کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان کنسولگری که میریم، اول به ازای هر نفر 330 دلار میگیرن. بعد چه زمانی اون 165 دلار رو میگیرن ازمون؟ توی فرودگاه آمریکا؟ یا همون کنسولگری؟
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان: Aida.s
(2013-04-08 ساعت 08:29)pooya.n نوشته:  [quote='r91' pid='303227' dateline='1365371280']
سلام دوستان
چند وقت پیش یکی در مورد آقای ر- د نوشته بود که تو کار گرفتن گرین کارت و اینهاست .دیروز ایشون حرف جالبی زد.میگفت اگه ثبت نام لاتاری رو به ما بسپارید ما با تغییر توی یه سری IP ها یه کاری میکنیم که شانستون 4 برابر بشه!!!من که از این بحثهای تخصصی و کامپیوتری سر در نمیارم اما حد اقل اینو میفهمم که هر کاری هم که بکنن تقلب محسوب میشه و احتمالا اون شخص تا ابد از گرفتن ویزا محروم میشه.عجیبه ها!!!!

تحت هیچ شرایطی شانس هیچ کس چند برابر نمیشه. شما از کشوری که ثبت نام میکنید در لاتاری شرکت داده میشید و سهمیه ی شما همینه که هست. این فقط کلکه پوله بیشتر گرفتن از مردمه. مواظب باشید گول نخورید.
[/quot
تو سفارت یه خانواده ایرانی فقط به این دلیل ریجکت شدن که از سهمیه ترکیه استفاده کرده بودن!! حواستون باشه که هر کشوری که اقامت دارید از سهمیه همون کشور ثبت نام کنید وگرنه در صورت قبولی هم ریجکت میشید. اینو بچه هایی که قبل عید مصاحبه داشتند تو سفارت آنکارا دیدن و همه متاسف اون خانواده شدن!!
تشکر کنندگان: Aida.s ، KOUROSHAVIN ، niko
(2013-04-15 ساعت 14:35)sam110 نوشته:  دوستان کنسولگری که میریم، اول به ازای هر نفر 330 دلار میگیرن. بعد چه زمانی اون 165 دلار رو میگیرن ازمون؟ توی فرودگاه آمریکا؟ یا همون کنسولگری؟

1- شما سفارت میرید
2- توی سفارت نفری 330 دلار میگیرند
3- تا قبل از ورود به خاک آم.ریکا باید 165 دلار رو به ازای هر نفر پرداخت کنید از طریق دوستان و آشنایانی که کارت اعتباری دارند
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: mlo ، sam110 ، amairmonre ، Aida.s ، KOUROSHAVIN ، Soap McTavish
(2013-04-15 ساعت 14:27)سمانه777 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 14:08)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوستان عزيزم ، لطفا راهنمايي كنين ، من خودم مدير عامل يه شركت خصوصي هستم .. و بالاترين سهام شركت هم به من تعلق داره ، من اكر از حساب جاري خود م اخرين موجودي رو بكيرم و تبديلش كنم به لاتين و دلار مشكلي نيست ؟؟ الته من مدارك شركت رو هم ضميمه كردم ؟؟؟؟؟
سوالتون مربوط میشه به تاپیک نداشتن سپاسپانسر و راه های حل ان
اما.... نه چه اشکالی داره خیلی هم خوبه

خيلي ممنون و تشكر فراوان ، من داشتم تمكن مالي از حساب ارزي خودم ميكرفتم كه ولي به نظرم اومد كه برينت شركت credite بهتري دارهSmile مرسي..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-04-15 ساعت 15:03)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 14:08)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوستان عزيزم ، لطفا راهنمايي كنين ، من خودم مدير عامل يه شركت خصوصي هستم .. و بالاترين سهام شركت هم به من تعلق داره ، من اكر از حساب جاري خود م اخرين موجودي رو بكيرم و تبديلش كنم به لاتين و دلار مشكلي نيست ؟؟ الته من مدارك شركت رو هم ضميمه كردم ؟؟؟؟؟

خيلي ممنون و تشكر فراوان ، من داشتم تمكن مالي از حساب ارزي خودم ميكرفتم كه ولي به نظرم اومد كه برينت شركت credite بهتري دارهSmile مرسي..
از حساب ارزیتون بهتره به نظرم . هرچی کمتر اطلاعات مربوط به کارتون رو رو کنید بهتره با اینکه در شرکت خصوصی هستید اما نیازی نیست زیادی امار بدید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN
سلام به همه دوستان
اين رزوا يه جورايي خيلي بلاتكليفم هر چي ميخوام بخرم ميگم بزار ببينم كارم براي
رفتن درست ميشه يا نه . دخترم رو بايد براي ورود به دبيرستان ثبت نام كنم كه بازم
نميدونم رفتني هستم يا نه و خيلي چيزاي ديگه....نميدونم چند درصد امكان ويزا گرفتن دارم
اگه كمه كه بچسبم به كاراي اينور اگر نه كه كارامو جمع و جور كنم
شما ميدونيد چند درصد امكان ويزا گرفتن براي ما كيس بالاييها وجود داره؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: bayat_r ، Aida.s ، tajhizgaran ، shaso ، گل نهال ، r91 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-15 ساعت 15:58)Leila12020 نوشته:  سلام به همه دوستان
اين رزوا يه جورايي خيلي بلاتكليفم هر چي ميخوام بخرم ميگم بزار ببينم كارم براي
رفتن درست ميشه يا نه . دخترم رو بايد براي ورود به دبيرستان ثبت نام كنم كه بازم
نميدونم رفتني هستم يا نه و خيلي چيزاي ديگه....نميدونم چند درصد امكان ويزا گرفتن دارم
اگه كمه كه بچسبم به كاراي اينور اگر نه كه كارامو جمع و جور كنم
شما ميدونيد چند درصد امكان ويزا گرفتن براي ما كيس بالاييها وجود داره؟

اگر مشکل حادی نداشته باشید که یقیناً ندارید، 100 % من قول میدم. شما از الان مبنا تون رو بذارید روی صد در صد رفتن.

تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، Aida.s ، payam62 ، shaso ، گل نهال ، r91 ، Soap McTavish ، jazirehh ، niko ، ramin_red
(2013-04-15 ساعت 14:50)bayat_r نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 14:35)sam110 نوشته:  دوستان کنسولگری که میریم، اول به ازای هر نفر 330 دلار میگیرن. بعد چه زمانی اون 165 دلار رو میگیرن ازمون؟ توی فرودگاه آمریکا؟ یا همون کنسولگری؟

1- شما سفارت میرید
3- تا قبل از ورود به خاک آم.ریکا باید 165 دلار رو به ازای هر نفر پرداخت کنید از طریق دوستان و آشنایانی که کارت اعتباری دارند
ببخشید منظورتون اینه که این 165 دلار رو باید به حسابی که در امریکا هست واریز کنیم ؟

تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-04-15 ساعت 16:39)Aida.s نوشته:  

1- شما سفارت میرید
ببخشید منظورتون اینه که این 165 دلار رو باید به حسابی که در آمریکا هست واریز کنیم ؟
یه نگاه به سفرنامه من بنداز دقیقاً نوشتم

تشکر کنندگان: shaso ، payam62 ، Aida.s ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، ramin_red
(2013-04-15 ساعت 16:42)bayat_r نوشته:  

1- شما سفارت میرید
ببخشید منظورتون اینه که این 165 دلار رو باید به حسابی که در آمریکا هست واریز کنیم ؟

بیات جان
فکر کنم اون 165 دلار رو دوستان می تونند پس از ورود به خاک آمریکا هم واریز کنند، اگه اشتباه می کنم منو اصلاح کن.
و مادامیکه افراد این مبلغ رو واریز نکنن کارت سبز صادر نمیشه.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: bayat_r ، Soap McTavish
(2013-04-15 ساعت 16:48)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 16:42)bayat_r نوشته:  

1- شما سفارت میرید

بیات جان
فکر کنم اون 165 دلار رو دوستان می تونند پس از ورود به خاک آمریکا هم واریز کنند، اگه اشتباه می کنم منو اصلاح کن.
و مادامیکه افراد این مبلغ رو واریز نکنن کارت سبز صادر نمیشه.

توی برگه نوشته قبل از ورود به خاک یو اس! اما آره میشه بعدش واریز کنی اما ظاهراً کارهای گرین کارت خیلی به تعویق میوفته

تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، Soap McTavish ، babak_1363 ، niko
(2013-04-15 ساعت 13:26)رضا امیر نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 12:20)hodan نوشته:  من داشتم پستهای قدیمی رو میخوندم که نوشته بودن kcc برای اونهایی که کامفرمیشن نامبرشون رو گم کردن کاری انجام نمیده! من کیس نامبرم رو دارم که کارنت هم شد این ماه. نامه اول رو هم دارم ولی کامفرمیشن نامبر رو گم کردم. ایمیل زدم به کی سی سی و منتظر جوابم. بهتره که زنگ بزنم؟خیلی نگرانم که الکی الکی کیسم حذف بشه.... ممنون میشم اگه کسی که تجربه داره توی این زمینه راهنماییم کنه

نگران نباش اگر KCC جواب نداد قبل از مصاحبه در سایت محل مصاحبه شماره کیس و تاریخ و ساعت مصاحبه ذکر می شود . و طبق آن تاریخ ازدکتر وقت میگیرید. موقع ویزیت پرینت زمان دکتر را با خودتان ببرید و موقع مصاحبه هم پرینت نامه اول و زمانی که سفارت به شما داده. این فکر کنم جواب بده . انشاله که مشکلی پیش نیاید.

مرسی از جوابتون. فقط من از کجا باید بفهمم که مصاحبه ام کی انجام میشه؟ کدوم سایت؟ احتیاج به کانفرمیشن نامبر نداره؟
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا کمک کنید کارم گیر کرده
این فرم 230 پارت 2 قسمت 36 .37.38 قابل ادیت نیست!!!!

راهی هست که بشه ادیتش کرد؟ اصلا نمیشه چیزی تایپ کرد!!!
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان:
(2013-04-15 ساعت 15:30)سمانه777 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 15:03)Mehrdadordi نوشته:  

از حساب ارزیتون بهتره به نظرم . هرچی کمتر اطلاعات مربوط به کارتون رو کنید بهتره با اینکه در شرکت خصوصی هستید اما نیازی نیست زیادی امار بدی............واقعا ممنونم سمانه خانم ..راهنمایی بجایی بود..درود
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-04-15 ساعت 17:36)asal1907 نوشته:  دوستان لطفا کمک کنید کارم گیر کرده
این فرم 230 پارت 2 قسمت 36 .37.38 قابل ادیت نیست!!!!

راهی هست که بشه ادیتش کرد؟ اصلا نمیشه چیزی تایپ کرد!!!

عسل السلطنه عزیز
در امضای من فایلی هست با عنوان ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat
اونو مطالعه کن مشکلت برطرف میشه. اگر نرم افزار اکروبات فول را نداری میتونی از foxit reader استفاده کنی این نرم افزار هم یک type writer داره که میتونی باهاش انگلیسی تایپ کنی. میتونی از www.p30download.con دانلودش کنی.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، payam62 ، Judy Abbott 13 ، babak_1363 ، asal1907 ، niko

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان