کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان تاحالا کسی‌ اون ۱۶۵ "د ل ا ر" که برای صدور گرین کارت هست رو پرداخت کرده؟
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
تشکر کنندگان: babak_1363
سلام دوستان کسی میدونه گرفتن مدرک ارزشگذاری ملک لازمه یا نه؟ و اینکه کارشناسی رو در کرج میشناسید؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

تشکر کنندگان:
(2013-04-13 ساعت 13:58)Aida.s نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه گرفتن مدرک ارزشگذاری ملک لازمه یا نه؟ و اینکه کارشناسی رو در کرج میشناسید؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

اصلا به هیچ وجه لازم نیست. فقط سند ملک
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Aida.s
دوستان نمیدونم به دردتون میخوره مطلبی که میگم یا نه اما تجربه منه شاید برای سال های اینده به کار دوستان بیاد :
من حدود یکسال هست که فارغ التحصیل دانشگاه ازاد شدم . زمان ثبت نام لاتری زدم دانشجو . زمان فرستادن فرم ها هم زدم دانشجو اما 2 ماه بعدش درسم تموم شد که یعنی خرداد . مدرک موقتم توی شهریور اومد و من هم با خوش خیالی که بعد از 6 ماه مدرک اصلی هم میاد دیکه دنبال هیچی نبودم متاسفانه در جریان عوض شدن رییس دانشگاه ازاد از تهران هیچ دانشنامه ای دیگه به شهرستان ها فرستاده نشده طی این چند ماه و مدرک بنده بعد از گذشت 8 ماه هنوز اماده نیست . امروز به توصیه دوستان رفتم تا ریز نمرات دانشگاه رو بگیرم ،2 مدل ریز نمره میدادن :
یکی با ارائه دانشنامه اصلی و قابل ترجمه که باید میرفت تهران امضا میشد و حدود 20 روز به طول می انجامید البته با گرفتن مبلغ 5500 ( که این مورد برای من امکان پذیر نبود چون من مدرک ندارم )
و دیگری هم یه پرینت معمولی بود از نمرات بنده و اینکه زیرش خیلی ریز نوشته این مدرک قابلیت ترجمه ندارد و مهر دانشگاه که 3 ثانیه ای صادر شد . حالا من اینو میبرم و ترجمه میکنم و میبرم اونجا توضیحات رو هم اگر خواست میدم
البته رئیس اموزش دانشگاه به من گفت که قبل از اینکه مدرک موقت رو بگیری و تسویه حساب کنی باید میومدی و ریز نمراتتو میگرفتی ( که ای کاش اینو به کارمنداشون یاد میدادن تا همونجا به من بگن )
اینم تجربه منه اگر سوالی داشتید به من بگید تا جواب بدم . امیدوارم که واسه مدرک به مشکلی بر نخوریم
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: payam62 ، sadeghi897 ، bayat_r ، iman63ir ، amairmonre ، storagemeter ، mediise ، niko ، Judy Abbott 13
من قبلا كه ميرفتم سايت كيس ،ما رو ready ميزد ولي چند روزه كه چيزي واسم نمياره؟ نگرانم
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: amairmonre
دوستان سلام. اگر هنگام ثبت نام فامیل رو اشتباها با يک فاصله تایپ کرده باشیم، و به KCC اعلام کرده و فرمها رو براساس فامیل صحیح ارسال کرده باشيم، در نامه دوم فامیل باید اصلاح شده باشه یا خیر ؟
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: pooya.n
(2013-04-13 ساعت 15:33)mlo نوشته:  دوستان سلام. اگر هنگام ثبت نام فامیل رو اشتباها با يک فاصله تایپ کرده باشیم، و به KCC اعلام کرده و فرمها رو براساس فامیل صحیح ارسال کرده باشيم، در نامه دوم فامیل باید اصلاح شده باشه یا خیر ؟

یک نفر ما را دريابد! نیازمند یاری سبزتان هستیم .
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: pooya.n ، bayat_r
(2013-04-13 ساعت 15:33)mlo نوشته:  دوستان سلام. اگر هنگام ثبت نام فامیل رو اشتباها با يک فاصله تایپ کرده باشیم، و به KCC اعلام کرده و فرمها رو براساس فامیل صحیح ارسال کرده باشيم، در نامه دوم فامیل باید اصلاح شده باشه یا خیر ؟

KCC نمیتونه تو مشخصات پیجتون براساس ثبت نام اولیه تغییرات بده یعنی پیجتون تغییر بده واطلاعاتتون ثبت شده هست یعنی اگه میرید تو صفحتون نامه دوم میبینید باز همون شکل هست مشکلی نیست تو سفارت برید اونجا روویزاتون اوکی میکنند البته باید فرم هارو تصحیح شده به سفارت هم بدید
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: mlo ، pooya.n ، iman63ir ، amairmonre ، Aida.s

موقع مصاحبه قابل اصلاحه. اصلا نگران نباشین
احتمالا همسفر هستیم Rolleyes
تشکر کنندگان: mlo ، amir82 ، Judy Abbott 13
(2013-04-13 ساعت 16:36)pooya.n نوشته:  

Big Grin دست شما درد نکنه. پس خیالم راحت باشه ؟؟؟؟؟؟ ایشااله میبینیم همدیگرووووو .
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: pooya.n ، amairmonre ، Aida.s
(2013-04-13 ساعت 16:39)mlo نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 16:36)pooya.n نوشته:  

Big Grin دست شما درد نکنه. پس خیالم راحت باشه ؟؟؟؟؟؟ ایشااله میبینیم همدیگرووووو .

حتما خیالتون راحته راحت. شما هفته ی چندم مصاحبه دارین؟
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Aida.s
سلام دوستان
امروز رفتم میدان انقلاب مدارک به شرح ذیل را برای ترجمه دادم لطفا بفرمایید چیزی جا ننداختم تعداد کیس 4 نفر و برنده اصلی بنده هستم. باسپاس
1-شناسنامه 4 نفر از هر یک 2 نسخه
2-کارت ملی 4 نفر از هریک 2 نسخه
3- کارت پایان خدمت شخص برنده 2 نسخه
4-حکم کارگزینی شخص برنده 2 نسخه
5- سند ملک 2 نسخه
6-سند خودرو دو دستگاه 2 نسخه از هریک
7-سند ازدواج برای زوجین کلا 4 نسخه
8-آخرین مدرک تحصیلی شخص برنده و همسر هر یک 2 نسخه
9-ریزنمرات شخص برنده 2 نسخه
10-دیپلم شخص برنده و همسر هریک 2 نسخه
لازم به ذکر است که هزینه کلا 252000 تومان شد که فقط شامل ترجمه است و مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را شامل نمی شود و اگر آن مهر ها هم اضافه میشد 720000 تومان می شد.
متصدی دارالترجمه گفت اخیرا مدارک دیپلم نیز باید به تائید وزارت آموزش پرورش کل نیز برسد که این مهم را ما نمی دانستیم آیا این موضوع اجباری است ؟و اگر نخواهیم مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را بزنیم اصلا تائید وزارت علوم و دانشگا]ه آزاد اسلامی برای دانشنامه چه الزامی دارد؟چون دارالترجمه مدارک را بدون این مهرها هم تائید می کند!
دوستان بفرمایند که اولا مدارک به شرح فوق برای مصاحبه کامل است و آیا نیازی به مهر امور خارجه و دادگستری برای مدارک فوق یا تعدادی از آنها الزامی نیست؟
پس از اخذ ویزا(اینشاالله) در آینده اگر بخواهیم به آمریکا مراجعت نماییم کل سوابق کاری و آموزشی و سایر مدارک را نیز می خواهم ترجمه نمایم و با خودم ببرم به نظر شما برای آنوقت نیز مهر امورخارجه و دادگستری نیز برای برخی مدارک نباید بزنم؟
از دوستان با تجربه می خواهم در صورت امکان پاسخ مبسوط بفرمایند.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: pooya.n ، Aida.s
(2013-04-13 ساعت 16:24)mlo نوشته:  

یک نفر ما را دريابد! نیازمند یاری سبزتان هستیم .

اصلاً مهم نیست.
اگر گیر دادن بگید پویا گفته، مشکل حل میشهBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: pooya.n ، amir82 ، mlo ، iman63ir ، Aida.s ، soruosh
(2013-04-13 ساعت 16:47)sadfar نوشته:  سلام دوستان
امروز رفتم میدان انقلاب مدارک به شرح ذیل را برای ترجمه دادم لطفا بفرمایید چیزی جا ننداختم تعداد کیس 4 نفر و برنده اصلی بنده هستم. باسپاس
5- سند ملک 2 نسخه
لازم به ذکر است که هزینه کلا 252000 تومان شد که فقط شامل ترجمه است و مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را شامل نمی شود و اگر آن مهر ها هم اضافه میشد 720000 تومان می شد.
متصدی دارالترجمه گفت اخیرا مدارک دیپلم نیز باید به تائید وزارت آموزش پرورش کل نیز برسد که این مهم را ما نمی دانستیم آیا این موضوع اجباری است ؟و اگر نخواهیم مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را بزنیم اصلا تائید وزارت علوم و دانشگا]ه آزاد اسلامی برای دانشنامه چه الزامی دارد؟چون دارالترجمه مدارک را بدون این مهرها هم تائید می کند!
دوستان بفرمایند که اولا مدارک به شرح فوق برای مصاحبه کامل است و آیا نیازی به مهر امور خارجه و دادگستری برای مدارک فوق یا تعدادی از آنها الزامی نیست؟
پس از اخذ ویزا(اینشاالله) در آینده اگر بخواهیم به آمریکا مراجعت نماییم کل سوابق کاری و آموزشی و سایر مدارک را نیز می خواهم ترجمه نمایم و با خودم ببرم به نظر شما برای آنوقت نیز مهر امورخارجه و دادگستری نیز برای برخی مدارک نباید بزنم؟

تعداد نسختون خیلی زیاده. خیلی هاش اصلا لزومی نداره دو نسخه باشه. مگر اینکه بعدا به کارتون بیاد
تشکر کنندگان: mlo ، bayat_r ، amir82 ، sadfar ، Aida.s
(2013-04-13 ساعت 16:47)sadfar نوشته:  سلام دوستان
5- سند ملک 2 نسخه

دوست عزیز درصورتیکه در آنجا مایل به ادامه تحصیل باشی مهر وزارت امورخارجه ودادگستری لازم است آنهم نه الآن ونه برای مصاحبه.Cool
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: pooya.n ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، sadfar ، گل نهال ، Aida.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان