کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-14 ساعت 00:00)alirlndl نوشته:  سلام دوستان
می خواستم بدونم امضامونو چطوری اصلاح میتونیم بکنیم؟یادم رفته.
از اینجا
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: گل نهال ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13
(2013-04-13 ساعت 19:18)mlo نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 19:04)fromu2farzad نوشته:  دوستان برای من که مجردم یه تمکین ۶۰ تومنی از بانک کافیه یا سند خونه هم ترجمه کنم ؟
بله كافيه.
سند هم ميتونيد ترجمه كنيد محض احتياط نزد خودتون نكه داريد.

تو رو خدا دوستان پیشنهاداتی ندید که برای بقیه و آیندگان دردسر بشه،ملو جان تو که ملویی نباید اینقدر محکم کاری کنی ملو باش و آرامش داشته باش،بابا برای یه نفر مجرد که این همه تمکن مالی نمیخواد تازه شاید شک کنن که این همه پول از کجا آوردی؟....Big GrinBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: payam62 ، asal1907 ، r91 ، fromu2farzad ، jazirehh ، shaso ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، rezagh ، mlo ، roeentan ، babak_1363 ، hamedhamed ، sayeh_m ، soruosh
بچه ها تو گواهي تمكن مالي كه از ملت گرفتيم جمع بدهكار - بستانكار و مانده حساب و تاريخ افتتاح حساب رو مينويسه در سه ماه يا شش ماه اخير مينويسه.
به انتخاب خودتون.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، hamedhamed ، Aida.s
(2013-04-14 ساعت 01:12)shaso نوشته:  بچه ها تو گواهي تمكن مالي كه از ملت گرفتيم جمع بدهكار - بستانكار و مانده حساب و تاريخ افتتاح حساب رو مينويسه در سه ماه يا شش ماه اخير مينويسه.
به انتخاب خودتون.
مال مارو هم ملت همينطور زد.ضمنا تو پاكت در بسته تحويل داد.

دوستان تو ceas هر چي كيس نامبر رو ميزنم invalid ميزنه .چرا؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso ، KOUROSHAVIN ، Aida.s
(2013-04-14 ساعت 01:37)r91 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 01:12)shaso نوشته:  بچه ها تو گواهي تمكن مالي كه از ملت گرفتيم جمع بدهكار - بستانكار و مانده حساب و تاريخ افتتاح حساب رو مينويسه در سه ماه يا شش ماه اخير مينويسه.
به انتخاب خودتون.
مال مارو هم ملت همينطور زد.ضمنا تو پاكت در بسته تحويل داد.

دوستان تو ceas هر چي كيس نامبر رو ميزنم invalid ميزنه .چرا؟
اتفاقا ما دو بار كار مزد داديم يكي ٣ماهه گرفتيم يكي ٦ ماهه تو پاكت بازم تحويل گرفتيم
به نظر من بازش كنيد تا يك كپي ازش بگيريد واسه خودتون .
واسه شما هم با ٢٥٠٠ حساب كرد؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، Aida.s
(2013-04-14 ساعت 03:37)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 09:30)elhamin نوشته:  بچه ها اگر ویزارو یه ضرب بدن بدش باید چه کارایی رو انجام داد و کدام سایت هارو چک کرد برای گرفتن ویزا و پست از ptt?

اگه ویزا یه ضرب بدن یکی از مهمترین کارها اینه که چن نفر همرات ببری که اگه یهو غش کردی زیربغلتو بگیرن که ولو نشیBig Grin

ویزارو یه ضرب بهم دادن اون سایت ها هیچ کدام قابل اعتماد نبودن تا ایمیل واستون اومد بدویید ptt من اگه این کارو نمی کردم تا پنجشنبه اینجا می موندم
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
تشکر کنندگان: گل نهال ، KOUROSHAVIN ، soruosh
دوستان سوالی که واسه من پیش اومده اینه که بارها دیده م بچه های لاتاری توی امضاهاشون تعداد سفرهای خارجیی که رفته ن هم نوشته بوده، یا اگه اشتباه نکنم توی سفرنامه ی مصاحبه ی بچه ها هم دیده بودم که ازشون درمورد سفرهای خارجیشون پرسیده شده بود. میخوام ببینم آخه چه اهمیتی ممکنه داشته باشه؟ حالا باز برای ویزای توریستی قابل توجیه چون تضمینیه برای برگشت شما، ولی برای کیس های مهاجرتی دیگه واسه چی می پرسن که سفر خارجی رفتی یا نه؟
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
تشکر کنندگان: ramin_red ، shaso ، Aida.s
ببخشید بچه ها،من یکی از دوستام اسپانسرش واسش i-134 فرستاده،که همون فرمت قدیمی هستش،حالا دیدم ورژن 2013 اومده،آیا باید دوباره پر کنه و اون 2013 رو بفرسته یا همون ورژن قدیمی کفایت می کنه؟ممنون
Case Number:2015AS00000XXX
Embassy:Montreal,Canada
State:California,Los Angeles
تشکر کنندگان:
(2013-04-14 ساعت 09:12)miladtorfi نوشته:  دوستان سوالی که واسه من پیش اومده اینه که بارها دیده م بچه های لاتاری توی امضاهاشون تعداد سفرهای خارجیی که رفته ن هم نوشته بوده، یا اگه اشتباه نکنم توی سفرنامه ی مصاحبه ی بچه ها هم دیده بودم که ازشون درمورد سفرهای خارجیشون پرسیده شده بود. میخوام ببینم آخه چه اهمیتی ممکنه داشته باشه؟ حالا باز برای ویزای توریستی قابل توجیه چون تضمینیه برای برگشت شما، ولی برای کیس های مهاجرتی دیگه واسه چی می پرسن که سفر خارجی رفتی یا نه؟
نه دوست عزیز ، فکر نمیکنم از کسی پرسیده باشن مسافرت خارجی رفتی یا نه ( برا کیس لاتاری) ، ولی میپرسن که تا حالا امریکا رفتی ؟ چند بار ؟ که تو فرمها هم این سوالو میکنن
برا توریستی هم تو فرم ds-160 یه جا پرسیده ولیً زمان مصاحبه یادم نمیاد پرسیده باشن ، لا اقل از ما که نپرسیدن، ولی رفتن به امریکا رو اینجا هم میپرسن
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rezagh ، amir82 ، babak_1363 ، miladtorfi ، Aida.s
(2013-04-14 ساعت 09:12)miladtorfi نوشته:  دوستان سوالی که واسه من پیش اومده اینه که بارها دیده م بچه های لاتاری توی امضاهاشون تعداد سفرهای خارجیی که رفته ن هم نوشته بوده، یا اگه اشتباه نکنم توی سفرنامه ی مصاحبه ی بچه ها هم دیده بودم که ازشون درمورد سفرهای خارجیشون پرسیده شده بود. میخوام ببینم آخه چه اهمیتی ممکنه داشته باشه؟ حالا باز برای ویزای توریستی قابل توجیه چون تضمینیه برای برگشت شما، ولی برای کیس های مهاجرتی دیگه واسه چی می پرسن که سفر خارجی رفتی یا نه؟

بله احتمال داره ازتون بپرسن. بستگی به مورد داره. از من و همسرم پرسیدند.
اهمیتش هم برای ما کاملا مشخص نیست ولی حتما در بک گرند چک شما اثر خواهد گذاشت.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Judy Abbott 13 ، miladtorfi ، Saeedv13 ، bayat_r ، Aida.s ، iman63ir ، soruosh
دوستان عزیز
در تهران کجا باید ماشین رو ارزش گذاری کنیم و آیا سند خودرو را هم باید ترجمه کنیم برا سفارت؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: Aida.s
(2013-04-14 ساعت 15:41)morvarid1364 نوشته:  دوستان عزیز
در تهران کجا باید ماشین رو ارزش گذاری کنیم و آیا سند خودرو را هم باید ترجمه کنیم برا سفارت؟
تا جایی که من میدونم نیازی به ارزش گذاری نیست ، ببینید تقریباً از خیلیا فقط گواهی تمکن مالی خواستن و اسناد رو نخواستن ، بنابراین ارزش گذاری هزینه ی اضافیه ، فقط ترجمه کنید و همراه داشته باشید که اگه خواستن ارائه بدید
تشکر کنندگان: bayat_r ، babak_1363 ، گل نهال ، amir82 ، Aida.s ، morvarid1364 ، sadeghi897
دوستای خوبم ،

من این ماه کارنت شدم اما هنوز نامه دومم نیومده ، کی میاد و اینکه توی همون سایتی میاد که اولین بار نامه قبولیم و چک کردم ؟؟؟؟
باید بالای اون نامه باشه ، درسته؟؟؟

تشکر کنندگان: sadeghi897
(2013-04-14 ساعت 17:49)Aida.s نوشته:  دوستای خوبم ،

من این ماه کارنت شدم اما هنوز نامه دومم نیومده ، کی میاد و اینکه توی همون سایتی میاد که اولین بار نامه قبولیم و چک کردم ؟؟؟؟
عجله نکنین...میاد، وقت هست Smile فکر میکنم از فردا شروع بشه اومدن نامه ها....
بله، تو همون سایت باید چک کنین:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/

نامه جدید جایگزین نامه قبلیتون میشه.
نمونه اش هم اینجاست:
http://mohajersara.com/post-306939.html#pid306939
تشکر کنندگان: rezagh ، Aida.s ، iman63ir ، morvarid1364 ، r_ent ، sadeghi897 ، گل نهال ، Judy Abbott 13
(2013-04-14 ساعت 18:34)amir82 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 17:49)Aida.s نوشته:  دوستای خوبم ،

عجله نکنین...میاد، وقت هست Smile فکر میکنم از فردا شروع بشه اومدن نامه ها....
بله، تو همون سایت باید چک کنین:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/

نامه جدید جایگزین نامه قبلیتون میشه.
نمونه اش هم اینجاست:
http://mohajersara.com/post-306939.html#pid306939

وای مرسی از راهنمایی کاملتون واقعاً لطف کردید که اینقدر با حوصله جواب دادید

تشکر کنندگان: amir82 ، valencia ، sadeghi897 ، shaso

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان