موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-13 ساعت 17:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-13 ساعت 17:04 توسط sadfar.)
(2013-04-13 ساعت 16:54)pooya.n نوشته: (2013-04-13 ساعت 16:47)sadfar نوشته: سلام دوستان
امروز رفتم میدان انقلاب مدارک به شرح ذیل را برای ترجمه دادم لطفا بفرمایید چیزی جا ننداختم تعداد کیس 4 نفر و برنده اصلی بنده هستم. باسپاس
1-شناسنامه 4 نفر از هر یک 2 نسخه
2-کارت ملی 4 نفر از هریک 2 نسخه
3- کارت پایان خدمت شخص برنده 2 نسخه
4-حکم کارگزینی شخص برنده 2 نسخه
5- سند ملک 2 نسخه
6-سند خودرو دو دستگاه 2 نسخه از هریک
7-سند ازدواج برای زوجین کلا 4 نسخه
8-آخرین مدرک تحصیلی شخص برنده و همسر هر یک 2 نسخه
9-ریزنمرات شخص برنده 2 نسخه
10-دیپلم شخص برنده و همسر هریک 2 نسخه
لازم به ذکر است که هزینه کلا 252000 تومان شد که فقط شامل ترجمه است و مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را شامل نمی شود و اگر آن مهر ها هم اضافه میشد 720000 تومان می شد.
متصدی دارالترجمه گفت اخیرا مدارک دیپلم نیز باید به تائید وزارت آموزش پرورش کل نیز برسد که این مهم را ما نمی دانستیم آیا این موضوع اجباری است ؟و اگر نخواهیم مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را بزنیم اصلا تائید وزارت علوم و دانشگا]ه آزاد اسلامی برای دانشنامه چه الزامی دارد؟چون دارالترجمه مدارک را بدون این مهرها هم تائید می کند!
دوستان بفرمایند که اولا مدارک به شرح فوق برای مصاحبه کامل است و آیا نیازی به مهر امور خارجه و دادگستری برای مدارک فوق یا تعدادی از آنها الزامی نیست؟
پس از اخذ ویزا(اینشاالله) در آینده اگر بخواهیم به آمریکا مراجعت نماییم کل سوابق کاری و آموزشی و سایر مدارک را نیز می خواهم ترجمه نمایم و با خودم ببرم به نظر شما برای آنوقت نیز مهر امورخارجه و دادگستری نیز برای برخی مدارک نباید بزنم؟
از دوستان با تجربه می خواهم در صورت امکان پاسخ مبسوط بفرمایند.
تعداد نسختون خیلی زیاده. خیلی هاش اصلا زومی نداره دو نسخه باشه. مگر اینکه بعدا به کارتون بیاد
باسلام و سپاس از پاسختون
مگر یک نسخه نزد خودمان نمی مونه و یک نسخه هم باید ارسال کنیم لطفا بفرمایید کدامشون اضافه است .باسپاس
(2013-04-13 ساعت 17:01)Ali.US نوشته: (2013-04-13 ساعت 16:47)sadfar نوشته: سلام دوستان
امروز رفتم میدان انقلاب مدارک به شرح ذیل را برای ترجمه دادم لطفا بفرمایید چیزی جا ننداختم تعداد کیس 4 نفر و برنده اصلی بنده هستم. باسپاس
1-شناسنامه 4 نفر از هر یک 2 نسخه
2-کارت ملی 4 نفر از هریک 2 نسخه
3- کارت پایان خدمت شخص برنده 2 نسخه
4-حکم کارگزینی شخص برنده 2 نسخه
5- سند ملک 2 نسخه
6-سند خودرو دو دستگاه 2 نسخه از هریک
7-سند ازدواج برای زوجین کلا 4 نسخه
8-آخرین مدرک تحصیلی شخص برنده و همسر هر یک 2 نسخه
9-ریزنمرات شخص برنده 2 نسخه
10-دیپلم شخص برنده و همسر هریک 2 نسخه
لازم به ذکر است که هزینه کلا 252000 تومان شد که فقط شامل ترجمه است و مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را شامل نمی شود و اگر آن مهر ها هم اضافه میشد 720000 تومان می شد.
متصدی دارالترجمه گفت اخیرا مدارک دیپلم نیز باید به تائید وزارت آموزش پرورش کل نیز برسد که این مهم را ما نمی دانستیم آیا این موضوع اجباری است ؟و اگر نخواهیم مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را بزنیم اصلا تائید وزارت علوم و دانشگا]ه آزاد اسلامی برای دانشنامه چه الزامی دارد؟چون دارالترجمه مدارک را بدون این مهرها هم تائید می کند!
دوستان بفرمایند که اولا مدارک به شرح فوق برای مصاحبه کامل است و آیا نیازی به مهر امور خارجه و دادگستری برای مدارک فوق یا تعدادی از آنها الزامی نیست؟
پس از اخذ ویزا(اینشاالله) در آینده اگر بخواهیم به آمریکا مراجعت نماییم کل سوابق کاری و آموزشی و سایر مدارک را نیز می خواهم ترجمه نمایم و با خودم ببرم به نظر شما برای آنوقت نیز مهر امورخارجه و دادگستری نیز برای برخی مدارک نباید بزنم؟
از دوستان با تجربه می خواهم در صورت امکان پاسخ مبسوط بفرمایند.
دوست عزیز درصورتیکه در آنجا مایل به ادامه تحصیل باشی مهر وزارت امورخارجه ودادگستری لازم است آنهم نه الآن ونه برای مصاحبه.
باسپاس از پاسختون
ممکنه بخواهم در آینده این کار را بکنم کدوم مدارک باید به مهر دادگستری و وزارت امورخارجه آغشته شود؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
یک نسخه ترجمه شده با مهر مترجم تحویل سفارت میدین. نسخه ای که دست خودتونه میتونه کپی باشه یا هر جور دیگه ای. سند ازدواج لازمه که حتمن دو نسخه باشه.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای من که مجردم یه تمکین ۶۰ تومنی از بانک کافیه یا سند خونه هم ترجمه کنم ؟
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 19:04)fromu2farzad نوشته: دوستان برای من که مجردم یه تمکین ۶۰ تومنی از بانک کافیه یا سند خونه هم ترجمه کنم ؟
بله كافيه.
سند هم ميتونيد ترجمه كنيد محض احتياط نزد خودتون نكه داريد.
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 19:22)Aida.s نوشته: (2013-04-13 ساعت 14:00)mlo نوشته: (2013-04-13 ساعت 13:58)Aida.s نوشته: سلام دوستان کسی میدونه گرفتن مدرک ارزشگذاری ملک لازمه یا نه؟ و اینکه کارشناسی رو در کرج میشناسید؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اصلا به هیچ وجه لازم نیست. فقط سند ملک
مرسی از لطفتون ، اما چرا یک سری از دوستان این کار و انجام داده بودند؟
امان از دست اين يك سري از دوستان!!!!!! كاري ميكنند كه سند كارشناسي شده هم جزو اسناد ضروري و لازم مورد درخواست سفارت بياد...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان نداشتن مهارت قدرت مکالمه ایا مشکل ساز خواهد بود یا اینکه پس از ورود به امریکا می توان در مدت زمان کوتاه در امریکا انرا فرا گرفت بعد ایا ما با گرفتن یک گردش مالی از یک حساب در ایران و ارایه ان به افسر می توان در مورد نداشتن اسپا نسر انرا متقاعد نمود
با تشکر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
رزومهCV هم برای روز مصاحبه باید تهیه کنم؟اگر جواب مثبت است شبیه رزومه کاری است؟آیا نیاز به دارالترجمه رسمی داره یا خودم اینکار را می توانم انجام دهم؟ باسپاس
78$$ - 4persons
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 20:52)sadfar نوشته: سلام دوستان
رزومهCV هم برای روز مصاحبه باید تهیه کنم؟اگر جواب مثبت است شبیه رزومه کاری است؟آیا نیاز به دارالترجمه رسمی داره یا خودم اینکار را می توانم انجام دهم؟ باسپاس
سلام دوست عزیز،
نه به هیچ وجه رزومه نمی خوان، مگر مصاحبه کاریه؟؟، اونها به این کارها کاری ندارند، اگر سفرنامه بچه ها رو با دقت مطالعه کنید خیلی بهتون کمک خواهد کرد و متوجه می شید اصلا همچین چیزی تا حالا نبوده،
من بهتون پیشنهاد می کنم حتما سفرنامه بچه ها رو بخونید تا از تجربیاتشون درست استفاده کنید و انشا الله یک ضرب بگیرید.
موفق باشید.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 22:00)sayeh20 نوشته: (2013-04-13 ساعت 20:52)sadfar نوشته: سلام دوستان
سلام دوست عزیز،
نه به هیچ وجه رزومه نمی خوان، مگر مصاحبه کاریه؟؟، اونها به این کارها کاری ندارند، اگر سفرنامه بچه ها رو با دقت مطالعه کنید خیلی بهتون کمک خواهد کرد و متوجه می شید اصلا همچین چیزی تا حالا نبوده،
من بهتون پیشنهاد می کنم حتما سفرنامه بچه ها رو بخونید تا از تجربیاتشون درست استفاده کنید و انشا الله یک ضرب بگیرید.
موفق باشید.
سلام الان داشتم مصاحبه یک از اعضای مهاجر سرا در ایروان را می خواندم که ایشان در مصاحبه ازشون رزومه را افیسرخواسته ! برای من هم تعجب آور بود
78$$ - 4persons
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-13 ساعت 22:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-13 ساعت 22:09 توسط shaso.)
سلام دوستان
تو نامه تمكن گردش حساب ٣ يا ١٢ ماهه رو نوشته.
ايا گردش حساب اهميتي داره؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-14 ساعت 00:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-14 ساعت 00:02 توسط alirlndl.)
سلام دوستان
می خواستم بدونم امضامونو چطوری اصلاح میتونیم بکنیم؟یادم رفته.
2013AS00003xxx (٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرمها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY