کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-13 ساعت 16:54)pooya.n نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 16:47)sadfar نوشته:  سلام دوستان
امروز رفتم میدان انقلاب مدارک به شرح ذیل را برای ترجمه دادم لطفا بفرمایید چیزی جا ننداختم تعداد کیس 4 نفر و برنده اصلی بنده هستم. باسپاس
1-شناسنامه 4 نفر از هر یک 2 نسخه
2-کارت ملی 4 نفر از هریک 2 نسخه
3- کارت پایان خدمت شخص برنده 2 نسخه
4-حکم کارگزینی شخص برنده 2 نسخه
5- سند ملک 2 نسخه
6-سند خودرو دو دستگاه 2 نسخه از هریک
7-سند ازدواج برای زوجین کلا 4 نسخه
8-آخرین مدرک تحصیلی شخص برنده و همسر هر یک 2 نسخه
9-ریزنمرات شخص برنده 2 نسخه
10-دیپلم شخص برنده و همسر هریک 2 نسخه
لازم به ذکر است که هزینه کلا 252000 تومان شد که فقط شامل ترجمه است و مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را شامل نمی شود و اگر آن مهر ها هم اضافه میشد 720000 تومان می شد.
متصدی دارالترجمه گفت اخیرا مدارک دیپلم نیز باید به تائید وزارت آموزش پرورش کل نیز برسد که این مهم را ما نمی دانستیم آیا این موضوع اجباری است ؟و اگر نخواهیم مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را بزنیم اصلا تائید وزارت علوم و دانشگا]ه آزاد اسلامی برای دانشنامه چه الزامی دارد؟چون دارالترجمه مدارک را بدون این مهرها هم تائید می کند!
دوستان بفرمایند که اولا مدارک به شرح فوق برای مصاحبه کامل است و آیا نیازی به مهر امور خارجه و دادگستری برای مدارک فوق یا تعدادی از آنها الزامی نیست؟
پس از اخذ ویزا(اینشاالله) در آینده اگر بخواهیم به آمریکا مراجعت نماییم کل سوابق کاری و آموزشی و سایر مدارک را نیز می خواهم ترجمه نمایم و با خودم ببرم به نظر شما برای آنوقت نیز مهر امورخارجه و دادگستری نیز برای برخی مدارک نباید بزنم؟
از دوستان با تجربه می خواهم در صورت امکان پاسخ مبسوط بفرمایند.

تعداد نسختون خیلی زیاده. خیلی هاش اصلا زومی نداره دو نسخه باشه. مگر اینکه بعدا به کارتون بیاد

باسلام و سپاس از پاسختون
مگر یک نسخه نزد خودمان نمی مونه و یک نسخه هم باید ارسال کنیم لطفا بفرمایید کدامشون اضافه است .باسپاس

(2013-04-13 ساعت 17:01)Ali.US نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 16:47)sadfar نوشته:  سلام دوستان
امروز رفتم میدان انقلاب مدارک به شرح ذیل را برای ترجمه دادم لطفا بفرمایید چیزی جا ننداختم تعداد کیس 4 نفر و برنده اصلی بنده هستم. باسپاس
1-شناسنامه 4 نفر از هر یک 2 نسخه
2-کارت ملی 4 نفر از هریک 2 نسخه
3- کارت پایان خدمت شخص برنده 2 نسخه
4-حکم کارگزینی شخص برنده 2 نسخه
5- سند ملک 2 نسخه
6-سند خودرو دو دستگاه 2 نسخه از هریک
7-سند ازدواج برای زوجین کلا 4 نسخه
8-آخرین مدرک تحصیلی شخص برنده و همسر هر یک 2 نسخه
9-ریزنمرات شخص برنده 2 نسخه
10-دیپلم شخص برنده و همسر هریک 2 نسخه
لازم به ذکر است که هزینه کلا 252000 تومان شد که فقط شامل ترجمه است و مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را شامل نمی شود و اگر آن مهر ها هم اضافه میشد 720000 تومان می شد.
متصدی دارالترجمه گفت اخیرا مدارک دیپلم نیز باید به تائید وزارت آموزش پرورش کل نیز برسد که این مهم را ما نمی دانستیم آیا این موضوع اجباری است ؟و اگر نخواهیم مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را بزنیم اصلا تائید وزارت علوم و دانشگا]ه آزاد اسلامی برای دانشنامه چه الزامی دارد؟چون دارالترجمه مدارک را بدون این مهرها هم تائید می کند!
دوستان بفرمایند که اولا مدارک به شرح فوق برای مصاحبه کامل است و آیا نیازی به مهر امور خارجه و دادگستری برای مدارک فوق یا تعدادی از آنها الزامی نیست؟
پس از اخذ ویزا(اینشاالله) در آینده اگر بخواهیم به آمریکا مراجعت نماییم کل سوابق کاری و آموزشی و سایر مدارک را نیز می خواهم ترجمه نمایم و با خودم ببرم به نظر شما برای آنوقت نیز مهر امورخارجه و دادگستری نیز برای برخی مدارک نباید بزنم؟
از دوستان با تجربه می خواهم در صورت امکان پاسخ مبسوط بفرمایند.

دوست عزیز درصورتیکه در آنجا مایل به ادامه تحصیل باشی مهر وزارت امورخارجه ودادگستری لازم است آنهم نه الآن ونه برای مصاحبه.Cool
باسپاس از پاسختون
ممکنه بخواهم در آینده این کار را بکنم کدوم مدارک باید به مهر دادگستری و وزارت امورخارجه آغشته شود؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: pooya.n ، Aida.s
یک نسخه ترجمه شده با مهر مترجم تحویل سفارت میدین. نسخه ای که دست خودتونه میتونه کپی باشه یا هر جور دیگه ای. سند ازدواج لازمه که حتمن دو نسخه باشه.
تشکر کنندگان: ramin_red ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، sadfar ، amairmonre
دوستان برای من که مجردم یه تمکین ۶۰ تومنی از بانک کافیه یا سند خونه هم ترجمه کنم ؟
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان: mlo ، iman63ir ، amairmonre ، Aida.s
(2013-04-13 ساعت 19:04)fromu2farzad نوشته:  دوستان برای من که مجردم یه تمکین ۶۰ تومنی از بانک کافیه یا سند خونه هم ترجمه کنم ؟
بله كافيه.
سند هم ميتونيد ترجمه كنيد محض احتياط نزد خودتون نكه داريد.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: fromu2farzad
(2013-04-13 ساعت 14:00)mlo نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 13:58)Aida.s نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه گرفتن مدرک ارزشگذاری ملک لازمه یا نه؟ و اینکه کارشناسی رو در کرج میشناسید؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

اصلا به هیچ وجه لازم نیست. فقط سند ملک

مرسی از لطفتون ، اما چرا یک سری از دوستان این کار و انجام داده بودند؟

تشکر کنندگان: amairmonre ، bayat_r
(2013-04-13 ساعت 19:22)Aida.s نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 13:58)Aida.s نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه گرفتن مدرک ارزشگذاری ملک لازمه یا نه؟ و اینکه کارشناسی رو در کرج میشناسید؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

امان از دست اين يك سري از دوستان!!!!!! كاري ميكنند كه سند كارشناسي شده هم جزو اسناد ضروري و لازم مورد درخواست سفارت بياد...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: Aida.s ، payam62 ، Soap McTavish ، گل نهال ، amairmonre ، bayat_r
با سلام دوستان نداشتن مهارت قدرت مکالمه ایا مشکل ساز خواهد بود یا اینکه پس از ورود به امریکا می توان در مدت زمان کوتاه در امریکا انرا فرا گرفت بعد ایا ما با گرفتن یک گردش مالی از یک حساب در ایران و ارایه ان به افسر می توان در مورد نداشتن اسپا نسر انرا متقاعد نمود
با تشکر
تشکر کنندگان: Aida.s ، alirezass ، Nightsky007
(2013-04-13 ساعت 19:26)mlo نوشته:  
ممنون میشم راهنمایی کنید

امان از دست اين يك سري از دوستان!!!!!! كاري ميكنند كه سند كارشناسي شده هم جزو اسناد ضروري و لازم مورد درخواست سفارت بياد...

مرسی mlo جان و اقعا با این جوابی که به من دادید کلی از هرینه ههای مارو کم کردید ممنون

(2013-04-13 ساعت 19:36)anahitanahid نوشته:  با سلام دوستان نداشتن مهارت قدرت مکالمه ایا مشکل ساز خواهد بود یا اینکه پس از ورود به آمریکا می توان در مدت زمان کوتاه در آمریکا انرا فرا گرفت بعد ایا ما با گرفتن یک گردش مالی از یک حساب در ایران و ارایه ان به افسر می توان در مورد نداشتن اسپا نسر انرا متقاعد نمود
با تشکر

شما میتونید مصاحبه به زبان فارسی رو انتخاب کنید و اینکه مشکلی نیست اما بدونید که بهتره تا وقتیکه ایران هستید زبان انگلیسی رو خوب یاد بگیرید چون اونجا هزینه این کلاسها کمی گرونه و اینکه اگر در بدو ورود زبان انگلیسی رو خوب بلد باشید زودتر میتونید توی محیط جا بیوفتید و حتی کار پیدا کنید پس بهتره از همین فردا یه آموزشگاه خوب پیدا کنید و ثبت نام کنید

موفق باشید

تشکر کنندگان: alirezass ، Soap McTavish ، گل نهال ، bayat_r ، shiraz mamali
(2013-04-13 ساعت 19:48)Aida.s نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 19:26)mlo نوشته:  
ممنون میشم راهنمایی کنید

مرسی mlo جان و اقعا با این جوابی که به من دادید کلی از هرینه ههای مارو کم کردید ممنون

(2013-04-13 ساعت 19:36)anahitanahid نوشته:  با سلام دوستان نداشتن مهارت قدرت مکالمه ایا مشکل ساز خواهد بود یا اینکه پس از ورود به آمریکا می توان در مدت زمان کوتاه در آمریکا انرا فرا گرفت بعد ایا ما با گرفتن یک گردش مالی از یک حساب در ایران و ارایه ان به افسر می توان در مورد نداشتن اسپا نسر انرا متقاعد نمود
با تشکر

شما میتونید مصاحبه به زبان فارسی رو انتخاب کنید و اینکه مشکلی نیست اما بدونید که بهتره تا وقتیکه ایران هستید زبان انگلیسی رو خوب یاد بگیرید چون اونجا هزینه این کلاسها کمی گرونه و اینکه اگر در بدو ورود زبان انگلیسی رو خوب بلد باشید زودتر میتونید توی محیط جا بیوفتید و حتی کار پیدا کنید پس بهتره از همین فردا یه آموزشگاه خوب پیدا کنید و ثبت نام کنید

اگر حساب بانکی خوبی داشته باشید کافیه ، خیلی از ماها اسپانسر نداریم و خیلی از دوستانی که تا بحال ویزا گرفتند اسپانسر نداشتن اما مشکلی پیش نیومده براشون پس نگران نباشید
موفق باشید

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
رزومهCV هم برای روز مصاحبه باید تهیه کنم؟اگر جواب مثبت است شبیه رزومه کاری است؟آیا نیاز به دارالترجمه رسمی داره یا خودم اینکار را می توانم انجام دهم؟ باسپاس
78$$ - 4persons

تشکر کنندگان: iman63ir
(2013-04-13 ساعت 20:52)sadfar نوشته:  سلام دوستان
رزومهCV هم برای روز مصاحبه باید تهیه کنم؟اگر جواب مثبت است شبیه رزومه کاری است؟آیا نیاز به دارالترجمه رسمی داره یا خودم اینکار را می توانم انجام دهم؟ باسپاس

سلام دوست عزیز،
نه به هیچ وجه رزومه نمی خوان، مگر مصاحبه کاریه؟؟، اونها به این کارها کاری ندارند، اگر سفرنامه بچه ها رو با دقت مطالعه کنید خیلی بهتون کمک خواهد کرد و متوجه می شید اصلا همچین چیزی تا حالا نبوده،
من بهتون پیشنهاد می کنم حتما سفرنامه بچه ها رو بخونید تا از تجربیاتشون درست استفاده کنید و انشا الله یک ضرب بگیرید.
موفق باشید.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، Soap McTavish ، amir82 ، amairmonre ، jazirehh ، shaso ، Judy Abbott 13 ، iman63ir ، soruosh
(2013-04-13 ساعت 22:00)sayeh20 نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 20:52)sadfar نوشته:  سلام دوستان

سلام دوست عزیز،
نه به هیچ وجه رزومه نمی خوان، مگر مصاحبه کاریه؟؟، اونها به این کارها کاری ندارند، اگر سفرنامه بچه ها رو با دقت مطالعه کنید خیلی بهتون کمک خواهد کرد و متوجه می شید اصلا همچین چیزی تا حالا نبوده،
من بهتون پیشنهاد می کنم حتما سفرنامه بچه ها رو بخونید تا از تجربیاتشون درست استفاده کنید و انشا الله یک ضرب بگیرید.
موفق باشید.
سلام الان داشتم مصاحبه یک از اعضای مهاجر سرا در ایروان را می خواندم که ایشان در مصاحبه ازشون رزومه را افیسرخواسته ! برای من هم تعجب آور بود
78$$ - 4persons

تشکر کنندگان: amairmonre ، shaso ، iman63ir
سلام دوستان
تو نامه تمكن گردش حساب ٣ يا ١٢ ماهه رو نوشته.
ايا گردش حساب اهميتي داره؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: amairmonre
(2013-04-13 ساعت 22:08)shaso نوشته:  سلام دوستان
تو نامه تمكن گردش حساب ٣ يا ١٢ ماهه رو نوشته.
ايا گردش حساب اهميتي داره؟

نیازی نیست دوست عزیز ...
گواهی موجودی حساب کفایت می کنه ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: asal1907 ، amairmonre ، Soap McTavish ، shaso ، Judy Abbott 13
سلام دوستان
می خواستم بدونم امضامونو چطوری اصلاح میتونیم بکنیم؟یادم رفته.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان