کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-16 ساعت 02:54)edibk نوشته:  این قسمت از ادرس انکارا رو لازم هست بنویسیم؟
Consular Section
Immigrant Visa Unit

در ضمن CSC چی لازمه کپیشو بفرستیم؟

این قسمت از ادرس انکارا رو لازم هست بنویسیم؟
Consular Section
Immigrant Visa Unit

در ضمن CSC چی لازمه کپیشو بفرستیم؟

بله دوست عزیز یه پرینت از csc رو هم بفرستید
Contact information sheet هم یادتون نره اون رو هم همراه مدارک باید بفرستید
تشکر کنندگان: edibk ، KOUROSHAVIN ، niko ، Aida.s ، Soap McTavish
(2013-04-15 ساعت 21:17)ani_sheiton نوشته:  مرسی جودی جونم.میگم کسی میدونه این منطقه در ترکیه با سفارت چقدر فاصله داره؟Huzur Mah

سلام عزیزSmile
تقریبا حدود 6 کیلومتر است وبا تاکسی 16 دقیقه راه دارید و پیاده 1 ساعت و20 دقیقه: ( از روی گوگل مپ راحت می تونید مسافتها رو ببینید.) Tongue

فکر کنم اگر با تاکسی چونه بزنید 12-10 لیر میشه.Wink

نکته اساسی: اهالی آنکارا خیلی اهل چونه هستند (تجربه دارم Tongue ) مثلا همین تاکسی رو برای این مسافت میگن 30 لیر Sad اما شما قبول نکنید و رو حرف خودتون بایستیدBig Grin تاکسی فراوون تا دلتون بخواد.Wink
حتما حتما آدرسها رو روی کاغذ بنویسید و نشون بدید و قیمت رو هم بلافاصله رو یه کاغذ دیگه بنویسید اگر قبول کنه فورا می گه ((تمام)) و سوار شید.Big Grin
انشالله یه ضرب بگیریدSmileCool
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، KOUROSHAVIN ، Aida.s
(2013-04-15 ساعت 21:29)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 21:19)hodan نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 19:28)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 19:09)hodan نوشته:  من زنگ زدم به کی سی سی و اونها گفتن که اگه کانفرمیشن نامبر گم شده نمیتونم کاری بکنم جز دوباره ثبت نام کردن برای دوره بعدی........
یعنی واقعا هیچ راهی ندارم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید SadSadSadSad
رو بعضی کامپیوترا save میشه ,برو سایتش اونجا که قراره شماره رو بنویسی 2013 بنویس ببین مونده یا نه
و الا راهی نیس
یعنی برنده شدنتونو میدونید که برنده شدید ؟

بله من منتظر نامه دوم هستم. زنگ زدم گفتن که دارن وقت مصاحبه میزارن. همه مشکل اینجاست که من کانفرمیشن نامبر رو ندارم که چک کنم سایت رو.
یعنی هیچ جا save هم نکردید؟ آخه نمیدونم هیچ راهی نداره ،
قبلا ً حتماً یه جا save کردید یا مثلا یه جا نوشتید که رفتید دیدید دیگه، خوب سرچ کنید،

خیلی همه جا رو گشتم ولی نیست که نیست. واقعا نمیدونم باید چی کار کنم. یعنی تنها راه فهمیدن زمان مصاحبه از طریق سایته؟ تلفنی نمیگن؟
من میدونم که اشتباه از خودم بوده پلی این که این قانون اونها در مورد نگفتن کانفرمیشن نامبر خیلی مسخره است. چون خود سکرتری کی سی سی که من باهاش حرف زدم لابد باید همه جزییات کیس من رو ببینه حتما.
تشکر کنندگان: amairmonre ، گل نهال
[/quote]

خیلی همه جا رو گشتم ولی نیست که نیست. واقعا نمیدونم باید چی کار کنم. یعنی تنها راه فهمیدن زمان مصاحبه از طریق سایته؟ تلفنی نمیگن؟
من میدونم که اشتباه از خودم بوده پلی این که این قانون اونها در مورد نگفتن کانفرمیشن نامبر خیلی مسخره است. چون خود سکرتری کی سی سی که من باهاش حرف زدم لابد باید همه جزییات کیس من رو ببینه حتما.
[/quote]
دوست عزيز لطفا ارامش خودتون رو حفظ كنيد
و شروع به جمع اوري مدارك لازم براي مصاحبه شويد
سايت سفارت رو چك كنيد با توجه به كيس نامبرتون ميتونيد تاريخ مصاحبه رو اونجا ببينيد
البته دوستان با تجربه هم نظر بدن ، اين نظر منه.
با ارزوي موفقيت
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: hodan ، Saeedv13 ، Soap McTavish
سلام دوستان
لطفا با تجربه ها راهنمایی کنند که من و همسرم و دوفرزند که یکی شهریورامسال 12 سالش تمام میشه و دیگری اردیبهشت امسال 7 سالش تمام میشه چقدر ارز مسافرتی به قیمت مبادله ای تعلق می گیره .میخواهم برای رفتن طرح توجیه اقتصادی تهیه کنم که هوایی و زمینی(اتوبوس و ماشین شخصی) . باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: amairmonre
(2013-04-16 ساعت 08:02)hodan نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 21:29)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 21:19)hodan نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 19:28)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 19:09)hodan نوشته:  من زنگ زدم به کی سی سی و اونها گفتن که اگه کانفرمیشن نامبر گم شده نمیتونم کاری بکنم جز دوباره ثبت نام کردن برای دوره بعدی........
یعنی واقعا هیچ راهی ندارم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید SadSadSadSad
رو بعضی کامپیوترا save میشه ,برو سایتش اونجا که قراره شماره رو بنویسی 2013 بنویس ببین مونده یا نه
و الا راهی نیس
یعنی برنده شدنتونو میدونید که برنده شدید ؟

بله من منتظر نامه دوم هستم. زنگ زدم گفتن که دارن وقت مصاحبه میزارن. همه مشکل اینجاست که من کانفرمیشن نامبر رو ندارم که چک کنم سایت رو.
یعنی هیچ جا save هم نکردید؟ آخه نمیدونم هیچ راهی نداره ،
قبلا ً حتماً یه جا save کردید یا مثلا یه جا نوشتید که رفتید دیدید دیگه، خوب سرچ کنید،

تو ایمیل هایی که برای این و اون فرستادی یا قبلا به کی سی سی زدی احتمالا می تونی بگردی و پیدا کنی. ضمنا اگر شماره قبولیت رو داری بعدا که زمانها اعلام شد بگرد و زمان مصاحبت رو پیدا کن. به هر حال اگر هم نتونستی شماره تو پیدا کنی که نامه دوم را پرینت بگیری می تونی بقیه مدارک رو ببری و براشون توضیح بدی که این اتفاق افتاده. تلاشت رو انجام بده ولی ناامید نشو و حتما برای مصاحبه برو به هر ترتیبی که شده. (منظورم در sent items هست. یعنی جایی که ایمیل های ارسالیتون نگهداری میشه.)
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: hodan ، Judy Abbott 13 ، niko ، گل نهال
سلام دوستان عزیز
در مورد کارت ملی که تاریخش گذشته چی کار کنیم باید تعویض بشه ؟چقدر طول میکشه برای تعویض ؟
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-04-16 ساعت 11:45)واله نوشته:  سلام دوستان عزیز
در مورد کارت ملی که تاریخش گذشته چی کار کنیم باید تعویض بشه ؟چقدر طول میکشه برای تعویض ؟

ضرورتی برای تعویض کارت ملی نیست...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، bayat_r ، Aida.s
(2013-04-16 ساعت 11:45)واله نوشته:  سلام دوستان عزیز

سلام دوست عزیز
اعتبار کارت ملی اصلا مهم نیست تازه تمام کارتهای ملی تا سال ۹۲ اعتبار دارن ،
ولی یه سری از دوستان از طریق سایت سازمان ثبت احوال کشور و با تغییر آدرس تعویض کردن گویا ۱۰ روز بیشتر هم طول نمیکشه ولی نیازی نیست
تشکر کنندگان: shaso
سلام به همه ی بچه های فعال و پر انرژی
دوستان ما رفتیم مصاحبه با خانمم و بهمون گفتند که مدارکی دال بر داشتن رابطه با همسرتون را بیارید . مثل پرینت تلفن و عکس و ...
حالا ما رفتیم پرینت موبایل هامون را بگیریم از سه سال پیش ، اما گفتند که فقط واسه 6 ماه اخیر را می دند .
حالا ما چی کار کنیم ؟ کسی راهی ، آشنایی ، چیزی سراغ نداره ؟
تشکر کنندگان: گل نهال
با سلام

ببخشید یاران همیشه در صحنه کامفرمیشن با کیس نامبر چه فر قی داره و کی کامفرمیشن و میگیریم؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 16:50)ordibehesht600 نوشته:  با سلام

ببخشید یاران همیشه در صحنه کامفرمیشن با کیس نامبر چه فر قی داره و کی کامفرمیشن و میگیریم؟

كانفرميشن همون شماره ايه كه موقع ثبت نام در لاتري به شما داده ميشه و موقع ديدن نتايج اونو وارد كرديد و از قبوليتون خبردار شديد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، payam62 ، Judy Abbott 13 ، Aida.s ، ordibehesht600 ، nooshshahnar ، nina22 ، soruosh
(2013-04-16 ساعت 16:52)گل نهال نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 16:50)ordibehesht600 نوشته:  با سلام

كانفرميشن همون شماره ايه كه موقع ثبت نام در لاتري به شما داده ميشه و موقع ديدن نتايج اونو وارد كرديد و از قبوليتون خبردار شديد
و در ادامه ی صحبتهای گل نهال عزیز
از اسم هر دو معلومه , کانفرمیشن نامبر در حقیقت به نوعی کد رهگیری خودمونه یه شماره ی تایید که موقع ثبت نام میدن
کیس نامبر هم همون شماره ای هست که در نامه ی اول شما نوشته شده و با 2013AS شروع شده البته برای سهمیه ی آسیا (AS)
و فرقشون اینه که اگه کانفرمیشن نامبر نباشه شما نمیتونستید از برنده شدنتون باخبر بشید و بنابراین کیس نامبرتون هم نمی تونستید ببینید و همچنین در مورد نامه ی دوم و زمان و مکان مصاحبه نمیتونید با خبر بشید
خلاصه این کانفرمیشن نامبر رو یه جا امن نگه دارید مهمه Big Grin
تشکر کنندگان: Aida.s ، nooshshahnar ، گل نهال ، nina22 ، rezagh
از دوستان و اساتید این سایت سوالی دارم که امیدئارم منو راهنمایی کنند:من یکی از دوستام برنده لاتاری است و کاراشو خودم دارم براش از طزیق راهنماییهای دوستان و این سایت انجام می دم؛مشکلی که پیش اومده اینه که :اصولا تاریخ تولدش توی پاسپورت اشتباه تبدیل شده(از طرف اداره گذرنامه) . توی شناسنامه چیز دیگه ایه،حالا هم کارنت شدن و رفتن برای ترجمه مدارک،به دار الترجمه موضوع روگفتند که تاریخ شناسنامه رو بر مبنای تاریخ گذرنامه ترجمه کنند که دارالترجمه قبول نکرده،حالا چیکار باید بکنند،آخه روز ثبت نام بر مبنای تاریخ تولد توی پاسپورت ثبت نام کردند و این مغایرت پیش می اره؟؟؟؟؟؟؟؟اگر برن پاسپورت جدید بگیرن(و تاریخ تولد اصلاح بشه) ،برای مصاحبشون مشکلی پیش نمی اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
Case Number:2015AS00000XXX
Embassy:Montreal,Canada
State:California,Los Angeles
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 17:48)ramtin228 نوشته:  از دوستان و اساتید این سایت سوالی دارم که امیدئارم منو راهنمایی کنند:من یکی از دوستام برنده لاتاری است و کاراشو خودم دارم براش از طزیق راهنماییهای دوستان و این سایت انجام می دم؛مشکلی که پیش اومده اینه که :اصولا تاریخ تولدش توی پاسپورت اشتباه تبدیل شده(از طرف اداره گذرنامه) . توی شناسنامه چیز دیگه ایه،حالا هم کارنت شدن و رفتن برای ترجمه مدارک،به دار الترجمه موضوع روگفتند که تاریخ شناسنامه رو بر مبنای تاریخ گذرنامه ترجمه کنند که دارالترجمه قبول نکرده،حالا چیکار باید بکنند،آخه روز ثبت نام بر مبنای تاریخ تولد توی پاسپورت ثبت نام کردند و این مغایرت پیش می اره؟؟؟؟؟؟؟؟اگر برن پاسپورت جدید بگیرن(و تاریخ تولد اصلاح بشه) ،برای مصاحبشون مشکلی پیش نمی اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

چقدر تغییر ، اگه چند روز اینور اونور باشه ، اصولاً مشکلی نخواهد بود ، دارالترجمه ها هم اصولا بر حسب تاریخ پاسپورت ترجمه میکنن حالا چرا قبول نکردن نمیدونم
چقدر تغییر وجود داره؟
تشکر کنندگان: ramtin228 ، amairmonre

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان