کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-12 ساعت 11:27)arminaa نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 02:59)arminaa نوشته:  دوستان عزیز
من مصاحبه ام تمام شد،ویزامو هم گرفتم.
اگر حالا بخوام ازدواج کنم باید چه کار کنم؟؟
شنیدم الان نباید ازدواج کنم تا برم usa و برگردم و با طرفم ازدواج کنم.درسته؟
اینطوری چقدر طول می کشه تا طرفم رو ببرم؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.Tongue

کسی کمکم نمی کنه؟؟
پیداش کردم ولی بهتره خودتون تاپیک ازدواج بعد از لاتاریو بخونید

شما وقتي رفتي مصاحبه و ويزات و گرفتي در صورتيكه از ويزات استفاده اي نكني يعني نري آمريكا مي توني عقد كني و يكبار ديگه درخواست مصاحبه بدي وقتي كه رفتي مصاحبه با همسرتون با هم, اون پكي كه سفارت پلمپ شده بهتون داده رو با خودت مي بري ويزاي شما باطل ميشه و ايشالا براي دوتاتون ويزاي جديد صادر ميشه.
تشکر کنندگان: shaso ، KOUROSHAVIN ، سمانه777 ، گل نهال ، payam62 ، Saeedv13
سلام دوستان
برای ترجمه سند مالکیت آپارتمان اگر در رهن بانک باشه مشکلی نداره لطفا راهنمایی فرمایید. برای یک خانواده چهار نفره (دو فرزند) تمکن مالی چقدر باید باشد؟ یالت مورد نظر تگزاس است. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: babak_1363
سلام دوستان همراه
١-اون جايي از سايت كه راجع به ١٩٠٠٠ د ل ا ر نوشته بود كجاست؟
٢-موقع گرفتن تمكن با چه ار ز ي تبديل ميكنن؟ ق ي مت ؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-04-12 ساعت 13:11)sadfar نوشته:  سلام دوستان
برای ترجمه سند مالکیت آپارتمان اگر در رهن بانک باشه مشکلی نداره لطفا راهنمایی فرمایید. برای یک خانواده چهار نفره (دو فرزند) تمکن مالی چقدر باید باشد؟ یالت مورد نظر تگزاس است. باسپاس

سلام دوست من،
من هم سند خونم در رهن بانک بود و ترجمش رو ارائه کردم به همراه یک صورتحساب 19 میلیون تومانی داشتم و آفیسر گفت پروندتون کامله!Big Grin
اما راجع به شما، فکر کنم بهتره که حسابهای بانکی تون رو کمی پرو پیمون و تقویت شده ببرین تا انشاءالله همه چیز خوب پیش بره Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: سمانه777 ، sadfar ، Judy Abbott 13 ، deineath ، shaso
(2013-04-12 ساعت 12:13)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 11:27)arminaa نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 02:59)arminaa نوشته:  دوستان عزیز
من مصاحبه ام تمام شد،ویزامو هم گرفتم.
اگر حالا بخوام ازدواج کنم باید چه کار کنم؟؟
شنیدم الان نباید ازدواج کنم تا برم usa و برگردم و با طرفم ازدواج کنم.درسته؟
اینطوری چقدر طول می کشه تا طرفم رو ببرم؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.Tongue

کسی کمکم نمی کنه؟؟
پیداش کردم ولی بهتره خودتون تاپیک ازدواج بعد از لاتاریو بخونید

شما وقتي رفتي مصاحبه و ويزات و گرفتي در صورتيكه از ويزات استفاده اي نكني يعني نري آمريكا مي توني عقد كني و يكبار ديگه درخواست مصاحبه بدي وقتي كه رفتي مصاحبه با همسرتون با هم, اون پكي كه سفارت پلمپ شده بهتون داده رو با خودت مي بري ويزاي شما باطل ميشه و ايشالا براي دوتاتون ويزاي جديد صادر ميشه.
آخه قبل از مصاحبه جور نمی شد.ممنونم از کمکتون.اگه اطلاعات دیگه ای هم پیدا کردید منو در جریان قرار بدید.ممنونم.
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13
(2013-04-12 ساعت 13:33)shaso نوشته:  سلام دوستان همراه
١-اون جايي از سايت كه راجع به ١٩٠٠٠ د ل ا ر نوشته بود كجاست؟
٢-موقع گرفتن تمكن با چه ار ز ي تبديل ميكنن؟ ق ي مت ؟

بستگی به بانک داره بعضی ها 1226(بانکی) , بعضی هم 2540(اتاق ارزی)
حتی تو یه بانک شعبه هاش میتونه فرق کنه حساب کتاب درستی ندارند.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shaso ، soruosh
(2013-04-12 ساعت 13:33)shaso نوشته:  سلام دوستان همراه
....
-موقع گرفتن تمكن با چه ار ز ي تبديل ميكنن؟ ق ي مت ؟

از خودتون هم شاید بپرسه که این مبلغی که نوشته به دلار چقدر میشه؟..
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shaso ، soruosh
دوستان یه مطلب مهم راجه به مدارک دانشگاهی:
" به اطلاع می رساند جهت ترجمه مدارک، متقاضیان تایید مدارک تحصیلی دانشگاهی از روز 17/1/1392 سامانه تایید مدارک برای این قبیل متقاضیان فعال بوده و متقاضیان می توانند در این سامانه درخواست و تقاضای خود را ثبت و با استفاده از کد رهگیری مراحل انجام کار را پیگیری نمایند. متقاضیان براساس زمان بندی تعیین شده در سامانه می بایست اصل مدارک خود را به یکی از دفاتر پستی سراسر کشور تحویل و پس از انجام فرایند اداری مدارک تایید شده را از مامورین شرکت پست در آدرسی که به هنگام ارائه مدارک اعلام نموده اند، اخذ نمایند. شایان ذکر است از تاریخ 22/2/1392 این اداره کل از پذیرش مراجعات حضوری و انجام امور خارج از سامانه یاد شده معذور می باشد.

متقاضیان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر دستورالعمل راهنمای مراجعین را در سایت http://www.msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx مطالعه نمایند. "
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: payam62 ، hamedhamed ، babak_1363 ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، tabim4
دوستان من دیروز مصاحبه داشتم و یه ضرب گرفتم ولی امروز سایت ceac رو چک کردم و آپدیت شده بود ولی هنوز ready بود یعنی مشکلی هست؟
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shaso ، bayat_r ، حامد ، soruosh
سلا م دوستان
سئوالی که از شما دارم اینکه من یکی از دوستام تو لاتاری 2013 برنده شده و الان 3 هفته هستش که رفته سر کار و زمان مصاحبه یه اس÷انسر معرفی کرده و حالا
میخواد برگرده ایران و با من عقد کنه تا بتونه من هم ببره اونجا ومیخواستم بدونه که واسش محدودیت زمانی نداره و اینکه عقد باید تو ایران باشه و دیگه اینکه اسپانسزش به دردسر نمی افته ؟ ممنون میشم اگه جوابی قانونی بهم بدید
تشکر کنندگان:
(2013-04-12 ساعت 16:10)elhamin نوشته:  دوستان من دیروز مصاحبه داشتم و یه ضرب گرفتم ولی امروز سایت ceac رو چک کردم و آپدیت شده بود ولی هنوز ready بود یعنی مشکلی هست؟

تبریک می گم دوست عزیز.
نگران نباشید اطلاعات اون سایت در این مورد خیلی قابل اتکا نیست بعد از چند روز به ایشیو (به قول عمو سعید) تغییر می کنه. مطمئن باشید به زودی ویزاتون میاد.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، elhamin ، shaso ، kouroshd ، soruosh
(2013-04-12 ساعت 16:34)ufi نوشته:  سلا م دوستان
سئوالی که از شما دارم اینکه من یکی از دوستام تو لاتاری 2013 برنده شده و الان 3 هفته هستش که رفته سر کار و زمان مصاحبه یه اس÷انسر معرفی کرده و حالا
میخواد برگرده ایران و با من عقد کنه تا بتونه من هم ببره اونجا ومیخواستم بدونه که واسش محدودیت زمانی نداره و اینکه عقد باید تو ایران باشه و دیگه اینکه اسپانسزش به دردسر نمی افته ؟ ممنون میشم اگه جوابی قانونی بهم بدید

پروسه طولانی داره مثله اینکه ( حدود 1000 روز )

سوال رو توی فروم > ازدواج بعد از قبول شدن در لاتاری < مطرح کنید بهتره فکر می کنم .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Judy Abbott 13 ، shiraz mamali
اگر کسی یکی از والدینش فوت کرده باشه سند فوت برای مصاحبه نیاز هست؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-12 ساعت 17:46)yas21 نوشته:  اگر کسی یکی از والدینش فوت کرده باشه سند فوت برای مصاحبه نیاز هست؟
بستگی داره دوست عزیز
مثلا اگه برنده یکی از والدین شما باشن که شما هم جز کیس محسوب میشی بله حتما لازمه ولی نه اگه شما خودتون برنده شدید به نظر من نیازی نیس ,ولی شما محض احتیاط همراتون باشه,
تشکر کنندگان: yas21 ، KOUROSHAVIN ، Saeedv13 ، rezagh ، shaso ، hamedhamed
(2013-04-12 ساعت 17:46)yas21 نوشته:  اگر کسی یکی از والدینش فوت کرده باشه سند فوت برای مصاحبه نیاز هست؟

من با توجه به اینکه سند خونه به نام مادر و زیر رهن بانکه و من تنها وارث هستم ، با مشورت از دوستان گواهی فوت و برگه انحصار وراثت بهمراه سند رو ترجمه کردم که کلا همه چیز باشه در اختیارم برای اثبات .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان