کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-13 ساعت 22:05)sadfar نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 22:00)sayeh20 نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 20:52)sadfar نوشته:  سلام دوستان
رزومهCV هم برای روز مصاحبه باید تهیه کنم؟اگر جواب مثبت است شبیه رزومه کاری است؟آیا نیاز به دارالترجمه رسمی داره یا خودم اینکار را می توانم انجام دهم؟ باسپاس

سلام دوست عزیز،
نه به هیچ وجه رزومه نمی خوان، مگر مصاحبه کاریه؟؟، اونها به این کارها کاری ندارند، اگر سفرنامه بچه ها رو با دقت مطالعه کنید خیلی بهتون کمک خواهد کرد و متوجه می شید اصلا همچین چیزی تا حالا نبوده،
من بهتون پیشنهاد می کنم حتما سفرنامه بچه ها رو بخونید تا از تجربیاتشون درست استفاده کنید و انشا الله یک ضرب بگیرید.
موفق باشید.
سلام الان داشتم مصاحبه یک از اعضای مهاجر سرا در ایروان را می خواندم که ایشان در مصاحبه ازشون رزومه را افیسرخواسته ! برای من هم تعجب آور بود

جزو مدارک لازم نیست اما از من خواست(CV). هرچند اگه همراهم بود فکر میکنم بازم 10 سوالیرو میگرفتم و تاثیری نداشت. اگه 10 سوالی بگیرید باید به همراه جواب سوالات CV هم براشون بفرستید. اگه دارید با خودتون ببرید اما اگه نه هم لازم نیست خودتونو تو زحمت بندازین Wink
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، asal1907 ، amir82 ، ramin_red ، sadfar ، shaso ، soruosh
دوستان، در PDF کنسولگری ابوظبی در مورد عکس 5*5 عنوان شده که "در صورتی که پوشش مذهبی ندارید، گوش راست پیدا باشه"
میخواستم بدونم استنباط شما هم از عبارت:
Unless the applicant wears a head covering required by religion, the right ear (without earring) must be exposed, and head covering must not be worn.
همینه؟
لازم نیست که گوش رو از توی روسری یا مقنعه بیرون بذاری؟
مگه اینا گوش ندیدن؟Big Grin
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان:
(2013-04-14 ساعت 21:04)sam110 نوشته:  دوستان، در PDF کنسولگری ابوظبی در مورد عکس 5*5 عنوان شده که "در صورتی که پوشش مذهبی ندارید، گوش راست پیدا باشه"
Unless the applicant wears a head covering required by religion, the right ear (without earring) must be exposed, and head covering must not be worn.
همینه؟

استنباط من اینه که کسی که حجاب داره باید گوشش بیرون باشهBig Grin
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: payam62 ، sam110 ، sadeghi897 ، shiraz mamali ، iman63ir
(2013-04-14 ساعت 21:48)asal1907 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 21:04)sam110 نوشته:  دوستان، در PDF کنسولگری ابوظبی در مورد عکس 5*5 عنوان شده که "در صورتی که پوشش مذهبی ندارید، گوش راست پیدا باشه"
همینه؟

استنباط من اینه که کسی که حجاب داره باید گوشش بیرون باشهBig Grin

این عبارت زیبا که من نوشتم که با Unless شروع میشه، رو کسی میتونه ترجمه روان کنه؟ به نظر من و گوگل (Smile) اینه ترجمه اش
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان: asal1907 ، گل نهال ، Aida.s
(2013-04-14 ساعت 22:18)sam110 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 21:04)sam110 نوشته:  

این عبارت زیبا که من نوشتم که با Unless شروع میشه، رو کسی میتونه ترجمه روان کنه؟ به نظر من و گوگل (Smile) اینه ترجمه اش

کسی که حجاب نداره که گوشش بیرون هست... من تا جایی که میدونم کسی که حجاب داره باید گوشهاش معلوم باشه
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: sadeghi897
گوش بزارید بیرون خوب
جزو حجاب هم نیست مشکلی هم ایجاد نمی کنه
والا به غرعان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، shaso ، Soap McTavish ، asal1907 ، soruosh ، iman63ir
مبلغ fee تو فایل آنکارا که ما امشب دانلود کردیم تغییر کرده !!!
مگه لینکش http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf
نیست ؟
نکنه بازم تغییر کرده ؟ لطفا میشه پاسخ بدید . متشکرم .
تشکر کنندگان:
(2013-04-14 ساعت 22:22)asal1907 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 22:18)sam110 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 21:04)sam110 نوشته:  

کسی که حجاب نداره که گوشش بیرون هست... من تا جایی که میدونم کسی که حجاب داره باید گوشهاش معلوم باشه

کسی که حجاب داره هم باید گوش راستش بدون گوشواره معلوم باشه
تشکر کنندگان: asal1907
(2013-04-14 ساعت 15:41)morvarid1364 نوشته:  دوستان عزیز
در تهران کجا باید ماشین رو ارزش گذاری کنیم و آیا سند خودرو را هم باید ترجمه کنیم برا سفارت؟

بايد كارشناس رسمي دادگستري پيدا كنين ...
اما نيازي به اين كار در پروسه لاتاري نيست !
ارزشگذاري براي كيس هاي سرمايه گذاري و ويزاهاي EB استفاده ميشه، نه لاتاري ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان:
لطفا افرادی که در مصاحبه 2013 آنکارا شرکت کرده اند پاسخ دهند .. مبلغ fee که برداخت کرده اند چند دلار بوده است . ما اواخر ماه می مصاحبه داریم و نمیدانیم که دقیقا مبلغی که باید به سفارت بپردازیم چقدر است ؟
لطفا راهنمایی کنید و لینک دانلود pdf اصلی آنکارا را بدهید .
ما از لینک زیر دانلود کردیم و در این فایل fee معادل 819 دلار برای هر فرد است . خیلی نگران شدیم لطفا راهنمایی کنید .
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf
تشکر کنندگان:
(2013-04-14 ساعت 22:35)mychael نوشته:  مبلغ fee تو فایل آنکارا که ما امشب دانلود کردیم تغییر کرده !!!
نیست ؟

دوست عزیز
فایلتون قدیمیه (باید مال 2010 باشه)
این فایل رو استفاده کنین:
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
تشکر کنندگان: byousefi_p ، گل نهال ، payam62 ، shaso ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، iman63ir
(2013-04-14 ساعت 22:35)mychael نوشته:  مبلغ fee تو فایل آنکارا که ما امشب دانلود کردیم تغییر کرده !!!
نیست ؟

330$
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، shaso ، Judy Abbott 13 ، iman63ir
سلام دوستان
آیا کسی میدونه آدرس جایی رو که برای اولین ورود به سفارت دادی تا گرین کارت و بقیه چیزا بیاد رو چطور میشه عوض کرد؟ یعنی مراحل خاصی داره و اگه بخوای ایالت رو عوض کنی و جایی دیگه بری چکاری باید انجام داد و این تغییر رو چطوری باید به اطلاع DOS رسوند.
باتشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: byousefi_p ، گل نهال
(2013-04-14 ساعت 23:16)mrbonbon نوشته:  سلام دوستان
آیا کسی میدونه آدرس جایی رو که برای اولین ورود به سفارت دادی تا گرین کارت و بقیه چیزا بیاد رو چطور میشه عوض کرد؟ یعنی مراحل خاصی داره و اگه بخوای ایالت رو عوض کنی و جایی دیگه بری چکاری باید انجام داد و این تغییر رو چطوری باید به اطلاع DOS رسوند.
باتشکر
تو دو مرحله امکان این تغییر تاریخ وجود داره:
1- پیش از مصاحبه (هنگام تحویل مدارک، فرمهای به روز شده را تحویل دهید)
2- هنگام ورود به ا-م-ر-ی-ک-ا- در فرودگاه (اداره مهاجرت مستقر در فرودگاه)
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، mrbonbon ، Judy Abbott 13 ، Solmazzz
بعضی از دوستان دارن کم لطفی میکنن نسبت به بقیه.لطف کنید امضاتون رو زیر پستهای ارسالی درج کنید(2رقم اول کیس نامبر.سفارت.مقصد)
لطفا لطفا وباز هم لطفا این کار رو انجام بدین.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، Aida.s ، payam62 ، Hedieh20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان