کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان کسی میدونه اگه مدیکال اکسپایر بشه یا همون ویزا باید چکار کرد؟؟؟
تشکر کنندگان: alirezass
من نمیخوام اسپانسر رو پست کنم سفارت.حالا به نظرتون روز مصاحبه در سفارت قبل از مصاحبه مدارک اسپانسر میخواد ازم؟یعنی ممکنه بپرسه اسپانسر داری؟ یا نه موقع مصاحبه آفیسر میپرسه ازمون؟(درصورتیکه تمکن مالی کم باشه)
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان:
وقتی فوق دیپلم داری دیپلم هم لازم میشه ؟ دیپلم رو تحویل دانشگاه داده بودم نمیدن که دیگه
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: ani_sheiton
(2013-04-10 ساعت 22:41)deineath نوشته:  وقتی فوق دیپلم داری دیپلم هم لازم میشه ؟ دیپلم رو تحویل دانشگاه داده بودم نمیدن که دیگه
فکر کنم پیش دانشگاهیتون دست دانشگاه باشه نه دیپلم!
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان:
(2013-04-10 ساعت 23:36)ani_sheiton نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 22:41)deineath نوشته:  وقتی فوق دیپلم داری دیپلم هم لازم میشه ؟ دیپلم رو تحویل دانشگاه داده بودم نمیدن که دیگه

فنی بودم من . دیپلمم دست دانشگاه
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من بولتن می کارنت شدم و الان میخواهم مدارک رابرای ترجمه بدهم مطابق لیست آقای بیات کدامیک از مدارک ترجمه شده باید مهر دادگستری و امورخارجه را داشته باشد؟
مدارکی که کلا نیاز به مهر این دو ارگان را دارد کدامست؟اگر بخواهیم در آینده ادامه تحصیل بدهیم؟
مدارک فرزندانمان که آنجا باید ادامه تحصیل دهند کدامیک را باید ترجمه کنیم؟آیا نیاز به مهر دادگستری و امورخاره دارد؟
ضمنا در حوالی میدان انتقلاب دارالترجمه خوب که دوباره کاریش حداقل باشد،مطمئن باشد که مدارک را بهش تحویل می دهیم،در حداقل زمان ترجمه مدارک را انجام می دهد،هزینه آن اقتصادی باشد را برایم پیام کنید.
به نظر دوستان مدارک را در دو فاز برای ترجمه بدهیم بهتر است یا خیر ؟منظورم این است که در فاز اول مدارکی برای مصاحبه ضروری است برای ترجمه بدهیم و در فاز دوم که ویزا را گرفتیم سایر مدارک که برای زندگی آنجا لازم است را برای ترجمه بدهیم. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:
از دوستان عزيزى كه تشريف بردين آنكارا براى دريافت ويزا، كجاى سا يت Csc ميتونيم پيگيرى پاسپورت ها را بكنيم.ممنون. ميشم اگر كسى سريع اطلاعات بدهد.مرسىShy
تشکر کنندگان:
با سلام من در لاتاري 2013 پذيرفته شد ه ام و هفته دوم مي وقت مصاحبه در ابو ظبي را دارم اما بدليل اينكه كسي را در امريكا ندارم با مشكل مواجه شد ه ام به همين دليل از عزيزان اين انجمن و مدير محترم خواهشمندم كه مرا راهنمايي كنند كه در صورت امكان كاري در امريكا براي من پيدا كنند و هزينه هاي مذ كور را از حقو ق من كسر نمايند با تشكر

لطفاً تاريخ دقيق مصاحبه خودتون رو ننويسين
تشکر کنندگان:
(2013-04-11 ساعت 09:55)Arash ma نوشته:  از دوستان عزيزى كه تشريف بردين آنكارا براى دريافت ويزا، كجاى سا يت Csc ميتونيم پيگيرى پاسپورت ها را بكنيم.ممنون. ميشم اگر كسى سريع اطلاعات بدهد.مرسىShy

سلام
شما سایت ceac رو چک کنید هر موقع نوشت issued اون موقع ویزاتون آماده هست، دوستانی که رفتن نوشته بودن بعد از ظهر اون روزی که issued نوشته هم میتونید برید و تحویل بگیرید

(2013-04-11 ساعت 10:18)anahitanahid نوشته:  با سلام من در لاتاري 2013 پذيرفته شد ه ام و 13 مي بربر با 23ارديبهشت ماه وقت مصاحبه در ابو ظبي را دارم اما بدليل اينكه كسي را در امريكا ندارم با مشكل مواجه شد ه ام به همين دليل از عزيزان اين انجمن و مدير محترم خواهشمندم كه مرا راهنمايي كنند كه در صورت امكان كاري در امريكا براي من پيدا كنند و هزينه هاي مذ كور را از حقو ق من كسر نمايند با تشكر
آناهیتای عزیز اول بهتون تبریک میگم که برنده شدید،
شما کارهاتون رو انجام بدید و مصاحبه رو انجام بدید بعد که رفتید اونجا باید سراغشو بگیرید، هیچ کدوم از بچه های ۲۰۱۳ فعلاً کاری اونجا ندارن ، تازه کاری که بتونن شما رو هم استخدام کنن، شما برا اینکار به تاپیکهای مربوطه مراجعه کنید و اونجا پیگیری کنید، حتی پیشنهاد من اینه تاپیکهای سالهای قبل رو هم بخونید و از تجربیات دوستانی که چندسال پیش رفتن استفاده کنید
تشکر کنندگان: گل نهال ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، nina22 ، bardia mousapour
مدرک من فوق دیپلم هست - اصلش هنوز نیومده -- مدرک موقت دادن بهم .. پیش دانشگاهیمم دست دانشگاه هست -- البته بهم گفتم اون رو بهم پس میدن . حال چه کنم مدرک فوق دیپلمم رو -- ریز نمرات بگیرم از کجا باید بگیرم ؟؟؟ از دانشگاه باید بگیرم ؟؟؟؟ میشه راهنمایی کنید ..
نامه دوم چجوری میاد ؟؟؟؟ اون رو از کجا ببینم . :؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-04-10 ساعت 22:03)ani_sheiton نوشته:  من نمیخوام اسپانسر رو پست کنم سفارت.حالا به نظرتون روز مصاحبه در سفارت قبل از مصاحبه مدارک اسپانسر میخواد ازم؟یعنی ممکنه بپرسه اسپانسر داری؟ یا نه موقع مصاحبه آفیسر میپرسه ازمون؟(درصورتیکه تمکن مالی کم باشه)
مامان آنی نیازی به پست کردن نداری. فکر کنم برای 2نفر بالای 100میلیون کافی باشه. شما برگه های اسپانسر را با خودت ببر. اگر افیسر بهت گفت که تملک مالیت کمه اون را هم ارائه کن. تازشم اگر به فرض تملک مالیت کم باشه اسپانسر هم نداشته باشی بشما کسر مدرک میزنه میگه برو با تملک مالی بیشتر بیا Big GrinBig Grin اصلا نگران نباش. من خودم مجرد با 53 میلیون رفتم بدون اسپانسر بدون سند خونه و چیزای دیگه و جالب تر این بود که موقع مصاحبه از من هیچ اشاره ای به تملک نشد و هیچ سوالی در این زمینه از من نشد Big Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shaso ، گل نهال ، myou ، el333 ، Judy Abbott 13 ، حامد ، amairmonre
با سلام و احترام ؛ دوستان آیا امکانش هست به یک شخص دیگه وکالت بدم تا مدارکمو به سفارت تحویل بده و ویزامو بگیره ؟ چه مدارکی لازمه از من ببره و آیا باید هماهنگی خاصی با سفارت بشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تشکر کنندگان:
با سلام و خسته نباشید از همه دوستانی که منتظر رفتی و درگیر کارها و دوستانی که مشکل گروه اول حل و بچه ها رو به صراط مستقیم هدایت می کنن.
من کاارنت شدم ایندفعه و نمی دونم چی کنم؟! اگه اشتباه می گم لطفا راهنمایی کنین
1- الان باید csc ثبت نام کنم
2- باید به کی سی سی میل بزنم و بگم کارنت شدم - که اونا زمان و نامه دوم بدین؟!
( یا 2- باید مننظر باشم نامه اول که در سایت اولیه و برای قبولی من هست تغییر شکل و به کارنت تبدیل شه و همونجا ساعت تاریخ ... اعلام میشه؟!
3- مدارک برای ترکیه - انکارا بفرستم بعد از معلوم شدن تاریخ.)
ممنون

تشکر کنندگان:
(2013-04-11 ساعت 00:12)deineath نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 23:36)ani_sheiton نوشته:  

فنی بودم من . دیپلمم دست دانشگاه

دوست عزیزم حتی اگرمدرک دکتراهم ارائه بدی بازم اصل دیپلم وترجمه آن راازشما درحین مصاحبه میخواهند.ازمن که خواستندShy
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: yasaman1111
(2013-04-11 ساعت 14:35)mamad_msp نوشته:  با سلام و خسته نباشید از همه دوستانی که منتظر رفتی و درگیر کارها و دوستانی که مشکل گروه اول حل و بچه ها رو به صراط مستقیم هدایت می کنن.
من کاارنت شدم ایندفعه و نمی دونم چی کنم؟! اگه اشتباه می گم لطفا راهنمایی کنین
1- الان باید csc ثبت نام کنم
2- باید به کی سی سی میل بزنم و بگم کارنت شدم - که اونا زمان و نامه دوم بدین؟!
( یا 2- باید مننظر باشم نامه اول که در سایت اولیه و برای قبولی من هست تغییر شکل و به کارنت تبدیل شه و همونجا ساعت تاریخ ... اعلام میشه؟!
3- مدارک برای ترکیه - انکارا بفرستم بعد از معلوم شدن تاریخ.)
ممنون
mamad_msp
من از شما که نوامبر 2010 عضو سایت شدین و جزو کاربران قدیمی محسوب میشین در عجبم که همچین سئوالات ابتدایی می پرسینSad.
شما باید پیج قبولیتو چک کنی تا نامه دومت بیاد. ترجمه مدارک مورد نیاز برای مصاحبه، تکمیل کارت واکسیناسیون بین الملل، خرید بلیط و رزرو هتل، گرفتن وقت از دکتر معتمد سفارت، ارسال ترجمه مدارک به سفارت (اگر محل مصاحبه آنکارا بود)، پرداخت عوارض خروج و گرفتن ارز مسافرتی از مواردی هست که من الان به ذهنم می رسه. لطفاً بعد از معلوم شدن محل مصاحبه ات سفرنامه های دوستان رو بخونین و از سایت سفارت هم غافل نشین. موفق باشید.

(2013-04-11 ساعت 14:59)Ali.US نوشته:  دوست عزیزم حتی اگرمدرک دکتراهم ارائه بدی بازم اصل دیپلم وترجمه آن راازشما درحین مصاحبه میخواهند.ازمن که خواستندShy
بر خلاف شما از ما فقط آخرین مدرک تحصیلی رو خواستند. در سایت سفارت هم این مورد قید شده.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان