج است با سفارت مکاتبه کندر همون 14 مارچ 9. به ابوظبی ایمیل دادم 15 مارچ 10. هیچ اطلاعاتی هنوز و تا الان دست ما نرسیده با KCC مکاتبه کن 17 مارچ (جواب ابوظبی) 11. همین ایمیل ابوظبی رو فوروارد کردم کی سی سی در 17 مارچ و گفتم چه کنم عمو جان 12. کی سی سی گفت پسرم به قرآن اطلاعات همسر شما کامله و رسیده دست ما و ما در کیست لحاظ کردیم در 19 مارچ 13. همین ایمیل رو دقیقا جمله اونارو با مشخصات اپراتوری که ایمیل رو جواب داده برا ابوظبی فرستادم 29 مارچ (با مشورت دوستان با تجربه گفتند شاید هنوز کیست به دست ابوظبی نرسیده چون مصاحبه من آنکارا بود که بعد شد ابو عمو ظبی) 14. مجددا ایمیل کردم اول آپریل 15. و باز هم ایمیل دادم 6 آپریل 16. امیدوارم حالا متوجه شده باشید 17. به قول همسرم اللرونتون درد نکنه کمک کنید
سلام
خوب شما تمام مراحل رو انجام دادید نمیدونم چرا اسم همسرتونو ننوشتن شما به نظر من تمامی مکاتبات رو همراه داشته باشید ,حتما ازشون پرینت بگیرید
والا کاری نمونده که شما نکنید که من بگم فلان کار رو هم بکنید
همین رو میتونم بگم که ایشالله زودی جواب بدن

با سلام
ابوظبی ایمیل منو جواب داد و این متن رو برا من گذاشته. به نظرتون من باید چه کنم؟
Sir we do NOT review case files before the day of interview.

This email is UNCLASSIFIED

مگه میشه تا روز قبل مصاحبه کیس ها نتونند یه نگاه بنداز بگن مشکلش چی هست. من برا اینکه همسرم تو موقع مصاحبه مشکلی براش پیش نیاد نیاز هست دوباره مدارک ازدواج رو با فرم ها رو بفرستم؟

مجددا ایمیل دادم به سفارت گفتم که وضعیت منو مشخص کنید نیاز هست من مدارکی رو که یک بار برا KCC فرستادم برا شما هم بفرستم. گفتم ممنون میشم که وضعیت من رو مشخص کنید که دقیقا باید چیکار کنم جوابشون این بود:
Thank you for your email. Please be advised that your spouse’s name will be added into your case automatically on the interview date.
Thank you
This email is UNCLASSIFIED

به نظرتون فهمیدند که منظور بنده چی بوده دیگه و ان شالله به ما در سفارت گیر نخواهند داد؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، r91
(2013-04-09 ساعت 01:53)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
من در فرم محل خدمت همسرم رو army نوشتم در صورتيكه سپاه خدمت كرده ميتونم روز مصاحبه قبل از قسم اقرار به اشتباه كنم يا اينكه ايميل بزنم؟ البته هنوز كارنت نشديم
و سوال دوم اينكه ميتونم محل مصاحبه رو از آنكارا به ابوظبي تغيير دهم چون دوستم اونجا ساكنه با توجه به كيس نامبر بالا
آيا اينكار به صلاح هست يا خير

قسمت اول رو نمیدونم
ولی قسمت دوم بله میتونید
به kcc ایمیل بزنید.
من از آنکارا به ایروان تغییر دادم.

(2013-04-09 ساعت 10:54)shaso نوشته:  سلام ،كمك ،فوري
١- اگر تاريخ افتتاح حساب همون روز گرفتن برگه تمكن باشه مشكلي پيش مياد؟
٢- برنده اصلي ٩٠ و همراه ٥٠ تومان كافييه؟
مرسي

1-فکر نمیکنم مشکلی باشه
ولی پیشنهاد می کنم اگه حساب دیگه ای دارید که یقیناً دارید از اون استفاده کنید.
2- زیادم هست. چون برمبنای دلار 1226 محاسبه میشه و برای هر فردی 18500 دلار کافیه.
هر چی پول بیشتر باشه منطقی تره ولی نه برای افرادی مثل دانشجویان
چون ممکنه بپرسه: این پول رو از کجا آوردید؟
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: farshadsh ، ramin_red ، shaso ، حامد
سلام دوستان
اگه كسي يك ضرب بگيره چند روز بعد ويزاش رو ميتونه از ptt بگيره
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-04-10 ساعت 18:28)shaso نوشته:  سلام دوستان
اصلاً معلوم نيست . حتي تا ١٠ روز هم طول كشيده ولي به طور معمول ميگن تا ٥ روز كاري .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، shaso ، bayat_r ، Soap McTavish ، nina22 ، حامد
(2013-04-10 ساعت 18:28)shaso نوشته:  سلام دوستان

دوست عزيز بودن كسايي كه فرداي مصاحبه گرفتن يا دوروزه گرفتن اما اگه مثل من بدشانس باشي يك هفته اي. ولي شما وقتي تو سايت وضعيت كيستون issued شد مي توني فرداش يا همون بعد از ظهرش بري ptt
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shaso ، گل نهال
دوستان من توی فرم های اولیه زدم که دانشجو هستم نزدیک به یک ساله که فارق التحصیل شدم اما هنوز مدرکم نیومده مدرک موقتم هم قابلیت ترجمه نداره البته من میخوام ترجمه کنمش بازم . توی مصاحبه ها خوندم که به دوستان گفتن برو با مدرکت بیا هروقت کلیر شدی. حالا به نظر شما کار درستی هست که من ریز نمرات بگیرم نمیخوام که برای دوستان دیگه دردسر درست کنم تا این بشه جز قوانین . به نظر شما برم دنبالش و وقت بزارم؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-04-10 ساعت 19:00)سمانه777 نوشته:  دوستان من توی فرم های اولیه زدم که دانشجو هستم نزدیک به یک ساله که فارق التحصیل شدم اما هنوز مدرکم نیومده مدرک موقتم هم قابلیت ترجمه نداره البته من میخوام ترجمه کنمش بازم . توی مصاحبه ها خوندم که به دوستان گفتن برو با مدرکت بیا هروقت کلیر شدی. حالا به نظر شما کار درستی هست که من ریز نمرات بگیرم نمیخوام که برای دوستان دیگه دردسر درست کنم تا این بشه جز قوانین . به نظر شما برم دنبالش و وقت بزارم؟

دوست عزيز به نظره من هم ريز نمرات رو بگير هم مدرك موقت رو ترجمه كن. چون از خيلي ها خواستن ريز نمرات. كار هم از محكم كاري عيب نمي كنه شما كه اينهمه زحمت كشيدي خرجم كردي اين دو تا هم انجام بده كه پشيمون نشي خدايي نكرده. موفق باشي
تشکر کنندگان: shaso ، Judy Abbott 13 ، گل نهال ، سمانه777 ، mrr777
(2013-04-10 ساعت 08:21)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 14:14)ani_sheiton نوشته:  در ترکیه موقع مدیکال هزینه رو به لیر میگیرن یا به دلار؟اگه به د ل ا ر میگیرن چرا مابقی رو لیر میدن؟یهو به لیر تبدیل کنم ببرم؟

مرسی نینا جون دقیقا منظورم همین بود خوب وقتی مابقی رو لیر میده چرا از همون اول بهش لیر ندیم؟

مامان آني نگران نباش تركها منصفانه چنج ميكنن!!! بهتر از صرافي ها!!! شما 50 د.لار واسه عكس قفسه سينه و آزمايش خون ميدي الباقيشم لير ميگيري كه اونم واسه سوار شدن به اتوبوس و ... خرج ميكني!!!! شما فقط به سفيد فكر كن (نهايتا صورتي) براي شما رنگ ديگري وجود ندارد

اتفاقا این واسه منم سوال بود عجیبه به دلار میگیرن بقیه رو لیر میدن

(2013-04-10 ساعت 20:00)my2220 نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 19:00)سمانه777 نوشته:  دوستان من توی فرم های اولیه زدم که دانشجو هستم نزدیک به یک ساله که فارق التحصیل شدم اما هنوز مدرکم نیومده مدرک موقتم هم قابلیت ترجمه نداره البته من میخوام ترجمه کنمش بازم . توی مصاحبه ها خوندم که به دوستان گفتن برو با مدرکت بیا هروقت کلیر شدی. حالا به نظر شما کار درستی هست که من ریز نمرات بگیرم نمیخوام که برای دوستان دیگه دردسر درست کنم تا این بشه جز قوانین . به نظر شما برم دنبالش و وقت بزارم؟

دوست عزيز به نظره من هم ريز نمرات رو بگير هم مدرك موقت رو ترجمه كن. چون از خيلي ها خواستن ريز نمرات. كار هم از محكم كاري عيب نمي كنه شما كه اينهمه زحمت كشيدي خرجم كردي اين دو تا هم انجام بده كه پشيمون نشي خدايي نكرده. موفق باشي
یکی از دوستای من رفته بود سازمان سنجش گواهی قبولی در ازمون دانشگاه رو گرفته بود با ترجمش برده بود
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب Big Grin
مقصد : هیستون
تشکر کنندگان:
(2013-04-09 ساعت 17:55)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 15:03)nina22 نوشته:  

من چون سعی میکنم افکارم مثبت باشه فکر میکنم چون بنده خداها پول خرد ندارن به لیر پس میدنBig Grin
برای ما که کلیرنس خوردیم برگه صورتی دادن.فردای همون روز به یکی از دوستان که رد شدن برگه قرمز داده بودن(اونجور که خودشون گفتن)و فکر میکنم برگه سفید یک ضرب باشه.دوستان اگه اشتباه میکنم تصحیح کنن.
قرمز چرا داده بودن به طرف؟
اره سفید یک ضرب هست ، من سفید گرفتم
با تچکر
یک خوشحال هستم Big GrinCool
چون اسم پسر خانواده رو تو ثبت نام اوليه ننوشته بودن Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان