کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
من زنگ زدم به کی سی سی و اونها گفتن که اگه کانفرمیشن نامبر گم شده نمیتونم کاری بکنم جز دوباره ثبت نام کردن برای دوره بعدی........
یعنی واقعا هیچ راهی ندارم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید SadSadSadSad
تشکر کنندگان: babak_1363
(2013-04-15 ساعت 19:09)hodan نوشته:  من زنگ زدم به کی سی سی و اونها گفتن که اگه کانفرمیشن نامبر گم شده نمیتونم کاری بکنم جز دوباره ثبت نام کردن برای دوره بعدی........
رو بعضی کامپیوترا save میشه ,برو سایتش اونجا که قراره شماره رو بنویسی 2013 بنویس ببین مونده یا نه
و الا راهی نیس
یعنی برنده شدنتونو میدونید که برنده شدید ؟
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، nooshshahnar ، babak_1363 ، niko ، sadeghi897
سلام
آقایون سرباز رفته ای مصاحبه رفتن Big Grin آفیسر ازشون پرسیده در کدارم قسمت خدمت میکردن؟همسر من پشت کامپیوتر مینشسته!!!چی بگیم بهتر باشه؟بگیم برگه مرخصی سرباز ها رو رد میکرده؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، nooshshahnar ، babak_1363 ، bayat_r ، Soap McTavish ، roeentan ، sadeghi897
(2013-04-15 ساعت 19:39)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 19:33)ani_sheiton نوشته:  سلام
آقایون سرباز رفته ای مصاحبه رفتن :D آفیسر ازشون پرسیده در کدارم قسمت خدمت میکردن؟همسر من پشت کامپیوتر مینشسته!!!چی بگیم بهتر باشه؟بگیم برگه مرخصی سرباز ها رو رد میکرده؟

آنی جان...تیترش میشه قسمت اداری.میتونید بگید اپراتور کامپیوتر توی بایگانی بوده.منکه گفتم نگهبان بودم.خیلی حساس نباش.صرف اینکه ایرانی هستیم براشون کافیه تا دلیلی برای کلیرنس پیدا کنن.روزی که من مصاحبه داشتم یه آقا و خانم جوون بودن که آقاهه معاف و کارمندشرکت خصوصی بود و خانمش هم خونه دار.اما بازم کلیرنس خوردن.اینو گفتم که خودتو برای هرموقعیتی اماده کنی.شایدم آفیسر سرحال باشه و بگه بدو برو ptt.خلاصه که مشکل حکایتیست که تقریر میکنن این یانکی ها;)

وای در حینی که بیخیالم ولی میترسم.هنوز نمیتونم باور کنم که ممکنه بریم.یعنی میشه ویزا بگیریم؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: Setare99 ، nooshshahnar ، Soap McTavish ، KOUROSHAVIN
(2013-04-15 ساعت 20:23)ani_sheiton نوشته:  
آقایون سرباز رفته ای مصاحبه رفتن Big Grin آفیسر ازشون پرسیده در کدارم قسمت خدمت میکردن؟همسر من پشت کامپیوتر مینشسته!!!چی بگیم بهتر باشه؟بگیم برگه مرخصی سرباز ها رو رد میکرده؟

آنی جان...تیترش میشه قسمت اداری.میتونید بگید اپراتور کامپیوتر توی بایگانی بوده.منکه گفتم نگهبان بودم.خیلی حساس نباش.صرف اینکه ایرانی هستیم براشون کافیه تا دلیلی برای کلیرنس پیدا کنن.روزی که من مصاحبه داشتم یه آقا و خانم جوون بودن که آقاهه معاف و کارمندشرکت خصوصی بود و خانمش هم خونه دار.اما بازم کلیرنس خوردن.اینو گفتم که خودتو برای هرموقعیتی اماده کنی.شایدم آفیسر سرحال باشه و بگه بدو برو ptt.خلاصه که مشکل حکایتیست که تقریر میکنن این یانکی هاWink

وای در حینی که بیخیالم ولی میترسم.هنوز نمیتونم باور کنم که ممکنه بریم.یعنی میشه ویزا بگیریم؟
چرا که نه فرشته کوچولوی شیطون حتما میگیرید
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، babak_1363 ، Soap McTavish ، KOUROSHAVIN
مرسی جودی جونم.میگم کسی میدونه این منطقه در ترکیه با سفارت چقدر فاصله داره؟Huzur Mah
تشکر کنندگان: babak_1363 ، bayat_r ، Soap McTavish ، KOUROSHAVIN
(2013-04-15 ساعت 19:28)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 19:09)hodan نوشته:  من زنگ زدم به کی سی سی و اونها گفتن که اگه کانفرمیشن نامبر گم شده نمیتونم کاری بکنم جز دوباره ثبت نام کردن برای دوره بعدی........
رو بعضی کامپیوترا save میشه ,برو سایتش اونجا که قراره شماره رو بنویسی 2013 بنویس ببین مونده یا نه
و الا راهی نیس

بله من منتظر نامه دوم هستم. زنگ زدم گفتن که دارن وقت مصاحبه میزارن. همه مشکل اینجاست که من کانفرمیشن نامبر رو ندارم که چک کنم سایت رو.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shaso ، roeentan ، KOUROSHAVIN
(2013-04-15 ساعت 21:19)hodan نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 19:28)Judy Abbott 13 نوشته:  
و الا راهی نیس

بله من منتظر نامه دوم هستم. زنگ زدم گفتن که دارن وقت مصاحبه میزارن. همه مشکل اینجاست که من کانفرمیشن نامبر رو ندارم که چک کنم سایت رو.
یعنی هیچ جا save هم نکردید؟ آخه نمیدونم هیچ راهی نداره ،
قبلا ً حتماً یه جا save کردید یا مثلا یه جا نوشتید که رفتید دیدید دیگه، خوب سرچ کنید،
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، babak_1363 ، niko ، roeentan ، KOUROSHAVIN ، hodan
دوستان گلم در مورد پاکت زرد راهنمایی کنید1-آیا در تمام سفارتخانه ها به همراه ویزا این پاکت را میدهند2-آیاکسی میداند که محتوای داخل آن چیست ؟
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-04-15 ساعت 20:23)ani_sheiton نوشته:  

آنی جان...تیترش میشه قسمت اداری.میتونید بگید اپراتور کامپیوتر توی بایگانی بوده.منکه گفتم نگهبان بودم.خیلی حساس نباش.صرف اینکه ایرانی هستیم براشون کافیه تا دلیلی برای کلیرنس پیدا کنن.روزی که من مصاحبه داشتم یه آقا و خانم جوون بودن که آقاهه معاف و کارمندشرکت خصوصی بود و خانمش هم خونه دار.اما بازم کلیرنس خوردن.اینو گفتم که خودتو برای هرموقعیتی اماده کنی.شایدم آفیسر سرحال باشه و بگه بدو برو ptt.خلاصه که مشکل حکایتیست که تقریر میکنن این یانکی هاWink

چرا که نه؟؟؟!!!
اتفاقا چند روز پیش یکی از همکارام که یک ماه قبل از من مصاحبه رفته بود ابوظبی و یکماهه کلیر شده بود و رفتم دیدم و ی دستی روی ویزاش کشیدم گفتم تبرک بشه Big Grin اشک تو چشام جمع شده بود. خدایا برسون روز کلیر شدن مارا
آمین ن ن ن ن ن ن ن ن ....................
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: asal1907 ، Judy Abbott 13 ، babak_1363 ، bayat_r ، amir82 ، ani_sheiton ، shaso ، KOUROSHAVIN ، payam62
دوست گرامی

می تونید بگید :: office clerk

تشکر کنندگان: ani_sheiton ، KOUROSHAVIN
(2013-04-16 ساعت 00:26)shaso نوشته:  سلام دوستان
به مشكلي برخوردم
داشتم csc ثبت نام ميكردم ولي تو صفحه سوم پرينت كه دو تا گزينه هست كه ما طبق راهنمايي اقاي فضلي بايد create account رو بايد بزنيم
ولي واسه من اون رو نداره فقط login رو مياره.
لطفا كمك كنيد.
شما Login رو بزن
تشکر کنندگان: shaso

(2013-04-16 ساعت 01:16)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 00:26)shaso نوشته:  سلام دوستان
به مشكلي برخوردم
داشتم csc ثبت نام ميكردم ولي تو صفحه سوم پرينت كه دو تا گزينه هست كه ما طبق راهنمايي اقاي فضلي بايد create account رو بايد بزنيم
ولي واسه من
اون رو نداره فقط login رو مياره.
لطفا كمك كنيد.
شما Login رو بزن
خيلي ممنون از راهنماييت جودي جان
البته من ديدم كسي جواب نميده سوالم رو حذف كردم تو پست ثبت نام csc گذاشتم
پس مشكلي پيش نمياد؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز امکان داره لیست مدارکی که باید 15 روز قبل از مصاحبه بفرستیم رو بزاره من یه جا یادداشت کرده بودم گم کردم درضمن پشت نویسی عکسهای 5*5 کیس نامبر و اسم کافیه؟
اگه ادرس پستی سفارت انکارا رو هم بزارین یک دنیا ممنون میشم
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
این قسمت از ادرس انکارا رو لازم هست بنویسیم؟
Consular Section
Immigrant Visa Unit

در ضمن CSC چی لازمه کپیشو بفرستیم؟

این قسمت از ادرس انکارا رو لازم هست بنویسیم؟
Consular Section
Immigrant Visa Unit

در ضمن CSC چی لازمه کپیشو بفرستیم؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان