موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
خیلی همه جا رو گشتم ولی نیست که نیست. واقعا نمیدونم باید چی کار کنم. یعنی تنها راه فهمیدن زمان مصاحبه از طریق سایته؟ تلفنی نمیگن؟
من میدونم که اشتباه از خودم بوده پلی این که این قانون اونها در مورد نگفتن کانفرمیشن نامبر خیلی مسخره است. چون خود سکرتری کی سی سی که من باهاش حرف زدم لابد باید همه جزییات کیس من رو ببینه حتما.
[/quote]
دوست عزيز لطفا ارامش خودتون رو حفظ كنيد
و شروع به جمع اوري مدارك لازم براي مصاحبه شويد
سايت سفارت رو چك كنيد با توجه به كيس نامبرتون ميتونيد تاريخ مصاحبه رو اونجا ببينيد
البته دوستان با تجربه هم نظر بدن ، اين نظر منه.
با ارزوي موفقيت
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا با تجربه ها راهنمایی کنند که من و همسرم و دوفرزند که یکی شهریورامسال 12 سالش تمام میشه و دیگری اردیبهشت امسال 7 سالش تمام میشه چقدر ارز مسافرتی به قیمت مبادله ای تعلق می گیره .میخواهم برای رفتن طرح توجیه اقتصادی تهیه کنم که هوایی و زمینی(اتوبوس و ماشین شخصی) . باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
در مورد کارت ملی که تاریخش گذشته چی کار کنیم باید تعویض بشه ؟چقدر طول میکشه برای تعویض ؟
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 11:45)واله نوشته: سلام دوستان عزیز
در مورد کارت ملی که تاریخش گذشته چی کار کنیم باید تعویض بشه ؟چقدر طول میکشه برای تعویض ؟
ضرورتی برای تعویض کارت ملی نیست...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
21
3 تشکر در 1 ارسال
سلام به همه ی بچه های فعال و پر انرژی
دوستان ما رفتیم مصاحبه با خانمم و بهمون گفتند که مدارکی دال بر داشتن رابطه با همسرتون را بیارید . مثل پرینت تلفن و عکس و ...
حالا ما رفتیم پرینت موبایل هامون را بگیریم از سه سال پیش ، اما گفتند که فقط واسه 6 ماه اخیر را می دند .
حالا ما چی کار کنیم ؟ کسی راهی ، آشنایی ، چیزی سراغ نداره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ببخشید یاران همیشه در صحنه کامفرمیشن با کیس نامبر چه فر قی داره و کی کامفرمیشن و میگیریم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-16 ساعت 17:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-16 ساعت 17:54 توسط ramtin228.)
از دوستان و اساتید این سایت سوالی دارم که امیدئارم منو راهنمایی کنند:من یکی از دوستام برنده لاتاری است و کاراشو خودم دارم براش از طزیق راهنماییهای دوستان و این سایت انجام می دم؛مشکلی که پیش اومده اینه که :اصولا تاریخ تولدش توی پاسپورت اشتباه تبدیل شده(از طرف اداره گذرنامه) . توی شناسنامه چیز دیگه ایه،حالا هم کارنت شدن و رفتن برای ترجمه مدارک،به دار الترجمه موضوع روگفتند که تاریخ شناسنامه رو بر مبنای تاریخ گذرنامه ترجمه کنند که دارالترجمه قبول نکرده،حالا چیکار باید بکنند،آخه روز ثبت نام بر مبنای تاریخ تولد توی پاسپورت ثبت نام کردند و این مغایرت پیش می اره؟؟؟؟؟؟؟؟اگر برن پاسپورت جدید بگیرن(و تاریخ تولد اصلاح بشه) ،برای مصاحبشون مشکلی پیش نمی اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
Case Number:2015AS00000XXX
Embassy:Montreal,Canada
State:California,Los Angeles